|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
12.10.2007 21:00:37   
Urša08
Ojla!

Spet zatišje na naši strani.

Jaz sem pa tok veselauser posted image se mi kar smeji... razlog je pa seveda da v četrtek odpotujemo na Djerbo user posted image user posted image Smo šli dons vplačat. Komi čakamuser posted image .
No seveda mam sedaj tisoč in en problem kaj in kako in koliko ... no vse leti na Nejčka. Sva šla v Mullerja po hrano in pol ure zbiram zelenjavne kašice - težko izbrat če mu je še nikol nisem dala za jest in potem slišim eno "pametno mamico " ki na vs glas reče: Sadnih kašič pa ne bomo kupil ker jest to sama delam." user posted image uf mi je zakuhal in sem si mislila ja jest ga pa sam s tem futramuser posted image Mah včasih je bolš kar preslišat. No v glavnem mi je uspelo vse kupit, pa upam da mu bodo všeč in bo jedu.

Peli a potem velja za grelec stekleničk? A tam lahko tud frutke pogrejem? No sej mi boš vse razložila.

No sedaj sem vam povedala kaj mi leži na duši sedaj pa šibam do konca stanovanje pospravit, da bom šla lahko potem še mal na kavčka. No sej čez eno urco bo pa že user posted image pršu s košarke.

lahko noč pa eno bolho za pomoč

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.10.2007 21:09:33   
Peli
Urša - za grelec ni problema, se kej slišva. A ste nahrbtnik dobil, drugače ti pošljem še nekej v zvezi z njimi? Za kašice pa se jest sploh ne sekiram naš je star že 20 mesecev, pa še zmerej kakšn frutek poje, če druzga noče - je še zmerej bolš to k nč.
Aljaž je zadnje čase kar nor na mandarine, seveda jo mora sam olupit, drugače ni dobra.
Mi smo danes tud kupovali nočno lučko - je bl žalost po trgovinah, no pa smo le nekej najdl.
Nč, zdej pa šibam kmetijo gledat.user posted image
LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.10.2007 21:27:50   
Urša08
Dober večer!

Pa je še en vikend okoli. No včer smo šli mal za ruzaki za Nejčka pogledat.
Peli hvala za informacijo - sva potem še po netu brskala in po vsej verjetnosti bova kupla tega od Vaude. Stane pa 150e. Sva vse naštudirala o ruzakih, je en model k ma tri otroke vse spisal in lepo komentiral ter podal svoje izkušnje. Zelo pohvalno.

Danes smo pa izkoristili lepo vreme in šli v Bohinj, pa na kosilo, pa k slapu Slavica. Je blo tko lepo, da smo domov šele ob pol osmih prišli.
Še tri dni potem pa na dopust. user posted image Sm k mejhn otrok k odšteva dneve user posted image user posted image user posted image ampak kaj ko se pa res veselim, da bomo osem dni odklopljeni od "sveta".

Sedaj bom pa poskusila Nejca uspavat kajti še vedno leta po stanovanju kot zmešan. Jest ne vem od kod mu tok energijeuser posted image jaz sem čist zmatrana on pa naspidiran.

lahko nočko user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
15.10.2007 7:54:14   
Urša08
Jutro!

Nejc me je ob 6 zbudu, da je sedaj nazaj zaspal. Poskrbi, da mami zgodi vstane, da se lahko k delu spravi user posted image . Sej mam res še veliko stvari za zrihtat pred četrtkom, pa kr neki zabušavam.

Peli en dan prletim oz. se dobive za sprehodka.
Pikapolona kam si nam pa ti ušla? Sem ti z.s. poslala.

Drugač imava pa midva dons obletnico. Ampak mojga praktično do večera ne bo in sem se odločla da ne bova šla vn jest ampak bom kr doma pripravila slastno večerjo, pa bo tud luštno. Za darilo sva si pa počitnice na Djerbi privoščila.

Sva pa včeraj ugotovila, da pa res nujno ruzak rabiva. Ko sva Nejca spravlala v kengurujčka in sva ga komi not dala. Kriza. No sej sedaj samo še oklevava med dvema, se pa do srede odločiva, da ko pridemo nazaj ga lahko sprobamo.

No sedaj grem pa res pospravljati.

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
15.10.2007 7:59:59   
pikapolona2
jst sm tukaj.....nč bat....sam za delat imamo tolk da se mi kr meša. Zvečer grem zgodaj v posteljo ker sm zjutraj itak še čisto zlepljena.

Evo zdejle sm Brino oddala, popijem kavo pa grem naš svinjak doma v red spravit, potem pa spet na diplomo.

