|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
23.6.2007 22:26:00   
Peli
Mi lenarmo. Odkar sm pršla z morja še nism skuhala kosila (razen Aljažu), včerej se je mož znajdu, je v petek nabiral gobe in jih dal tašči in ji reku da prideva k njej na juho - sm ga zmerjala, da bi jo loh tud jest skuhala, pa me je nazaj naj dam mir, da vsaj pacanja in pospravlanja nimam user posted image , dons pa je spet peku zunej, popoldne pa je mali spal, jest sm se parkirala pred TV in malo dremala, potem pa smo šli k našim pa smo bli namenjen it na sprehod, pa nismo daleč pršli, smo mogl takoj na kavo... no ob pol devetih sm tamalga spat spokala, jset pa spet pred TV...in to je to  - skratka lenarim!
Danes sm Aljaža dala čez dan samo 1x spat, pa je šu zvečer mal prej, mormo nazaj na en red pridt, da ne bo ob 22h hodu spat, ampak spet lepo ob 20h. Novga ni nč, no razen tega da je za Aljaža vse MAMA, pa da se iz trme kr po glav tepe, poleg tistega kot prej, da se z glavo zaletava v steno-vrata, al pa da se po tleh meče, pa spet mi je pršu povedat KAKA seveda ko je bla že plenica polna; je pa tak cukr ko se začne k teb stiskat pa te lubčkat, no pa zvečer ko je treba spat je prov faca ko začne traparije uganjat, pa okol letat....
Ma dogaja se nam ful. Moja bivša soseda je v četrtek rodila punčko sm ful vesela in komaj čakam da jo vidim!!!
No to je to - sm vas mal zdolgočasla.
Kje pa ste ostale gorenjke?
Žižo kr pogrešam se nič ne javi?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 676
24.6.2007 13:42:11   
barba
Jst pa dons perem in pospravljam, ker se mi včeri ni dal. user posted image  Smo mogli mal moj novi avto sprobat, zvečer sva šla z možem po dolgem cajtu še mal plesat. Še dobr, da je jutri praznik. user posted image
Naslednji teden sem pa verjetno doma, ker se bom učila za zagovor. Si bom vzela vmes čas za kakšno kavo z vami, če bo seveda katera imela čas.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.6.2007 14:50:42   
pikapolona2
Barba kter avto si si pa privoščila...je Ok? Ta teden naju nebo greva malo k mojim staršem na štajersko....mogoče se vrneva v četrtek...pa če boste v petek za akcijo se lahko zmenimo za kak kofe!
Dobr se zvadi zagovor!

Peli pusti se razvajat ....jst nikoli ne zavrnem če mi tašča ponudi da bo ona skuhgala.....sam to je glih ene 3x na letto...premalokratuser posted image user posted image  kje je pa tvoj gobe zejle najdu...drugič jih nej še mal k nam prnese...bom pa jst župo skuhala za vse pa ene palačinke zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.6.2007 20:52:52   
barba
Pikapolona - sem si privoščila rabljeno in lepo ohranjeno Toyoto Yaris (2002). Ful sem zadovoljna z njo.user posted image  Drgač sem frej prvi teden julija, tko da se takrat dobimo en dan do 10h.

Dons zvečer pa res ni nč za počet. Na TVju nč pametnega, pospravila sem, Meta in mož spita vsak na svojem koncu, men se pa nč ne da počet. Sem popoldne odspala 2 uri in nafilala baterije za nove podvige.user posted image

Peli - ti kar pusti, da tašča kuha. Pri nas se to nikoli ne zgodi, ker bi potem bolj po Drnovškovo jedli in moj kar nos zaviha.user posted image user posted image  Pravi, da v zakonskem stanu 300% boljše je kot prej.user posted image  Uf, je moglo bit prej zanič.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 24.6.2007 20:55:50 >

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 679
24.6.2007 22:00:16   
Urša08
Dober večer!

se še jaz mal javim. Noro kako hitro čas leti. V petek je prišla kolegica k meni k je noseča, ma pa že eno punčko staro dve leti. Smo šli na sladoled in tortico in je tok pasal. user posted image Sem kar preveč sladka, bi se vsak dan crklala s torticamiuser posted image . V soboto sva z mojim user posted image njegovo diplomo rihtala - jo zaključuje in mu mal pomagam - računava, da  bo drug teden  oddal mentorju že končno verzijo. Upam, da bo ratalo.
Dons smo šli pa k mojim mal na vikend in je dan okrog, jutri pa spet za računalnik naprej delat.

