|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
18.12.2010 18:02:44   
DeVilla
Za moji dve pupi naredi junij 2004 in pa april 2006. user posted image

Namig: nekja nas ima pod nickom skrite "trakce oz. tickerje" pa se da razbrat starost otrok... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
18.12.2010 20:11:02   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

A se lohk še mi2 pridruživa user posted image

tvoj piki je pa še čist majhen user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3027
18.12.2010 21:39:30   
BabyKitty
Moj piki ma dons 16 dni user posted image že častitiljiva starost user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
18.12.2010 21:57:50   
Peli
Vau, zdej se je pa tle čist razživel user posted image . user posted image

Vidm da ste šle takoj v akcijo s seznamom, pa vam nimam kej povedat, k že vse veste, upam da naslednji mesec zvem še za spoluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3029
18.12.2010 22:43:09   
zinchy
no tko men pa napiš oktober 2010user posted image
No jest sm pa zdej po celem tednu zvedela da imava z Maičkom gliviceuser posted image revež je dons cel dan jokcov pa fum mal pojedel.Hvalabogu sm ugotovila kaj je,da bomo to čimprej pregnali.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.12.2010 13:41:06   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in 4.2006user posted image , PDP: 22.12.2010, user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.12.2010 13:44:56   
Nina33
Oj!
DeVilla
na tickerje sem pa čist pozabla - kt de sem noseča user posted image .
BabyKitty, sta že pofočkana user posted image .
Zinchy, škoda za glivice, ampak vsaj veš kaj je user posted image
Se je razžvelo mal, ne user posted image . Kaj to seznamčki delajo user posted image .
Uživajte v tem lepem dnevu, jaz se bom bl not držala, mam glavo ko čebeljnjak, z nosam mam probleme, grlo me praska, bezgavke so mi otekle...Stokam ko ena mama user posted image . Sam ven pa res ne upam za prav dolgo, bi se rada čimprej pocajtala.
Letim kosilat!
Pridne ostante!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.12.2010 23:03:16   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Oj!
DeVilla
na tickerje sem pa čist pozabla - kt de sem noseča user posted image .
BabyKitty, sta že pofočkana user posted image .
Zinchy, škoda za glivice, ampak vsaj veš kaj je user posted image
Se je razžvelo mal, ne user posted image . Kaj to seznamčki delajo user posted image .
Uživajte v tem lepem dnevu, jaz se bom bl not držala, mam glavo ko čebeljnjak, z nosam mam probleme, grlo me praska, bezgavke so mi otekle...Stokam ko ena mama user posted image . Sam ven pa res ne upam za prav dolgo, bi se rada čimprej pocajtala.
Letim kosilat!
Pridne ostante!

Jest imam že 14 dni težave z nosom... user posted image  Najbolj šit je ponoč, ko ležim. Sva pa v petek kupila vlažilec prostora, da smo dvignil vlažnost v prostor vsaj ne 50%. Mal lažje je že... user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.12.2010 23:22:16   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla
Jest imam že 14 dni težave z nosom... user posted image  Najbolj šit je ponoč, ko ležim. Sva pa v petek kupila vlažilec prostora, da smo dvignil vlažnost v prostor vsaj ne 50%. Mal lažje je že... user posted image

Jaz sem imela prej probleme s samo sluznico pa je Operil zvečer po 1 kapljico zalegu, de sem vsaj zaspala lohk. Zdej je pa kr ornk me tale "prehlad"prjel, me že ušesa neki matrajo user posted image . Vlažilca pa ne rabimo pr nas, mamo že razvlaževalec user posted image de vlago vsaj po 70% spravimo (stara, neizolirana bajta, kaj češ user posted image ). Mamo celo štalo s cunjami (za sušit) čez zimo, še dobr, de imamo vsaj krušno peč in se gor ena žehtica posuši v dnevu, dveh user posted image .
Mah, sej bo.
Drgač pa - a na polno luno čakaš? user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.12.2010 21:55:33   
Peli
A je kej čudnga da vsi nekej kašlamo in smrkamo, če so pa take temperaturne spremembe... Ne grejo mi v glavo ti vremenarji, enkrat je govora o segrevanju ozračja, drugič, pa jamrajo kakšen ,mraz user posted image

Glede sušenja cunj, pa jest lahko rečem samo hvalabogu, da mam sušilca, sej tud ta vlago oddaja, ampak le v enem prostoru, pa še tam vedno odprem okno, si ne znam več predstavljat življenja brez njega.

