|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
2.1.2008 22:51:53   
Peli
Barba - in kje ste to uživali?

No jest sm boljše, mi je mož zagrozil da moram počivat in on mi je lepo danes peljal Aljaža ven, pa po tleh mi je pomil, skuhal kosilo, popoldan sm se naspala user posted image , potem pa smo šli voščit njegovim tetam. Moža mam ta teden še doma, vendar bosta jutri s tastom cel dan delala, v petek gre na en pogreb... tako da bova z Aljažem vseeno več al manj sama. Vreme je napovedano tud tako, da bova najbrž z Aljažem spet cel dopoldan sestavljala kocke in brala knjige, to je zadnje dni zakonuser posted image .
No, zdej pa grem še jest mal "kavč peglat", sej sm se čez dan naspala še za noč...

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.1.2008 8:39:12   
lencyyy
ojla

SREČNO V LETU 2008,vam še jest želim mal bol pozn ampak vseen
.
mi smo preživeli tale nov let smo se kr fajn mel,otroci so spal,k smo pr enih bli,tko da jih petarde sploh niso motile.
V nedeljo smo se pa šli sankat na pokluko je blo prov dobr ane,tok otrok je blo da jih je prov dobr gledat na teh smučkah tko mejhneuser posted image user posted image ,zej v nedelo grem pa po štirih letih mal probat smučat,hočem spet mal nazaj v športne vode ker drgač se mi bo zmešal k nč ne migamouser posted image .Ja nč punce grem mal našo češplo zabavat pa se še kej beremo,zej sem doma vas bom večkrat prebrala.
čavči

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
4.1.2008 20:43:15   
Urša08
Ojla!

Eto po celmu dnevu letanja mam clo čas mal za škatlo se vsest. Ja dons smo imeli športni dan user posted image user posted image user posted image smo šli mal po nakupih, sem mogla nujno prt it kupit ker ga za mizo, ko je raztegnem nimam in ker bomo drug teden feštali ga rabmuser posted image . Pa končno sm najdla čevlje zase, no pa user posted image tud dvoje, tko da sva jih v masu kupla kao dve za ceno enih.  Sva pa končno najdla lego kocke - duplo za Nejca, sva že včer skor cel Kranj dala čez pa ni blo nikjer nobenga osnovnega modelauser posted image no sej glavno je da jih sedaj imamo user posted image .

Drugač smo pa kr v redu, Nejc je nehal kašljati (že trkam, tok, tok, tok), ampak sedaj pa jaz neki kašljamuser posted image pa sm tok smotana, da nisem pomislila da če Nejcu pomaga materina dušica da bi mogoče tud men user posted image to sm se prejle spomnila, a sm pametna a ne user posted image .

No sedaj grem pa mal na kavč pred tv, čez kako uro se mi pa še možek pridruži ko pride s košarke.

lep večeruser posted image

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.1.2008 16:50:29   
barba
Ojla, kje pa ste vse?

Peli - mi smo užival v Termah Olimia. Lih gruntam kdaj bomo spet lohka šli?

Nimam vam kej povedat al pa kometirat, k niste nč kej napisaleuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.1.2008 21:15:13   
Urša08
Barba lahko bi mal napisala o svoji princeski, kaj je kej novga, sem prepričana, da je vsak dan kej novga. Kako je pa v vrtcu, a rada hodi? Kaj kej počnejo, se učijo,...

Moj škratek pa skoz bolj hodi po stanovanju, ampak ko more pa kam hitr pridt pa kar po vseh štirih ziher je ziher.user posted image user posted image user posted image Drugače mi je pa teh 16 dni, ko je bil user posted image doma tako hitro minilo. Sploh ne vem kam je šel čas. Jutri bo pa kr dolgčas, ko bom spet sama, ampak bo že, saj mam too much dela.
V torek popoldan imava z Nejcem posvetovalnico, bomo videli kok se je kej zredu.user posted image no v sredo se bom pa čist njemu posvetila, mi je user posted image rekel, da ne smem nč delat, da se morva sam igratuser posted image .

