|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
4.7.2007 13:01:18   
pikapolona2
ob 10ih fruštk sandra...ojojojoj...kolk maš ti idealnega otroka...je že kr mal kičasto! Mi se skoooooooz zbujamo ponoči danes je največ 1.5 ure skupaj spala....zjutraj sm čist razsuta...ampak v eni uri se k sebi spravim in zalaufam to mojo telo!

Urša jst bom tudi danes palačinke naredila ....sam jih bom s sirom in šunko filala pol pa še v pečici zapekla in zraven eno veliko skledo zelene salate.Držim pesti za zagovor.......da vam RES USPE do 20 7 to bo ja takoj...pol pa na easy na morje

Peli kje sta to ble na kavi..pa sadno kupo dobile....a ste kelnarju mežikale al kaj......

kaj naj počneva notri......user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.7.2007 13:15:43   
Urša08
Sandra super da ste uživali na morčiju. Se Mark ni nč vode bal?

Pikapolona2 same dobre stvari kuhaš. Palačinke s šunko in sirom zapečene v pečici user posted image mjami. Jaz sem pa ponavadi delala kanelone (palačinka s šunko in sirom, panirano in ocvrto), za to varianto pa prvič slišim, bo treba probat.
S Peli sva bile pa to pr Smuku. 
Je pa dons Nejc sitkan. Dopoldan je spal slabo uro, potem bi se pa skoz nosu. Bog ne dej da ga odložim, je užaljen jokuser posted image
Sem mu pa prvič bučke pripravila in jih je prav z navdušenjem pojedel.

Se že oglaša, letiiim!

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.7.2007 16:05:33   
barba
Ojla,
midva z možem sva po kosilu pošteno zalegla in trdno spala, dokler se ni Meta zbudila.user posted image Kok je pasal!user posted image  Še kar se ne morem k sebi spravit in začet učit.user posted image
Dopoldne sem si hotla kupit kiklo za zagovor, pa sem obupala. user posted image  Sorry, 88€ pa ne dam za eno user posted image kiklo. Sem si pol za ta denar rajš kupila 2 hlače in 2 zgornja dela. user posted image  Pa spet je blo tok folka po štrcunah, da me je kar mineval kaj probat.user posted image

Zadnje dni sem ratala ful živčna.user posted image Vse me razkuri!user posted image user posted image user posted image Najbolj pa zagovor.user posted image
Sandra upam, da boš lahko zrihtala zappa.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.7.2007 17:00:42   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Ojla,
midva z možem sva po kosilu pošteno zalegla in trdno spala, dokler se ni Meta zbudila.user posted image Kok je pasal!user posted image  Še kar se ne morem k sebi spravit in začet učit.user posted image
Dopoldne sem si hotla kupit kiklo za zagovor, pa sem obupala. user posted image  Sorry, 88€ pa ne dam za eno user posted image kiklo. Sem si pol za ta denar rajš kupila 2 hlače in 2 zgornja dela. user posted image  Pa spet je blo tok folka po štrcunah, da me je kar mineval kaj probat.user posted image

Zadnje dni sem ratala ful živčna.user posted image Vse me razkuri!user posted image user posted image user posted image Najbolj pa zagovor.user posted image
Sandra upam, da boš lahko zrihtala zappa.user posted image

evo vidva sta že odlegla mojga pa še s službe ni...grrrrrrrr

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.7.2007 17:01:18   
pikapolona2
barba...kilklo pa zašij...to si še jst upam ...hlač pa rajš ne :-))

Neposredna povezava do sporočila: 730
4.7.2007 20:44:28   
barba
pikapolona - trenutno nimam cajta za šivanje, drgač bi si jo ziher zašila.user posted image  Me grabi panika in živčnost pred zagovorom, da nisem za nobeno rabo. user posted image user posted image user posted image
Predstavitev že obvladam, samo za vprašanja še ne znam.user posted image user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 731
4.7.2007 20:58:41   
pikapolona2
eh barba to je sam trema....ko boš stopila pred komisijo...boš ti to čist suvereno odrecitirala. JST VERJAMEM VATE!
PA sej veš da morš med pod pouštrom vprašanja in odgovore...kdaj maš ta zagovor da bom pesice držalauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 732
5.7.2007 9:36:01   
Urša08
Jutro!