Punce, tiste k mate že mal večje otroke, pa ste doma - a mate otroke v vrtcu? Jest jih mam, pa mi je včasih kr dolgčas, po drugi strani pa bo kr fino ko pride user posted image , bom spet lahko špancirala, kakor se bo dal. Pri 2. otroku si tega nism mogla prvošt, k sm mela starejšega doma in nismo prav daleč pršli, oz. je trajal celo večnost, da smo kam pršli...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.12.2010 22:06:52   
Jassika
Tale tema je pa mogla pred kratkim spet na dan pokukat user posted image ker sem šele par dni nazaj prvič zasledila. Pa sem se odločila, da se pridružim, če me vzamete. Okolica Tržiča, 35 let, 1 prekrasen pobič user posted image , star skoraj 10 mesecev. Pa čvekica po naravi user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.12.2010 22:10:17   
trsica
Jaz sem tudi že mamica in se pofočkam. A ne vem, če bom zmogla še to temo. user posted image Mogoče kasneje, ko rodim. Ker gorenjska nosečka potem ne bom več. Never ever. user posted image
Sinko januar 2004. Če bo sreča še ta dva, ki ju pričakujem, rodim na njegov RD. user posted image Potem grem takoj loto srečko kupit. user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.12.2010 22:55:30   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in 4.2006user posted image , PDP: 22.12.2010, user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.12.2010 22:59:34   
Nina33
Čer!
Tršica, sej boš sfolgala, zakaj pa mislš, de si na bolniški user posted image . Mal heca user posted image .
Jassika, dobrodošla oba! Sam za pobča še povej, a je januarček, ne? Sem mal zafrknila? Bom popravila ob priliki user posted image .
Glede sušilca: tut jaz mal v to smer razmišljam, samo bi mogla kombiniran pralno/sušilni stroj imet (ni placa drgač user posted image ) pa ne vem...včasih so jih grozno šimfal user posted image Bomo še videli.
Pobča imam pa jaz doma, pa bi ga kdaj z veseljem v vrtec dala user posted image . Je včasih res mal preveč, sploh če sem neprespana.
Nč, zdej grempa mal z zamudo Poirota gledat, pa žehto prat dat, pa take user posted image .
Lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.12.2010 16:08:18   
Jassika
nina33 nč nisi zafrknila, je moj sonček februarček, tako da si prav napisala user posted image
Vidim, da je debata o sušilcu... tudi midva se ravo odločava za nakup. Sva pa v bloku in mava tut mal placa, ampak sva se odločila, da pralno - sušilnega ne vzameva, ker so nama ga odsvetovali. Bova dala kar na pralni stroj čeprav tudi to ni ravno dobro, ampak kaj naj pa? Ker se žehte nabere too much prehitro, jaz pa mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim peglat user posted image Občudujem tiste, ki se ob likanju sproščajo, res!!
Lep dan vsem, pa veliko lepih trenutkov vam srečke user posted image pa eno user posted image za čim manj nevšečnosti

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.12.2010 21:57:39   
DeVilla
Tršica - vidim, da imate pri vas tud prvošolčka, ostale pa imate vse mlajše otroke... user posted image  Je naša tamala ravno danes izjavila, da dojenček noče vn iz trebuščka.. Po moje zdej mislita, da sem se sam zredila, k jima že tolk dolg časa govorimo, da pride dojenček... user posted image

Pralni in sušilni stroj - pri nas imamo sušilc na vrhu pralnega pa ima na nogicah ene take gumijaste čepke, da ne ropota, medtem ko se perilo suši... Tako imamo že kakšnih 5 let, pa je vse ok... Sem pa tudi slišala, da odsvetujejo kombinacijo pralno-sušilni stroj...

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.12.2010 22:15:03   
Peli
Jassika - dobrodošla!

Pralno- sušilni stroj je mela moja mami in ji je ful nagajal, pa še ponavad posušijo manj kot operejo. Mam tud jestsušilca na pralnmu stroju, res ni nobenga prostora v kopalnic, ampak ga ne menjam. Odkar mam sušilca tud skorej nč ne peglam, vedno gledam da še tople cunje zložim. (ja seveda dons mam že cel dan suhe cunje v njemuser posted image )

Nina33- a ti ga mali ponoči biksa?
Pri nas vedno pogosteje ponoči k nama prbaše, pa prej nikol ni noben pr nama spal. Da nebi zdej o vplivu lune... ko ponoči govori, sm danes ponoči ustala ko me je klical, pa pridem k njemu in on spi, ampak zraven vsaj 15x reče "mami", včasih ga niti ne razumem... prejšno noč pa sm slišala da je ravno na poti k nama, ga naženem v sobo vrata zapret, pa ga ni blo nikjer več user posted image grem pogledat in on naprej spi v svoji postelji.