no tako mal ssem se oglasila, sedaj pa šibam cune iz sušilca vzet

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.1.2008 10:51:23   
barba
Joj, Urša če bi vse napisala kaj Meta počne, bi lohk vsak dan roman napisala.user posted image
V vrtcu se učijo veliko stvari. Meti se ful pozna, da hodi  vrtec ko je v družbi drugih otrok. Čisto drugače reagira ko ji kdo vzame igrače in se z drugimi otroci zna že kar lepo zaigrat. Pozna se ji tudi pri risanju z barvicami in z vodenkami, kar naravnost obužuje.
Itak so zakon pesmice in igranje v telovadnici.

Če kdo mene vpraša, zakaj je dobro dati otroka v vrtec je kar veliko plusov. Od tega, da se naučijo oz. so primorani sami jesti in se postaviti zase, do tega da počnejo tam stvari za katere nam doma ponavadi zmanjka časa. Je pa tudi res, da ob tem pokasirajo marsikatero bolezen.user posted image  Pač tako je.

Drugače bo Meta dopolnila v teh dneh 21 mesecev. Jo moram pohvalit, da je zelo pridna za spanje. V vrtcu gre prva na ležalnik in zelo hitro zaspi. Prav tako gre zvečer sama v svojo sobo, samo v posteljo jo dam, pokrijem in deklica sama zaspi in spi do jutra. Pije sama iz kozarca, nimamo nobene flaše več. Poje tud vse sama z žličko in vilčkami.

Na pomlad bomo začeli z odvajenjem od dude in plenic, saj je že zdej večkrat suha in ji rata povedat za lulanje in kakanje na kahlico.

Pa tudi za novega družinskega člana smo se odločili, samo naročilo bomo začeli odpošiljati v začetku poletja.user posted image

Kaj še? Sem vam kar velik naklamfala in se ful pohvalila, ane.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.1.2008 15:51:16   
Urša08
Barba  potem imate pa res pridno punčko doma.user posted image Pa čestitam za odločitev , da boste še enga user posted image naročili user posted image user posted image user posted image   ja ni kej tukaj na gorenjkah bodo kmalu same dvojne mamice user posted image user posted image

Nas so pa dons premaknili med otroke user posted image user posted image user posted image a mamo res že tako velike otročke doma.  Tako, da zaradi mene lahko tud gorenjske mamice premaknejo med otroke, glede na to, da smo praktično vse tam. Kaj pravite?

no tokle zaenkrat, se še kasneje oglasim ko bo malo več časa

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.1.2008 17:12:38   
Peli
Aja Urša zdej bi nas kar selila med otroke, sej bomo dvojne mamice kmal spet dojenčke imele, no nekatere jih že majo!

Torej Barba - lepo da ste se odločl, da ne bo prevelike razlike, zdej pa še Pikapolona, pa Urša v akcijo!!!user posted image

Midva sva dons mal špancerala, pa po dolgem času smo se z Uršo in Nejcem srečal, Aljaž je kar večkrat omenil Nejca.
Jest sm tud računala ko bom šla po 2. otroku v službo, bom najbrža Aljaža vpisala v vrtec, saj ga bosta tast in tašča bolj slabo navadila na red, ker ima pri njiju vse dovoljeno.No,do takrat bom še nekaj časa uživala doma user posted image .

Gorenjke zdej k je konc praznikov, pa bi se lahko spet za kakšno kavico zmenileuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.1.2008 20:03:46   
pikapolona2
priznam men bi tud bolj pasalo če bi bile med otrociuser posted image .

Peli mi bomo z naslednjim članom počakali tam nekje do poletja ...do takrat pa sam vadimo...mogoče pa bomo nato z Barbo mogoče tudi Uršo skupaj v porodniški.

