|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
23.9.2007 22:08:39   
ajdaN
Čer!

Vas sam mal pozdravim, kaj drugega se mi ne da pisatuser posted image . Šibam spat. Upam, da ne bo prav kratka noč.

Pozdravček še Tejč in Ančki - bomo očitno še tukej čvekaleuser posted image . No k majčicam moram po kakem mesecu še pridt pozdravtuser posted image .

Šibam spat, kaj več pa drugič!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 951
24.9.2007 9:28:15   
Urša08
Ojla!

No kaj naj napišem...hm, v glavnem Nejc je ok. Midva z mojim user posted image sva šla v soboto na praznovanje 30 roj. dne od kolega in sva staknila okužbo s hrano. user posted image
Jaz sem celo noč prebruhala in driskala, mojmu pa še dons ni ok, tko da gre popoldan k zdravniku po bolniško.
Dons bom še bolj počivala, jutri sem pa za kak sprehodek.

lep danuser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 952
24.9.2007 11:09:43   
Peli
Ojla!
 Urša upam da ni prehudo, še tega se ti je  blo trebauser posted image , no upam da bo vse OK.. Pa Nejček zdrav?

Sandra - ste že kaj bolš - boste šli že kaj vn? Lahko kaj mim prletita.

jest sm glihkar Aljaža spat spravla, je bil že čist adijo, se je zjutrej merkal pri tašči in se je ko sm pršla domov že zunaj podil, se kr pozna če je zunaj je ful prej zmatran. Ne vem kaj ga je danes prijelo, je že do 11h 2x jedu, ponavad mam srečo če vsaj enkrat mal popapca.
Dons sm mela pregled in je vse v redu.

Aja pa AjdoN sm srečala, ne morm vrjet da ma že tako veliko punco, sej še ni dolg nazaj k je še s trebuhom okol hodila. Se mormo enkrat dobit za kakšno kavo, samo zdej upam da bom dobila proste izhode.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 953
24.9.2007 12:32:37   
barba
Ojla,

Meta mi je čist zakuhala user posted image  in sva ble pri P. Tako, da bom ta teden z njo doma, da pozdraviva vneto grlo. Ima tudi začetek vnetja v ušesu, ampak upam da ga bomo obšli. V vrtcu Šenčur razsaja slinovka, tako da je ful velik otrok bolnih. V Metini skupini sta bila danes samo 2 od 13 otrok. Groza! user posted image  Upam, da nismo še slinovke pokasiral. V ustih zaenkrat še ni nobenih pikic.

tejč - dobrodošla, sorry k sem te prej spregledala

Na kavo jst tud pridem, če boste organizirale kakšen petek popoldne al pa v soboto. Drgač mi pa ne znese, še tko kar naprej neki doma za službo delam.user posted image

Grem delat ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.9.2007 12:50:41   
Urša08
Pikapolona sem pozabla napisat... zgleda da je Nejc prebolel 6 bolezen, tko da če je Brina še ni prebolela je možno da jo je pokasirala user posted image user posted image user posted image Mi je prav žal amoak jest nism vedla, čez vikend ko je vročina zginla so se pa pikice pojavile tko da so bli vsi znaki kar sem brala da gre za 6 bolezen. Upam da je ne bo pokasirala. Bodi pa pozorna če bo kar naenkrat dobila visoko vročino.

Peli Aljaž jo je pa že prebolel tako da ni panike.

Barba upam, da se Meta čimprej pozdravi.

Res bi se lahko enkrat dobile na kakšni kavici.

papa

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.9.2007 16:46:58   
Urša08
Peli in Pikapolona imata zasebno sporočilo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 956
25.9.2007 7:55:35   
ajdaN
Dan!

Pestra noč - oba smrkava in očitno prehlajena. Kar od enkrat. Lovro se je zbujal, ker ni mogel dudlat, Anči no mogla vlečt palčka...user posted image . V glavnem pestro! Upam, da bosta zdajle vsaj brez vročine!

JA Peli smo včeraj res srečali, kdaj bo padla kakšna kavica ne vem. Ker če to ne bo v kaki igralnici, se bo Lovru zmešalo! user posted image

PA pikapolona tebe sem tud vidla, ko smo se basal v avto, sta šle z Brino ravno v OBI-ja. Pa si bla samo ene 20m stran, sem te hotla poklicat, pa potem ugotovila, da sploh ne vem kaj naj se zaderemuser posted image user posted image . Pozabla kako ti je imeuser posted image .

