|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
6.6.2007 15:21:56   
Urša08
Midva sva že doma. Kolki so v redu user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da še naprej previjamo v pampersko in to jeto.

Mi je pa dva dni nazaj zmanjkalo kreme Bubchen za ritko in sem ga namazala z drugo, pa ma že vso pikasto ritouser posted image Sem šla kuj v pikapolonco po kremo in sem kar ta veliko vzela. Bo za en čas mir. Potem sva šla pa z user posted image še v lesnino omarice za dnevno naročit. Za moj kotek, da bo lepo pospravljeno in ne vse našarjeno. Ostalo bova pa potem dokupla ko gre Nejčeva previjalna v njegovo sobico.

Peli kako nisi dobila slik? Meni kaže da ti je poslalo. maile bi mogla dobit, v vsakem so 3 slikice.  Bom mojga vprašala kaj sem ušpičla in bova skup še enkrat poslala.  A to ste dobil apartma? Superca in to za 10 dni. Dobr izkoriste, na vreme se pa ne ozirat, čez noč se lahko spremeni in bo lepo. Bomo pestke držal da boste mel sončka.

Grem kuhat kosilčka pa se še kaj oglasim.

Papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.6.2007 20:44:38   
pikapolona2
a ste videl še cel teden padavin...nej se gre solit...še sreča da ne gremo na morje.....Sandra ste pobelili...pa fredov obroč si kupla....ej a se gremo enkrat kopat drug teden...glede na to da je slabo vreme....????

Urša glej kaj sm naročila...baje da zdej pa sigurno 100 posto dobim junija
bomo videli

user posted image

p

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.6.2007 9:18:51   
Urša08
Dobro jutro!

Meni je Nejc že zaspal, zadnje dni kr zgodej dol pade. Očitno ga vreme daje. Pa skoz bi jedu user posted image . Bom kr z gosto hrano začela. Zdaj čakam patronažno. Sem jo zjutraj klicala in pride ob 10, da se mal pogovorive glede uvajanja goste hrane.

Pikapolona lep voziček, upam da ga kmalu dobiš. Kolk je pa bil?

Drug teden pa midva ne morva it na kopanje ker bom jaz m dobla predvidoma v soboto. V četrtek mam pa plan na vikend letet do ponedeljka. Ma mami dopust in bove mal skupaj. Grem malo pospravit predno pride.

Papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.6.2007 10:49:57   
Sandra*
Deževno jutro!

Na, nič ne bo s sprehodom. Jaz sem že kar sita ždenja doma, ampak je tank v avtu čist prazen, tako da še u šoping ne morva.
Tale fredov obroč bom kar kupila, čakam 15.
Belila sva včeraj zgornje stopnice, danes pa še spodaj. Sem prej mal zaščitla pa je Mark skos jokov v dnevni. Če ga mam pa pr seb na hodniku, je pa ful zoprno, ker nimamo ograjice, pa še vse vtičnce so vn pobrane. Bom pol ko bo šel spat.

Pikapolona: na kopanje tut midva ne morva, ker še nimamo obroča. V petek 15 ga gremo kupit.

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.6.2007 13:48:11   
pikapolona2
no sej sm tud jst dobila muser posted image ...tako da tud ne morem na plavanje......pa mogoče kdaj kasneje......Sandra a kreditne kartice nimaš....al si pametna pa je nočeš imetuser posted image

Urša stal je 150 EUR + 12 poštnina.......sm šla pa danes kupit v Milerja univerzalno dežno prevleko za voziček (je nimajo dobijo jutri) in sebi nepremočljivo vetrovko s kapuco...ker jst mam dost tegale dežja.....jst morm vn pa pika...hodit! Doma je ful dolgcajt...če grem pa v štarcune pa itak skoz neki zapravljam

Urša a drug teden greš na vikend...upam da bo boljše vreme in boste uživale

P

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.6.2007 20:09:07   
pikapolona2
dobr kaže za jutri....a čmo veeeeen......na en dolg sprehod?
P

Neposredna povezava do sporočila: 606
7.6.2007 20:51:05   
Sandra*
Takoj sem za, če ne bo...dežja!

