|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
19.6.2007 17:36:35   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

ojla

imam 3 mesece starega Aneja. Sem v Medvode sem se preselila in ne poznam nikogar iz bližine ki bi nas družil mali pikec ali pikica.
včasih pa bi bilo lepo s kom jit mal vozičkat in v živo rečt kakšno o naših .

Škoda ker nisi bližje pa bi se lahko skupaj sprehajale...mogoče pa ti kje do nas z avtom prideš...al pa celo mi kej do Zbilj prišibamo...zdej poleti ko bo ob vodi prav prijetnouser posted image

čvekamo pa lahko tukajle na pretek.....user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 651
19.6.2007 17:39:20   
pikapolona2
user posted image Uršaaaaaa neki prišlo vmes in morm bit jutri navsezgodaj že v Kranju.....sorry mogoče pa v četrtek?

Drgač pa ti imaš zlatega možeka ki se mu ljubi pred službo še tamalčka popedenat...res kapo doluser posted image user posted image user posted image

Jst mojga komaj spravim v službo vedno vleče tako dolgo v postelji da skoraj zamudi....poleg tega se pa vedno še jst in tudi brina zbudiva ker mu radio tolk časa igra...zadnja faza bujenja je da mu kouter dol potegnem...in ko ga začne zebst potem vstaneuser posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.6.2007 22:06:04   
sončnica13
Ojla!
No tud jaz se sprašujem kdaj mi bo mali prespal celo nočuser posted image , pa je že lepo spal ampak od januarja ko sva bila v bolnici se je nama vse obrnilo na glavo-prej je sam zaspal, sam položila sem ga ob 21-ih v posteljo pa je spal, zdaj pa ne zaspi več sam. Pa ponoči se tud vsaj 2x zbudi.

no zdaj pa grem spat! Pa še zob me boli, auuuuuuuu!

Neposredna povezava do sporočila: 653
20.6.2007 9:55:25   
Urša08
Sončnica 13 koliko je pa star tvoj user posted image ? Tole nočno vstajanje nas kar precej teži, ampak se tolažim, da bo kmalu boljše.

Včeraj je pa Nejc pogruntal, da lahko nogico v usta da, tako da ima nov hobi.user posted image user posted image user posted image Prav fleten zgleda z nogico v ustih.
Pikapolona ti pa sporoči če boš mela ta teden kej časa za sprehodek (bom vsak večer pogledala preden bom šla spat).
Sandra kje si? Pomoje še nisi na dopustu, se pa pripravljaš, če se ne motim. Kdaj pa začneš delati?

Se že Nejc oglaša tako da letim.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.6.2007 12:38:25   
**simmy*
pikapolona2 :
ja no smo mal probal kako bo, pa mu kar paše gor sedetuser posted image

ja na žalost se mi bo iztekel študenski, zdej delam preko servisa, pol pa ne vem kako bouser posted image
koliko pa je tvoj/a star/a?

lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 655
20.6.2007 12:57:47   
pikapolona2
simmy..jaz imam osem mesecev staro punčko Brino. Tudi jaz še vlečem status študenta (čeprav po letih sm mal stara za študenta....ampak boljše zdej kot nikoli) in ravno vlagam prošnjo za podaljšanje absolventa.....manjka mi samo še diploma! Jeseni pa tudi jaz krenem v lov za službo.....mal se pa že zdej ogledujem....pa sej v LJ takoj dobim tam kjer sem že prej delala...sam se mi ne ljubi vsak dan vozit...tako da iščem kaj bližjeuser posted image

P

(odgovor članu **simmy*)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.6.2007 18:17:39   
Urša08
Ojla!

Ne vem kaj je v zraku a moj pikec je poln energije. In seveda rabi mene povsod zraven, ne bi bil niti za trenutek sam. Ampak tako je.
Kako ste v tej vročini? Kej ven hodte? Midva greva ven al zjutrej al pa zvečer. Čez dan sva pa bolj notri in se hladiva. Ob takih dnevih bi se šla kr namakat.

