Jassika
|
Čer dekline joj DeVilla, zdej že prav par dni čekiram če si že šla v Rim, pa vidim, da si še vedno z nami . Po svoje sem ti in nisem malo fovš. Se kar raznežnim, ko se spomnim, da sem skorej 1 leto nazaj prvič v naročju držala sinkota, čeprav tiste malo manj prijetne urice poroda sem že pozabila . Tako da ti želim čim hitrejšo (pa spet ne prehitro) in čim manj bolečo pot v Rim. nisem zasledila, verjetno si že napisala, ampak daleč nazaj.... greš rodit v Kranj? Peli se pravi, da niti ni problema s sušilcem na pralnem stroju? Ker midva tut nimava placa da bi kako drugač dala? A če sta direkt eden na drugem, potem ropota, al kako? da črmlj nima več alergije, upam, da ste se znebili za zmerom!! Pa pišuka, sploh še nisem nikol pomislila, da so plenicwe tak zakon, da nas potem še čaka večji juhuhu Izabelina, tudi meni se sanja o dopustu že kar nekaj časa, ampak ne ponoči, bolj podnevi Komaj čakam konec januarja, oz. začetek februarja, ko naj bi predvidoma peljal v toplice na oddih Kaj češ, še zdanji frej dnevi pred iztekom porodniške. Upam, da bom čim prej spet srečka pa da bom malo produžila pikapolona vam pa za čim prejšnje okrevanje. Bolje pa da zdaj, kot pa ko bosta odrasla, a ne? zinchy, tebe sem mal pokukala že pri gorenjskih kjer sem se pa samo pofočkala, tako da čestitke za sinkota. BabyKitty, teb pa pohvale da uspeš kljub malemu čmrlju prit pogledat na RR Nina33, drugač pa si mela delno prav, naš cvergelj bi moral biti marček, pa se mu je mudilo na ta lepi svet in je postal februarček Lepo , predvsem pa mirno nočko vsem
|