Neposredna povezava do sporočila: 607
7.6.2007 23:08:51   
Peli
Ojla!
Jest sm bla pa dons pr frizerju in sm se res ful na kratko postrigla, tako kratka pa res že dolg nism bla, ampak za v službo, za pod kapo bo user posted image .
Ja vreme, vreme, sicer se ne sekiram, tud če se na morju ne bomo kopal, vseen se bom mal oddahnla, pa prvič bomo nek res SAMI!
Sm pa v službi vzela stanovanje in je v času predsezone 20,5 EUR/dan, stanovanje pa je za 4 osebe.
No zdej smo končno zrihtal, da po dopustu menjamo avto in upam da bo potem z avtomobili in stroški okoli njih do registracije in menjave gum, mir!

Aljaž pa se je prehladil, pa zdej ne vem a bo mogoče tud kakšen zob, pa rito mamo rdečo... . Zdej še jest nekej kiham in smrkam...user posted image

Urša in Sandra hvala za slikice. Mi je pa od obeh maile zmetal pod neželjeno E-pošto! user posted image

Sandra ampak Mark in tvoj user posted image  sta si pa res ful podobna.

Midva bova šla jutr gotov v Sebenje, ker v soboto sestra dela popoldan, pa mam še cel kup opravkov pa se potem 10 dni namo vidl.
Lepo se mejte!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
8.6.2007 10:01:02   
Sandra*
No, kaj je zdj s sprehodom?

Moj je sicer reku nj pospravm dopoldne, ampak glede na to kako kaže zunaj namerav it na sprehod.
Je kera za?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 609
8.6.2007 20:56:40   
Sandra*
Kje pa ste danes? A ste tok utrujene od sprehoda?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 610
8.6.2007 21:46:56   
pikapolona2
hej ceeeeli popoldne smo bli zunaj.....Brina mačka frizirala...pol smo šle še koze in ovce gledat...pa češnje so že zrele.....tak skuliran popoldne je bil...zdej bom pa mensezdi šla kr spat!

lahko noč

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.6.2007 16:55:30   
Sandra*
No, sm nas mal gor spravla, da ne pademo na drugo stran!

Neposredna povezava do sporočila: 612
11.6.2007 7:15:47   
Urša08
Oj!

Mi smo doma. Kot vedno je spet prehitro minil vikend, ampak bilo je pa super. Tri dni sem še doma in če bo katera za sprehodka sem jaz za. Sedaj je pa Nejcu dolgčas in moram do njega, tako da kej več pšotem napišem.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
11.6.2007 9:35:43   
Urša08
Kje pa ste vse?

Nejc mi je zaspančkal, po vsej verjetnosti za pol ure in jaz lahko malce več povem. Za vikend smo šli na vikend kjer smo uživali 100 na uro. Sem se prav spočila. Mi zjutraj ni blo treba zgodej vstat ker ga je moj user posted image zrihtal in se z njim ukvarjal. Moram priznat da je prav zlat. Z gosto hrano počasi napredujemo. Češnjice ma ful rad. Včeraj pri kosilu sem mu dala pa žličko krompirčka za probat in je tako mljackal, da smo ga vsi z veseljem gledali user posted image . Danes bom pa korenčka probala.
Kokr je za vikend lepo, me potem v ponedeljkih čaka bomba v stanovanju. Men se zdi da skoz neki pospravljam, pa da nikol ni pospravljenouser posted image Sem že kar obupana. Nč grem pospravljat dokler Nejček pančka.

Papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.6.2007 11:18:18   
pikapolona2
Urša, ti preveč pospravljaš...in potem še to javno razglašaš da imamo ja vsi slabo vest! Jst sm sam v soboto mal posesala pa kopalnico nahizro pobrisala.....tole vse počaka.....itak smo pa skoz zunaj okoli hiše pa se notri ne umaže toliko user posted image .
Sva šle zjutraj v lesce in radovljico pa malo tam naokoli...dolgcajt.....zdej grem pa mal delat Brina spi
papa
P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 615
11.6.2007 14:58:20   
Sandra*
Oj!

Midva sva bila pa danes pri meni v službi, pa niso nič povedal novega.

Za september bodo probal uštimat, da bom prvi teden doma. Polet pa upam, da bo šel tamavček lahko z mano.

Mark pa je gledal otročke in mal lezu okrog.

No, če bo jutri lepo vreme pa pejmo mal na sprehod.

