|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
22.12.2010 16:46:40   
pikapolona2
Peli nč ne bo s kopanjem dokler se vse kraste ne odluščijo. Ah pa sej bo kmal konc.

Izabelina ti pa pozno koislo ješ....pr nas bo že počasi večerja :-)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
22.12.2010 17:07:16   
Izabelina
Izabelina ti pa pozno koislo ješ....pr nas bo že počasi večerja :-)

ja če sm sama je pr men tut prej kosilo... dans sm pa mela delo, pa sestank pa tko... drugač med vikendom, ko pa moj kuha mamo pa tut tko pozn, če ne še kasnej...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
22.12.2010 21:03:44   
Jassika
Čer dekline
joj DeVilla, zdej že prav par dni čekiram če si že šla v Rim, pa vidim, da si še vedno z nami user posted image . Po svoje sem ti in nisem malo fovš. Se kar raznežnim, ko se spomnim, da sem skorej 1 leto nazaj prvič v naročju držala sinkota, čeprav tiste malo manj prijetne urice poroda sem že pozabila user posted image . Tako da ti želim čim hitrejšo (pa spet ne prehitro) in čim manj bolečo pot v Rim. nisem zasledila, verjetno si že napisala, ampak daleč nazaj.... greš rodit v Kranj?
Peli se pravi, da niti ni problema s sušilcem na pralnem stroju? Ker midva tut nimava placa da bi kako drugač dala? A če sta direkt eden na drugem, potem ropota, al kako?
user posted image user posted image user posted image da črmlj nima več alergije, upam, da ste se user posted image znebili za zmerom!! Pa pišuka, sploh še nisem nikol pomislila, da so plenicwe tak zakon, da nas potem še čaka večji juhuhu user posted image
Izabelina, tudi meni se sanja o dopustu že kar nekaj časa, ampak ne ponoči, bolj podnevi user posted image Komaj čakam konec januarja, oz. začetek februarja, ko naj bi predvidoma user posted image peljal v toplice na oddih user posted image user posted image Kaj češ, še zdanji frej dnevi pred iztekom porodniške. Upam, da bom čim prej spet srečka user posted image pa da bom malo produžila user posted image
pikapolona vam pa user posted image za čim prejšnje okrevanje. Bolje pa da zdaj, kot pa ko bosta odrasla, a ne?
zinchy, tebe sem mal pokukala že pri gorenjskih user posted image kjer sem se pa samo pofočkala, tako da čestitke za sinkota.
BabyKitty, teb pa pohvale da uspeš kljub malemu čmrlju prit pogledat na RR user posted image
Nina33, drugač pa si mela delno prav, naš cvergelj bi moral biti marček, pa se mu je mudilo na ta lepi svet in je postal februarček user posted image
Lepo , predvsem pa mirno nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3053
22.12.2010 21:07:59   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla

Tršica - vidim, da imate pri vas tud prvošolčka, ostale pa imate vse mlajše otroke... user posted image  Je naša tamala ravno danes izjavila, da dojenček noče vn iz trebuščka.. Po moje zdej mislita, da sem se sam zredila, k jima že tolk dolg časa govorimo, da pride dojenček... user posted image

Pri nas ima tamal tolk dela s šolo in nogometom, da ne razmišlja kaj preveč o dojenčkih. Me pa čuva, to pa ja. Pri hrani mi stalno teži, kaj smem in kaj ne. user posted image V ponedeljek mi je celo zavezal čevlje.user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
22.12.2010 21:21:50   
Izabelina
Pri nas ima tamal tolk dela s šolo in nogometom, da ne razmišlja kaj preveč o dojenčkih. Me pa čuva, to pa ja. Pri hrani mi stalno teži, kaj smem in kaj ne.  V ponedeljek mi je celo zavezal čevlje.

