|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
18.5.2007 14:29:29   
Peli
ojla punce!

Jest sm tle...zaenkrat še živa...ampak me mal živčki matrajo.
So me klicali iz službe in kadrovske in mi razložili da me na naši izmeni ne rabjo in morm it na 2. izmeno. Sej ni tolk hudo da glih ne bi mogla žvet brez kšnga na 1. izmeni, samo sm imela enkrat en konflikt z delovkami iz 2. izmene in ne vem kako me bodo zdej sprejele, upam da mi ne bodo ful nagajale. Pa sploh ne vem več kako in kaj kej laufa, sej me že 2 leti ni blo v službi...user posted image , ma bom prežvela...
Tako da v sredo začnem popoldne! Če mi kej znese se drzg teden še kej vidmo!

(Ma sm se vam čist izpovedala)user posted image

Ja patronažna...sm jo čakala do petnajst do enih, Aljaž pa je prej zaspal. Kaj je hotla? Ja nč! Mal je pršla poklepetat, zanimal jo je kako je Aljaž, kaj mu futram, kako kej njegov razvoj, kdo gas bo merkov...Potem mi je še nekej začela da to tašča ne bo zmogla, pa da je pr nas na dvorišču toliko nevarnosti, pa fda je tam dol en prepad user posted image ...dol padeš!

Pikapolona, potem pa boste zdej kr dojenčke hodiul gledat, drgač pa je bil mlaj v sredo.

Aljž se mi je dons zbudu ob pol petih, pa kr ni mogu spat in je kr nekej cmevkov, men pa vklopi - kaj če ga zob matra, vstanem potipam in glej, glej , spodej vn bode nova š****! Sm ga namazala s Calgelom in je spal do pol devetih.

Žiža - kaj pa je z Urbanom?

Sandra - se je Mark že pozdravil?

No zdej pa grem mal k šporgetu, de nau use zažgan!

Lepo se mejte!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 526
18.5.2007 16:07:37   
Peli
Kva je zdej ste vse zunej?
Jest še zmerej čakam Aljaža da se zbudi, potem pa kosilo in vn... do takrat pa mal čekiram kva se kej dogaja.user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 527
20.5.2007 7:07:05   
pikapolona2
ojoj smo v zaostanku...cela dva dni...očitno imamo vse veeeliko dela ....pa lepo vreme je zunaj ...pa se nam ne ljubi po RRu tipkat.

Midve sva že od pol šestih pokonci....čakava da se še ati prebudi..pol si pa mormo kak izlet umislit!

Peli a gremo v ponedeljek na sprehod...še en krog preden začneš z delom...joj upam da bo vse OK v službi in da te ne bodo preveč zafrkavale tele babnce na drugi smeni!

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 528
20.5.2007 21:40:43   
Urša08
Ojla!

Pa je šel spet vikend okrog. Smo ves vikend bli na vikendu in smo uživali sto na uro. Le prehitro mine. Ob 19 smo prišli domov, Nejček veselo spi, men je pa uspel clo šabeso pa bezgov sirup dat delat - upam da bo ratalo, sem se prvič lotila. Drugače se me pa spet neki loteva, sploh se ne morem losat tega prehlada.

Peli a bo cajt še za eno turco tako kot Pikapolona pravi. Sporoč če ti bo pasalo in boš našla kej časa predno nam pobegneš v službo.

Upam da bo Nejc lepo spančkal in si bom malce odpočila. Tud slikice bom zrihtala ampak sploh ne najdem časa, jih bom ta teden, ko bom še za razvijat pripravljala.

Lahko nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 529
20.5.2007 22:31:00   
Peli
Jap, punce jutr se slišmo! Sam ne  gremo prov deleč napovedujejo user posted image vročino.

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 530
21.5.2007 19:53:42   
pikapolona2
Ursa...v mojem albumu je v mapi 7 mesecev tudi slika z nejcem....se prav lepo ogledujeta..hehe
P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.5.2007 15:42:40   
pikapolona2
Ej babe...sam če bi pa vsak dan tkole pridno hodile...bi pa garant v treh meecih prisla na idealno postavo + jest bi mogle sam mal grozdja pa vodo pituser posted image user posted image user posted image ....mormo še it!
P