Eh nič več mi ne bo ratal napisat, Lovro se je zbudil, grem pogledat kakšno je stanje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 957
25.9.2007 12:30:58   
Peli
Tud Aljaž seje danes ob 3h zjutrej začel jokat - kaj je bilo pojma nimam, bil je pa čist oddevan in mrzel, potem sm ga dala v žakel, pa se je še mal bolj drl, potem pa lepo nazaj zaspal. Prejle sva bla pa zunaj, sva se sprehajala, ko pa sm ga prnesla not pa je mal bruhal, sicer ne vem a mu mogoče samo sok ni pasal, al je blo kej druzga, zdej trenutno spi.
Mene pa čaka gora pšosode, pa tla za pomest... pa se mi ne da izpred računalnika spravtuser posted image .
Zgleda da je trenutno obdobje virozic al kaj, k so vsi otroci mal bolni? No, sej vreme je čisto adijo, bo treba že počas mal kurit začet.
vsem bolančkom želim da se čimprej pozdravijo.

LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 958
25.9.2007 15:04:55   
tejč
če se boste menle za kavico dopoldan, bi z veseljem priletela...
u, pozdravite se vsi bolančkani...
lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 959
25.9.2007 20:24:16   
pikapolona2
omajgod....jst sm čist hin.....sam tekam pospravljam pa za vikende skoz eni rojstni dnevi pa še vedno ni končano podstrešje...da ne omenjam da moj prhaja vedno kasneje domovuser posted image .

Ah.....sej bo bolje.

Tejč meni se ta teden izteče porodniški dopust in nebom več dopoldne po kranju skakala pa po kavicah. Mogoče se pa res kdaj popoldne zmenimo al pa za vikend...težka bo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 960
25.9.2007 22:53:16   
ancka1
Tejč, jaz sem za kofi. Itak. Strastna kofetarica. user posted image  Za slabo vreme je pa kakšen "najboljši sosed" z garažo zelo praktičen.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 961
25.9.2007 23:00:04   
tejč
Ančka1, čas bi že bil, da se spoznamo, a?user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 962
26.9.2007 10:17:07   
Urša08
Jutro!

No sej vstala sem že ob 6, ker je moj miško jutranji tip. Celo eno uro sem že likala, ampak mam še celo goro za zlikat, tko da sam Bog ve kdaj mi bo uspelouser posted image

Včer sem bla pri župniku, da smo se pomenili okrog krsta. Bo kr med mašo, kar mi ni glih všeč ampak kaj čmo. Drugač je pa prava faca ta nš tanov župnk.

Zadnje čase mi Nejc štrajka okrog sadja, ga noče pa noče, tko da nimam več idej kako naj mu ga še poturim. Za krst mam vse zrihtano. Bomo šli kr k Smuk na kosilo, sem že rezervirala. Torto bova pa s kolegico naredle. Včer sem že user posted image ostrigla in ga prepričevala da naj da obleko gor za krst. Upam da mi je ratalo.

No sedaj mi pa že orenh kruli po želodčku tako da si grem tople sendviče narest - so mi tko zapasal, potem pa naprej likat.

papauser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 963
26.9.2007 11:18:52   
Peli
Naš mali pa sinoč ni hotu zapst, pa sm ga kr pred TV na kavč nesla, potem pa je v 15 minutah zaspal, danes pa mal pred osmo, kakor se je zdej že kr navadu.
 Urša upam da bodo kelnarji trezni.user posted image
Aljaž tud ne mara kej dost sadja, razen kar sam odtrga, pač dobi še zmer kakšen frutek, pa goste sokove pije...

Pikapolona si kakšno službo najdla - a boš doma delala?

Jest sicer ne vem če bi šla glih v KR na kavico, sej še nimam prostih izhodov, k sm na bolniški user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 964
26.9.2007 15:35:51   
pikapolona2
Peli ne nimam še redne službe....oziroma takšno k jo jst hočem je ni ali pa zahteva 10 urno prisotnost pa vsak dan vožnjo v LJ.........tako da delam še vedno od doma preko avtorskih pogodb. Zdej grem v lov za naročnike...pol pa delat in denar služit da bom lahko varstvo plačalauser posted image user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 965
27.9.2007 11:01:35   
Urša08
Ojla!

