|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
12.5.2007 22:44:53   
Peli
Pogledam zdele starši čvekamo ... in glej, glej ... gorenskih mamic ni nikjer!

Sam tolk da namo na drugi strani user posted image .

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.5.2007 7:12:55   
dory
evo jst sem ze tukej...vas na vsake tolk mal preletim :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.5.2007 20:14:25   
barba
Jst sem vam dolžna še slikce od četrtka:
user posted image

user posted image

user posted image

Upam, da kaj podobnega kmalu ponovimo. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.5.2007 8:03:36   
Urša08
Jutro

No pa je spet ponedeljek. Slikice bom dons do večera dala gor.  Čez vikend ni bilo časa, smo preveč okrog letali kot vedno.
Peli sem prebrala o tvoji sošolki, sploh ne morem verjet, da se je to zgodilo, čisto me je pretreslo. Ubogi otroček ostal brez mamice. Za zjokat.user posted image

A bomo šle ta teden kej na sprehod? Peli a bo še kej časa, al si že z eno nogo v službi? A sem te mogla spomnt, a ne.
Grem jaz malce pospravit dokler je Nejc tako priden da se sam zabava.

Papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 504
14.5.2007 16:37:41   
pikapolona2
teja...lepo da nas mau čekirašuser posted image ,

Brina presenetljivo spi že 2.5 ure...sm čist preč in za povrh sm še celo jst poleg nje odspala 1 uro...zdej sm pa sveža in spočita pa grem delat! user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.5.2007 20:08:01   
Peli
Helou!
Pikapolona - pridna!
Men je tud Aljaž spal od pol enih pa do deset čez 4. Sm spet kosilo tenstala tolk časa user posted image ...
Drgač pa je dons Aljaž imu klopa, ko sm ga opazila se ga je že držal, upam da ni bil kej okužen.

Nč morm zdej BB gledat!

Čao!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.5.2007 10:58:04   
Sandra*
Pozdravljene!

Kako ste kaj tam gori na gorenjskem? Jaz sem doma in se danes kar nekaj dolgočasim. Sem misnla jit danes peš do vrtca, pa je Mark še vedno tok prehlajen da kar ne upam, da ne bo še kaj staknil. Morm se za dopust napisat, pa odločbo za dopust podpisat.

Kaj kj počnete? Se potepate po gorenjski?

Tolk zaenkrat, mal se javte, kako ste kaj???

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.5.2007 11:55:13   
Urša08
Ojla!

Sandra lepo da se mal javiš. Do kdaj boš v Ljubljani?

No pa mamo dež.user posted image Sem hotla ven s tamalim pa sem si premislila, ker je blo vse črno. Sem se pa mal učila, ker se izpit približuje 100 na uro, pa tašča je bla mal pr men, sva mal počvekali. Sedaj sem pa kruh dala pečt, pa juhco si grejem, popoldne pa palačinke naredim, jih bova z user posted image imela za kosilo. Nejc mi spi že več kot uro, saj kr ne morem verjet. Tako, da ko juhico pojem se lotim likanja. Eto toliko za sedaj.

Lep dan kljub dežju.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.5.2007 17:00:45   
pikapolona2
joj kak me glava boliiii...raznesl mi jo bo...tamala pa polna energije in ni sans da bi spala!
P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.5.2007 21:13:10   
barba
Ojla,
men tud mal živci pokajo.user posted image user posted image  Čist vsega mam dost!

Se mi je dons user posted image  drla 45 min preden je ob 13h zaspala.user posted image  Sam ni blo druge izbire, ker mula more spat. Se je kar spomnila, da ona ne bo spala ob 12h (kot je prej) ampak pol okrog 5h.user posted image Sej je pol 2 ure spala in se je zbudila vsa nasmejana.user posted image  

< Sporočilo je popravil barba -- 15.5.2007 21:15:40 >

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 510
16.5.2007 9:22:30   
Peli
Punce ne bit hude, mal jih vreme matra! user posted image
Men se je Aljaž že drugo noč zbudi in je hotu samo dudo, potem sm pol sobe okol obrnla da sm njegovo dudo najdla...ma bo bolš...
Trenutno pa moj škrat spi! Sm ga kr nazaj spat dala se mi je zbudu ob 7h, pa je bil vs zaspan, ob poldne pa mava posvetovalnico in nej se kr zdele naspi, da ne bo potem vs siten.

Urša k je glih dons tud dež - bi loh pršla še mal k men zlikat, pa kej skuhat...jest sm tooollk lena!

Sandra a tebe pa zanima kaj me počnemo? - gledat prid!!! Ta tedn nam je clo enkrat uspel it do Košute na kavico - in to je to.

