|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
13.6.2007 8:18:28   
Urša08
Punce dons pa vreme malce lepše kaže.user posted image Jaz sem za kak sprehodek, ne sicer maratonski. Če je še katera za naj pove.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 626
13.6.2007 9:14:26   
Sandra*
Ojla!

Pri meni se lenoritis nadaljuje tako da ne vem kaj bo danes. mal sm misnla v šoping za na morje pa ne vem, glede na to da je ful sonček, če bi šla al ne, da nama ne bo preveč vroče v avtu.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 627
13.6.2007 9:15:24   
Sandra*
Aja pa nč se nism pohvalila, da se mark ob mizici postavi na noge, al pa ob kavču!!!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.6.2007 9:25:03   
Urša08
Bravo Mark user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa najine cunce že na kupček dala, še za Nejca spakiram, pa sem v grobem vse pripravila. Dons popoldan šibamo na vikend do ponedeljka. Komi čakam.
Se že Nejc pritožuje, ga grem pogledat.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 629
13.6.2007 16:24:58   
pikapolona2
Evo...mene....jst sm se pa danes po Kamniku šetala...smo se z eno prjatlco in njeno punčko skupaj napakirale v naš avto in se odpeljale do tretje ki živi v kamniku in zaklučuje porodniško.......smo se načvekale...mal sprehodle(čeprav je pr nas neprimerno lepši sprehod...tamn sam beton in fuuuul vroče) zdej smo pa že nazaj...brina sita in previta in se mal igra...jst sm že ene makarone na hitro skup vrgla....zdej pa sam še marka počakam da pride. Morm pa jst tud danes skup spravit za mini dopust...jutri popoldne odrinemo v Moravske do nedelje!

Mejte se
P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 630
13.6.2007 20:12:52   
Sandra*
Pol samo še mi ostajamo doma??? Mi gremo jutr tedn na morje, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 631
13.6.2007 21:10:59   
sončnica13
Ojla!
Se po dolgem času spet mal javmuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Marka.
Nik je prejšnji teden tud začel sam vstajat v stajici in ob kavču,....  

In kako ste kaj gorenjke?  Mi smo bli zdaj bolniuser posted image , smo imeli vnetje ušes. Danes sva bila na kontroli in je ok.user posted image Zdaj pa samo upam, da se vreme poštima in gremo na potepanja.

Uživajte vse, ki greste na dopuste!  No, pas ostale tuduser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
13.6.2007 21:17:27   
pikapolona2
sončnica lepo da se oglasiš...sm že misla da je tale mapa sam za uršo ...sandro.....pikapolono in občasno barbo ter žižo...hehe...lepo da nas še kdo kdaj prebere!user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 633
15.6.2007 13:51:55   
ajdaN
sm že misla da je tale mapa sam za uršo ...sandro.....pikapolono in občasno barbo ter žižo...hehe...lepo da nas še kdo kdaj prebere!user posted image

Evo še meneuser posted image . Sej vas skoz spremljam, samo kaj ko itak ste predaleč za kakšen sprehod, ravno po kofetih pa še ne hodim.

Vsaj s Pikapolono se občasno srečavauser posted image , če že z ostalimi ne. PA še po "naši" majski temi se nekaj sprehajašuser posted image

Pri nas vse OK - lovimo ritem, Lovro je zadovoljen z Ano - jo kar objema. Včasih ko jo imam v naročju me kar za roke vleče, da se sklonim in potem nasloni glavico nanjo in se mal pocartauser posted image . ME zanima kako bo potem, ko mu bo igrače jemalauser posted image user posted image .

Trenutno mi oba spita, jaz pa uživam! Itak ne bo več dolgo mir - tamala je že 2,5h nazaj jedla, tako da bo kmalu uzbuna!

No tako, pozdravila sem vas, uživajte pa lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 634
17.6.2007 10:13:51   
Sandra*
Ja kje pa ste vse???

Spet nas je na drugo stran vrgl!

A ste že vse na morju???

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.6.2007 8:08:19   
Urša08
Dobro jutro!

No mi smo že nazaj. Imeli smo se dobro. No ta teden sem ves doma , tako da gremo lahko kdaj na kakšen sprehodek. Glede na visoke temperature verjetno bolj zgodej. Kaj pravite?

Se še oglasim, sedaj moram k tamalmu - že protestira.