No jaz mojga user posted image ne bom več hvalila kako sedaj boljše spiuser posted image Ponoč je bla katastrofa. Od pol enih se mi je 5x zbudu. Tako da sem ob 6 kr mojga poslala k njemu, da sem vsaj do pol sedmih počas k seb pršla. user posted image In jaz sem zjutrej k pokozlan ričet user posted image . No sej ob pol devetih je pa dol padu. Mulo mali. Sem se mogla mal potožit.
No vreme se pa popravlja user posted image tako da bomo šle lahko na kak sprehodek.
Pikapolona a se jutri slišive glede sprehoda, dons je najbrž že prepozno? Pa Peli, Sandra a ma kera cajt?

Barba ne skrbi glede zagovora. Sama si vložila toliko truda v diplomsko, da bo sigurn ena 10 padla.user posted image Kr pogumno, v ponedeljek bomo pa vse pesti držale (a sem si prov zapomnila datum).

Neposredna povezava do sporočila: 733
5.7.2007 9:50:56   
barba
Ja, v pondelk ob 10h je dan D. Držite pesti in hvala za vspodbudne besede.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.7.2007 16:53:03   
Peli
barba bom držala pesti!
Jest sm pa danes in jutri dopoldne v službi, je bla danes zjutrej kr kriza vstat, k sm sinoč šele ob 23h iz službe pršla.
Tako da ne vem kako in kaj jutri s sprehodom, mogoče popoldan?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.7.2007 19:54:19   
pikapolona2
urša jutri ob devetih potem velja...no pa sej se še na telefon slišmo!
user posted image user posted image  se že vesilim malo rekreacije...pa obljubim te nebom do naklega zvlekla...jutri ti odločaš kam in kak dolgouser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.7.2007 20:24:20   
Urša08
Pikapolona2 za jutri pa velja.

Sej sem bla dons tud pridna. No sva šla z user posted image en krog. Dopoldan pa ni zneslo, so se obiski kr vrstil. No saj je pasalo mal počvekat user posted image user posted image user posted image .
Nejčku pa zobek vn leze, se vidi mala bela š****.user posted image No punce kok časa traja da čist vn zleze?
Moj je oddal diplomo in ma zagovor naslednji petek user posted image user posted image user posted image . Sem bla tok vesela. Bomo kr skup združl diplomo in njegov roj. dan. user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa večerjat.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
6.7.2007 14:31:13   
barba
Urša - dobr je zrihtal z diplomo tvoj dragi user posted image

Jst sem včeraj zvedla, da mam v komisiji največjega kretena kar ga naš faks premore.user posted image user posted image  Mah, kar bo pa bo! Sej na zagovoru diplome še noben ni padu. Najslabša ocena je bla 7, pa še to zato ker tip ni vedu kaj je delu.user posted image user posted image user posted image

Res mi živci delajo 300/uro.user posted image  Komaj čakam ponedeljek, da lohk odklopim to živčno stanje.user posted image Še Meta in mož sta kar neki našpičena. user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.7.2007 17:16:11   
pikapolona2
Barba...srčno upam da te ne bo zajXXXX.....pomiri se sej bo....sam še trikrat greš spat pa boš imela diplomo v žepu!

Katera hoče lahko pogleda naše nove slikce v albumu!user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.7.2007 22:03:23   
sončnica13
Sandra-user posted image za uživanje.
No, mi se pa čez 4 ure odpravimo proti morju user posted image user posted image user posted image upam, da ne bo kakšnih neprijetnih presenečenj in, da se vrnemo čez 14 dni.  Imamo pa tud mi fredov obroč upam, da bomo imeli z njim boljše izkušnje kot vi-Sandra.

barba-vso srečo na zagovoruuser posted image

Lp in uživajte kjerkoli že boste.