Žiža kako si pa ti? Se nam nč ne javiš.

Pa ostale?

Lepo se imejte, pa mal polenarte, k je dons tako lepo vreme.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.5.2007 13:01:04   
žiža
sem kle, samo sem bolj leteča. Urban je že zve noči siten, da ga ni za poslušat. Se noče več dojit, zdej pa ne ve kaj bi namesto tega počel. Duda takrat ni dobra, flaška tudi ne user posted image
Ko bo spet sonec bomo kaj v kriški konec pripbremzali.  Kar malo na igrišče k šoli. Če katera v bistrico pride naj pa javi, sem itak cel dan zunaj.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.5.2007 13:15:11   
Peli
Žiža smo glih zadnjič ugotavljale da nobena nima tvoje telefonske, razn Sandre, k je zdej itak ni.
Midva sva iz posvetovalnice in Aljaž ma 8,6kg in 76 cm. Pediater je naroču nej mu dajem bolj kalorično hrano in sladkarije da se bo mal zredil.
Pa kaj še!!!user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.5.2007 13:45:15   
Urša08
Ojla!

Peli sej ne morem verjet, da ti je pediater rekel da mu dej sladkarije - halo, sej so čist zmešani.

V glavnem meni je uspelo spet kr neki zlikat, tako da se kupček hitro manjša. Če bo sreča bom dons fertik. Pa kosilo je tud že skuhano in celo več kot uro sem se učila. Ja je bil Nejc kr priden. Sedaj trenutno spančka ampak kaj ko mi več kot uro ponavadi ne spi skupaj.

Je pa tako dolgočasen dan da mi učke kr skup vleče pa glava me boli. Si moram en kofetek narest pa bo koj boljš. Lepo bi še blo da bi ga v miru popila. user posted image A bomo ta teden kr notr tako zgleda. Če bo še jutr tak dež se lahko katera na kofetek oglasi da mal počvekamo - glede na to da sem ta teden do večera sama mi kr manjka kakšen čvek. Če bo pa v petek lepo vreme lahko pa kam odvozičkamo - lahko tud do Bistrice, da še Žižo vidmo - sam telefonsko nam pošl.

Eto grem kosilo pojest, pa eno kavico spit.

Lep deževen dan...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.5.2007 14:09:10   
Peli
Aja še novica dneva -PATRONAŽNA naju je DONS iskala user posted image user posted image
Baje pride v petek? Zakaj? pojma nimam!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.5.2007 17:19:33   
pikapolona2
ja zakaj pride...zato da si bo lahko napisala delovni nalog...zihr imata kaksne probleme pa jih boste skupej obdelali...hahah

danes je pa Brina vzoren otrok sam za v izlozbo...je ...spi se celo malo sama zamoti...idealno!
P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.5.2007 17:57:45   
pikapolona2
žiža pazi.....igrišče v križah je dopoldne kadar je šola zaprto za obiskovalce....sam popoldneve je frej pa ob vikendih...da nauš zastonj hodila
P

Neposredna povezava do sporočila: 517
17.5.2007 8:18:53   
Sandra*
Ojla!
peli: Pa kaj je s to našo patronažno?  Jaz upam, da je k meni ne bo več. Javi kaj pomembnega ti je prišla povedat.

Včeraj sva imela z Markom posvetovalnico. Ima 10 kg in 77 cm. Ostalo je vse ok, razen tega, da je kar prehlajen.

Bila sva u šopingu in v supernovi srečala peli, ampak jo na žalost nisva mogla priklicat na mobitel. Evo kupila sem mu kladu, ful cortkan, sem ga dobila v direndaju od little tikes. Men je ful všeč. Mark pa ima še vedno najrajš od fisher priceve piramide sredinski štil (tko mi rečemouser posted image user posted image user posted image ). Pa kupila sva še tisto kroglo z vodo u mullerju, pa eno seksi majčko za polet. Sva imela zapravljivčkov dan.

Danes pa je na sporedu pranje in likanje, upam da nama uspe kaj od tega.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 518
17.5.2007 11:23:21   
barba
Sandra - Mark pa dobro rase, se je velik že tok kot moja 13-mesečnica user posted image

Jst sem tud včeraj zapravljala in to kar velik.user posted image  Sem mogla probat, kolk moja kartica prenese. user posted image user posted image user posted image  Sem kupila spet en kup lepega blaga za Metine oblekice.

Fajn se mejte!