Pikapolona2 šibamo jutri zjutraj na sprehod al raje v petek? Kako kej Brina prenaša vročino - se rada kopa v bazenčku?

Spet šibam, se Nejc že prtužuje, da je predolgo sam.

Papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
20.6.2007 19:10:57   
pikapolona2
Urša dejmo it ja...isto kot sva se zmenile ob pol devetih medve štartava od doma.......drgač pa če se vama kdaj ljubi se lahko pa tamicena skupaj namakata v bazenčku user posted image lahko jutri ko pridemo s sprehoda poskusimo če želitauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.6.2007 20:19:34   
Urša08
No velja, bova midva šla ob pol devetih od doma (če slučajno kej vmes pride sva pa na vezi... sej vemo kako je z našimi sončki). Bo pa sprehodek prav pasaluser posted image user posted image . Glede kopanja se pa še zmenive, predvsem je odvisno kakšne volje bo Nejček.
Sedaj pa šibam tašči rožice zalit, pa vrt bi mogla tuduser posted image , ah bomo videli.

Lahko nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 659
20.6.2007 22:55:12   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sončnica lepo da se oglasiš...sm že misla da je tale mapa sam za uršo ...sandro.....pikapolono in občasno barbo ter žižo...hehe...lepo da nas še kdo kdaj prebere!user posted image

A mene ste pa vn spustile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 660
20.6.2007 23:02:35   
pikapolona2
Peli peli peli peli....sorry ampak te že tak dolgo nism vidla da si mi ušla!
Ti rajš povej kak ste se imeli na morju....pa če maš zjutraj jutri čas ali greš že v službo....z uršo gremo ob poldevetih na sprehod!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.6.2007 23:29:12   
Peli
Sm vas zdej prečikirala user posted image .
**simmy* in slumpo pozdravljeni! - tud jest sm iz relacije Naklo - Tržič, mam pa 16 mesečnga lumpa Aljaža.
 Urša08 - fino da sta začela z gosto hrano. Kaj pa če bi Nejčku ponoči poskusila ponudit vodo? Lahko da je žejen, lahko pa da se tud mal crkla...no, al pa je res lakota?
Sandra - ste že štartali z morjem, a si še kje tle?
 ajdaN- pa sej se bo Ana tud počas vnesla, zdej je pa še majhna, super da jo je Lovro lepo sprejel.
barba - Super da si dobila službo, kjer ti je všeč, in user posted image  da lahko potem dobiš pogodbo. Zdej boš šele Meto lovila naokol, ko hod user posted image , boš vidla se bost šle lovilca.
žiža - sta se tvojadva zdaj pozdravila?
sončnica13 - se nam pa kar dolgo nisi javila. Ste veliko bolni?
pikapolona2 - Brina že kaj bolj pridno spi?

Ja upam da nism kere vn spustila. Pa da še jaz malo poročam:
Imeli smo se super user posted image  me je mal razvajal in mi ni blo treba ne kuhat, pa tud pomil je največkrat on, tako da kar sm imela dela sm ga imela z Aljažem. Aljaž je bil kot navit in sm ga mogla nonstop na očeh. Pleza ko opica, skoraj me je kap ko je splezal najprej na stol, nato stopil na naslon stola in se nagibal čez balkon user posted image ... . Vreme smo imeli dobro le drugi dan je bilo nekaj dežja in malo bolj oblačno, tako da smo se ta dan malo bolj potepali. Aljaž se je večinoma igral v plitvi vodi, najboljša igrača so bili kamenčki in polži, ki jih je karnaprej tlačil v usta in metal v vodo, ugotovil je da je zelo okusna voda v lužicah na plaži...cel pa se je bal it v vodo, tako da smo ga vozili v čolnu, no zadnje 3 dni pa se je malo skorajžil, tako da je šel cel "plavat" v vodo.
Kar se tiče stanovanja pa lahko rečem da sm bila presenečena nad čistočo, še nikoli (pa je bil lahko še dražji apartma), nismo dobili tako čistega, povštri in deke so bli direkt iz čistilnice in je tko lepo dišal....
Ma ja vam nam zdej nekej nakladala... V GLAVNEM BILO JE SUPER!!!