kok lepo!!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
22.12.2010 21:29:34   
BabyKitty
Jassika jst ne samo da sm na RR... zraven delam še službene projekte (ko imaš enkrat svojo firmo nimaš lih velik od porodniške user posted image ) potem mojemu od rit odnašam, ker ima za faks neke naloge za katere nima čase, pa seveda še moje obveznosti za faks zraven delam... tko da poskušam izkoristit urice ko moj mali spi... vem da jih ne bo več veliko user posted image imam pa izredno pridnega otročka in resnično upam, da ostane tko še nekaj časa user posted image

trsica dobr si zdresirala malega user posted image jst bi tud rabla nekoga, ki bi mi malo težil kaj lahko jem in kaj ne user posted image ga posodiš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
23.12.2010 0:01:54   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in 4.2006user posted image , PDP: 22.12.2010, user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
23.12.2010 0:14:35   
Nina33
Čeer!
Dobrodošla nazaj, pikapolona user posted image . Norice imajo pa zdejle zgleda svoje tedne, vsi/vse, ki imajo otroke v vrtcu, imajo probleme s tem user posted image . Čeprav je res bolje, ko so majhni, "otroške" bolezni so v odrasli dobi lahko pravi user posted image .
Dopust - kaj je že to?! user posted image
BabyKitty, se strinjam, de si pridna user posted image , jaz prve tri mesece nisem pomislila na kakšno drugo "udejstvovanje" kot je "strežba malemu princu" user posted image . Je (bil) pa res pri zelo zahtevnih (beri: ni spal, ampak res ni nič spal user posted image - no, razen priklopljen sevede, pa še to se nisem smela preveč premikat user posted image , de bi ga odložila? - ko ga je ratalo, sva ga kuj slikala, za v anale user posted image ). Zdej upam, de bo drugi drugačen user posted image . Upam, sej mi druzga ne ostane, ne? user posted image
Plenice: ko je najin enkrat oktobra se hotu neki na kahlico navajt začet, mi je blo kr mal hudo user posted image Na srečo (mojo) ga je minilo, res se mi ne da čez takole zimo ( in s tem trebuhom) še z navajanjem na kahlico ukvarjat user posted image . Upam, de ga je minilo ke do poletja, je mal lažje se mi zdi v vseh pogledih user posted image .
Mah, še skoz nisem "ta prava" user posted image , tale prehlad me že ornk živcira, mam glavo čist zabasano. Mali mož na srečo "samo" malo smrka, se mu nič ne pozna na počutju in upam, de tako tut ostane.
Grem mal še pred TV, k mojemu se mal pocartat  user posted image .
Lahko noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
23.12.2010 13:06:31   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
23.12.2010 13:08:10   
Nina33
Oj!
DeVilla pa ni več mamica IN user posted image , je "samo" trojna mamica user posted image user posted image user posted image . user posted image
Iskrene čestitke še tuki!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
23.12.2010 13:49:06   
trsica
DeVilla, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
23.12.2010 13:58:40   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Ti boš pa "dvojno mamico" kr preskočila in direkt na "trojno" user posted image . Pridna user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
23.12.2010 14:08:53   
Izabelina
jeeej user posted image zdej pa še mal počakam in bom mogoče kdaj mela družbo na sprehodu!! user posted image user posted image user posted image

braaavoo!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
23.12.2010 14:12:16   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ti boš pa "dvojno mamico" kr preskočila in direkt na "trojno" user posted image . Pridna user posted image .

Kdor zna, pač zna. user posted image user posted image user posted image   :omedlevam: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
23.12.2010 14:16:26   
Nina33

Kdor zna, pač zna. user posted image user posted image user posted image   :omedlevam: user posted image user posted image user posted image

Sam, a si zihr, de sta "samo" dva (v trebuhu), de ne boš kr na "štirojno" (kolk se to čudn bere user posted image ) mamico preskočila user posted image user posted image . Sej men je vseen, sam na seznamčk bom težko 4 znakce za user posted image spravla user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 23.12.2010 14:17:23 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
23.12.2010 14:17:52   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
jeeej user posted image zdej pa še mal počakam in bom mogoče kdaj mela družbo na sprehodu!! user posted image user posted image user posted image
braaavoo!!

