|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
19.10.2010 20:40:13   
Trcosava

IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

dobro jutro
No da se še tukej mal pofočkam.V sredo sem postala novopečena mamica malemu Maiju user posted image sem iz Kranja.Upam,da se srečamo kje na vozičkanji ali kaviuser posted image
lp

Čestitke!!!user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.10.2010 7:14:41   
Trcosava
Punce, rabim pomoč
Ali mi lahko poveste kje lahko kupim torto za 1. rojstni dan? Ali poznate koga ki dela doma? Smo blizu Bleda, lahko pa rečete za Kranj tut
Hvala

p.s. razen slaščičarne Šmon na Bledu

(odgovor članu Trcosava)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
27.10.2010 19:06:43   
DeVilla
Dobre tortice imajo v Kraljevem mignonu - dobi se jih tudi v slaščičarni pod bloki, malo naprej od trgovskih centrov na Primskovem v Kranju, točnega naslova na žalost ne vem...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Trcosava)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.11.2010 11:25:25   
sončnica2010
Trcosava najprej čestitke!
Če ni prepozno glede torte ti svetujem da greš v slaščičarno in kavarno Randez vous v Kranju.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.11.2010 22:30:11   
Peli
Sm hotela zadnjič ko sm pisala tole temo na 1. stran spravt, no sej sm jo, potem pa čist pozabila nanjo user posted image .

Pozdravljene punce, upam da se res tukaj spet kaj začne dogajat, vsaj dve ta "stare gorenjke" sva spet doma in mava čas.
Drugače pa za vse, ki se še ne poznamo, sm iz okolice Nakla, imam dva sinčka, trenutno pa sm user posted image .

Nekaj časa nazaj tukaj aktivna "soforumašica" (user posted image ), je prejšni teden rodila!
Urša08, user posted image user posted image user posted image za user posted image Evo ! user posted image

Trcosava - mal pozna sm da bi še karkoli pisala o tortici, se pa čist strinjam z sončnico2010, majo v Rendez-vousu zelo okusne tortice, mislim pa da lahko tudi v Lescah naročiš torto pri Lincerju, majo tud dobre.

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
12.12.2010 11:12:09   
DeVilla
Kja je zdej Gorenjke, vas je čist sneg zasul? Pri nas še kar čakamo na našega brcka, se ima pri meni čist prelepo zgleda... user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
12.12.2010 18:43:08   
Peli
Ojla!

Jest sm itak vedno tukej user posted image , sm se vmes že oglasila na novo odprto temo "mamice iz gorenjske", pa se je tud tam vse ustavlo.

Vau DeVilla, vidim da boš glihkar dobila ta 3. otročka user posted image , srečno! Maš ta večje v vrtcu? Iz kod pa ste?

Tud jest sm 3.user posted image , mojdva lumpa mam med tednom v vrtcu, sama pa sm v B, tko da mam ful cajta user posted image , zato pa krnaprej na RRji visimuser posted image .

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
13.12.2010 12:12:40   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Ojla!

Jest sm itak vedno tukej user posted image , sm se vmes že oglasila na novo odprto temo "mamice iz gorenjske", pa se je tud tam vse ustavlo.

Vau DeVilla, vidim da boš glihkar dobila ta 3. otročka user posted image , srečno! Maš ta večje v vrtcu? Iz kod pa ste?

Tud jest sm 3.user posted image , mojdva lumpa mam med tednom v vrtcu, sama pa sm v B, tko da mam ful cajta user posted image , zato pa krnaprej na RRji visimuser posted image .

Tavelika je že v šoli - prvi razred letos, tamala (kmalu tasrednja user posted image ) pa je še v vrtcu. Smo pa iz Škofja Loke. Tud jest sm že od začetka oktobra na bolniški, pa vsaj 2x na dan visim na RRju...

Kdaj pa imaš rok za tretjega pa kolk so tvoja dva tavečja stara?

Lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
13.12.2010 14:27:52   
Peli
Moj ta večji bo februarja 5, ta mal 17.4. 3leta, PDP mam pa zdej 15.4., tko da bo aprila kr pestro.