Zdej sm še do torka doma, stanovanje je bomba, za oprat mam 5 strojev - no zdej samo še 3... mi gre kar na bruhanje.

Lepo se mejte

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.6.2007 7:34:21   
Urša08
Peli dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image . Lepo da ste uživali na morju. Sam na hitro te pozdravim, potem pa šibam sebe pa tamalga zrihtat za sprehodek.
S Pikapolono 2 greve ob pol devetih na sprehod, če maš čas oz. željo se nama pridruži.
Šibamv kopalnico.
papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.6.2007 7:53:05   
pikapolona2
Peli...Brina sploh ne spi.....ona rabi minimalko...hehe...danes smo na 15 minut vstajali...sam trmasta pa je...stara bo 8 mesecev v tem času jo tud enkrat ponoči nism odnesla v dnevno pa se igrala z njo....ona pa še vedno poskuša in me gleda s tistimi očkami v temi....help mami help meni se ne spi!
Sm pa danes deca ob 6 pokonci in sm ga za pol ure poslala v dnevno...da sm vsaj pol ure spala v miruuser posted image user posted image

Urša midve že zrihtane in ready

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.6.2007 13:38:25   
pikapolona2
Urša a ste OK.....Brina se je pet metrov pred hišo zopet zbudila in sva se nato obe stuširali ...kar skupaj v taveliki bani...je blo ful dobr....pol sm jo še mal zmatrala in mal je zdej pozizala in zopet padla...
jem borovnice in upam da bo malo dlje spala!

Drugič pa krajši sprehod...ker tole je blo res tumač...a ne...mene kr noge bolijo!

P

Neposredna povezava do sporočila: 665
21.6.2007 13:45:25   
Urša08
No mi smo doma.
Pikapolona2 midva mava Brinino igračko, ki dol visi. Sem čist pozabla, šele doma ko sem parkirala voz sem jo vidla. Dobita nazaj.
Tale sprehod me je pa čist zmatral. Sej ne vem kolk kilometrov sva naredle, ene 15 sigurn.  Je bil pa Nejc tako bogi nazaj grede, se je joku ma eno uro skoz, razen ko sem ga ven vzela. Ampak tokrat nisem popustila saj ga nisem upala imeti v kengurujčku na tem soncu. Potem se je sicer umiril in do doma spal. V glavnem  Midva sva bla oba čist mokra in sem Nejca kr v banjo nesla, mal vodice nalila, ga dala na trebuščka, mu še par igračk dala, zraven pa ga hladila še po hrbtu. Potem sem ga previla, mu dala body gor, mal nahranla in hop v postelco. Sedaj pančka kot angelček.
Ko sem ga dala spat sem mogla pa še jaz pod tuš in to hladen, pa pol litra vode spit. Ker moj user posted image pravi da bi za kosilo samo solato jedu, se mi samo zase ni dalo kuhati in sem si jajca ucvrla. Sej tud to paše.

Sedaj se grem pa s hladilno kremo namazat, ker čutim da me mal peče.

Lepo se hladite v senčki, pa tud mal sladoleda ne škodi.

Papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
21.6.2007 13:47:57   
Urša08
Pikapolona 2 sva pa obe istočasno pisali. Nejc sladko pančka in je ok. Drugič pa kej krajšga. Noge pa tud mene mal bolijo, pa še žul sem staknila. Kje si pa dobla borovnice - jih mate doma posajene al jih kdo pridno nabira?

Papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.6.2007 13:56:27   
pikapolona2
Urša ena prjatlca mi jih je dala...njam njam...so gozdne...sam zdej jih pa že ni večuser posted image user posted image .......malo jaz malo Brina...pa grejo!

