|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
9.1.2010 10:14:27   
Peli
NEJC vse najboljše za 3. svečko!!!
user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
12.1.2010 9:13:48   
Peli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
12.1.2010 21:05:23   
lutiropan
No Peli....da, ne boš samevala tle gor....pa čist hudičkasto si razpoložena   ...user posted image user posted image user posted image
Najprej hvala za čestitko....ja naša Kaja je pihala drugo svečko....

Meni ne znese tle več...saj včasih še malo pogledam...sem na FB...ostali forumi so se pa kar zaključili s porodniško....
Lepo bodite....jutri grem pa Rebeko gledat...Peli saj veš katero, a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
12.1.2010 22:54:34   
Peli
Lutiropanuser posted image . Ja itak da vem kero, sej če si kej v moj spletn album pokukala si jo že vidla, kok je fletkana!!! Da te kr prime...user posted image

Jest pa včasih tud na forum pokukat, ma sej sm ponavad kar za računalnikom zvečer, kaj pa nej gledam vse tiste trapaste nadaljevanjke po TVju k itak povsod ene umore razrešujejo in se pobijajo...user posted image .
Zdele sm glih iz službe pršla in mam dons dokej pospravlen in mam zdej ful časa, kaj bi hodila spat...user posted image .

Morm še to povedat da me je dons moj veliki sinko zjutrej čist ob živce spravil, ko sva se že eno uro pregovarjala da bi pojedu košček kruha z maslom, pa sm mal vpila, pa mi mulo prbije "mami zakaj me pa zmerjaš, če te mam pa jest rad?"user posted image itak da sm se ga usmilla in mu nism več težila da more jest...user posted image
Oh tile naši user posted image .

LP

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
26.1.2010 20:14:42   
Emili1
Pozdravljene mamice,

se opravičujem, ker vdiram v vašo debato. Imam namreč samo eno prošnjo in vprašanje. Zanima me, ali katera od vas pozna gospo Vero Florjančič iz Kranja, ki se ukvarja s homeopatijo itd. Dobila sem njene kapljice proti krčem, ki naj bi bile čist naravne in učinkovite.

Zanima me ali jih je katera že probala in kakšne so vaše izkušnje.

Hvala za kakršnokoli informacijo.

Lp, E

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.1.2010 14:19:41   
pikapolona2
Emili1....prvič slišim za to gospo in njene kapljice. Tak da ti ne morem pomagati......mogoče (ampak upam da ne) se bom s problemom krčev ukvarjala čez 2 mesecauser posted image Zato prosim poročaj kako so pomagale vam.

Pa drgač.......januarja je že konec....kam leti tale cajt. Noro!

Še vedno čakam na obisk iz Žiganje vasi...hm hm hm.......Da nau Nejc prej 4 leta pihal. URŠAAAAA kje si? Kej službo iščeš....alenka je že cela napsihirana k v petek začne. tebi se tudi zdaj enkrat izteče a ne?

Pozdravček ostalim!

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.2.2010 18:03:11   
Peli
Emili - na žalost jen tud jest ne poznam.

Ja gorenjke pa mamo res hudo debato tle user posted image .
Nam se kr dogaja, po dolgem času že 3 dni nism bla za rač., k mi ni uspel, razen FB kdaj kr prek telefona mal prečikiram.

Joj Pikapolona a tolk hitr boš rodila, pa sej si glihkr sporočila da si nosečka! Kako pa kej Brina, že kej težko čaka dojenčka? A ste kej dost bolni, zdej ko je v vrtcu?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.3.2010 14:05:54   
pikapolona2
drage gorenjke......prav komaj sem nas našla.....prav grozno kak smo se razpustileuser posted image

Pa drgač..............Peli brina ni kej dosti bolna.....je bla do zdej 3x doma odkar je v vrtcu....pa še to ni bilo kej hujšega.......sem jo pa imela kar po cel teden ali več doma da se je orng pozdravila in je šla nazaj popolnoma zdrava.

Pomlad je tuuser posted image user posted image kak je fajn toplo zunaj...........bunde sem že oprala.......upam da bom kmal spomladanske jakne lahko nosila......no sam še rodit grem prej da jih bom lahko zaprlauser posted image

pište kej!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.4.2010 22:36:19   
Peli
Res kr propadamo, ampak mislm da je končno pršu razlog da nas na 1. stran spravm user posted image .