Neposredna povezava do sporočila: 532
22.5.2007 21:25:19   
Peli
Sm se čez dan počutla čist odrezano od sveta k mi ni internet delal. Drgač pa če se vam kakšne dneve nam javla še ne pomen da sm pozabla na vas, ampak mi je najbrž računalnik crknu - ker se nekej čudnga dogaja, zdej mi že antivirusn ne dela, mal se ugasuje...
Drgač pa mi je dons popoldne mami Aljaža merkala jest sm pa sirup kuhala, pa flaše pomivala... zdele mam še po tleh za pospravit, ker se vse lepi...jutri pa dalje.
Nč morm it delat.
Sm pogledala slikce Pikapolona, pa me zanima če si ti štrikala?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 533
22.5.2007 22:45:45   
pikapolona2
Peli neeeeeee nism jst...to sm jst enkrat na netu najdla...pa sem sandri pokazala...k ona štrika...sm mislna da se bo lotila kej takšnega štrikat glede na to da zna........
Ful je blo fajn v LJ...smo se prjatlce načvekale in še dobr jedle.....mmmmmm
Lahko noč

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 534
23.5.2007 11:55:25   
Urša08
Ojla!

Eto danes je pa za mano ena najslabših noči do sedajuser posted image . Spat sva ga dala ob 20 kot ponavadi, pa se je zbudu že ob 10.30 - ok sem mislila da je lačen in je mal popapcal - beri eno minuto in lepo nazaj zaspal. Ob pol enih isto, s to razliko da je dalj jedu. Sem si mislila sedaj bo pa mir, ampak ob 2.30 ponovi vajo. Sem vstala ga hotla nahrant, ampak on ni bil lačen, je bil kot čukec buden, ga dam nazaj spat, pa ni nič pomagalo, no ko končno neha sitnat pa slišim kako se je pokakal. Ga vzamem ven in ga previjem - do vratu pokakan, ga spravim nazaj spat - ura je bla že 15 do 4 ko ob 4 hoče dudo ker mu je ven padla. No potem sem pa spala do 5 - sva se hranla, ob 7 ko je stoku sem ga pa kr k seb vzela da sva potegnila do 8. Tako sem se mogla mal potožit. Drugač je tako priden ponoč dons je blo pa zame nevzdržno.

Ne vem kaj ga je metalo in srčno upam da je bla ta noč izjema in ne bo sedaj skoz tako. Sem se mogla mal potožit. Zjutraj je bil pa priden, se je sam zamotil z igranjem pod igralnim lokom, sedaj pa eno urco pančka.
Jaz grem pa mal pospravit.

Peli naj ti bo dons čim lažje v službi.
Pikapolona2 lepo da si včeraj uživala. Je pasal it mal ven za spremembo sam in v miru poklepetati in za spremembo v miru pojesti.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 535
23.5.2007 14:34:31   
pikapolona2
hmmmmm Urša kot da berem mojo zgodbo...zdej veš kako se počutim jaz...ko imam podoben tempo spanja skoraj vsako nočuser posted image .

Ja je res pasalo mal bit sama v družbi čeprav sem jo skoz omenjala...sm kr mal odvisna od nje....user posted image user posted image user posted image .
Evo pa smo dočakali dež...upam da bo potem malo manj soparno!

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.5.2007 9:40:33   
barba
Ja, gorenjke kje ste?

Nas morem mal dvignit.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas po 5ih dneh spet veselo hodimo. Očitno je rabila mal pavze. Trenutno je s taščo zunaj, jst pa šivam. Drgaš pa pospešeno iščem službo, pišem prošnje in čakam poštarja,user posted image user posted image user posted image  če bo prinesel kakšen odgovor za službo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 24.5.2007 9:41:20 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 537
24.5.2007 10:00:10   
Urša08
Barba želim ti da čimprej poštar prinese kakšen dober odgovor.

Pikapolona je je pri vas vsaka noč takšna se mi pa prav smiliš.user posted image user posted image user posted image Saj to je za znoret. Jaz sploh ne vem kako bi zdržala.

V glavnem današnja noč je bila že bolj mirna. Tako da sem se bolj naspala. Sedaj pa čakam prijatelco, ki pride na obisk s svojo user posted image , ki je mesec in pol mlajša od Nejca. O kok bova spet čvekali.

Grem še mal pospravit, pa se kasneje še kaj oglasim.