Nejca sem spat spravla, šla pod tuš in sedaj bom v miru spila kapučinka - vsaj upam. Smo bli spet zgodnji, ob 6user posted image , sploh ne vem kdaj se bom naspala. Da bo Nejc prespal vso noč samo sanjam, sicer sedaj že lep čas vstajam samo enkrat na noč, mu dam zajest in zaspi nazaj, ampak še vedno morm vstat.

Dons popoldan gremo v Ljubljano. Bova Nejca kr pr mojih pustila in v miru porihtala. Sem mislila še v merkatorja mal skočt pofirbcat, pa mislim da ne bo časovno znesl, pa drugič.

Je pa tako moreč dan da se mi nč ne da. Tud kosila se mi ne da kuhat, si bom kr jajca ucvrla sej to tud včasih pašeuser posted image .
Kaj pa kej ve počnete na ta turoben dan?

Pikapolona v ponedeljek se pa Brini varstvo začne. Je šla porodniška kr hitro okrog.

Peli a počivaš?

Grem mal kavč peglat dokler mam tako tišino. Je treba izkoristit.

papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
27.9.2007 13:52:47   
Peli
Helov!
Ja Urša počivam .user posted image
dons sm se bl potepala kot počivala, sm mogla it vse za bolniško zrihtat, potem pa sva se z alajžem sprehajala. Dons sm južnala pr tašči je mela ajdove žgance, njami. Aljaž se je dopoldne pr tašči merkal, potem sva bla zunej, tako da sm ga šele zdele dala spat, sm ga samo položila v postlo in je že spal.

Urša če nebi rada ponoč ustajala, lahko samo tko poskusš, kot je pisala AjdaN, ti rečem da to najbolj nuca, samo morš pa bit tud ti potrpežljiva. drgač pa že zdele stiskam pesti!!!

Pikapolona si zdej dobla varstvo v sosednji vasi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 967
27.9.2007 14:05:53   
tejč
Hello, vidim, da ste orng čvekice. Me majčice smo tud kar opasne :), smo se dobile dans (ene par nas) v domžalah in je čas kar letel mimo...
Zdaj sem doma, mal bom pospravla, skuhala sem že-gratinirani šampinjoni po Montiju.

LP vsem.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 968
27.9.2007 17:13:44   
pikapolona2
hej danes je tak dan da je kr za zjokat....mal dež mal sonce...sva šli na sprehod pa naju je dež ulovil....še sreča da sva bili že čisto blizu domauser posted image .

Sem pa pekla piškote....mmmmmm...kako diši...Peli, Urša prideta jutri poskusit?

Zdejle pa delam kosilo - večerjo...ker moj šele prihaja domovuser posted image

Urša dobr opravi pa potem poročajuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 969
27.9.2007 17:31:55   
pikapolona2
tejči tile šampinjoni se dobr sliši.....njam njam....

drgač pa majčice ste še daleč za nami oktobrkamiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
28.9.2007 6:28:01   
Urša08
Jutro!

Moj user posted image ni hotel več spati in smo mogl vstat user posted image ampak jaz bi še tko spala.
Včeraj smo ful pozn pršli tko da sem se samo v postlo zlila. Smo vse opravili user posted image .  Se je pa vse tako zavleklo da tud do merkatorja nisem prišla. Pa sem mislila it nakupit stvari za okrasitev torte. A kera ve kje majo kako večjo izbiro na gorenjskem?

Pikapolona mi prov lušte delaš s piškoti. Je pa tko da sm dons brez avta kar pomeni, da če je dež obtičiva z Nejcem notr.
Peli tista metoda z jokom pa ne vem če je zameuser posted image Ampak če se mi zbudi zato ker je lačen, a nej ga stradamuser posted image Saj potem nazaj zaspančka ko dobi dozo mleka. Vem pa da v nedogled to ne bo šlo.

Punce kok ve vse pridno kuhate in pečete. Jaz sem včasih tud uživala ko sem kej pacala, ampak sedaj ko kuham večinoma samo za naju z Nejcem, pa včasih zase sploh nimam veselja kuhat, še manj pa sama jest.