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3066
23.12.2010 16:28:07   
lija30

Oj!
DeVilla
na tickerje sem pa čist pozabla - kt de sem noseča user posted image .
BabyKitty, sta že pofočkana user posted image .
Zinchy, škoda za glivice, ampak vsaj veš kaj je user posted image
Se je razžvelo mal, ne user posted image . Kaj to seznamčki delajo user posted image .
Uživajte v tem lepem dnevu, jaz se bom bl not držala, mam glavo ko čebeljnjak, z nosam mam probleme, grlo me praska, bezgavke so mi otekle...Stokam ko ena mama user posted image . Sam ven pa res ne upam za prav dolgo, bi se rada čimprej pocajtala.
Letim kosilat!
Pridne ostante!

nina mene pa lahko pod okrober 2010 daš:), ter Kranj z okolico

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
23.12.2010 16:35:57   
lija30
jaz sem pa rodila 13.10, sinčka:)sedaj uživamo v skupnih trenutkih.Tamali je res je faca,se smeji, gleda naokrog:)user posted image pa moram zaenkrat rečt,da je res priden, je pa spi, če je pa buden pa opazuje okrog sebe in že kr veselo čebljauser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.12.2010 17:05:04   
trsica

Sam, a si zihr, de sta "samo" dva (v trebuhu), de ne boš kr na "štirojno" (kolk se to čudn bere user posted image ) mamico preskočila user posted image user posted image . Sej men je vseen, sam na seznamčk bom težko 4 znakce za user posted image spravla user posted image

krrrrrr zezaj se. si rekla, da hočeš tri. da ne bodo na koncu štirje. mi smo tud rekli "samo še enega" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.12.2010 0:36:34   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.12.2010 0:37:37   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: lija30
jaz sem pa rodila 13.10, sinčka:)sedaj uživamo v skupnih trenutkih.Tamali je res je faca,se smeji, gleda naokrog:)user posted image pa moram zaenkrat rečt,da je res priden, je pa spi, če je pa buden pa opazuje okrog sebe in že kr veselo čebljauser posted image

Ojla, si nas le "našla" user posted image . Pa fino, de se tako lepo rihtate user posted image .

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.12.2010 8:22:34   
Izabelina
jutro!

sam na hitro se javim user posted image morm it pakirat... dans je bizi bizi dan!!

vsem skupi želim veseu božič in vse kar paše zravn!!!  eno pesmico vam nalimam, da se boste spravle v božično vzdušje:

http://www.youtube.com/watch?v=1b4LG5Y6EGY

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.12.2010 14:13:55   
Nina33
VESEL BOŽIČ VSEM!!! 
Lepe in mirne praznike vam želim user posted image !

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 24.12.2010 14:21:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3073
25.12.2010 21:44:53   
Izabelina
evo še u tej temi se pofočkam pol pa spat!

Upam, da ste supr preživele ta dan js vem, da sm ga!! Iz gorenjske sm prešaltala na dolenjski zrak jutr se pa na štajersko odpravim user posted image tko, da mamo kr pestro!

user posted image zaenkrat dobr prenaša spremebo okolja bomo jutr vidl, ko gremo v hotel in ne bo "domačega udobja"...

no kokrkoli, lepo se mejte pa lepo preživte še te praznične dni!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
27.12.2010 0:52:01   
Nina33
Čer!
Samo tolk mal, de nas na prvo stran spravim user posted image .
Izabelina, upam, da še vedno uživaš/uživata/e.
Se mi pa zdi, de smo vse kr fajn uživale - glede na zatišje klele gor user posted image . Bomo videli, kaj nov delovni teden prinese (razen poj na koncu - vikend in novo leto user posted image ).
Lahko noč in lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?