Pikapolona čestitke za malo Ajdo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2984
15.4.2010 12:38:37   
črticaa
živjo punce,..kako kaj

upam da uživate v sončku :)

lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.4.2010 19:57:11   
barba
oooooo Pikapolona ČESTITKE!!!!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.4.2010 12:28:48   
pikapolona2
peli in barba hvala user posted image

vam še pokažem našo bejbo :-)

naš dojenček Ajda

http://www.shrani.si/?3c/J5/4MbcexLr/ajda-smajl.jpg

pa še naš malo večji dojenček Brina

http://www.shrani.si/?3X/os/3Vm1qM57/brina-v-ajdini-post.jpg

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.4.2010 17:44:14   
taipai
ola bejbe
prvic se vam oglašam ... Sem iz ŠK.Loke, imamo 4 mesece starega fantka in nam je prav luštno user posted image Zanima me, je še ktera iz tega konc ali okolice ? user posted image
(verrjetno je,pa nic kaj nism brala za nazaj, ker ste prave čveke user posted image )

aja.upam, da me sprejmete medse user posted image , hkrati pa se opravicujem, kr sm kar iz lepega skočila v vašo temo

< Sporočilo je popravil taipai -- 23.4.2010 17:46:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2988
25.4.2010 15:59:09   
pikapolona2
taipai....kot če mal pogledaš boš videla da je tale tema čisto zastalauser posted image user posted image ...gorenjke šparamo z besedamiuser posted image

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
25.4.2010 22:07:40   
taipai
sm vidla ja..šele poj, k sm ze napisala post user posted image user posted image
očitno s(m)o res šparovne gorenjke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.5.2010 11:12:43   
skrzot
Živjo,
a je katera z Jesenic?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.5.2010 18:24:53   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: taipai
ola bejbe
prvic se vam oglašam ... Sem iz ŠK.Loke, imamo 4 mesece starega fantka in nam je prav luštno user posted image Zanima me, je še ktera iz tega konc ali okolice ? user posted image
(verrjetno je,pa nic kaj nism brala za nazaj, ker ste prave čveke user posted image )

aja.upam, da me sprejmete medse user posted image , hkrati pa se opravicujem, kr sm kar iz lepega skočila v vašo temo

Da ne boš čisto sama tukaj user posted image user posted image user posted image
Sama sem iz okolice Kranja (proti vašem koncu), doma pa imam enga nadobudnega septemberčka.

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.5.2010 16:50:29   
Lara73
tud jest sem gorenjska mamica user posted image user posted image Imam 3 mesece staro Moniko. Doma smo v Drulovki. Veliko vozičkam, srečam veliko mamic z otročki ampak poznam pa nobene. Sem priseljenka.... Če je katera z Drulovke naj se oglasi.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.8.2010 9:25:35   
Peli
A se še kakšna gorenjka tle najde?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.8.2010 13:21:24   
punsha
Ojla,
se bom pa še jaz malo pridružila. Sicer vidim da tale tema ni ravno kaj dosti aktualna, se pa mogoče le najde katera za čvekat user posted image . hejho hejho, gorenjke, kje ste user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.9.2010 21:40:24   
sončnica2010
Taipai in Maayaa in seveda vse ostale, sem prebrala da sta iz Šk.Loke, sama sicer nisem iz Šk.Loke ampak okolice, proti Medvodam.
Kako sta? Sem prebrala da ima ena fantka in druga punčko, lepo user posted image , pri nas pa imamo dvomesečnega fantka.

lepo bodita pa bomo še kakšno rekle user posted image user posted image

Lep pozdrav tudi vsem ostalim gorenjskim mamicam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica2010 -- 14.9.2010 21:41:07 >

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
20.9.2010 12:44:42   
DeVilla
Taipai - evo mene iz okolice "mesta muzeja"... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.10.2010 23:01:02   
branka81
oj jz sm!!!user posted image

(odgovor članu skrzot)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
16.10.2010 9:37:35   
zinchy
dobro jutro
No da se še tukej mal pofočkam.V sredo sem postala novopečena mamica malemu Maiju user posted image sem iz Kranja.Upam,da se srečamo kje na vozičkanji ali kaviuser posted image
lp

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
16.10.2010 17:58:00   
DeVilla
Čestitam! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?