|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
2.10.2007 7:48:36   
Urša08
Jutro!

Pikapolona 10 ur , bravo Brina user posted image user posted image user posted image user posted image

AjdaN  a Nejc dost poje čez dan nimam pojma. Lahko ti povem približno kaj in koliko poje.

Zjutraj mleko med 120-160 ml
malica - sadje če tamalga frutka poje sem vesela - pri sadju štrajka
kosilo - cel krožnik , kosila poje res veliko, zelenjavne juhe npr: dve šefli tko kot jaz
malica : mala skutka
Ob 17 mleko med 120-160ml
večerja: kašica okrog 150ml
ponoči med 2 in 4 pa 180ml mleka
Toliko poje. In res ne vem zakaj rabi ponoči mleko. Glede na to da bo čez en teden star 9 mesdecev mislim da naj ne bi imel več potrebe po nočnem hranjenju. Mogoče imam pa prereven jedilnik? ampak če mi noče praktično nič grist, kako naj mu potem kruh damuser posted image Včasih mi je lepo jedel polento na mleku skuhano, sedaj pa če pregosto naredim mi ne poje nič, polenta mora bit zlo tekoča.
Kdaj ste začeli navajati otroke da sami jejo?

Krst je za nami. Bilo je lepo, cela maša je bila lepo spelana, da je bila še mojmu všeč. Potem smo šli na kosilo in je bil res lep dan. Ko dobim slikice kakšno pripopam.

Sej res sem se še neki spomnila. A mate ve kakšen račun odprt za svoje user posted image ? A na njihov ime al na vas,...

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.10.2007 8:30:57   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutro!

Pikapolona 10 ur , bravo Brina user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe...danes smo že prekinali tole sanjsko serijouser posted image user posted image

AjdaN  a Nejc dost poje čez dan nimam pojma. Lahko ti povem približno kaj in koliko poje.

Zjutraj mleko med 120-160 ml
malica - sadje če tamalga frutka poje sem vesela - pri sadju štrajka
kosilo - cel krožnik , kosila poje res veliko, zelenjavne juhe npr: dve šefli tko kot jaz
malica : mala skutka
Ob 17 mleko med 120-160ml
večerja: kašica okrog 150ml
ponoči med 2 in 4 pa 180ml mleka
Toliko poje. In res ne vem zakaj rabi ponoči mleko. Glede na to da bo čez en teden star 9 mesdecev mislim da naj ne bi imel več potrebe po nočnem hranjenju. Mogoče imam pa prereven jedilnik? ampak če mi noče praktično nič grist, kako naj mu potem kruh damuser posted image Včasih mi je lepo jedel polento na mleku skuhano, sedaj pa če pregosto naredim mi ne poje nič, polenta mora bit zlo tekoča.
Kdaj ste začeli navajati otroke da sami jejo?

jst je še nisem...razen sadja ki ji ga dajem po koščkih in ga sama cuza, ali pa kruha, pa pustim ji da kakšen makaron prijema ali pa krompir, samo od tega se ne naje....se pa zraven malo igra oz. prijemlje.user posted image
Krst je za nami. Bilo je lepo, cela maša je bila lepo spelana, da je bila še mojmu všeč. Potem smo šli na kosilo in je bil res lep dan. Ko dobim slikice kakšno pripopam.

Sej res sem se še neki spomnila. A mate ve kakšen račun odprt za svoje user posted image ? A na njihov ime al na vas,...

Mi ga imamo na njeno ime, samo pooblaščena sem jaz pa je kartica na moje ime. Smo kar pri gorenjski banki odprli pa še tist bon smo dobili pri rojstvu

papauser posted image

papapa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 977
2.10.2007 9:02:54   
Peli
Ojla!
Pikapolona potem Brine ne bom hvalila, da ga ne bo zdej sračkala, želim da tako spanje rata čimpogosteje!