Uživajte v sončku danes, urša midve se pa slišima.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
15.10.2007 12:38:41   
Peli
Ojla!

Pa je spet dopoldan naokol... midva sva bla mal uzuni, mal sm se načvekala..., zdej pa Aljaž spi, jest pa pred računalnikom "dežuram".
 Kako pa ste kaj druge, ste zdravi? trenutno tle okol razsaja trebušna gripa, upam da nas obide.

Urša - lepo praznujta zvečer user posted image . Upam da se še kaj vidmo do vašga odhoda, bom jutr vidla kdaj pridem nazaj, drgač pa mogoče popoldan.

Pikapolona - se nismo vidl že celo večnost, mormo se res enkrat zment za kakšno kavo. pa kar pridno diplomo piši.

Barba - mislm da sm te včerej vidla. Se že tud dolg nismo vidl.

Punce, kaj če bi se res spet za kakšno kavico zmenile?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
15.10.2007 14:05:28   
pikapolona2
Peli...a ti zdej lahko že mal več kot okoli hiše greš? Včeraj smo bili na sprehodu popoldne pa smo mimo vaše hiše maširaliuser posted image user posted image user posted image .

Spet ni blo nč od diplome danesuser posted image ampak sm pa po dolgem času generalko naredila...stanovanje se sveti...obiskov ne sprejemam da se nebo takoj zamazalouser posted image user posted image user posted image ...z Brino bova pa kar ceoooooo popoldne vzunaj. Jemo pa naslednjih nekaj dni res samo v stolčku! Matr še okn sem se lotila.....jih zihr že več kot leto nism spucala...ampak ni mi znesl...pač

Kava lahko popoldne ...med vikendi nas ni ali pa res ne utegnem!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.10.2007 19:29:42   
Urša08
Ojla!

Nejc mi je zaspal, je čist omagal. Moj user posted image  je šel spet računalnike rihtat user posted image , mene pa čaka še en velik kup cunj za speglatuser posted image user posted image . Drugače pa že mal na kup mečem stvari za s seboj, spisek je tud že napisan, jutri pa v kufre zmečem in v četrtek šibamo.

Za kavico sva midva z mojim lumpkom za, sam po 25 ko pridemo nazaj. Nama je pa vseeno kdaj, lahko tud popoldan.

Nč bo treba peglezn zalavfat, samo se kr noče speglat.

lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.10.2007 21:29:29   
Peli
Joj, pikapolona, ne, ne jest sm doma prvezana. user posted image   Potem po 25. popoldan?
Urša  - bolš bi se slišal po 15. user posted image .

Danes sm bla na pregledu in je vse OK, skos bolš kažeuser posted image , v glavnem sm v user posted image .

Danes pa smo bli skupej s Sandro in Markom, po dolgem času. Mark je tak velik fant, večji od Aljaža, pa take lepr velke učke ma. Sandro bomo pa za ušesa,a ne k se nam nč ne jav!!! 
Aljaž, je vseskupaj spet prespal..., zbudil sae je šele ko sta odhajala in potem sva spet imela "veselico".

Pikapolona - moja okna so tud fejst potrebna čiščenja - ti si pa glih navajena...? user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.10.2007 9:16:23   
Peli
Očitno bom zdej sama s sabo govorila, ampak na 2. strani pa že ne bomo!!!user posted image

Midva čakava da se mal ogreje, sonček se je že prkazal, potem pa greva mal vn, spet se dobimo z Uršo in Nejčkom.
Aljaž je trenutno kar priden pred TVjem, zjutrej mi je pa kr slabo ratal, medtem ko sm jest kuhala čaj in kurila je on sedel na kahli, zraven se je igral z mojo labelo, seveda jo je mal namočil v kahlo, potem pa se namazal po obrazu user posted image , glih da sm zdržala, da sm labelo vrgla v smeti. user posted image

Punce lep dan vam želim!!!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.10.2007 10:15:06   
pikapolona2
Peli še dobr da si videla...user posted image user posted image user posted image ....če nebi se pa lahko namazala še tiuser posted image user posted image ...jst grem pa zdejle v knjižnjico v KR......

ja po 25 se potem dobimo popoldnme na kavi.....pa kakšno rečemo....

Urša ti pa max uživaj s svojima fantoma na dopustu....sm ti kr faušuser posted image

Sandra nas pa itak ne marauser posted image ....Peli včeraj je pa tvoj baje pr naši žlahti kuhinjo montiraluser posted image ...vse zvemo ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.10.2007 12:59:23   
Peli
Urša šele zdj sm dojela da je že jutr četrtek in da že šibate! No, v glavnem lepo se mejte, pa maximalno uživajte!!!