Barba kaj nisi enkrat opisovala kako sta z Meto vrgle dudo stran.....jah...naša nikoli ni marala kej fejst dude...zdej pa bi jo kr naenkrat imela...jo zagleda ko smo kje na obisku....jo moram kr pazit da vse dude ne poliže.....pa ravno danes je začela celo klicat duda dudauser posted image user posted image user posted image . Škoda pa tko je bla nenavajena nanjo.....nsjbrž je to posledica da je v vasrtvu in da malo z dudo kompenzira ker nisva skoz skupaj.

Tudi jaz sem danes šla na sprehod....sem šla ob poltreh kar z vozičkom po Brino in sva en takratek krog naredile. pogrešam sprehode...pa še tale letošnja zima je taka bljek...lani je blo takooooooo fajn

tale kava skor nikol ni izvedljiva...jst se izogibam kofetkanju z Brino ker bi ona skoz hodila in raziskovala pol se pa itak nemorem nič zmenit ..... mogoče bolj proti poletju ko bomo lahko zunaj pa jo bom na vrvico dalauser posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.1.2008 9:27:38   
Tanayya29
oj....
no.šele sedaj sem videla to temouser posted image ...

še ena mamica z gorenjskeuser posted image user posted image ....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.1.2008 9:45:42   
smotka lonib
jest sem tud z gorenjske, sam časa nimam, da bi vas brala in komentirala. že pri aprilčicah včasih komaj napišem, ker je naša Zala ful živahna in jo imam zmeraj v naročju kadar pišem.

lepo se imejte!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.1.2008 11:59:50   
Urša08
nayya29 in lonib dobrodošli user posted image user posted image user posted image iz katerega konca pa sta?

Peli no dobr če se nočš premaknit med otroke pa tud prov, bomo pa kr pr dojenčkih user posted image user posted image user posted image

Glede kavice pa ni panike samo bi blo fajn nekje kjer so lahko otroci na tleh, ker drugač je to misija nemogoče.

Kdaj se bova odločila za še enega user posted image ? hja, odločitev še ni padla, bova sedaj pridno vadila, ko bo čas tapravi bo pa še en user posted image

Dons sva pa midva kar lepo noter, sem se jaz spravila na peko piškotov in je čas kar letel. No sedaj ko je sonček pa Nejc itak spi, potem pojeva kosilo in šibava do pediatrinje imava dons posvetovalnico in cepljenje. Bom poročala kok je velik in težek, me kr mal firbček matra.

Sedaj pa šibam pod tuš, potem pa kosilo kuhat.

papauser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.1.2008 12:17:12   
Tanayya29
Pozdravljene user posted image ,
mi smo iz Medvoduser posted image user posted image ....A je še katera tukaj mogoče iz Medvod?

Na hitro...imam dvomesečnega sinka,ki si ga lahko pogledate tudi v albumčku.Tako,da imamo sedaj kar zanimive dogodivščine....
No,sem vam hotla kaj več napisat,pa moj alarm kliče(beri Tajuser posted image .).

Bom kasneje kaj več napisala...

LP

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.1.2008 15:01:00   
ajdaN
Dan!

Da se mal oglasim - vas že kar konkretno zanemarjamuser posted image .

Prazniki so mimo - je blo fajn. Lovro je čez božič in novo leto prebolel norice - smo komaj vedeli da jih ima. Ana jih je pa dobila v nedeljo in do danes ima vsaj ene 2x toliko pik kot Lovrouser posted image . Kaj šele bo! Še kakšen teden potem bo pa boljše in bomo rešeni tega za zmeraj. Če jih katera rabi naj pride na obiskuser posted image .

Drugač pa naš mulc dans praznuje. No odpraznovali smo v bistvu že v nedeljo, skupaj s krstom za Anči. Danes je pa tisto "uradno". Dobi po kosilu še eno mini tortico, da upihne svečke (še 1x) pa od naju še ni dobil darila.

Pozdravljeni obe novinkiuser posted image !

Vidim, da bo naslednjo pomlad spet pestro pri nekaterihuser posted image . Super!

Meni je drugače vseeno "kje smo". Bom že najdla temo. Itak sem na "vseh" forumih, tko da ni panike, se kar ostale odločite.

