Nina33
|
Čer! Jassika, poj pa ne bom nč popravlala . Sušilca pa ne mormo dat niti na pralni stroj, ker je bojler nad njim , tko de... posebej sušilec 100% odpade, za kombiniranega pa...eh, itak nimam kej preveč dnarja, bomo mogl kr brez prežvet se mi zdi Likanje pa tut men ne sede kej zlo - in ne likam, že ene 10 let . Po spriranju cunje hitr ven vzamem in lepo zložim (kot na nekaterih cotah piše: "reshape when wet" ), jih pustim ene 10, 15 minut, de se "posedejo", poj jih pa zelo lepo obesim . In ker nimam kakih fancy cunj, mi ni treba peglat (srajce, a ne prav fine, sevede, obesim mokre na obešalnik in pogliham). Mišk ga zadnje dve noči spet neki lomi, ja (luna, kaj čmo), pa ncoj se mi zdi, de se ga je moj "prehlad" prijel, se zbuja in stoka . Meni se zadeva nč kej ne popravi, gre pomoje še prot ušesom - upam, de mali ne bo vsega pokasiral . Je pa priden drgač za spat, je sicer šele dober mesec (cca.) preseljen v svojo sobo (prej je bla tm dnevna, zdej smo pač brez nje), je selitev dobro prenesel, samo ob luni začne hodit okol ponoč , ga drži kr kakšen teden. Jaz mam pa že tko probleme za zaspat (sem bl nočne sorte), me pa sploh čist "budno" nard - na žalost samo ponoči, čez dan bi zaspala v 5ih minutah, če bi mi pustili . Zvečer pa tut zaspim, medtem ko čakam, de malega res zmanjka, al se zbudim čez kako urco in sem "pečena" . DeVilla - mogoče pa nisi in ma mala prav . Če se odpravljaš v Rim - naj bo lepa pot ! Lahko noč in lepe sanje!