Pikapolona - ja mi je že zadnjič govoril da delajo kuhinjo za eno vašo žlahto. Mater smo vse na tekočem, a ne? user posted image
Mi smo se nasprehajal, Aljaž je bil nazadnje že sitn ko user posted image , je bil že ful zaspan, no zdej na srečo spi, jest mam pa mal miru. Zdele bom počas mal začela funkcionirat.

Jest pa mislm da je zdej ful RRjevk ratal, pa ful so pridne s pisanjem, saj smo karnaprej na dnu al na drugi strani user posted image , a bomo začele vice pista, da bomo ostajale na vrhu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.10.2007 19:51:08   
pikapolona2
ampak sej je težko če si pa še sam tri dopisujemouser posted image user posted image user posted image pa še te se itak videvamo in se že tam vse zmenimouser posted image user posted image

alo gorenjke...ne sam brat...pa ne tolk z besedami šparat.

Urša pa pakira...ehhhhh..kolk sm ji foušuser posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.10.2007 20:53:12   
Urša08
Eto vse je spakirano user posted image user posted image user posted image in močno upam da nismo kej pozabil. Sedaj sem še na hitrco kuhno pospravila, pa dnevno, potem pa ko se user posted image vrne pa šibam še pod tuš. Sva en kovček zvagala in je blo 25,5 kg , tko da mamo še 14,5 kg fore za tadruzga. Sej ga bova stehtala, če smo pa presegl bomo pa doplačali. Ja sej tanajmlajši član zavzame največ pritljage.

Je bil pa dons tko lep dan, da sem mogla bit zunej. S Peli in Aljažem smo se mal španciral, popoldan pa še en krog z mojmu , pa sva šla mimo tvoje hiše Pikapolona in je spet omamno dišalo. A si spet kej dobrga skuhala?

Punce uživajte maksimalno kar se da, pa ne se pustit mrazu, kar lepo špancirat. Se koj oglasim ko prletimo nazaj!

Lahko nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.10.2007 20:53:36   
ajdaN
Evo še ena, da ne boste "samo" triuser posted image .

Pri nas nič novega, mularija raste. Spimo bolj tako-takouser posted image . Lovro ene 2x na noč pojokca, ampak takoj zaspi nazaj. Danes je bil tako poscan, da sem ga ob treh ponoči komplet preoblačilauser posted image user posted image . AMpak je takoj mrknil nazaj.

Ano matrajo zobjeuser posted image . Dans je tulila 2h! Obup! Ne vem če ji ne bom danes dala malo Calpola, da reva ne bo tako jokala.

Urša uživejte! Jst bi tud kakšen dopust!

Za kakšno kavo, bi bili pa mogoče tudi mi - če bo primeren čas in lokacija. Boste povedale.

Peli - super, da je vse OK z user posted image !

No tko, oglasla sem se - pa še kdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
18.10.2007 12:12:39   
Peli
O AjdaN se je na nas spomnla, lepo to.

za kavo bi bil pomoje edino pametn kraj Planet v Merkatorju, da se otroci mal zamotjo v Lumpijevem igrišču, drugače ne bo nič od srečanja. Drugače pa je baje po 1.11. Mercator nekaj časa zaprt, k bodo nekaj prenavljal. Je pa tako lahko se zmenimo kje drugje, s sabo vzamemo možove, da bodo otroke merkal, me pa bomo v miru čvekale user posted image .

Midva sva se že nasprehajala danes, sploh si nism misnla da je tak mraz, jaz pa Aljaža samo v tanki trenerki in velurčku, je revež imel čist ledene rokce, pa noge tud bl hladne, na srečo sm se spomnla da mam pod vozom še dekco, da sm ga vsaj mal pokrila user posted image .

Ja nič zima bo!

saj res - ste že kaj Miklavžu pisale? user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
19.10.2007 8:03:02   
barba
Ojla, čveke.user posted image

Jst se "utaplam" v delu.user posted image  Kar naprej mam neki. user posted image  Še sreča, da je vikend in da bodo kmalu krompirjeve počitnice.user posted image

Vidim, da ste skoz ene in iste tle gor.user posted image  Saj mate prav, da nekje koristnouser posted image  cajt zabijate. Mal heca more bit!

Pri nas ni nč posebno novega. Meto vrtec ful zmatra, tako da še popoldne doma mal zaleže. Sumim tud, da ji rastejo trojke. Že ful dolg ji ni zrastel noben zob in imamo še vedno samo 8 zob.