O vrtcu tudi jaz resno razmišljam, moram kar oddat prijavo, pa če bo prosto mesto ga bom dala kar pred septembrom. Ker res fuuuuuul pogreša družbo, pa da se malo znori. Če ne gresta pa septembra po vsej verjetnosti oba.

Aja še trenutna najnovejša "zabava" našega mulčka - ko Ana lepo sedi na tleh jo malo porine da se zvrne kot hloduser posted image user posted image . Včeraj sem ga prav gledala ko sta sedela na kavču. Vsake toliko časa jo je kar tako malo butnil v ramo, da se je mal zaguncala. Potem ga pa okregam in pošljem po možnosti še v sobo, ko pride nazaj je pa ves prijazen in znosi tamali vse igrače na kup in jo boža...user posted image user posted image . Čez 5 minut pa gremo od začetka.

No tako, uživajte, dans je bil super sonček! Upam da bo še kak tak dan!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.1.2008 18:31:45   
smotka lonib
jest sem iz Selc oziroma Bukovščica, če je kateri znano. Pravzaprav še 2,5 km iz Bukovščice bogu za ritjo (prej sem bla pa doma v Šk. Loki).
A steže kej dobile na kavici? Zadnjič sem v Intersparu vidla ene par mamic z user posted image , pa sem pomislila, da ste lahko bile ve?

Zala je huda, moram nehat.

Lepo se imejte.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.1.2008 20:58:07   
Urša08
dober večer

Midva sva imela danes posvetovalnico in je težek 8890g in velik 78cm. Je vse ok. Cepljenje je kar dobro prenesel, sicer je mal zajokcov ampak je blo takoj v redu. Se je pa men tako zasmilil, da mi je šlo kar na jokuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj pridno pančka. Glede spanja je ratal prav pridkan - no sedaj ko sem ga pohvalila lahko pričakujem katastrofo user posted image upam, da ne in bo še tako naprej, da ga dam med 19 in 20 spat in spi do 7 - to je zame zakon user posted image user posted image

AjdaN kapo dol, da ti znese oba imet doma in oba poštimat. A daš popoldan oba istočasno spat, da imaš vsaj malo časa zase?
user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Lovru za drugo svečkico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonib bravo za tri otročkeuser posted image Kje so pa te Selce, men nč znano?

nayya
jaz sem iz čist drugega konca , še od Kranja naprej proti Tržiču

No sedaj se grem pa k možku stisnit, pa doktorčka pogledat.

lahko nočko user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.1.2008 7:46:19   
pikapolona2
Dragi Nejc....bodi ?e mnaprej tak sonËek in naj te mami in ati ubogata, pridno panËkaj in ?e naprej razveseljuj vse okoli sebe!
Vse najbolj?euser posted image user posted image user posted image

Vse najbolj?e tudi big brotherju Lovru!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.1.2008 8:04:12   
ajdaN
Nejc VSE NAJBOLJŠE! Lepo praznuj danes!

user posted image

Ja Urša dnevno spanje imata mulčka skupej, da jaz lahko vsaj za kosilo pripravimuser posted image .

Je pa Nejc bolj lahka kategorija ane? Ana ima samo pol kilce manj, pa se mi zdi tud majhna za svojo starost.

Hvala za čestitke, pa lep dan. Pri nas je že dvojna akcijauser posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.1.2008 9:56:44   
Peli
Najprej VSE NAJBOLJŠE
Lovrotu za 2. svečko! user posted image user posted image

Pa seveda Nejčku za 1. svečko!user posted image user posted image

Obema želim veliko sreče zdravja in nagajivih trenutkov user posted image .

Midva se glih vn odpravljava mal na sprehod, je treba kr izkoristit sončka.

LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.1.2008 13:21:20   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Kje sta dans najdla sončekuser posted image . V KR je bila taka megla, da sem si premisnla s sprehodomuser posted image . Upam, da sta uživala. Pa hvala za čestitke našemu lumpu! Boste tudi vi kmal na vrst aneuser posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.1.2008 13:33:30   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Lonib bravo za tri otročkeuser posted image Kje so pa te Selce, men nč znano?