No sam da sta Ok...res ms se kr mal zasekirala ko sm vaju na tako turo zvlekla....pol se je pa Nejc še tolk joku...kriza.....

mene pa kosilo še čaka...bi mogla po salato v vrt...pa kr odlašam...ampak morm it zdej ko spi....evo že šibamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.6.2007 15:57:40   
Peli
Jest sm pa dons mal reda nardila, sm mogla it položnice plačat, pa v nabavo, potem pa sm mela doma generalno, za kosilo pa je user posted image  zunej ribe speku, no Aljaž se je odloču da je bolš od kosila sladoled in je celo lučko zmazov, zdele pa še en smetanov jogurt, ma je kar pridn za jest, seveda je tisto kar njemu paše. Aljažu smo zunaj kar v čoln vodo natočil in je ful užival, da nebi o tem kakšna je bla voda, k je šu mal po dvorišču - nag - potem v vodo...
zdej mam prbližno vse pospravljen, samo še en kup cunj mam za speglat, pa glede na to da jutr zjutrej pride4 sestra - to sploh nav problem, bo z veseljem pomerkala.
Punce men pa sploh ne paše bit zunej v tej vročini, urša pikapolona dobri ste.
Jest upam da se mi zdele Aljaž naspi, proti večeru pa bomo šli najbrž s kolesom k našim na obisk.
lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 669
21.6.2007 17:28:04   
Urša08
Punce eno vprašanje za vas, ki ste bolj izkušene z dodajanjem in uvajanjem goste hrane.
A lahko dam Nejčku dons proti večeru milupino kašico (mlečni gres po četrtem mesecu piše, brez glutena)? Sprašujem zato, ker ne vem ali bi mu jo morala dati za prvič dopoldan? Kako ste ve to dajale? Strogo vse prvič dopoldan , pa par dni isto al kako? Help me, sem že čist zgublena!

Hvala, papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.6.2007 20:32:19   
pikapolona2
Urša jst mislim da mu jo lahko daš popoldne....za dopoldne je rezervirana zelenjava in sadje, ki bolj napenjata in bi bila za Nejca na začetku preveč težka za popoldne...kašica je pa itak lahka.....tud jst se še držim in sadje dopi dopoldne kosilo zelenjavo okoli dveh in nato pozno popoldne kašico.

Mene je tud sonce mal opekel...mam lepo rdečkasta ramenauser posted image  ampak glede na to da nism bila nič namazana je kr Ok...

lahko noč!

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.6.2007 20:46:14   
Urša08
Sem mu jo res pripravila, sicer bolj redko ampak mu je bla noro všeč. Kr mljackov jeuser posted image . Tok pa do sedaj še ni bil nad nobeno hrano navdušenuser posted image . Naslednjič mu bom pa bolj gosto naredila.
Me je pa sonček kr fino pobarval, ampak me je user posted image s hladilno namazal in mi je trenutno malce boljše. Ne vem pa kaj bo jutriuser posted image

Lahko nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 672
22.6.2007 17:44:23   
Peli
Ojla!
Jest spet lenarim mal brskam po netu, pa komej čakam da se Aljaž zbudi, da gremo še mal vn.  Uspela sm pa narest nov album, geslo je isto kot za ostale albume.
Urša kar se tiče hranjenja pa zvečer mu ne dajat sam kakšne hrane k napenja al pa kšnga sadja k ga še nikol ni, da ne bo ponoči imu kšnih težav.

Lep podaljšan vikend!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.6.2007 15:15:39   
Peli
Sam tolk da se mal javim k smo na 2. strani user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.6.2007 21:23:35   
pikapolona2
evo nas z popoldanskega obiska....jst neki jamram da mamo vroče .....madona pri teh k smo zdej bli je pa sauna(pa če pomislim da je blo danes bolj hladno???user posted image )....imajo tako kot mi podstrešje pa še majhen prostor....čist adijo...tamala je ponavadi na obiskih vedno pridna danes je pa skoz stokala in cmihala.....mah ni hotla spat čez dan pol je pa že čist utrujena. 

Potem smo se zdej še čez Kranjsprehodili...in sva ugotavljala daje čista tuga..nikjer nobenega...no par alternativcev je plesalo kolo z venčki v laseh na Pungartuuser posted image user posted image

kje ste pa vsi
PP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

sindarin

Se vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!