Neposredna povezava do sporočila: 740
8.7.2007 10:37:49   
barba
Spet nas je na drugo stran vrglo user posted image

Par novih slikic je v albumu user posted image , tud mački. user posted image

LP, barba

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.7.2007 8:46:47   
Urša08
Dobro jutro!

No Barba pa je nastopu tvoj dan.user posted image user posted image user posted image Držim pesti, pa poročaj kako je šlo.

Da mal pokomentiram kaj smo počeli čez vikend. V petek sva šli s Pikapolono v Bistrico na sladoled, kjer sva srečali še Žižo.  Je blo pa tko luštno se sprehajat in uživat na sončku. Popoldan sem pakirala in smo leteli na vikend se mal spočit. V soboto pa smo šli na izlet na Martulkove slapove, po izletu pa še na tortice v Kranjsko Goro. V glavnem super dan. Nejc je tko uživu, prav priden je bil.user posted image V nedeljo smo pa bolj zabušavali, pa mal sem cune prala. Naju je Nejček pustu spat do osmih. user posted image No tako smo preživeli vikend.

Peli a ti sedaj delaš malo mešano, mal dopoldan, mal popoldan a je glih tako naneslo?
Pikapolona, če bosta z Brino za kak sprehodek (lahko tud kratkega) kar pokličta. Jaz sem zmer za akcijo. No jutr sem bolj na tesno s časom, v petek pa ne morem.
Nejc se jhe dons že ob 6 zbudu in sva se do 7 valala po postli, ob pol devetih mi je pa nazaj zaspal - ponavadi kako uro pančka takole dopoldan.

Lep dan user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.7.2007 9:14:30   
Sandra*
Dobro jutro!

No, da se še jaz mal javim, da me ne boste čist pozabile. user posted image je šel danes delat, midva z markom pa uživava še zadnji teden dopusta, potem pa bo treba spet v službo, me že kar stiska, k ga bom mogla pustit v varstvu, sj verjetn ne bom dolg zdržala in ga bom kr sabo napokalauser posted image user posted image user posted image .

Dons bi se šla kr neki potepat, pa ima moj sedež od tamavga v avtu, tako da ne morva nikamor, razen na sprehod, ampak bi se mogla kr odpravt, ker pomoje bo pol kr vroče.

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.7.2007 14:37:06   
barba
Evo mene! Od danes naprej sem dipl.ing.fizike. user posted image  Sliši se kar dobr.user posted image user posted image Ma sem ponosna na tale moj okrasek. user posted image user posted image user posted image HVALA vsem za spodbudne besede in odlično ste stiskali pesti.
Drgač še nisem čist dojela, da je stvar za mano.

Urša - zdej pa še velik sreče tvojemu pri zagovoru user posted image user posted image user posted image

Grem mal diplomsko zalit user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.7.2007 14:48:52   
ajdaN
Barba čestitkeuser posted image  user posted image  user posted image !!! Ni blo tok hudo k nazaj pogledaš aneuser posted image .

Pikapolona a si šla dons okrog 10ih na Gibigib? Sem videla eno podobno s takim vozičkom k se je ravn iz avta vn pakirala.

Urša Lovro je kar pri meni doma, zaenkrat še ne bo šel v vrtec. Kadar mi prekipi, gre pa "služit"user posted image . Sta našadva že doma, pa tašča tudi, tako da ni problema.

Aja da zobek čisto zraste, pa traja kar precej dolgo. Tudi mesec dni ali več.

No meni trenutno oba spita. Sta se mi pa prej oba naenkrat drlauser posted image . Ana je bla lačna, Lovro pa ni hotel zaspat. Sem potem dala Ani prednost, Lovro se je pakaki 2 minutki drl kotuser posted image , preden je zaspal. Jaz imam pa zdaj ful slabo vestuser posted image . Eh pa saj ko bo vstal se sploh ne bo nič spomnil.