Selce so med Šk.Lolo in Železnikami.

tisti, ki praznujete želim vse naj naj user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.1.2008 13:35:36   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Kje sta dans najdla sončekuser posted image . V KR je bila taka megla, da sem si premisnla s sprehodomuser posted image . Upam, da sta uživala. Pa hvala za čestitke našemu lumpu! Boste tudi vi kmal na vrst aneuser posted image .

Sem bla prejle tud jest v Kranju in je taka megla, da bi jo lahko s škarjami rezu, pri nas pa je user posted image .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.1.2008 13:39:13   
Urša08
Hvala vsem za čestitke, se Nejc zahvaljuje za lepe želje user posted image Sploh ne morem verjet, da je že kar eno leto star. To leto je šlo tok hitr okrog. V glavnem dons je njegov dan in skrbim zato da je zadovoljenuser posted image user posted image user posted image .

No midva z user posted image sva mu dala darilo že zjutraj predno je šel lubi v službo. Potem mu je že tašča tud darilo prinesla gor in se je igral. Je bil čisti mir.

Ja AjdaN pri nas je bil sonček, in po dolgem času smo šle skup na sprehodka S Sandro in Markom ter Peli in Aljažem. Potem je pa Mark še kuhno pokazal Aljažu in Nejcu. Seveda mi je Nejc nazajgrede v avtu zaspal in sem ga sam v postelco premaknila in še spančka. No ker se Sandra nč ne javi bom pa jaz povedala, da ma že prav lušten trebušček.user posted image

Mi je pa ponoči Nejc prvič bruhal user posted image mah sej sem sama kriva. Včer proti večeru sva z user posted image jedla hrenovke in sem mu mal dala ko je tako milo gledal in prosil, ob 22 zvečer ga greva zmer pogledat predno greva spat in je blo vse ok, zjutrej pa vstopim v sobo in je ful smrdel, sem mislila da se je pokakal, moj ga vzame vn iz postelce in reče sej je vs pobruhan.user posted image Revež je mel celo postelnino pobruhano, pa še po glavi je bil vbs od bruhanja. Ampak ponoč ni nč joku user posted image . Samo da je vse ok. Postelco sem preoblekla, prezračla sobo, kovterček sem tud že oprala.

Sedaj grem pa kosilo pripravit.

papa

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.1.2008 22:56:59   
Peli
Ja, pr nas je bil dopoldan sonček, opoldne pa se je že kr fino megla potegnila. Z Uršo in Sandro smo se mal načvekale, škoda k ne mormo več takih girotov delat, kot smo jih včas.
No bomo prestavl na kasnej, bo treba kilce kurituser posted image .

Midva z Aljažem sva dons popoldan spet packala, sva barvala z vodenkam, mali ful uživa, a ga morm kr naprej pazit, da mi vode od čopičev ne popije user posted image , drgač pa se kr zabavava, no v tej nosečnosti mi definitivno ni tako dolgčas, kot je blo prvič, če ne drugega z Aljažem bereva knjige, zlagava kocke, gledava risanke user posted image . Mož je zadnje dni kar priden in dela do noči, jest sm pa zadnje čase tud taka da se mi nikamor ne da popoldan...
Jest upam da bo ta teden še kaj sončka, da še kaj šibamo vn.

Punce ste šle kej po razprodajah gledat? Kej pametnga?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
10.1.2008 12:24:19   
Peli
A dons pa nikjer nobene? Predvidevam da izkoriščate tale lep dan, seveda tiste ki ne delate...
Midva sva se našpancerala, pa je bil Aljaž tako zmatran, da je takoj zaspal, jest sedaj mal posedam pred računalnikom, pa se prštimujem na kuho. Mislm da se bom mal na kavč vlegla, pa mal pregledala reklame, druzga se mi itak ne da.

LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?