Urša mi je stara mama razlagala da so bli krsti in da je blo ful lepo...user posted image  no, da se nau zdej še tvoj spreobrnu user posted image .
S samostojnim hranjenjem je pa pr nas tako, če je pr volji kr nekej poje sam, seveda fajn vse napacka, pa npr. meso prime z roko in ga napiči na vilico, potem gre pa v usta, če pa ni pri volji za jest pa dobi on v roke igrače jest mu pa v usta nosim. Sadje pa najraje sam je - v bistvu ga le tako je. Kakšne mandarine je začel sam jest okrog 10 meseca.
Jest mam za Aljaža kar na pošti hrčkov račun, da greva lepo na sprehod, pa vmes še šparovčka neseva...res pa da tam ni kakšnih posebnih ugodnosti.

Mene se še mal prehlad drži, upam da kmalu mine, je pa tak lep sonček da je kar za iskoristit, sej pravjo da bo od četrtka naprej spet slabo vreme.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 978
2.10.2007 20:57:13   
Urša08
Ojla!

No danes je bil pa en res čudovit dan.user posted image Sva se z Nejcem skoz sprehajala. Dopoldan s Peli in Aljažem, popoldan pa še s Pikapolono in Brino.
Nejc je mel pa bolj sitkan dan, kr neki mu ni blo prov, jaz mislim da je premalo spal. Vsega skup ni blo 2 uri v celmu dnevu. Zvečer je bil pa tok zaspan, da tud kašice ni cele pojedu. Je že pred osmo dol padu. Kdo ve kaka noč me čaka user posted image .
Sedaj pa šibam kuhno pospravit potem pa doktorja gledat.

lahko nočko

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.10.2007 12:19:58   
Urša08
Eto mam mal cajta pa bom dve slikici prilepla. Nejc mi spančka, kosilo je kuhano, še kuhno pospravim in sem frej.

Na Slemenu

user posted image

Ena iz morja

user posted image

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.10.2007 17:03:10   
pikapolona2
barvo fotografuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak tudi Nejc je pravi maneken in zna pozirat...Brina noče nikoli v aparat pogledat...če pa že pa začne roke stegvat po njemuuser posted image .

Sva danes dobili iz Ikee čestitko za Brino v obliki klobučka in pa zraven piše da lahko pride v Ikeo na tortico pa še eno plišasto igračo opico dobi zastonjuser posted image user posted image user posted image . Sem včlanjena v Ikea family klub in otrokom kar na dom pošiljajo čestitke....a ni superuser posted image . Sva pa ravno ta mesec namenjena v ikeo...neki za stanovanje in pa za Brinino sobico kupituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 981
4.10.2007 21:15:58   
pikapolona2
kje ste vse......

DAnašnji dan minil kot blisk. Navsezgodaj sva peljali atija na Brnik, nato Brino nazaj v varstvo, potem sem šla v LJ na razgovor za službo . Potem sem skočila še do prijateljice ki ima 5 mesečnika in sem ji peljala Brinine premajhne oblekce in nato šibala nazaj po Brino.

Popoldne sva dobile obisk nato sva se skoraj 40 minut kopale še malo potelovadile in ura je bila za spat. Sploh nisva pogrešali atija....no jst ga zdejle en mal na kavčuuser posted image user posted image user posted image .

Jutri pa greva še malo na Štajersko do sobote ko se vrne ati in ga greva iskat!

Brina bila celih 7 ur v varstvu od tega je 3 ure spala...in spet bial pridna nič jokala se igrala...super. Vidim da bo vse OK in boma zmogle tole ločevanjeuser posted image user posted image .

Urša javi se kaj...mislim nateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
4.10.2007 22:23:18   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Sem včlanjena v Ikea family klub in otrokom kar na dom pošiljajo čestitke....a ni superuser posted image .

Jaz tudi, pa mi ne pošljejo čestitke za tamalegauser posted image . Pa sploh ne vem zakaj (sem ga pa sigurno vpisala na uno pristopno izjavo) - če bi malo več znala nemško bi jim še mail poslala. Pa tudi nimam pojma kako "dodaš" otroka na Family card? Vse ostale reklame ipd. pa normalno dobivam.

Jaz sem zbita do konca - Anči ponoči "žura". Zobki ji rastejouser posted image . Ravno za vikend sem najdla prvo enkicouser posted image . Zdaj vsaj vem zakaj je tako zateženauser posted image . V glavnem obupno! Lovra ni nikoli tokle matralo! Kaj šele bo! Kje je še ostalih hmmmm 19 zobuser posted image user posted image !