Papa

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.5.2007 12:53:32   
Peli
Ojla!
Samo na hitro se oglasim, kot sm obljubila. V službi je kar OK, delavke so me kr sprejele... . Aljaž je spal od takrat ko sm ga jest dala spat pa do takrat ko je mož pršu iz službe, pa niti opazu ni da me ni, no mož je mal pojamrov da ne more nč nardit k ma ta malga user posted image .
Dons sva bla pa mal na kolesu pa mal v vrtcu, potem pa sva šla domov kuhat, vmes še en stroj cunj... zdej se mi pa že mudi posodo pomit, potem pa šibam!
Urša in Pikapolona upam da se vajna dva mal umirita, mal jih zmatrejta da bosta spala in ne bosta samo onadva vaju user posted image .
Barba ful pridna. Držim pesti za službo. Drgač pa bod vesela če kdaj Meta noče hodt, jo saj ni treba lovit user posted image .
Šibam...LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.5.2007 17:57:18   
pikapolona2
Peli no super da šiba...si imela kej cmok v trebuhu ko si se peljala proti službi? je pa moj tvojga sreču popoldne pa mu je baje takoj povedal da je prvič sam popoldne s tamalim...hehe..pol pa moj men vse poroča.

Barba, sam ne takoj obupat s temi prošnjami....če se prav spomnem si nekaj o šolstvu omenjala.....sej za to pa itak zdejle ni sezona...je bolj julija avgusta....lahko pa začneš še za druge šivatuser posted image

Urša a se nista danes na sprehodu s prjatlco skuhale...madona je blo soparno....medve sva šle na Brezje po krstno svečo(bajdevej sam kič imajo...sm bla kr mal razočarana.....)pol sva se pa ustavile v Zvirčah pri eni znanki ki ima tudi malo punčko in smo od tam šibale na sprehod.....pol pa k njej domov v senco pa na sok..

mejte se

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.5.2007 18:11:00   
barba
Pikapolona - nč jst ne iščem v šolstvu. Moj je profesor v SŠ. Vem, da traja službo dobit, dosežek je že, če te povabijo na razgovor. Sploh morem pa še diplomo naslednji mesec zagovarjat (če me ne bo spet mentor zajuser posted image ).

Je blo kej toče pri vas? Mene je kar groza na vrt pogledat, ker je od prelepe solate ostala samo še s. user posted image  So letele take kugle tud do 1 cm.user posted image  

Drgač sem začela šivat tud za druge. Trenutno delam nosečniške obleke za kolegico.user posted image  Seveda je Meta tud nova - 3 nove slike v albumu.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 541
25.5.2007 7:28:39   
Urša08
Dobro jutro!

Ni ravno najboljše ker je še zgodej ampak mam kavico pred sabo, da se zbudim. Moj pikec je prav prebrisan, ob pol šestih sem ga hranla in sem mislila da bova nazaj zaspala, pa ni šlo. Po eni uri matranja sem raje vstala, šla v dnevno z Nejcem, no potem sem šla pa samo do kuhne kavo pristavit je pa zaspal.user posted image A ni prebrisan? Samo da ne bi mamica preveč spala.
Včer je prišla prjatelca k men in sva uživali 100 na uro. Sva bli kr 5 ur skup in je šlo kot bi mignil. Ma tko luštno punčko, kma ful lask. Sta se z Nejcem skupaj igrala pod igralnim lokom. Ful sta bla fletna.
Pikapolona očitno sem se navadla na to vročino, ker me sploh več ne moti. Je pa res da sem bolj zmrznjen tip in mi včasih kar paše, da mi sonček pogreje kosti.user posted image

Peli lepo da si zadovolna v službi. Kako se pa tašča znajde, pa tvoj - je kej izgubljen?

Barba kje pa kupuješ blago? A majo tud kakšno lepo flanelco?

Lep dan

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 542
25.5.2007 9:53:58   
barba
Urša - po blago grem v Cecilijo v KR al pa v Gramatex v Begunje. Nazadnje sem v KR kupila ful lepo flanelo.

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 543
25.5.2007 21:35:37   
pikapolona2
barba pol sm pa jst narobe slišala...ja sej zdej se spomnem da si rekla da tvoj dela v šolstvu...good luck pri službi...mene tudi to še čaka...ampak najprej še diiploma.
Si šla kdaj v kilometer trgovino v BTC-u imajo tudi lepa blaga ....pa dost poceni neki tud na kg.....

Urša kaj ste pa kej dans počeli....midve sva imeli atija doma...pa sm jst lahko delala...onadva sta se pa čuvala...ampak kot zakleto danes je bila taka mala tečka Brina...nevem nevem...vreme??? zobje????
zdej pa je končno zaspala

