|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
29.5.2007 7:31:28   
pikapolona2
urša...kaj bomo danes počeli...gremo en kratek krog...preden bo spet nova ploha?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.5.2007 10:35:03   
barba
Fajn se mate, ker ste tok blizu, da skupaj vozičkate in kofetkate.user posted image
Men je na cajte kar mal dolgčas in bi rabila kakšno čveko za klepet. No, sej grem zdej malo vrt v red spravit. Mi je toča zadnjič vso solato stolkla in jo morem odstranit.user posted image  Pa tok je bla dobra.user posted image

No, ko bo spet kaj lepega vremena se lahko dobima na Gibigibu, ane?

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 552
29.5.2007 11:07:07   
pikapolona2
barba...sej se lahko do nas kdaj prpeleš pa te me mal off road peljemo na sprehod...sam ne z zappom prit kej bolj robustnega prpel....pa gremo en kroguser posted image user posted image

matr...sploh nisem navajena...ampak tamala že 2 uri spi....dopoldne se pa to res še ni nikol zgodilo...vedno ma tko 15-30 minutne seanse.....
ampak sej se ne pritožujem ..... po moje itak zlooo mal spi tko povprečno 2x na dan dopoldne mal popoldne pa tko okol 1 ure....

papa

Uršaaaaa kje si?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.5.2007 12:53:42   
Sandra*
Ojla!

Mi se jutri vračamo nazaj domov v Duplje. Že kar komaj čakam, mamo že vse pospravljeno, tako da... jeeeee! Komi čakam da bova z mojmu zvečer loh v svoji dnevni gledala tv. Joj kok sm vesela.

Mark trenutno spi po kosilu, popoldne pa greva pogledat dojenčka še k eni sodelavki, k je aprila rodila, bom spet lušte dobilauser posted image user posted image user posted image .

No, potem se pa v četrtek loh zmenmo za kakšno turo po gorenjski??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
29.5.2007 20:06:34   
Urša08
Ojla!

Eto sem že tu. Nisem imela nič časa se oglasit, še prebrat ne user posted image . V glavnem sem se učila , dons sem mela pa izpit, pa popoldne še cepljenje in posvetovalnico. Naš pikec je bil drugič cepljen, pa stehtali so ga in ime 6610g in velik je 65cm.
Moram rečt da sem totalno sesuta pa stanovanje tud.
Pa ni panike za sprehode bo že cajt.
Pikapolona sedaj bom pa redno spremljala pa tud cajt za sprehod bom mela. Sandra lepo da bomo spet vozičkale skup. Barba ti pa res lahko prideš do nas in gremo skupaj eno turco.

Sem se sam mal javla, sedaj grem pa na kavč vse štiri od sebe dat pa se mal spočit. Nejči že pančka jaz se mu bom pa kmalu pridružila.

Lahko nočko vsem

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.5.2007 20:07:17   
Peli
Ojla uživačice.
Jest pa morm delat user posted image . user posted image  Ne sej ni tolk hudo, je kr u redu. Aljaž je pri atu in mami čist zadovoljen in me sploh ne pogreša.
Včerej sm bla nekej bolna sta me glava in želodc tolk zdelala da sm šla kr kmal spat. Dons pa sva šla popoldne mal vn.
No poslušte zdej to sceno - za vikend nam je crknil hladilni in se z mojmu odločva da greva po novega in ga pač jest uzamem na trajnik in greva v štacuno skor kupva hladilnik, nakar se je čist zakompliciral, ker mam na bančnem izpisku napisan PORODNIŠKA  in ne PLAČA, in ker nimam plače ne morm nč uzet na trajnik user posted image , ma sm tolk jezna, a porodniška ni dnar? A jo smem zapravljat sam za otroka al kaj? No tko da sm zdej brez hladilnika ostala. Še dobr da mam tolk dobro taščo, da mi je rentala njenega iz mlekarne. Ampak sm tolk jezna ko user posted image .
Zdej pa grem pred TV debelo rit redit user posted image .
Ve pa pridno vozičkajte.

LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.5.2007 20:40:52   
pikapolona2
lejte kaj sm se naučila nardit

user posted image

vsak dan kej novega
:-)))

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.5.2007 21:05:43   
Peli
user posted image  Pikapolona a takole ti delaš user posted image ?
A to je slavna KRAVA? Brino pa so sami lički.