Neposredna povezava do sporočila: 616
12.6.2007 8:14:17   
Sandra*
kJE PA STE SPET VSE, SPET NAS JE NA DRUGO STRAN VRGL???

joj šel zj sm vidla velike črke, se opravičujem!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.6.2007 8:26:22   
Urša08
midva sva doma. Vreme je spet totalna katastrofa, kar pomeni da spet ne bo nič s sprehodom. Sem že kar obupana. Upam da bo vsaj Nejc priden. Je pa to noč spal od 19.30 do 5. Sploh nisem mogla verjet. user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej pa bo. Kaj boste pa ve kej delale? Midva bova doma.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.6.2007 8:51:30   
Sandra*
Midva sva doma. Urša, a mata avto? Pridita na čaj (kave žal ne znam skuhat)? Aja še tel ti zle pošlem na zs!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.6.2007 8:59:36   
Urša08
Sandra sem spet brez avta in še ves naslednji teden bo tako. Če mata čas pa avto lahko pa vidva z Markom prideta na vroč kakav. Vedve Pikapolona in Brina sta tud vabljeni. 

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 620
12.6.2007 9:06:34   
Sandra*
Ja urša js bi pršla, ampak sem lena ko user posted image . Od zjutri k sm ustala sm marku dala za jest, pa js sm jedla, pol sm se pa prpopala na rr in se še nism odmaknila od računalnika, mark je pa v stajci. Tut posode nisem uspela pomit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 621
12.6.2007 9:15:28   
Urša08
Sandra te čist zastopim tud mene ta vreme uspava. Da ne boš mislila vse kar sem dons naredla je to da sem se spravila peglat, ker mam tak kup da se ven ne vidim, jutri pa že šibamo zvečer na vikend. Pa pikapolona ne spat rečt kako sem pridna ker nisem. Če bi bla pridna bi sprot likala in ne bi bilo takega kupa.In sem rekla da bom vsaj ta najnujnejše polikala. Jaz si še za jest nisem naredlauser posted image . Lepo da ti Mark da mir da lahko v miru visiš na računalniku. Nejc mi je zaspal, kolk časa bo spal pa ne vem.
Drugače pa kašlam ko user posted image in grem popoldne do zdravnice po tablete, ker se kr davim. Pa naj ona pove kaj lahko vzamem kljub dojenju.

Nejčku sem včer korenček dala in je jedu k ta velik. Dons mu ga tud kuham, ker je treba par dni uvajati eno hrano. Ampak jutri bi mu pa že kej druzga ponudla al moram res tri do štiri dni isto dajatuser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
12.6.2007 9:21:55   
pikapolona2
ojjjjjjjjjjjjjj...tud men se nič ne da...Brina je pa naspidirana....k enuser posted image . Spala itak še ne bo ker je zjutraj potegnila do pol osmih....sva pa danes proskusile borovnice......mmmm kolk se je pačila zraven....hehe

Urša vreme je primerno za likanje...ker ni soparno tako da go go bejbe...jst vem da morm zlikat takrat ko lubiju zmanjka srajc za v službo do takrat se pa ne sekiram....za Brino itak ne likam...se ne splača!

Zdejle je pa v svoji banci sred sobe...pa noge v usta tišči in se z njimi pogovarjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 623
12.6.2007 9:31:07   
Sandra*
Mark se pa zdj igra z duplo kockami. Je lih mal padu, ampak ni blo hugšga, tut zajambrov ni.

Urša: proti kašlju ful pomaga slezov sirup od gorenjskih lekarn, in loh ga jemlješ v nosečnosti in med dojenjem, PREVERJENO. Sem ga jemala. Al pa granobil pastile, tut pomagajo, čist natur.

Js mam pa kar se cunj tiče sam za zložit brisače, ampak se mi ne da, sj bo počakal. Peglala sem pa v nedelo tko da nimam, mam pa za prat, ampak danes sigurno ne bom.

Neposredna povezava do sporočila: 624
12.6.2007 21:19:11   
Urša08
Nejček pančka jaz pa mal visim na računalniku. Sem šla do zdravnice in pristala na antibiotikih. No upam da čimprej pomagajo in bom kmalu dobra. Sem pa kupla tud sirup in ga že pridno jemljem.
Nejčku sem dala korenčka za jest in je bil čist navdušen. On bi kar papcal. Bomo še z jabučkom probali.

Sedaj grem pa na kavčka za par minutk nato pa hitro spat.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.