LP, barba

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.5.2007 19:48:10   
pikapolona2
joj kolk sm na trnih...moja najboljša prijateljica zdejle rojeva...ko se jst spomnem teh dobrih šest mesecev nazaj...kr solzne očke dobim....držim pesice da bo čimprej....pa ne morem tipkat....zato čaoooo

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.5.2007 20:51:22   
barba
Naša Meta SAMA HODI! user posted image  Mi mož razlaga, da pri enih 14ih mesecih bo pa hodila. Pol se pa mala spusti in gre sama do njega.user posted image Ji ji blo tok fajn, da je več kot 10 min čisto lepo hodila od enega do drugega. Ob 8h je še sam v postlo padla.

PP - jst nimam rojevanja lih v najlepšem spominu.user posted image  Sam to zato, ker sem bla v porodni od 7h zjutraj, rodila sem pa ob 1.30 ponoči.user posted image  Bolel me niti ni tok, sam vleklo se je. Držim pesti za prijateljico in sporoči kaj imajo.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 17.5.2007 20:52:52 >

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 521
17.5.2007 21:02:55   
pikapolona2
Barba tudi moje rojevanje je bilo mukotrpno in predvsem dolgoooooo....zato pa sm tolk bolj vesela ker je prjatlca že rodila...in to po hitrem postopku baje je blo sam eno urco bolj na oštro....majo pa fantka Urha...je pa tudi pohitel kar 3 tedne prej je prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa sama doma in ne morm z nobenim delit tega navdušenja...moj je na pikniku...službenem.....
jst pa sem tako dekoncentrirana da še delat ne morem več. Brinca pa spi kot en polhek

Aja pa še izjava malega triletnika ki je danes spoznal našo tamalo in je po pol ure rekel: Men je pa Brina všeč...potem pa prjatlca vpraša...zakaj pa...on pa odgovori...zato ker ima špeheca....hahahahaha...smo se krohotali ...pa še dodal je da ima špeheca v ličkih...hehe
Pa rečte če niso tamali direktni.....sam me pa zanima če bo čez 20 let tud mel rad špehecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.5.2007 21:03:24   
pikapolona2
Še to BRAVO METAuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
18.5.2007 8:51:08   
Urša08
Jutro!

user posted image Meta čestitke za prve korake.user posted image user posted image user posted image

Pikapolona čist poznam ta občutek kako je ko prijateljica rojeva in te spomini popeljejo nazaj na tisti dan ko smo me rodile. Je pa lepo prebrati da je imela lahek porod in da sta oba v redu.

Peli a je patronažna že prišla?
Pikapolona a bosta šli z Brino na kakšen sprehodek? Peli mora doma čičat pa čakat patronažno. Pa povej kaj sta obdelali - zakaj je sploh prišla.

V glavnem včeraj po sprehodu (s Peli sva šli do Bistrice, kjer smo se srečali z Žižo in kofetkali - Žiža hvala za kavico) me kliče moj user posted image in pravi če bi šla v Ljubljano, da mora slikat zob. Pa sem ga takoj vprašala, če bova šla tud mal po trgovincah in sva šla v Ariela, Babycenter pa še v H&M. No sem kar veselo zapravljala za Nejčka. Nejc je bil pa ves čas tako priden kot da bi vedel da za njega zapravljamouser posted image .

Je pa prava budilkica, vsak dan se bolj zgodaj zbuja, pa ne zarad lakote, enostavno ima dost spanca. Dons je že ob pol šestih rogovilil- jaz sem pa kot zombi poj.

Sem se pa razpisala, v glavnem čim lepše izkoristite dan.

Papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
18.5.2007 13:15:41   
pikapolona2
ne pa to ni res...ej ...danes dobim sms da je še druga pijateljica rodila danes ponoči......pa to še ni vse še od enga znanca žena tudi rodila včeraj...pa čist vsi trije so prijokali na svet pred rokom....zadnjih 24 ur je bila očitno neka energija...ki je vplivala na vse....ja tudi na Brino....danes smo se skoraj nepretrgano jokali od 2 pa taj do 4...ni pomagalo ne dojenje ne duda ne prestavljanje iz enega na drugi bok...ne....gospodična bi vstala....japajade.....sva trmarile vsaka na svojem koncu spalnice...dragi je bil pa itak čist zmatran od piknika je lepo drnjohal poleg vsega kričanjauser posted image user posted image user posted image

Urša nisem te klicala za sprehod ....ker itak tako piha da bi naju odneslo...sm lepo šla v kranj pa na banko in po opravkih...pa še ene čevlje sem si vmes kupila.....ziher so bli nujno potrebni...ampak če so bli pa tooolk poceni no!user posted image

Peli si dočakala patronažo?

nč grem mal za kosilo zelenjavco rezat!
Puser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.