ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 o ajda sej si še tu....sm že pomislila da si RR zapustila kar nebi bilo ob dveh malčkih prav nič čudno! A sfolgaš oba imet doma? Še še, za tukej gor viset se pa zmerej najde cajt . Sej sta kr pridna no, tko da ni problema oba spedenat. Zdej sem se itak že tko navadla, da mi kar nekej manjka, če kdaj Lovra ni zraven . Zadnjič ga je ati odpelja za celo popoldne in mi je bilo na sprehodu prav konkretno dolgcajt . Pa tudi potem doma mi je kar nekej manjkal! Se mi zdi da je s tamalo manj dela, če ima "generala" zraven. Sploh zdaj ko se že tolk zaveda, da se mu reži, ko afne gunca . Med "otroke" pa lahko gremo. Meni je v bistvu vseeno - vas bom najdla kjerkol . Vreme je za ! Upam, da bo še kaj od jeseni no! Pol se mi pa še mularija zjutraj zbudi ob "nemogoči" uri ! No sej marsikdo bi bil zadovoljen s takim spanjem, ampak sem jaz mal razvajena . V glavnem Ana se je odločla ob šestih, da bi se mal pogovarjala, pa je bila mami grda in je ni šmirglala, tako da je ob sedmih zaspala nazaj. Lovro se je pa tud ob sedmih odločil, da bi vstal, pa potem po ene 10sekundnem jokcanju obupal in zaspal še za 1h. Sej nč ne rečem, če ne bi rabila spanca. Ampak če bi jih dvignla, bi Ana hotla ob osmih že nazaj ležat, Lovro pa vstane ves tečen, zatežen... Tako kot zdajle, ko ima po 1h KAO dost spanja - itak ja! Zdej pa meditira tamle na kavču, popoldne ga pa noben še pogledat ne bo smel grdo, ker bo takoj tuljenje . Kdaj nej bi bil zdej "kafe"? Dopoldne ni problem, popoldne pa še ne vem kako in kaj. Mogoče bi tud šlo. Ve se kar zmente, jaz bom pa pol videla če nam uspe pridt. Peli z otroki na kofe je izvedljivo samo ob prisotnosti igralnice . Drugač je to za nas "mišn imposibl"! Gre preveč živcev. No za ene 20 minutk ja - pol je pa Lovro že tečen na kubik! Urša mi smo fuuuul zadovoljni z Deuterjem. No sej uporabljali ga nismo kaj dosti, ker je Lovro taka težka kategorija, da ga ati neče več nost. Jaz sem bila pa takrat ko smo ga kupil itak noseča, tako da smo ga bolj malo prenosili. Kar smo pa ga, je bil pa fuuuul srečen notri. Pa tudi za "nosača" je fajn - baje nism sprobala. Bom pri Ani, ker je bolj lahka. Pikapolona a pa si kaj proftirala, če si jo navadla na čaj namesto mleka ? Zdej se bo pa zarad čaja zbujala a ni tako? A si jo hotela samo mleka odvadit? Jaz vem, da ko bo še Ana enkrat konkretno jedla, da ponoč ne dobi več NIČ! 12h ma da zdrži brez hrane, če se čez dan ornk naje. Lovro je sam nehal jest, za tamalo bom pa še videla. Peli na avatarju pa Aljaž zgleda že fuuuul odrasel . Sej včasih gledam Lovra pa se čudim kam sta šli zadnji dve leti ! No tako sem dost spisala ane - grem prečekirat, če je general mogoče še mal zadremuckal nazaj.
|