Papa
user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.6.2007 13:22:32   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Vsaj s Pikapolono se občasno srečavauser posted image , če že z ostalimi ne. PA še po "naši" majski temi se nekaj sprehajašuser posted image

ajdan čekiram če se je moja prjatlca k je majčica opogumila in se že prjavla na čvek...nakar zagledam sotrpinko...pa ji seveda moram odgovorit. Drgač je pa mene vsepovsod polno....po kranju po radovlci po štajerski...me ne morš falit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.6.2007 13:25:41   
pikapolona2
tudi mi že nazaj s ta hitrega dopusta...kak je blo faaaaaaaaajn....tamala uživala v vodi to bo po mamici...mene sploh niso iz vode mogli dobit...sm bla že cela plava in treslo me je jst pa še vedno v vodi!...heheh

ja sprehod bo nujno tam okoli osme do devete najkasneje...ker zdej bo pa ubijalsko! Lahko pa kdaj do nas pridete...danes sm nabavila ta mali bazenček pa lahko skupaj tamale notri namakamo...ta teden smo doma...naslednjega pa bolj malo...ati odhaja v tujino...pa bova midve šle lepo k babici na štajersko!

PPP

Neposredna povezava do sporočila: 638
18.6.2007 13:36:06   
slumpo
Ojla

Sem šele danes opazila gorenke....ali je katera iz Medvod (no začetek Gorenske)?

Neposredna povezava do sporočila: 639
18.6.2007 13:38:26   
pikapolona2
mi smo bližje tržiču

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.6.2007 14:47:12   
Urša08
Ojla!

No trenutno Nejc še spi in lahko malce več napišem oz vsaj poskusim.

Pikapolona glede jutranje ure se kar strinjam, samo dejmo se kak večer prej zmenit, da se jaz spravim pravočasno iz pidžame.
Sandra kaj praviš? Še katera?
No danes sem Nejčku dala za probat pire krompirček in ga je mljackal kot ta velik. Komi čakam da bova imela en obrok namesto dojenja. Je pa milo mali začel zjutraj zgodi vstajat. Že mal čez pet začne sitnat in on ne bi več spal. Jaz sem pa tok zaspana pa zalimana, da je kar grozauser posted image . Pa tud ponoč sem zadnbje dni na tri ure vstajala in se dojila.
Punce kdaj ste ukinile nočno dojenje? Do katerga meseca me še to čaka? Na tri ure ponoč sem pa kr naveličanauser posted image user posted image user posted image .
No to bo zaenkrat vse. Sedaj grem pa kosilčka počas pripravljat.

Papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
18.6.2007 15:34:58   
**simmy*
zdravo,

že nekaj časa vas spremljam, pa sem šele zdaj zbrala pogum, da vas pozdravim.

me pa zanima če je katera iz Kranja - Britof, Predoslje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.6.2007 15:48:36   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Pa tud ponoč sem zadnbje dni na tri ure vstajala in se dojila.
Punce kdaj ste ukinile nočno dojenje? Do katerga meseca me še to čaka? Na tri ure ponoč sem pa kr naveličanauser posted image user posted image user posted image .

Uf dobra si! Jaz pa nad tamalo nergam če hoče na tri ure ponoči jest! Ne bom več!

Glede nočnega dojenja - nimam idej - prvo dete je bilo na srečo "zlato" kar se tega tiče.

Drugač pa nekje pri pol leta, bi (bom, če ga ne bo sama) jaz počasi začela ukinjat nočno dojenje - pač z uvajanjem goste hrane. Enkrat na noč proti jutru še ne rečem, drugače gre pa bolj za navajenost. Če ima dudo mu jo daj, samo kakšne vode ali soka mu ne dajat. Pa vztrajajuser posted image .

Slumpo živjo - jaz sem drugače s Primskovega. Zdaj sem v Besnici,  ampak kmalu bom spet precej pri starših, ker tukaj ni pametnih poti za sprehajanje, kaj šele otroško igrišče.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.6.2007 20:28:31   
barba
Ojla, še jst po dolgem času!user posted image

Men se vse dogaja 300/uro, da komaj sproti dojemam.user posted image Od tega, da sem službo ful zadovoljna in oni z mano. Dons so mi ponudili redno zaposlitev po diplomi. user posted image Diploma je zvezana in gre jutri na faks, zagovor naj bi bil enkrat do 15.7., ker mentor spet nima cajta. Pa še avto kupujem. NORO!user posted image user posted image

Moja Meta je v varstvu super pridna. Zdej hodi 3x na dan na kahlo, čisto samostojno hodi in veliko klepeta.user posted image

Simmy – očitno sem jst najbližje, iz Šenčurjauser posted image

Pikapolona, Sandra in ostale – če boste imele kdaj čez vikend cajt, se vam z veseljem pridružim na klepetu ob kaviuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.6.2007 21:16:52   
pikapolona2
Barba a paše tko po dobrem letu spet štartat še z drugim delom a ne!.....super da si zadovoljna in tudi oni s tabo.....joj upam da tudi jaz tam konec leta najdem zaposlitev......in da oktobra resno zastavim diplomsko in jo do konca leta not spravim in v leto 2008 zakorakam na novo! Tamala pa faca kr na kahlco že....pridna