Jest sm ostala v B v drugi polovici septembra, trenutno mam B do konec januarja, potem pa ne vem, če mi bodo hotl dat dopust bi 2 dni delala in nato koristla dopust, če pa ne bo šlo, bomo zaprosil za podaljšanje bolniške. Mi gre pa na živce tole, k nimam izhodov, čeprav je rekla G da na kakšen sprehod lahko grem. Tako da zaenkrat res sama vozim otroke v vrtec, pa če je lepo vreme grem na sprehod, vsaj do trgovine po kruh, ampak po pravici me je kr strah kontrole.

DeVilla - vidim da ti manjka le še 9 dnio, vauuu, a že težko čakaš - že v niszkem štartu?user posted image Že veste kaj pričakujete? In kako ste se dogovoril okol imen? Glede tega bo pr nas kr pestro, sej mata maladva take ideje...user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.12.2010 13:24:21   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

DeVilla - vidim da ti manjka le še 9 dnio, vauuu, a že težko čakaš - že v niszkem štartu?user posted image Že veste kaj pričakujete? In kako ste se dogovoril okol imen? Glede tega bo pr nas kr pestro, sej mata maladva take ideje...user posted image

Pri nas imata taveliki dve po dve imeni, tako da smo tud za tretjega tako skombiniral. Sta imeli onidve razne Francke, Micke in Lane v mislih, pa smo potem kar en spisek naredili (meni niso všeč kratka imena, še posebej ne 4-črkovna, ker jih je v vrtcu in šoli kot listja in trave). Smo se mal pregovarjal, zdaj pa sta kar zadovoljni s kombinacijo in jo že kar uporabljata, ko jih kdo vpraša. Za spol pa ne vemo, ker se bomo pustili presenetit... user posted image

Danes sem morala še enkrat prečekirat torbo za v porodnišnico, ker jo imam že tolk časa pripravljeno, da je joj. V takem času sem prejšnjikrat imela že obe punci pri sebi, tale pa se hoče še kar pri men gret.. Bomo vidl, kaj bo jutri moj G rekel... user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.12.2010 13:37:45   
Peli
A boš šla v KR porodnišnico?

Če ne prej boš pa drug torek šla, ko se na koledarju nekej kažeuser posted image , srečno!

Jest po eni strani komaj čakam praznike, ko bom mela maladva doma, da mi bosta delala družbo, do takrat pa sm se založila s knjigami, da ne bom cele dneve presedela pred rač., saj bi si še kakšen sprehod prvošla, ampak sami se mi pa ne gre.
LP

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.12.2010 16:59:48   
Izabelina
joj vidm, da vas je neki iz škofje loke... js sm pa na novo priseljena in mi je grozn dougčas ker nobenga ne poznam user posted image (dost namigov?) user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.12.2010 19:54:40   
Peli
Na žalost jest nism iz Loke, sm iz okolice Tržiča.
Ko pa nam več v hausarestu pa se lahko kdaj dobimo, včas se nas je nekej gorenjk dobival v Kranju na igrišču.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
16.12.2010 13:17:49   
DeVilla
Peli - sm zmenjena z eno babco v Lj P, se poznava še iz mojih dekliških časov pa skupaj sva peli pri pevskem zboru... user posted image  Jaz bi tud ful rada brala knige, pa sem si uspešno prehladila oči, tako da je to bolj težko. Tale luna tud mene zanima, če bo imela kaj vpliva... Fajn bi blo...

Izabelina - jest sm iz Loke in ker sm tud sm priseljena (no, od tega bo že kakšnih 6 let), točno vem kako ti je lahko dolgčas... user posted image  Vidim da si tud mlada mamica, pol se bova kaj na vozičkanju vidle, ko se bom jaz enkrat spravila ven. Vse je od mraza odvisno. Piši mi na zasebna sporočila za kaj več. Upam, da bom imela čas, da bom kmalu odgovorila.. Vse je od našga malčka odvisno, kdaj se bo odločil, da nas počasti z obiskom.. user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.12.2010 21:53:05   
zinchy
hej hej :)
da se še tuki mal javmuser posted image se bom zdej potrudla da bom mal več sodelovalauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.12.2010 0:24:32   
Nina33
No, pa se še jaz pofočkam user posted image (DeVilla, hvala za link user posted image ).
Doma imamo dobri dve leti starga pobča, čez švoh dva mesca naj bi pa drugega dobili user posted image . Sem pa z okolice Kranj, stara 34. Let user posted image .
A obstaja kakšen seznamček klele, za nas firbce?
Sej bi jaz enga "sestavila", samo ne vem, naj ga po mestih naredim (npr. mamice iz Škofje Loke in okolice - en razdelek, pa mamice iz kranja in okolice , iz Radovljice...) al ima kera kakšno drugo idejo? Pa se same dopisujemo gor? Bom enga poskusnega probala narest - pa bomo vidle, ne?