Drugač smo pa vsi skupaj dali čez eno smotano virozo. Otroka sta jo še najboljše odnesla - Ana sploh, komaj da je malo smrkala. Jaz sem bila pa cel vikend tako povožena! Potem pa še spala nisem zaradi Ane... user posted image  Cela veselica.

Urša Nejc pa kar precej poje čez dan! Kolikokrat pa potem ponoči je? Če je to 1x pa bolj proti jutru - tam ob 4ih, 5ih, mu jaz ne bi ukinjala. Drugače bi ga pa res pustila jokat. Lovro vem, da je enkrat cel teden prespal in od takrat naprej ponoči ni več dobil za jest. Ampak je bil star samo 7m. Tam nekje okrog 9. sem ga imela pa namen "odvajat".

Drugač pa vse po starem - kakšen dan gre malo lažje, kakšen dan mal težje... Ampak jih je zdaj že prav veselje pogledat kako se "porajtata"user posted image . No za konec pa še ena slikica mojih smeškov:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
4.10.2007 22:43:16   
Peli
pikapolona - upam da je bil razgovor uspešen! Brina je pa pridna punca. Smo se zadnjič srečali pred trgovino. res super da je tako dobro sprejela varstvo.

ajdaN - tvojadva pa tolk hitr rasteta user posted image , daj povej kako Lovro sprejema sestrico, ga morš skos nadzorvat, da ji kaj ne ušpiči?

Urša - dobre slikce, sploh una s Slemena je lepa.

Jest sm dons še bolj slaba, ponoči sm imela še nekaj težav z astmo, morm pa se mal pohvalt da se stanje izboljšuje, tako da nebo treba k pulmologu.
Danes sm dobila odločbo za bolniško in so mi odobril mesec in pol hišnega pripora user posted image .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.10.2007 23:01:58   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
ajdaN - daj povej kako Lovro sprejema sestrico, ga morš skos nadzorvat, da ji kaj ne ušpiči?

SKOZ! Pa sej ji nič noče, on to vse iz ljubezniuser posted image . Dostikrat zahteva, da jo dam ležat na posteljo al pa na tla, pol se pa še on zraven uleže (kot na slikici), pol jo pa mal boža, pa mal se k njej stiska... Kar naenkrat bi pa on vstal - sevede tako, da se z roko opre nanjo, pa pol jo še malo pohodi... user posted image

Pa ko jo napravljam in previjam, stoji zraven na stolu in jo drži za roko, potem pa kar naenkrat z vso silo potegneuser posted image .

Pa z največjim veseljem deli igrače z njo - ampak to pomeni, da leži Ana "na varnem" v postelji, Lovro ji pa zabriše npr. svoj traktor notri. Če ima srečo leti 1 cm mimo glaveuser posted image user posted image ...

Če v vozičku ni privezan, se včasih dvigne, pogleda nazaj in malo lopne po strehici od sedeža - seveda še Ano zraven malo pobuta...

V glavnem oke na peclje, pa vsako sekundo bit na preži! PA nekak preguramo brez večjih poškodbuser posted image !

Bo pa mala definitivno trpežno deteuser posted image !

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.10.2007 8:19:39   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

pikapolona - upam da je bil razgovor uspešen! Brina je pa pridna punca. Smo se zadnjič srečali pred trgovino. res super da je tako dobro sprejela varstvo.

Razgovor za službo je bila tako zelo u easy....mal sm nesla pokazat kaj sm že delala...uglavnem...lahko bi začela že danes...pa 8 ur na dan in ne za redno ampak po pogodbi. To pa meni ne diši preveč....+ 8 ur v LJ in nazaj pomeni najmanj 10 ur. Ampak sva s nekako zmenila da bi šlo tudi da bi delala samo 3x na teden po 6 ur kar bi pa celo zneslo pa potem imam še 2 dni časa za ostale projekte in pa za diplomo! Plačilo ni tko švoh za 18 ur tedensko....morm zdej še z mojim predebatirat a bi al nebi. Aja pa jst bi šele s 1 začela...on bi pa da začnem takoj.....morm ga še to mal prepričat. Zdej do 1 mam še fuul letanja pa sistematskega in ginekologa.