S ta večjim sva bla danes na alergološkem testiranju, se mi je dru k user posted image , zaenkrat pa mu kr dobr kaže, kaže da je alergija na jajca mimo - upam! - more bit še na dieti do izvida krvi. Seveda sva moj izhod iz hausaresta ornk izkoristla, seveda me je vmes mulo še mal razkuru, ko sva bla sredi štacune s pol boza robe, ga je tolk lulat, da sva mogla na vrat na nos vn lulat user posted image (ma pet minut pred tem ko sm ga spraševala ga ni nič)...ke so tisti časi ko je imel plenico gor in je bil mir user posted image . Popoldan sm misnla kok se bom fino lahko prešlepala, da zadremam ob kakšni risanki, pa sm dobla obisk user posted image , nas je pršla moja stara mama mal pokomandirat user posted image , sm pa potem zvečer ko sm jih dala spat - ob pol 19h, zravn zaspala, zdej sm pa k rožca user posted image . Ne morm vrjet da se od takih stvari človk zmatra...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.12.2010 23:19:22   
Nina33
Čer!
Jassika, poj pa ne bom nč popravlala user posted image .
Sušilca pa ne mormo dat niti na pralni stroj, ker je bojler nad njim user posted image , tko de... posebej sušilec 100% odpade, za kombiniranega pa...eh, itak nimam kej preveč dnarja, bomo mogl kr brez prežvet se mi zdi user posted image Likanje pa tut men ne sede kej zlo - in ne likam, že ene 10 let user posted image . Po spriranju cunje hitr ven vzamem in lepo zložim (kot na nekaterih cotah piše: "reshape when wet" user posted image ), jih pustim ene 10, 15 minut, de se "posedejo", poj jih pa zelo lepo obesim user posted image . In ker nimam kakih fancy cunj, mi ni treba peglat (srajce, a ne prav fine, sevede, obesim mokre na obešalnik in pogliham).
Mišk ga zadnje dve noči spet neki lomi, ja (luna, kaj čmo), pa ncoj se mi zdi, de se ga je moj "prehlad" prijel, se zbuja in stoka user posted image . Meni se zadeva nč kej ne popravi, gre pomoje še prot ušesom - upam, de mali ne bo vsega pokasiral user posted image . Je pa priden drgač za spat, je sicer šele dober mesec (cca.) preseljen v svojo sobo (prej je bla tm dnevna, zdej smo pač brez nje), je selitev dobro prenesel, samo ob luni začne hodit okol ponoč user posted image , ga drži kr kakšen teden. Jaz mam pa že tko probleme za zaspat (sem bl nočne sorte), user posted image me pa sploh čist "budno" nard - na žalost samo ponoči, čez dan bi zaspala v 5ih minutah, če bi mi pustili user posted image . Zvečer pa tut zaspim, medtem ko čakam, de malega res zmanjka, al se zbudim čez kako urco in sem "pečena" user posted image .
DeVilla - mogoče pa nisi user posted image user posted image in ma mala prav user posted image . Če se odpravljaš v Rim - naj bo lepa pot user posted image user posted image user posted image !
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
22.12.2010 9:48:31   
pikapolona2
me je peli obvestila, da se klele spet nekaj dogajauser posted image user posted image

leta 2006 in 2007 smo bile res aktivne a ne Peli.....pa fuuuuuul dolge sprehode smo delale.....to najbl pogrešam.

Jaz imam doma de punci.....ena je oktober 2006 druga pa april 2010.
ta večja je v vrtcu s tamalo bom pe še doma do naslednjega septembra. Smo pa iz okolice Tržiča....pravzaprav sosednja vas od Peli :-)

Smo pa ravno v noricah......najprej ta velika....včeraj jih je pa še tamala dobila tako da bomo za praznike doma.user posted image user posted image  Smo imeli toplice rezervirane ampak ne bo nič......pa tolk sem si želela malo dopusta, ker je skoz neko letanje in skakanje naokoli.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
22.12.2010 10:10:25   
DeVilla
Hej, hej, jset še zmeri kinderjajc ! user posted image  Tale Rim je zgleda čist predaleč zame...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
22.12.2010 13:13:00   
Peli
Pikapolona - prpel Ajdo men merkat ti pa v toplice, pa mojedva vzem s sabo user posted image .
Nam so pa letos toplice odpadle, zarad bolniške, bomo šli pa drugo leto vsi, pravzaprav še ne vem, al na morje al v toplice...oh, kje je še to...no, je treba kmal poletni dopust splanirat user posted image .

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.12.2010 13:17:01   
pikapolona2
Peli.....težka bo z merkanjem....Ajda je večino časa še sam na joški....flaše noče, dude noče. Itak ti jo pa sploh tud mal ne posodimuser posted image user posted image  tega mojga knedla mehkegauser posted image user posted image . bomo že enkrat spomladi upam prišli do toplic in do skupnega dopusta!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.12.2010 13:19:22   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Peli.....težka bo z merkanjem....Ajda je večino časa še sam na joški....flaše noče, dude noče. Itak ti jo pa sploh tud mal ne posodimuser posted image user posted image  tega mojga knedla mehkegauser posted image user posted image . bomo že enkrat spomladi upam prišli do toplic in do skupnega dopusta!

Pa še joške tle pust user posted image .
Saj do novega leta bo pa že dobra, boste šli pa na kakšno enodnevno kopanje.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
22.12.2010 13:25:25   
BabyKitty
Zdej ste me čist zmešale z omenjanjem dopusta user posted image nism bla na morju od novembra lani in se mi že kr mal meša user posted image nevem če sploh še znam plavat user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
22.12.2010 16:43:53   
Izabelina
joj morje... usaj 2x na tedn sanjam ponoč o tem, da smo nekje na dopustu user posted image pa je še tkoooo douga do tja!!

drgač pa smo mel učeri prvo cepljenje... ni blo krize sam ponoč mal vročine dans je pa že vse po starem!!

zdej pa kosilo štimat user posted image user posted image sm tko lačna, da bi vola snedla user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?