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.12.2010 0:29:36 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.12.2010 1:03:18   
Nina33
user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy,   user posted image
user posted image  Nina33,   user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, user posted image in  user posted image
user posted image  Izabelina,  user posted image (pomoje?)
user posted image

user posted image  Peli,    user posted image in    user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.12.2010 1:10:46   
Nina33
Eko, mal je trajalo, ker tale RR še vedno mal nagaja - še dobr, de ne morm spat user posted image .
Upam, de vam je prbližno všeč, kolk podatkov bomo pa gor dajale (letnice otrok, mogoče celo datumi npr. ?) - se pa še zmenimo, prav?
Vpisala sem une, ki jih "poznam", no - še Izabelino sem dodala, ker se je pred kratkim javila user posted image . Ostale pa... Se vpišejo same user posted image . Al pa napišejo a´la "za seznam" pa jaz dopišem user posted image . A, še to: a prihajajoče družinske člane tut dodam? Kaj v tem slogu: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? Za večje falotke nisem nič "lepših " našla kot te kt sem jih dala - če ima kera kakšne fletnejše na zalogi - prosim, ne bit sramežljive, pa ne se šparat user posted image .
Eh, sem pa čveka, bo dost za v "prvo" user posted image .
Lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
18.12.2010 8:09:24   
Izabelina
o kul ideja tale seznam!! user posted image

hvala, da si tut mene napisala, a uni znakci so pa kok mamo otročkov? verjetn no... pr nas je ena user posted image stara skooor 3 mesce user posted image

drugač smo pa čiiist zasneženi, dobr, da nikamor ni treba!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.12.2010 9:59:53   
DeVilla
Hehehe, seznam-friki... user posted image  Jest bi za starost otrok mogoče dodala mesec in leto (npr. 5/2004 kot maj 2004), tolk za približno predstavo starosti. Je pa fino, da smo mal po mestih, da se lažje najdemo. Za prihajajoče otročke je meni všeč štorklja pa mogoče PDP zraven al pa vsaj spet mesec in letnica.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.12.2010 10:27:57   
zinchy
user posted image user posted image za seznam...ja men je tut fajn da dodamo letnice od nasih navihančkov pa za prihajajoče pa lahko štorkljouser posted image
Nina k sm vidla kaj si dala za fantke sem se pol ure smejala k so tok simpatični teli misi kavbojci user posted image

Ja se zjutrej zbudim sm pa misnla,da sm v drugmu kraju user posted image Ns je čist zamedl.
Aja pa že vnaprej se opravičujem ker tkole po "domač" pišem.Upam,da vas se moti?user posted image

lep dan še naprej

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.12.2010 13:51:47   
Nina33
user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 5.2004user posted image in ?user posted image , PDP: 22.12.2010, user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.12.2010 13:57:06 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.12.2010 13:56:32   
Nina33
Hoj!
Fajn, de se strinjate s seznamčkom user posted image . Mogoče bi samo še eno malenkost popravila: za dojenčke (se pravi do 1. RDja user posted image ) bi mogoče namesto revolverašev in unih punčk dali male kobacaje? Za prihajajoče so men tut štorklje najbolj všeč, oziroma user posted image , če se ne ve spola user posted image .
Pr nas pa tako lepo sonce sije user posted image . Prelepo je. Mali princ spi, kosilo se peče/kuha... Življenje je včasih prav nemarno lepo user posted image . Še grlo me mora nehat bolet pa bo prav kičasto user posted image .
En lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.12.2010 13:58:25   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy
Aja pa že vnaprej se opravičujem ker tkole po "domač" pišem.Upam,da vas se moti?user posted image

Ti kr po domač - sej smo same domače user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.12.2010 14:04:35   
BabyKitty
A se lohk še mi2 pridruživa user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?