Si grem eno taveliko user posted image kave narest, da se mal zbudim.

papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
28.9.2007 9:36:29   
Peli
MMM...piškotki...njami user posted image  Pikapolona ne mi skomin delat, k se potem ne znam ustavt. user posted image
Zato jest sama ne pečem, čeprav mi zadnje čase Aljaž tolk jajc od tašče nanos, da ne vem kaj bi z njimi, no glihkar je dva pojedu.

Urša zdej ne vem kaj rabiš za na torto - kakšno figurico? Maš na Jesenicah Metulja, kakšno malenkost dobiš tud v Kranju v Kranjskem kolačku, drgač pa maš v Črnučah prav trgovino v kateri dobiš vse za pekarstvo in slaščičarstvo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.9.2007 14:13:30   
ajdaN
Dan!

Ste vse na sončku? Meni mulčka spita, potem bomo pa verjetno šli malo ven, čeprav je moje počutje na psuuser posted image . Boli glava, grlo, smrkam... Pa še sama sem z obemauser posted image .Uh ja!

Potem mi ga pa še Anči celo noč serje - je boga reva taaaaaaaako lačna - po konkretnem dojenju + 100ml dodatka, bi ona ponoči jedla na 2huser posted image . Če ne bi bila tako fertik, bi imeli vzgojo, tako ji pa sledi dans!

Urša a si sigurna, da je lačen?! Al je samo navajen tako da dobi mleko in zaspi nazaj? Kako daleč sta pa z gosto hrano? če čez dan lepo je, potem ponoči NI lačen! Je pa od tebe odvisno kakšen karakter si! Če že vnaprej veš, da ne morš pustit jokat, potem brezveze, da sploh probaš. Je pa tko - tud jaz je ne fliknem v posteljo pa grem, ampak sem ves čas zraven. Pol pa voljno - se dere dokler ji paše.

Če se zmente za kofe, vas pridemo pogledat - za ene 15 minutk, dalj Lovro ne bo zdržal! Razen če bo zraven igralnica, potem bi šlouser posted image .

Barba kakšno je stanje pri vas? Je Meta že zdrava. Pri nas sta mulčka OK, samo mami je vse pokasiralauser posted image .

Tako Lovro je vmes že nekaj cmevkaluser posted image , upam, da vsaj še 1h odspi, drugače bo presneto dolg dan! Fajn izkoristite vikend!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 973
29.9.2007 15:59:49   
barba
AjdaN - pri nas smo zdravi in gre Meta v ponedeljek v vrtec user posted image . Ji tok družbe manjka, da ker naprej nekaj najeda.

Dons smo se mamice aprilčkov 2006 dobile v Šk.Loki. Blo je super! Prišlo nas je 6 mamic z otroci. Cel živ žav.
No, midve sva zgubile dudo in sva celo pot do KR v avtu klicele dudo. Ta kos plastike se ni hotel oglasit, kaj šele pokazat. user posted image user posted image user posted image  Meta je tok vneto klicala, da je čist pozabila jokat.user posted image  

Grem še mal pospravit ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.10.2007 19:22:25   
pikapolona2
hej hej...
za nami delovni vikend in ker sva midva delala od jutra do večera je šla brina prvič na počitnice samauser posted image user posted image . Kar pomeni da je preživela vikend brez naju in spala prvič stran od mene......bila je pri mojih starših na štajerskem. Baje je bila ful pridna nič jokala skoz v pogonu da je vse zmatrala lepo zaspala (spala 8 ur skupaj) in celo z mačko sta se spoprijateljili in sedaj jo že lahko pobožauser posted image . Jst sm imela skoz slabo vest.......ko sm zagledala v trgovini eno punčko tolk staro k je Brina sem se skoraj zjokala tak cmok sem imela v grlu....ponoči sem se pa itak skoz zbujala.

Danes je šla pa poskusno v varstvo...za 3 ure....baje nobenih problemov jedla se igrala in bila na sprehodu. To sem pa vesela ker če bi se jokala bi mi bilo ful težko.

Pa še to ...prvič smo spali 10 ur skupaj in zjutraj sem jo morala buditi da sva šle v varstvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?