Neposredna povezava do sporočila: 558
29.5.2007 21:41:12   
barba
Čveke, res bi lohk do vas pršla enkrat popoldne.user posted image  Se bomo zmenile.user posted image

Vam morem povedat, da mam v četrtek prvi razgovor za službo. Držite pesti, da me vzamejo.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 559
30.5.2007 8:36:04   
Urša08
Jutro!

Barba v četrtek bom držala pesti, da ti rata.

Pikapolona2 a dons šibneve na kak sprehodek al ne?

Nejc še spančka, ampak se bo kmalu zbudu, ker spi že od 10 do 7, je pa kar v najini postelci. Sva se ob pol sedmih zrihtala potem pa malo počvekala in skupaj nazaj zaspala.

Sedaj grem pa kofetka v miru popit.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.5.2007 9:28:14   
pikapolona2
Peli ja...to je njena slavna krava...v soboto je preživela prvo pranje v pralnem stroju...hehe..drgač pa sej delammmm nouser posted image user posted image user posted image

Urša pa jst sm čist pozabla.da si imela izpit....a je šel?? Drgač je pa tamala men zaspala pa če bo tko k včeraj bo kr nekaj časa spala...te polkičem ko bo odspala za sprehod....sam matr je mrzlo zunaj...brrrr...sam na balkon sm stopla pa me je streslo...brrrr

Barba a dopoldne pa ne moreš prit? Drug teden bo še Peli dopoldne imela čas.....popoldne sm jst bolj tko...ker delam pa je moj varuška...lahko pa se z njim dobite...sej njemu je glih tko dolgčas pa bi včasih rabu družbo...k neve več kaj nja s tamalo počneuser posted image user posted image user posted image

Sandra sm že misla da ste hišo podr pa na novo sezidal k je tolk časa vaša obnova trajala....welcome back

zej grem pa hitr mal delat dokler spi
papapapa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 561
31.5.2007 7:31:45   
Urša08
Jutro!

Midva sva že pokonc. Dons ga pa nisem mogla še mal uspavat. No sem pa ponoči samo enkrat vstala, tud to je nekaj. Zgleda da bo lepo vreme, bo treba it mal na sprehod tako kot včeraj.
Pikapolona bosta šli z Brino kej ven al mata kej druzga v planu. Glede na temperature nam prav zgodej ni treba it.
Sandra a si že nazaj?
Barba držim pesti za dons.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 562
31.5.2007 11:23:37   
barba
Dobr ste držale pesti! Jutri gem v službo na uvajanje.user posted image  Sem tok vesela, da vam ne morem povedat.user posted image  Delala bom v Domžalah v podjetju za svetovanje o varstvu okolja. Delavnik si organiziram sama, vezane sem le na roke projektov. Povrhu vsega je še kolektiv mlad. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 31.5.2007 11:24:18 >

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 563
31.5.2007 11:26:22   
pikapolona2
Barba pa ti si faca.......prvi razgovor pa kr razturaš in dobiš službouser posted image user posted image user posted image user posted image
a lahko pol tud kej doma delaš? al moraš bit skoz tam?

Urša midve sva bile že zgodaj na terenu...sva se pa s Sandro menile za jutri...se slišimo po telefonu
P

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 564
31.5.2007 11:42:14   
Urša08
Barba čestitam user posted image user posted image user posted image ! No vidiš da so pesti pomagale.user posted image

Pikapolona2 in Sandra kdaj pa planirata jutri pa kam?

Midva sva se ven odpravla ob 9h ampak nama ni ratal. Sem ga dala v voziček in je bla čista histerija. Eno uro sem se matrala pa ni šlo.user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim pa da ga zobki matrajo. Mi je že pediatrinja v torek rekla da bodo kmal. Čist en poseben jok je k ga jaz še nisem slišala. Kako je blo pa pr vas ko so zobki rastli? Kolk časa to traja? Upam da ne bo tud jutr taka histerija.