Brina je pa res super v varstvu....res sm hapihapihapi da se takole dobr obneseuser posted image user posted image

Jest sm dons še bolj slaba, ponoči sm imela še nekaj težav z astmo, morm pa se mal pohvalt da se stanje izboljšuje, tako da nebo treba k pulmologu.
Danes sm dobila odločbo za bolniško in so mi odobril mesec in pol hišnega pripora user posted image .

A to pomeni da tud do štarcune ne moreš? Tale astma ja pa tudi mene v nosečnosti zafrkavala...sam jst imam uno alergijsko....evo zdej sm se spomnila da morm it po napotnico in na golnik, ker je zdravnica rekla da moram nujno ko neham dojit na eno preiskavo pa potem celo mogoče na hiposenzibilizacijo.

ajdaN sej bo bolje......ampak kapo dol da imaš oba doma. Oči pa kar na peclje pravišuser posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.10.2007 8:43:13   
Urša08
Dobro jutro!

Kok ste ble pridne user posted image . Jaz sem bla včer tok zmatrana od pregleda v Ljubljani, pa še šoping me je utrudil.

Pikapolona bravo za službico user posted image user posted image user posted image Dons pa uživejta pri tvojih, pa se drug teden kej slišive za kak sprehodek če bo vreme držalo.

Peli je kej bolš z astmo?

AjdaN ful sta cukra tvojedva.
Nejc je enkrat na noč in mislim da je res lačen. Se pa sedaj mulo že ob petih zbudi in on bi kr vstal user posted image tko da je mel dons malce vzgojne lekcije user posted image sicer mi je blo ful hudo ampak ob 5 pa res ne bom vstala user posted image user posted image joku je ko sem pa zraven prišla mu dala dudiko, ga pobožala je bil čist happy, ko sem šla pa nazaj spat pa spet jok, tko da sem ga pustila mal jokat, pa na par minut k njem hodila, na konc pa še to ne in se je umiril, ampak sem bla jest čist fertig. Res pa je da jok ni bil histeričen ampak tok da je neki stokov. Je pa moj user posted image še hujš od mene, on bi ga kuj vn vzel, pa jest nisem popustila. Grda mami user posted image .

Pikapolona sem dala Nejcu za probat tisto kašico in jo je lepo jedel tko da sem včer v Mullerju pogledala in so jo meli in sem jo vzela, je bla pa 2,96 e. No včer sem skor pol Mullerja pokupla, nam je vsega zmanjkal in ker ne maram kupovati vsak teden ponavadi kar za ves mesec nakupim.

Dons pa bolj tako z vremenom kaže. Upam da se zrihta da grem mal vn s tamalim. Cel dan notr bit mi nč ne diši.

En lep pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 987
5.10.2007 20:23:48   
Urša08
Dober večer!

Ja kje se pa vse skrivate? Hja najbrž uživate proste trenutke, ko vaši sončki spijo.user posted image

Moj pikec spančka, user posted image je šel pa na košarko, tko da sm sama in mam cajt viset na netu. Sej bi blo bolj pametno kej druzga narest ampak se mi sploh ne da. Študiram al nej nardim tiramisu za jutr al ne. Mogoče se pa spravim delat.
Danes popoldan smo šli v gozd po kostanj. Jutri gremo na vikend in ga bomo spekli. Po dolgem času frej vikend. Jupi user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dopoldan pa šibava v Kranj mal ruzake za nošenje Nejca pogledat. Tale kengurujček bo počasi premajhen in ker se Nejc izredno rad nosi je treba ruzak kupit.

No sedaj grem pa spakirat za jutri in nedeljo, potem pa pod tuš in na kavčka.

Lep vikend vam želim!

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.10.2007 22:32:02   
ancka1
Še tule samo na hitro pozdravim...
Pikapolona user posted image  za službo!!!!
AjdaN, tvoja falota sta res cukra. Sploh ste fletni z vozičkom in Lovrom na čelu (je kot kapitan ladje). user posted image  
Naša dva "ta velika" fanta (12 in 9 let) bi našega Tevža tudi ves čas mečkala. "A ga daš mal meni...", je najbolj pogost stavek. user posted image

No, šibam spat.

Lp, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 989
8.10.2007 20:33:48   
Urša08
Oj!