Za kavo se pa le zmenimo, če ne prej pa med počitnicami.user posted image

Toliko za zdajle ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
19.10.2007 9:31:20   
Peli
Ojla!

Danes je super dan za nas lenobe - še vn nam ni treba user posted image .
Res kaže že na zimo, tako da bomo šli mi dons popoldan najbrž kupit za Aljaža zimske čevlje, pa najbrž bomo poletne cunje mal pospravl, pa prpravl bunde...
V soboto pa sankat!!!user posted image

Barba - kako to da maš ti počitnice, a jih nima samo tvoj - sej ti nisi v šolstvu user posted image . A boste krompir pobiral user posted image - mislm tko k so glih krompirjeve počitnice - ma kdo se jt to zmislu?user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
19.10.2007 14:30:38   
barba
Peli - počitnici bosta imela sam moj in Meta, jst sem frej sam 2 dni.user posted image  Sam bo kuj boljš k bomo mal več skupi. Za krompirjeve počitnice ti pa nebi vedla povedat kdo se je tak trapast ime spomnu.

To veš, da bomo imeli v Šenčurju spomenik v čast krompirju. oz Mariji Tereziji, ki je ukazala sadit krompir? To je tok butasta stvar, da je lohk sam pr nas.user posted image

Lep vikend ...

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.10.2007 12:34:59   
Peli
Barba - kaj bote imel v Šenčurju user posted image  - sm prav zastopila spomenik - krompirju? user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste vse - vas je vetr odnesu? Se vidi da je Urša na dopustu, pa se nobena druga ne javi.
Jaz uživam doma, še vn mi ni treba k je takole vreme, Aljaž me mal zabava, mal nagaja, mal ob živce spravla - to je pa touser posted image  

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.10.2007 8:48:51   
barba
Peli - jst upam, da ne bomo imel tega spomenika krompirju. Men je tok butast, da ti ne morem povedat.

Ste se pol kej zmenile za kavo?

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.10.2007 13:04:04   
Peli
Zaenkrat še nič. Urša je predlagala po 25. ker je do takrat na dopustu. Pikapolona se nič ne javi user posted image  pa je blo nekaj govora ze eno popoldne... potem pa se je vseskupej ustavl - nikjer nobene kandidatke?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
23.10.2007 17:10:39   
pikapolona2
Pikapolona se pokorno javljauser posted image user posted image user posted image

jst sm za kavo...sam popoldne...dopoldne ne morem okol vandrat otroka pa v varstvu met nouser posted image user posted image user posted image . Povjte kak dan prej pa prideva z Brino.

Nč se ne javljam ker nimam nič pametnega za povedat....sem doma delam kao diplomsko...pa se nikamor ne prestavim še vedno teze pa literaturo zbiram. Novembra najbrž začnem s tisto službo k sm jo omenjala...do takrat pa doma mal štukam raznorazne stvari.

Barba sm pa ta vikend šivalni stroj zalaufala in sm Brini zašila z v vozek iz dvojnega flisa tako fuul fajno vrečo in na njo našila gumbe d ji je toplo na sprehoduuser posted image .

Peli a si ti popoldne skoz zasedena....bi se lahko v ponedeljek popoldne na kofetu in tortici pr nas dobili...kaj praviš?

Mejte se

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.10.2007 13:07:53   
pikapolona2
Uršaaaaa...kje si.....poročaj pa kakšno fotko pripni. Pa povej če te je kej cukalo ker jst sm se tolkrat spomnila da je vam tam tolk fajn toplo klele je pa bil brrrrr mraz

Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.10.2007 13:41:20   
Peli
Vsak dan pregeledujem če je kej novga, pa nč, zdej sm šele dojela da tud jest že od torka nism nč pisala.
Ja v torek sm mela NS in je blo ful dobr. Vse je v redu, gin. pa mi je priporočil da bi šla med 24. in 28. tednom na merjenje pretokov, saj je kar velika možnost da se ponovi zastoj rasti pa povedal mi je da bom mela spet CR. Rok mam zdej 28.4..
 urša - pa je danes prišla domov - no ne vem če je že user posted image  Iz poletja v zimo user posted image . Se slišmo za kakšen sprehodek? Kakšno slikco nam prpopej, da nam mal skomin narediš.
Pikapolona - sej si jest loh čas vzamem tud če je moj doma user posted image . Sm pa v ponedeljek dopoldan zmenjena za kavo, nič ne obljubim da mi uspe tud popoldan. Se slišiva?

Jaz pa sm dons Aljaža prvič peljala postrižt, je imel ene laske že kar dolge, je pa zdej brez kravželjčkov ostal.

Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?