Z Nejčkom pa kar napredujeva z gosto hrano. Sedaj že skor tamalga frutka poje. user posted image user posted image user posted image Sem mu danes babano dala za jest in je bil čist navdušen. Počasi dodajava okuse in nama kar gre. Se pa držim tko kot ste rekle. In dons je blo prvič da, ko sem mu dala sadno kašico, se je očitno najedel in je dal dve uri mir z dojenjem. Tega sem najbolj vesela, da bova lahko nadomestila vsaj en obrok dojenja. user posted image user posted image user posted image Drugače ga pa dam na igralno podlogo in se znajde sred dnevne. Prov hecen je, ko da rit u luft in začne noge stegvat. Pravi sonček je.

Barba
bravo za avtouser posted image user posted image user posted image

Peli ti se kar pust crklati. Naj te možek kar razvaja. Ti pa verjamem da je lepo, ko se Aljaž k teb stisne in te lupčka. Vem kako mi je fleten, ko da Nejček rokice okrog vratu in se čist k men stisne, svoja ustka da k mojmu obrazu in je čutit, kot bi me lupčkov. A ste avto že zamenjali?

Pikapolona a Brina kej pogreša svojo igračo? A vam jo pripeljem? Lepo uživajte pri tvojih, se naplavajte. Greva pa drug teden kupit fredov obroč potem bove pa res lahko leteli na bazen s tamalima.

Lepo uživajte v podaljšanem vikendu!

Papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 680
24.6.2007 22:17:36   
Peli
No vidm da nism edina na nedeljo za računalnikom (da nam mela slabe vestiuser posted image ).
Barba - super za jarisko, želim ti da ti bo dobro delala. Taščo pa povabi na kakšen kuharski tečaj user posted image .

pikapolona - naš je najdu gobe u "boštu" - v žigovski gmajni in že računa kdaj bodo spet gobe, k je blo mal dežja user posted image .  Drgač mi ni kej preveč za gobe mislm da mam še nekej jesenskih u skrinj user posted image .

urša - je bla andreja - a ma že kmal rok? Drgač pa si pridna da še možovo diplomo delaš.

Mi smo šli pa dons do Smuka srnce futrat, pa na kavo, potem pa še k našim, pa se  mi je zazdel da je Aljaž mal vroč pa mu čist tko grem zmert vročino in je imel 38,5°C, sicer je bil čist dobre volje, no mal bl mal je čez dan spal in je bil mjčkn sitn, tko da mi ni nč jasn. Al je vročina od zobka k gre spet edn vn, al pa se mu kej druzga pase, bil je v stiku s fantom ki naj bi imel 5. ali 6. bolezen (Aljaž je 6. že prebolu), no bomo vidl kaj bo iz tega. Sm mu pa pred spanjem dala eno svečko, da nebo ponoči kakšnih problemov - je imel pred spanjem še vedno 38,4°.
Upam samo da ne bo zbolel, ker morm jest jt mal delat user posted image .

Še nekej me zanima, če ste mogoče kej bl na tekočem in mogoče katera ve, a zdej bo od Vzajemne dnar al ne? - tisto vračilo rezervacij.
Nekej sm zasledila da je blo na TVju spet od vzajemne, pa sm zamudila kva majo spet eno sranje....

Lepo se mejte.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.6.2007 22:43:53   
žiža
No pa se vam po dolgem času še jaz spet malo oglašam. Nimam čist nobenega cajta. Pa še take volje sem bila zadnje tedne, da me računalnik tud malo ni privlačil. Končno so se začela počitnice. moj dragi gospod soprog so še na zadnji šolski obveznosti. So si privoščili ekskurzijo v črno goro user posted image  Jaz pa s tamalim dvema že drugi teden ta mesec sama doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne govorim o novem user posted image  ki me je doletel. Pred 14 dnevi sem staknila na nogi herpes zoster. Boli kot hudič, izpuščaji so se mi zdaj že pozdravili ampak sem še vedno na ketonalu. V torek začnem pa še z fizioterapijo. Tale zadeva res ni kar tako. Ampak me drži pokonci misel, da jutri 14 dni odrinemo na morje. Če ne bo kaj vmes prišlo. Se mi zdi, da je letos vse možno.
Peli a je tista tvoja bivša soseda rodila punčko Jerco?
Jao, neki se oglaša... če boste kej ven hodile sporočte!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 682
24.6.2007 22:55:14   
Peli
Joj Žiža čisto nč ti ne prvoščm. A nisi imela noric? Sej boš pa potem mela user posted image  skor 2 mesca samo zase user posted image .
Moja bivša soseda ma punčko Kajo. So pa trenutno zgleda punčke na pohodu.