P

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 544
25.5.2007 23:00:16   
Peli
Evo mene iz službe. Sm si namazala en ornk kos kruha z evrokremom...
NJAMi user posted image , nč namo hujšal.
Mojmu kr gre varstvo, samo ni vedel kako pri kopanju in mu je še mal laske namazov z oljemuser posted image , pa nč zato. Mal pa pojamra da ne more nč narest, šele takrat loh k da ta malga spat.
Je pa Aljaž dons nekej štrajkal s spanjem, se je zbudu že ob pol šestih, jest pa vsa zalimana še, sm ga kr pustila k ni preveč sitnaru, potem sm ga vzela k seb v postlo, jest sm dremala, kr enkrat odprem oči pa Aljaž samo v bodiju in plenički sedi na men user posted image . Potem je mal zadremal v vozičku (za 5 minut), pa je bil že pokonc, potem okol enajstih zadremucka za pol ure, preden sm šla v službo sm ga dala spat, pa ni hotu, tako sta s taščo imela veselico user posted image  user posted image , potem pa je reku mož da mu je v naročju zaspal za eno urco, ob pol osmih pa je šu spat...v glavbem je spal po malo pa vse skupej nč... . Ma ne morm ga pa dat spat dopoldne ob 9h zato k se ob 6h zbudi, in kaj bom poj jest, še tolk nam z njim user posted image . Ne ne bo več 2x na dan spal !!! Sej popoldne ne sitnar men user posted image .

Aja punce čez 14 dni grem na dopust user posted image .
Ja res, brez heca!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 545
26.5.2007 14:13:03   
pikapolona2
peli a greš n adopust da bomo spet kak krog do ribnika nardile...hehe...že pogrešaš a ne sprehode.
Evrokrem ob enajstih ejeje...ampak sej si prej osm ur orng delala!

Poslušte to kaj se je danes ponoči dogajalo.....ob enajstih grem spat...sam stopim v spalnico tamal zacne stokat in cmizdit ...lačna ni je ob devetih jedla...ji dam mal vode...pa še kr cmiha...me razuser posted image user posted image in vzamem kouter ter grem v drugo sobo in zaspim....moj jo je v 5 minutah uspaval in mu je spala do treh ponoči ji je dal flašo je vse popila in nato spala do pol osmih zjutrej....ej mislim.........a ona mene voha da sem zraven in da me lahko zafrkava in vsake pol ure cmizdi in stoka in se joče....res razmišljam da jo morma dat v svojo sobo čimprej! Upam da tole knjigo k jo delam čimprej skup spackam da bo mel lubi cajt in bo lahko skončal mojo delovno sobo na podstrehi....da se lahko potem jst izselim iz Brinine in da gre gospodična v svojo sobo...pa nja kr cmiha in stoka...ampak sej pomoje nebo????

zdej pa delat nazaj....pa se mitooook ne ljubi!

P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 546
26.5.2007 21:16:06   
pikapolona2
Popoldne smo pa en obisk dobili in so Brini prnesli uno hišo z bombažki ko maš zraven ene ključe pa nekaj vanjo mečeš....kolk je cartkano...sm se še jst mal igrala pa Marko tudi...hehe...ampak hecno...dopoldne ko sva šla pa midva v trgovino sva pa kupila tista avto od bombažkov k so enen kuglice notri in ko avto zapelješ se tiste kuhlice vrtijo tako kot v loto bobnu...mislim...jst se grem kr igrat...čauuuuuuu

Neposredna povezava do sporočila: 547
26.5.2007 21:17:33   
pikapolona2
a se pride še ktera z mano igrat...sej lahko tamicene za kamuflažo s sabo prpeljeteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
27.5.2007 10:26:18   
Peli
Joj Pikapolona kok si dobra user posted image . Upam da se mate dobr na krstu in nato naprej na žurki user posted image .
Moj knedl pa zdele spi, zgleda ga bom res mogla 2x na dan še zmerej dajat spat, ker je drgač čist adijo, bl mal spi...
Ja mi gremo na morje od 10. - 20. potem pa sm doma še do 26.6. - če bo moj mu delo se slišmo. Drgač pa tud loh kšn dopoldne kam šibamo samo bl na hitro, kr morm bit jest okol 11h že kar not da skuham, pa tamalga zrihtam...potem pa v službo. Drgač je v službi kar v redu, sicer so nam glih en mal plače popravla(čeprav je še vedno žalost...), prevoza pa nam po novem plačajo samo 70%, kr pa se bo men kr dost poznal, glede na to da mam v eno smer 39km. Ja služba...služba...upam da nam kmal še en user posted image  rata in ostanem doma user posted image .
Lepo se mejte, kej pište kako ste in kaj zamujam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 549
28.5.2007 19:12:01   
pikapolona2
Peli držim pesti da se bi hitro še eden prijeluser posted image user posted image user posted image

Ta teden si potem dopoldne...se slišimo drug teden za sprehod.....

aja slikce sm dala v album od krsta...šibam...brina kriči...ati jo ne zna pomirit

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?