Se že zbuja, letim.
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 565
31.5.2007 14:37:32   
barba
Pikapolona - če bi mela program doma, bi se lohk doma poglobila, tko bom pa tam. Sej sploh ni problema user posted image . Vožnje je 19km, kar pomen dobrih 20 min, pa še paše mal okolje zamenjat.user posted image   Ker si lohk sam organiziraš kot ti ustreza je tud OK. Od začetka bom delala še preko študenta (čez poletje), potem se bomo za pogodbo zmenil, je reku direktor.user posted image
Urša - so iskali fizika in ni blo nobenga druzga, sami z neustrezno izobrazbo. Tko, da mi ni blo treba velik razturat  brez konkurence. user posted image user posted image user posted image
Sem že večkrat brala kolk so jih na razgovorih spraševali o družini, otrocih, varstvu, ... Jst sem sama povedala, da mam 13 mesečno punčko in so me vprašal samo kako ji je ime in kermu je podobna.user posted image  

< Sporočilo je popravil barba -- 31.5.2007 14:39:44 >

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 566
31.5.2007 18:57:59   
žiža
user posted image  user posted image  user posted image  Barba čestitam za službo. Ti želim, da bi na delovnem mestu kar se da uživala. user posted image  user posted image  user posted image Pa dobro plačo ti želim user posted image

Drugače smo mi spet čist razsuti. Oba sta imela oz. prebolevata Rotavirus. Sara je bila od nedelje do včeraj v bolnici. Je bila ful revčka, dva dni je bila na infuziji. Urban jo je zahvaljujoč se dojenju dokaj dobro odnesel. Zdej se cajtamo doma. Menda bo še kar trajalo nekaj dni da se Sara dokonca pozdravi. Drug teden bomo pa tud mi spet za kakšen sprehod, upam user posted image
lep pozdravček

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 567
31.5.2007 20:22:27   
Urša08
Eto punce ratalo mi je slikice objavit od srečanja. Ja res je dolgo trajalo. Bom drugič prej naredila. Album:gorenjske mamice, geslo je pa:gibigib

Lahko nočko vsem

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 568
31.5.2007 21:16:43   
Peli
Ojla!
Samo na hitrco - Barba čestitam za službo user posted image .
Urša a bi mi hotla poslat slikce na mail? Ti pošljem naslov na ZS.
Se drug tedn kej slišmo, če bo lep vreme.
Žiža upam da se čimprej pozdravte!
LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.6.2007 9:12:57   
pikapolona2
urša...mislim da nau nč s sprehodom....mal čudno zgleda zunaj.....s sandro smo se zmenile da se drug teden kej slišimo ko bo vreme ugodno!

Peli in Barba morta pa zdejel delat....uf....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.6.2007 9:14:03   
pikapolona2
žiža......tole pa je muka na kvadrat....uboga tamaladva......čimprej okrevajte...pa se potem kej vidimo
P

Neposredna povezava do sporočila: 571
1.6.2007 9:45:21   
Urša08
Pikapolona2 in Sandra se čist strinjam z vama, da dons ni za ven hodt, nas bo napral.
Peli seveda ti bom slikice poslala.
Žiža sploh ne morem verjet da tud sedaj zbolevajo otroci za rotavirusom - sem mislila da je to bolj pozimi. Upam da boste čimprej okrevali. Koliko časa pa je bila Sara v bolnici?

papa

Neposredna povezava do sporočila: 572
1.6.2007 11:25:55   
Urša08
No eto sem mislila da bo dež, se je pa sonce pokazal. No saj jaz sem ga vesela. Nejc pančka, po mojih izkušnjah, če bo tako kot včeraj ne več kot pol ure, tako da če bo še sonček šibava ven. Moram mal na zrak drugače sem čistuser posted image . Mi je pa cukr padu in sem si mogla eno lučko odpret.

Punce uživajte za vikend!

Papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.6.2007 17:52:54   
pikapolona2
Evo si mi dala idejo urša..men tud cuker pada..grem po sladoled..mmmm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.6.2007 20:54:40   
barba
Ojla, hvala za čestitke!
Men je prvi delavni dan ful hitro minil. Kar (trenutno) delam mi je ful všeč in sem res to iskala user posted image . Upam, da bo tko tud ostalo.

Žiža - joj ste bogi. Res pa traja, da se po rota virusu čisto pobereš.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Otroci&internet
Šaki

Koliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu?

1 uro (72%)

2 uri (11%)

več kot ure (9%)

dalj časa-koliko? (8%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!