Pa še Ano moram pohvalt. Ponoč takooooo lepo spančka. Zvečer je včasih sicer problem zaspat, drugače pa potegne ali celo noč (cca. 12h) ali pa proti jutru enkrat malo pomalca v 5-10 minutkah in zaspi nazajuser posted image . Glede na to, da se samo doji, sem pričakovala, da bo slabše.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.7.2007 15:34:02   
pikapolona2
ajdan....bla bla...zakaj me nisi pocukala....smo se mal po gibigibu....valjale....drgač sm ti pa fouuuuuuš k ti tamala takole spi......midve se zbujava na eno uro danes je pa sploh bilo obup...mislim da jo tile zobje res bolijo....je tako jokala in to v spanju in se zvijala po poteljci.....ampak ji ne znam pomagat žal.....zaspala je dobro in za delj časa šele ob pol dveh ...nato pa ob pol šestih zopet jok ampak ji je uspelo ša malo potegnit. Je pa zdejle spala skoraj dve uri....rajši ne govorim kakšna sem jaz...kot cunja...čakam da pride dragi domov da jo on prevzame jst grem pa spat!

user posted image  ....uf barba zdej te morm pa vikat....bravo in čestitam dobr zalij

lep dan vsem ostalimuser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.7.2007 20:54:17   
Peli
Ojla!

Pr nas je kar pestro, smo se cel vikend potepal. V soboto smo šli v Bohinj, včeraj pa na Jezersko. V petek smo končno kupili nov hladilnik, k ta k ga mava sposojenga je ful majhen...
Aljaž pa je obupen ratov zdej se zbuja od 5:45. enkrat naprej tko da se še za vikend ne morm naspat. Sm sicer že probavala da gre bolj pozno spat, pa ni nič boljše, zadnje čase še zvečer nekaj izkorišča, da je kdo pri njem v sobi, dokler ne zaspi, drugače se dere ko user posted image , izjema je če je že res čist adijo.
Potem gre spat še vedno 2x na dan - npr. danes se je zbudil ob 5:45, potem je šel nazaj spat ob pol devetih in je spal do pol 13h, ob pol 16h sm ga spet dala spat in je spal do pol 18h, no zdej pa spet teži v špampku, pa se ga je user posted image  usmilil.

Ja prejšni tedn sm bla dva dni dopoldne k sm menjala sodelavko, ki drugače dela na drugi izmeni in je šla na bolniško, drugače pa sm prejšni teden 2 dni delala kot navadna delavka, ker ni bilo dela zame user posted image  - sicer pa sm pa ke kdaj tud to paše, da mal odklopiš. Je pa ena praktikantka komentirala k me je prvič vidla in rekla "A nebi šla ta punca rajš mal u šolo ne pa da tle dela?" user posted image , no potem smo ji razložil situacijo pa ji je blo kr mal nerodn user posted image .
Mam pa zdej to soboto prvo delavno.
Pa nebi še kej u službi...SANDRA uživej še ta teden!!!

BARBA ČESTITAM!!!user posted image  Pa ne bit zdej važna user posted image .

AJDAN -  vesela si lahko da maš tako pridno dojenčico.

Zdej pa bom gotov mogla izklopit rač. k kr fino treska.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 747
9.7.2007 21:24:17   
ajdaN
Kakšno popoldneuser posted image user posted image !!! user posted image  je malo pred šesto kliznil na špil, jaz pa sama z obema. Vreme zunaj pa za kozlatuser posted image ! Tamala prstjena ko 100user posted image . Ni počela druzga kot se drla kot sraka! Na srečo je bil vsaj Lovro priden! Po eni uri dretja sem smrkljico fliknila v sling - a ni user posted image  se je takoj umirila in zaspala, prej sem pa lahk delala vse možno pa je rjovela kot zmajuser posted image !

20 čez sedem sem jih popokala v kopalnico, Ana je imela spet operne arijeuser posted image , Lovro je malo pred osmo padel dol, Ana pa ob osmih! Še pojest se ji ni daluser posted image . Me prav zanima kdaj bo ponoči cmevkanje!