Urša ja se zmenimo...jutri štartamo okol pol devetih se dobimo pri postaji ...se pravi nekje na sredi....sporoči? Mogoče še kdo?
Glede spanja pa sej veš tudi midve se ponoči še dojiva....sem jo poskusila odstavit pa je bilo tako kričanje tud po dve uri skupaj da je manjša žrtev vstat jo za 5 minut podojit pa it nazajj...nevem mogoče sem premalo vztrajna.....pa še nekaj...pazi da mu ponoči ni prevroče...se ti tudi zato lahko zbuja....sej bo boljše...se dejva skupaj tolažit! Aja še zbujanje ob 5 zjutraj...imaš popolno temo? To pr nas kr pali...ker prej je blo ob svitu AUF!

Pridne bodite gorenjke!user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.6.2007 21:18:00   
pikapolona2
simmy , slumpo pozdravljeni...dej povejta kaj imata.....fantka punčko...kolk staro? Sta pridna?

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 18.6.2007 21:19:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 646
19.6.2007 7:51:37   
**simmy*
pikapolona2 oj,
mam 11 mes fanta Jaka. je full priden, no vsaj bil je do sedaj, sedaj pa se vedno bolj pogosto joka, takoj se zmuja če ni po njegovo in v jok.
ko je bil še mali ni imel nobenih krčev in smo imeli zelo malokrat čast slišati njegov jok, zdej pauser posted image ... Je živec do konca, ko je zmatran in zeha pa ima še vedno dovolj energije za vragolije. Upam pa da se bo to obdobje trme kmalu končalo:))
Ima že 7 zobkov, kaka in lula na kahlico (seveda se še v pleničko če ga pravi čas ne postavim na kahlo), hodi pa še ne, pa za to ima še čas.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 647
19.6.2007 11:25:42   
Urša08
Ojla!

Simmy , Slumpo dobrodošli!user posted image user posted image user posted image

Danes sem se pa naspala. Nejca sem spravila spat ob 19.30 in je spal do 1, sva se nahranila in je blo mir do 5, spet hranjenje. Ob 6 bi pa on že vstal (imava temo v spalnici ampak nič ne pomaga, očitno ima dost spanca). Na srečo ga je user posted image vzel iz postelce, ga nesel previt ter se z njim malce okvarjal do 6.30, potem ga je k meni prinesel in sem ga nahranla, potem sva pa pančkala do 8.45 user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi dopoldan je bil sedaj priden, se je zamotil ob 11 sem ga pa spat dala in spančka.

Pikapolona2 sem dons sprehod zamutila ampak za jutri pa velja. Sandra kaj pa ti?
Barba super za službico, pa za diplomo.user posted image user posted image user posted image

Sem mu pa danes prvič zmešala krompirček in korenček, pa je pojedel par žličk pa konec. Očitno ni bil lačen.
Grem perilo obesit dokler pikec še spančka.

Papauser posted image

(odgovor članu **simmy*)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.6.2007 11:48:23   
slumpo
ojla

imam 3 mesece starega Aneja. Sem v Medvode sem se preselila in ne poznam nikogar iz bližine ki bi nas družil mali pikec ali pikica.
včasih pa bi bilo lepo s kom jit mal vozičkat in v živo rečt kakšno o naših .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.6.2007 17:34:59   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: **simmy*

pikapolona2 oj,
mam 11 mes fanta Jaka. je full priden, no vsaj bil je do sedaj, sedaj pa se vedno bolj pogosto joka, takoj se zmuja če ni po njegovo in v jok.
ko je bil še mali ni imel nobenih krčev in smo imeli zelo malokrat čast slišati njegov jok, zdej pauser posted image ... Je živec do konca, ko je zmatran in zeha pa ima še vedno dovolj energije za vragolije. Upam pa da se bo to obdobje trme kmalu končalo:))
Ima že 7 zobkov, kaka in lula na kahlico (seveda se še v pleničko če ga pravi čas ne postavim na kahlo), hodi pa še ne, pa za to ima še čas.

lp

ja super ste napredni glede kakanja in lulanja......potem se ti porodniška glihkar izteka? Imejte se lepo pa Jakatu en lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu **simmy*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

odvajanje
Lelly28 RR

Kdaj ste začeli otroka odvajati od plenic?

z 11 meseci (32%)

1-2 letih (37%)

2-3 letih (32%)

Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!