Smo spet padle na drugo stran, pa nas morm mal dvignt.

Kaj delate? Kje se skrivate?

Zjutrej sva spala skor do devetihuser posted image in bi še če naju ne bi poštar zbuduuser posted image . sem se čist naspala.No midva z Nejčkom sva se dons cel dan sprehajala. Sva izkoristila tople sončne žarke in lepo vreme za sprehodek. je pa bolj malo spal čez dan in je bil že ob pol osmih koma. Še pojedel je zlo malo.
Jutri popoldan imava posvetovalnico in bom videla kolko kilc ima naš lumpek. Za vikend smo šli pa na obisk do ene kolegice en mesec starega otročka pogledat in je bil tko fletkan, pa micen,...user posted image me je kr stisnilo ko sem pomislila da bo Nejc že 9 mesecev in se vprašala kam čas leti.

Sedaj grem pa povečerjat, pa mal na kavčka potem pa spančkat.

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.10.2007 7:56:54   
barba
Dobro jutro, čveke.

Ste čist zaspale na tej temi?
Sej bi jst tud več napisala, ko bi imela čas. Tako me pa komaj rit dohaja.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.10.2007 8:26:01   
pikapolona2
hej gorenjke,

res je malo bolj tiho na naši temiuser posted image . Urša poročaj kako je bilo na sistematskem ste presuhceni? Brina ima sistematskega konec meseca in nato to cepljenje ki mi nič kaj ne dišiuser posted image .

Včeraj sem bila na faksu pa sem dobila cel kup novih idej okoli diplomske.......pogovor z mentorco pomagal da sm stopila malo naprej ampak literature pa nevem ..... veliko bom morala kar sama poiskusit oz eksperimentirat in nato na svojih primerih dokazovat teze. Sej bo......kmaluuser posted image .

Barba je Meta sedaj zdrava? Peli kako se počutiš? Sandro sem celo zadnjič na hitro videli ima res še micen trebuščekuser posted image . Ančka in ajdaN ter izgubljena Žiža vam pa pošiljam pozdravčkeuser posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.10.2007 11:38:26   
Urša08
Ojla!

Uf sm bla že jezna k user posted image . Sem že cel roman zjutraj napisala pa mi je Nejc računalnik ugasnuuser posted image . Mulo mali. No po enournem sitkanju ker on nebi spal čeprav je bil zaspan mi ga je uspelo dat spat in sebi eno user posted image kavice narest in upam da jo tud v miru spijem user posted image .

Včer smo imeli posvetovalnico in je velik 71 cm ter težak 8190g. Pediatrinja je rekla da je glih prov. Seveda ji je mogu vse pokazat kaj zna in je rekla da bo ta hitr shodu. No bomo videli. Še z našo patronažno smo mal počvekali in šli domov.
Dons popoldan napokam Nejca pa Šnofo, spotoma še user posted image poberemo in gremo za par dni k mojim. Mami ma jutri dopust in bova imeli športni dan. Mi je pa ratalo že kosilo skuhat, ga bom s sabo peljala, včer zvečer sem pa še sladico naredla - tiramisu. Hja in se je moj dragi že prtožu zakaj za njegove ne skuham in še sladice nardim. Pa sm mu lepo povedala, da tokrat k smo mi dol povabljeni na kosilo sem ga jest tud nardila. Sem pa še dodala da naslednjič ko bosta povabla na kosilo bom pa z veseljem sladico nardila.
Imam pa namen še stanovanje v red spravit, tko da sem eno žehto že posušila, eno mi pa sedaj suši, pa pomivalc pere - dobr da mamo tok strojev user posted image k nam olajšajo delo.
Se je pa moj user posted image odloču da bo spet na košarko hodu (ko se je Nejc rodil je nehal) in mi dal vedt, da morva v zvečer bit doma, da gre on na košarko. Si morm še jaz en večer na teden kej zrihtatuser posted image .