Pikapolona se mi je mudilo - oba sem skipala pri naših pa šibala na hitrco v Müllerja v ta veeeeelk šoping plenic (za Anči itak ni bilo več številkeuser posted image ). In glede na to, da Ana še kar pogosto malca čez dan, si dost več kot urce miru (še) ne morm privoščit. Če bi mela otroke s sabo bi se ustavla. Ej pa tokrat sem z mulcem(a) tam, pa nikol nobenega poznanegauser posted image . Ko nas ni, ste pa "vsi" tam.

Peli - sočustvujem s tabo ob takem zgodnjem vstajanjuuser posted image . Mene pobere! Ampak bi se mogla navadit.

No Lovra sem popoldne po 2h spanja zbudila - itak ni več vedel da sem ga pustila jokat. Je bil ves zadovoljen, sploh ko je videl, da sem ga prišla zbudit z Ano v naročju. Pol se pa kar dere Aaaaaanaaaaa ves navdušen. Pa hoče da jo prinesem tja pa se stisne k njej. Pol pa hoče še, da mu jo dam v posteljo in potem ležita en zraven drugega in Lovro ves navdušen, Anči pa malo pisano gleda ob njegovih "izlivih nežnosti". Jaz pa na preži, da preprečim vtikanje prstov v oči, pa tlačenje prsta v usta, pa da je ne mahne z roko, pa da se ne uleže nanjo... Ampak glavno da jo ima rad!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.7.2007 22:10:22   
barba
Smo zalili diplomo user posted image

Peli - a ti delujem važno user posted image  

Pikapolona - vikat me pa res ni treba, se pol ful staro počutim user posted image

AjdaN - ti maš pa res pridne otrokeuser posted image
V glavnem punce, jutri je spet normalen delavni dan tudi zame. user posted image  Vas pridem še pogledat ...

LP, barba

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.7.2007 8:22:11   
Urša08
Barba čestitke user posted image , čestitke user posted image pa še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa maš eno poglavje zaključeno. Sem ti kr mal fovš user posted image . Mene to še čaka, če bo vse po sreči v jesen.

ajdaN tvoje detece je tako pridno. Kje delate takeuser posted image .

Moj pikec se pa zdej zbuja ponoč na tri ure, noro, ma tko je blo prvi mesec. Men se pa že meša od vstajanjauser posted image . Ne vem a so to zobki krivi, ena zobek je vn prišel, sam še ni čist zrasu, sem pa zatipala, da tud tadrugi vn prihaja. Lahko da je to zarad zobkom. Bom rekla da srčno upam.

Kot drugo se mi pa zdi da ma ful povečano potrebo po hranjenju zadnje 3 dni, lahko da se sam men zdi.  Mu nardim kašico, pa je ni mal enih 150ml pa bo on čez eno uro že spet hotu jestuser posted image Jaz sem pa mislila da nadomestiš en obrok dojenja, hahaha. Pri nas ne gre to tko.

No sej drugač je priden otroček le bolj pogosto hoče jest, pa pri spanju ga mal sračka. Skrbi, da gredo mamici kile
dol user posted image . Je mel pa včer pol leta in sta prišla svakec in njegova punca na obisk in mu prinesla darilo. Kok sta pozorna, se mi je tko fletn zdel. No dons mava posvetovalnico in me prav zanima kok je težek in kok je zrastu. Po cuncah sodeč kr neki.

Sem pa cel roman napisala, se vidi da mam mal časa k mi Nejc zadnje čase med osmo in deveto zjutrej omaga. Včasih se mi zdi, da me prav heca, ob šestih v luft, da mamica ne bo spala, ob osmih pa nazaj spat.

Peli upam, da se bo vaše spanje tud kmal poštimal. Kako ste zadovolni z novim avtom? A tastarga ste pa prodal?

Pikapolona2 dobr opravi v Ljubljani.

Sandra čim bolj uživej ta teden. A Marka bo pa tašča čuvala do vrtca?

Grem mal stanovanje poštimat, sej kaj pa čm k je tak vreme, glih za pospravljanje.

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!