Aljaž se mi zdej kr neki jokca, tako da ga grem crklat.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.6.2007 15:32:51   
Peli
ja gorenjke kje pa ste? Sm skor pozabla da ste še na porodniški in nimate časa user posted image .
Mi smo pa mel dons ponoč veselico smo šele okol 1h zaspal, potem se je še ob štirih zbudu, nazadnje sm skor šiht zaspalauser posted image  Kva mu je blo nimam pojma bla sm pa že ornk živčna, zdele pa spi!

No jvte se kaj!

LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.6.2007 15:40:02   
Urša08
Ojla!

Peli hvala za slikice. Se vidi kako ste uživali user posted image . Se je blo lušten za 10 dni odklopit od vseh mam, tašč,...user posted image Se mi zdi da je Aljaž spet mal zrastu. Je užival v vodi?

Pri nas je danes Nejček mali sitko. Non stop bi se nosu, nč ne bi bil sam user posted image Sem ga komi dala spat in si skuhala kofetka sedaj pa upam da ga v miru spijem. Včer je šu dan kot da ga ne bi bilo. Mal smo šli ven, drugače je pa moj user posted image   diplomco pisal, vmes sem mu mal pomagala in tako do večera. Samo da čimprej odda pa bo. Do 5.7 jo ima namen oddati , če to rata naj bi bil zagovor do 20.7.
Ko popijem user posted image grem mal kuhno pospravit, potem bo pa že moj doma. Neverjetno da tok zgodi. Danes sem Nejčku jabučka naredla in ga je lepo jedel. Ma kr zanimanje za hrano. Naj kar tako ostane. Kmalu bo pojedel že za cel obrok. Do morja upam na dva obroka - upam da nisem prevelik obtimist. Ful je bolj fleten it kam pa mu dat kašico za jest ne pa skoz joško vn vlečt.

Žiža vi pa mate letos smolo. Saj bo sedaj lažje ko boš mela dva meseca možka ob sebi. Ti bo pomagal pa bo.

Pikapolona 2 a uživate pri tvoji mami?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.6.2007 20:12:36   
pikapolona2
tolk uživamaaaaaa, da vas sam pozdravim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 686
27.6.2007 21:34:52   
barba
Žiža – ane tile naši možje prfoksi ga pa biksajo.user posted image user posted image user posted image user posted image Moj gre jutri na izlet, je ta dolgo turo za letos že pokuril. Sej bo počas boljš.user posted image

Urša – ker faks pa dela tvoj mož, da majo še tok pozn zagovore? Men so rekl, da so zagovori na našem faksu sam do 15.7. pol pa spet septembra.

Zdej grem pa spat k sem čist fuč. Sem mela tok dela v službi, da sem komaj dihala. Včeraj mi je blo pa dogcajt ko sem mogla zakone brat.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 687
28.6.2007 8:40:16   
Urša08
Barba moj user posted image   študira oz. zaključuje računalništvo. Do 5 mora oddati v referat, za zagovor mu je pa mentor rekel, da do 20.7, lahko da bo prej. Kje si pa dala vezat diplomo? Koliko časa si čakala? Že maš datum zagovora?

Eto toliko za sedaj!

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 688
28.6.2007 22:29:24   
barba
Urša - dala sem vezat Bilbanu v KR na Planini. Je dost pocen, od 8€ naprej. Nimajo pa nobenih vzorcev platnic za pogledat, ker dajo drugam vezat. Nardijo pa v 2 dneh. Jst sem zlo zadovoljna.
Zagovor mam pa 9.7.. user posted image  Sem drug teden zato doma, da vse kar me lahko vprašajo naštudiram.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.6.2007 15:42:22   
Urša08
Barba bom držala pesti, da čimbolje opraviš zagovor. Sem pa dons klicala k Bilbanu in bova v ponedeljek nesla zvezat.

Midva sva pa dons prvič nadomestila en obrok dojenja s kašico. user posted image   Ob 10.30 sem mu naredila sadno kašico in je bil sit do 13.30. Norouser posted image user posted image user posted image . Ob dveh sem ga dala spat in upam da bo ene dve urci spančkal.
Je pa ponoči pravi sitkouser posted image Sploh ne vem kaj mu je, tak še nikol ni bil, da bi se kar zbujal in neki jokcal, sedaj pa že dve noči zaporeduser posted image user posted image user posted image Upam da se nam stanje umiri.

Lep vikend vsem!

Papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.6.2007 22:51:51   
Peli
No tale sprehod danes z Uršo in Nejcem mi je pa kar pasal. Joj, kako pogrešam to!!!user posted image
Glede na to da Aljaž spet nekej štrajka s hrano in je tasta in taščo dopoldan mal ob živce spravu user posted image  mi je Aljaž zdele zvečer kr vse not prnesu in pojedu tolk k en ta velk.

Upam da si drug tedn kakšn dopoldne uspem vzet kaj časa za kakšn sprehod z vami. Sicer ne vem kdaj točno pa pride Sandra okol 1 al okol 5.?No potem se ji tud zaključ porodniškauser posted image
Joj kok je blo fletn domauser posted image .

Midva z možkom pa sva včerej mela obletnco poroke in sm bla nanj jezna ko user posted image je ob 20h pred TVjem na kavču zaspal user posted image . No jest pa od jeze nism mogla zaspat in sm ga prčakala user posted image  user posted image  - ni pozabu!

žiža - ne moja soseda ma punčko Kajo, so bli pa z Jerco in njeno mamico skupej v sobi.

pikapolona - kdaj prideš domov?

barba - sm mal slikce prečekirala, je pa Meta skos bl fletna. Traktor je pa zakon, kaj?

LP 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.6.2007 23:16:20   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sončnica 13 koliko je pa star tvoj user posted image ? Tole nočno vstajanje nas kar precej teži, ampak se tolažim, da bo kmalu boljše.

Moj je star 10,5 mesecev in nočno spanje je še vedno istoše dobro, da imam podaljšano porodniško in imava še nekaj časa-dobra tolažba, a ne?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

sončnica13 - se nam pa kar dolgo nisi javila. Ste veliko bolni?

Jah tako je zadnje čase, da mi kar primanjkuje časa za RRuser posted image . Bolni nii nismo, je sicer imel pred enim mesecem vnetje ušes.o pa je zaenkrat vse.
Seveda imamo pa še vedno težave s pridobivanjem teže. Pa sake tolko časa kar pride kakšen dan ko spet kar bruha,....nimam pojma zakaj. sicer pa greva 25.7 v Lj. na pediatrično(gastro) na preiskave, pa bomo videli, kaj bomo izvedeli-upam, da nč slabega.

Kako ste pa kaj ostale gorenjke?

No, še tole sem pozabila-kakamo na kahljcouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.6.2007 23:21:13   
Peli
Sončnica13- kolk pa tehta tvoj mali? Pa  user posted image  za kahlico.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.6.2007 23:40:06   
sončnica13
Pri devetih mesecih je tehtal 6835 g.  Zdaj upam, da jih ima cca. 7000g

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.6.2007 23:50:19   
Peli
Potem je pa res drobižek. Kako mu je že ime? Imata tudi težave s hranjenjem?
Aljaž pa je star 16 mesecev in jo počasi maširava na 9000g!!! Upam da do kontrole oktobra prideva na vsaj devet in pol.

Neposredna povezava do sporočila: 695
29.6.2007 23:53:32   
sončnica13
Nik - s hranjenjem drugače nimava težav, lepo in rad je, zato mi res ni jasno zakaj včasih kar bruha, zdaj skoraj 2 meseca ni bruhal, ta teden je pa že 3x.

S kje si že ti?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 696
30.6.2007 0:04:34   
Peli
božec, upam da ga v Lj ne bodo preveč matral.
Sm iz Dupelj.
Hodita na FT v KR?

Neposredna povezava do sporočila: 697
30.6.2007 0:12:10   
sončnica13
V šk. Loko, samo zdaj ne hodiva več-ko bo začel hodit se greva spet pokazat. Je med zadnjima terapijama ful napredoval ( se sam vsede, pa plazit je začeli n sam vstane v stajici), pa že prej je rekla, da ne vidi potrebe da bi še hodila. 

Sicer je pa lede teže še patronažna rekla, ko smo se nazadnje vidli, da ni čudno, da se ne redi, ko je tako aktiven in ne more bit čist nič na miru.
Pa saj je mene tud mami skoz okol dohtarjev vozila, ko sem bila majhna, ker se nisem dovolj redila - zaj imam pa še viška kguser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 698
30.6.2007 0:19:23   
Peli
Tud jest sm mela pr enmu let dobrih 8kg, pa se mi dons nč ne pozna, no hvaležna bi bla če bi mela par kg manj.
Sicer pa ne morjo bit vsi debeli. Tud moj mož ni bil prav dober jedec ko je bil majhen, je gor zrasu ob juhi in bananam.
No midva sva hodila v KR, pa sva zaenkrat na začetku meseca zaključila, julija pa mava kontrolo, upam da bo vse OK.
Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 699
30.6.2007 0:20:52   
sončnica13
Lahko noč!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!