Peli kako sta opravila za Aljažem? Je bil cepljen?
Pikapolona tud men cepljenje ne diši pa kaj čmo.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
10.10.2007 11:44:20   
pikapolona2
urša....a greva skupaj na pilates v kranj.......jst bi tud 1x na teden nekaj imela......pa sm tud v to smer razmišljala.

njami za sladico.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.10.2007 14:31:33   
Peli
No, po dolgem času spet gorenjke na 1. strani user posted image .
Midva sva bla dones v posvetovalnici. Aljaž je velik 81cm, tehta pa 9,5kg. Bil je tud cepljen, kljub nedeljski vročini, saj ma grlo, pljuča in ušesa v redu.
S sabo sva vzela še mojga fotra in smo šli še mal v Supernovo zapravljat, ma jest zase nism nč kupla, čeprav že lep čas kopujem torbico user posted image , Aljaž pa je itak spet nov, tud ata se je izkazal in mu kupil en traktor s prikolico in je potem Aljaž kr noru...
Aljaž pa je zdej vs smotan, pa siten, ni vseskup nč spal, upam da se zdele pred TVjem mal spočije.
včeraj nam je po dolgem času spet uspel spat v svoji postli, pa to čist brez problema, sm mu pa pustila nočno lučko pržgano, vedno bolj razmišljam da se naš otrok boji teme in zato hoče da je nekdo ob njem.

Pikapolona in Urša bosta en upor nardile moškim! user posted image
Aja, pilates je pa 1x na teden tud v gasilnem domu v Dupljah. (pa ni samo za upokojence, ker sm jest lani hodila user posted image )

Barba - kako kej Meta? No, mal časa si pa tud za nas uzemuser posted image

Sandra- pa pravi da ji časa zmankuje zdej ko je doma.
Ostale pa tud - skregane?

Neposredna povezava do sporočila: 995
10.10.2007 15:54:32   
Urša08
Ojla!

Pikapolona lahko se zmenve, ampak v petkih ne morem k ma moj košarko .
Peli a si bla v Hofru - si dobla štumfke? Kok se Aljažu gode k je spet nov, pa še traktor za povrh.user posted image Torbico pa tud jest že dolg kupujem, np pa kakšne hlače rabim, pa čevlje,...lahko bi še naštevala, bo treba mal po štacuncah. No sej jutr grem po nakupih

Jaz mam že vse pospravljeno, spakirano, še v avto zložim pa smo pripravljeni. Je pa Nejc dons tok sitn, da se mi bo glihkar zmešaluser posted image . Sploh ne vem kaj ga daje, tisto uro in pol je odspal potem pa skoz sitkov. Me prov glava boli. No sedaj se je umiril v mojem naročju, ja kje pa drugje sej je čista maza.

Eto mi je user posted image rekel da ga lahko že ob pol petih poberem, tako da se grem preoblečt, pa v avto znosit.

En lep dan kljub dežju.

papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.10.2007 17:03:16   
Peli
V četrtek je mlaj! Pr nas se že pozna, Aljaž noče spat, sicer pa ne vem, če ga ne boli noga od cepljenja.
Mi tud zdele šibamo do naših.

Urša - v Hofru majo štumfke 19-21 brez bremzic na podplatu, tiste od 23 naprej pa jih majo pa so prevelike.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.10.2007 17:59:15   
pikapolona2
no moj ima pa ob sredah pevskeuser posted image ...se pravi ostane ponedeljek torek ali četrtek.

Bom mal povprašala katere vadbe vse so pa ti povem.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 998
11.10.2007 13:17:20   
Peli
Danes spet nikjer - nobene?
Midva sva se dopoldan mal sprehajala, pa naju je že skor dež lovil user posted image , no na srečo ni začel. Zdajle pa mam tam do ene treh - pol štirih mir, ker Aljaž spi, sm vmes kuhala, pa zakurila, cunje pospravla, posoda pa počaka user posted image .

Žiže- pa res že dolg ni blo nč na naši temiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
11.10.2007 18:18:57   
Urša08
Ojla!

Oči mi je peljal Nejčka na sprehod tako da sem mal frej. No sej sm že cel dan frej, mam mali dopust user posted image user posted image .
Z mami sva šli mal po štacuncah in sem dobla pidžamico, Nejček pa ene žabice, pa štumfke, pa knjigico. Mi pa Nejc zadnje čase zelo malo spi čez dan, uro in pol.

Pikapolona a si se kej pozanimala za najino vadbo?

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?