|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
11.2.2007 10:11:33   
Bety upa
Neža ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image  

Pa bodi pripravljena na kakšne izcedke, ne razburjaj se, mirno ležat, počivat in progesteron uporabljat.

Dejmo še Pika74.....zdrži do konca!!!!

Drugim želim veliko sreče še naprej!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 501
11.2.2007 10:27:35   
pika74
Bravo Neža81 user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem100%, da si ti user posted image . Če ne bi bla, bi ti itak pokazalo samo eno črtico. Da je druga bolj švoh... ja itak, malčk zgodej je še. Ampak vsak dan bo bolj konkretna tud tadruga črtica! Verjemi!!! In nazdravi uspehu!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
11.2.2007 11:21:20   
leli
user posted image user posted image user posted image Neža čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!Sigurno si noseča.sreda bo takoj in takrat boš pa stoprocentna.Torej,če dobim rahel izcedek ne rabim biti še čisto panična?

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
11.2.2007 11:40:03   
Sulfinija
Neža81!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ti si naša nova srečka user posted image .Si kar dovolim in ti že čestitam objamem pa te,ko častiš tortico.Neža daj recept hitro kako si kaj te dneve preživljala kam so ti letele misli,...Vsak recept mi bo prišel še kako prav kajti čez par mesecev boste tkole ploskale meni,oziroma nama.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 504
11.2.2007 16:49:02   
Neža81
Hvala za čestitke, čeprav še vedno dvomim v vse skupaj. Bom jutri test ponovila. Ponavadi baje ne rata v prvo, pa mi je tak čudno, zakaj bi pa ravno meni ratalo v prvo?! Pa še zdaj me fuuuuuul šraufa, kot da se mi bo vsak čas ulila menstr.user posted image . Ne vem no. Zdaj pa že preveč kompliciram. Drugače pa mi je fajn slabo ........... bleeeeeek  Verjetno so tudi živci krivi, čeprav se nisem nič kaj s tem obremenjavala, saj sem bila iz meseca v mesec razočarana, ko sem zagledala Muser posted image , tako da sem že bila navajena slabe novice vsak mesec. Joj, kak neka bluzim. Jutri o tej temi naprej poročam.

Tako , zdaj pa se z mojim odpravlama v kino. Grem spored prečekirat, pa se še zvečer beremo.

Lepo se imejte taćas

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 505
11.2.2007 17:13:05   
Neža81
Ni mi dalo mira in sem še enkrat naredla test, ker sem ugotovila, da sem prvič držala tester 20 s, namesto 5 kot piše. Mislila sem, da se je napil tester urina in da se je zato pokazala blaga rdeča črta. In glej ga zlomka, zdaj se mi je pokazala še majčkeno močnejša črta!!! Ne morem verjet!!!! RES JE USPELO!!

Zdaj sem fuuuuuuuuuul srečna (in moj tudi), ampak vseeno bom najsrečnejša v sredo, ko nosečnost potrdi zdravnik!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika, bety, kako je z vama?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 506
11.2.2007 17:18:24   
pika74
Neža, kaj sem jest rekla user posted image

user posted image user posted image čestitke še enkratuser posted image user posted image

pa nehi že enkrat dvomit, ker je res ratalo!!!

zdaj je na vrsti samo še veselje in nič drugega!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...
jest pa... ma ne vem... jest nisem tolk vesela... mislm, zate sem Neža, sam zase pa... NE... zato, ker me že tretji dan spremlja en izcedek, ki ne obeta nič dobrega. Zato sem že tretji dan bolj mnenja, da je bil drugi postopek žal tudi neuspešen. Moti me edin to, ker je že tretji dan isto. Niti ni več, niti ni manj. Če bi se nehalo, bi imela eno bilko upanja, tko pa... ma sam komaj čakam, da se orng vlije, da neham bluzit v prazno in da lahko obrnem še en list življenja.

Tokle na kratk...

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 507
11.2.2007 18:08:29   
Špelka
Čao, punce....

Evo, spet po dolgem času....

Najprej si Neža zasluži en velik aplavz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Bravo, Neža.

Pol pa Pika.... ej, Pika, men se zdi, da ti spet mal cagaš. pa sej te razumem, jest bi tud. Samo - jest mam en pomislek glede telih tvojih izcedkov. A se ti ne zdi, da če bi najavljal M, da so se mal prezgodaj začel? Mislim, kater dan po ET - 6., 7.???? vsekkaor PREZGODAJ!!!! Zato ti prepovedujem cagat!!!! Zdrž še nekaj dni, pa naj potem bo kar hoče. Bodi vsaj teh nekaj dni še noseča!!!! In uživaj v tem! OK? user posted image

Kva pa jest? Eh, nč, jutr grem po drogo, pol bom pa čakala M. Upam, da zadnjič..... user posted image

lepo spite, punce!

LP, Špelka

P.S.: Mam eno vprašanje... Kukr ene veste, je bla z nami junija Biba 1... Nekje do začetka decembra se je še javlajla na dvojčki, trojčki, itd. pol pa konc. Pa me sam zanima, kako je, če mogoč katra ve?

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 508
11.2.2007 18:09:11   
citrončica
Neža81,user posted image user posted image user posted image
Pika74,zdrži no še teh par dni!!!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 509
11.2.2007 18:35:23   
Sulfinija
Neža,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Še enkrat čestitke iz srca.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 510
11.2.2007 18:41:30   
Anonimen
Neža čestitke in srečno naprej!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
11.2.2007 18:49:50   
soncek.djukelica
dober večer,
Neža, juhu,juhu,juhu,juhu,juhu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj v user posted image ! Vso srečo ti želim,da bo vse v redu in da čez 9 mesecev zagledaš svoja user posted image user posted image !
leli, tudi tebi čestitam, kar user posted image user posted image user posted image  sreča!Čuvaj se!
Pika, tebi pa tudi iz srca privoščim tvoja user posted image user posted image ! Sej še ni nič izgubljeno!
pa nehaj obupavat! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
11.2.2007 19:32:34   
koala
Neža YOU GO GIRL!!!!!!!!! To mi delaj!!!!! ČESTITAM!!!!! To pa bo lepo valentinovo a ne? Plusek za daril. Bravo punca!

Pika, tebi pa je strogo prepovedano obupavanje. Držim pesti da menstre nebo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 513
11.2.2007 19:56:02   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  Taja 79  pa Mateja user posted image  in Evo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   leli pa Tino user posted image , Nino user posted image  in Žana user posted image

Dajmo punce: NEŽA, PIKA74,  BETY, TAJA 79 in LELI (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček
user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image     user posted image  user posted image   ups, user posted image  
- Leli trojček user posted image  user posted image  user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) pika 74                    03.02. (sob.) user posted image  user posted image

3) Bety upa                  04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

4) Taja 79                    09.02. (pet.) user posted image   user posted image

5) leli                            09.02. (pet.)  user posted image   user posted image   user posted image

6) nenna                       12.02. (pon.) 

Pupike naredila sem še en seznam user posted image  - tako bomo lažje preštele vse dojenčke user posted image  user posted image  user posted image , če bo šlo tako naprej
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                            11.02. (ned.)

user posted image  user posted image  user posted image

2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

Draga Neža tako zelooooooooooooo sem vesela zate in za tvoj user posted image  user posted image
Verjamem, da bo do srede hitro minilo - in za praznik ljubezni bosta z user posted image  dobila najlepše darilo user posted image  user posted image  
                   user posted image      DAR VAJINE LJUBEZNI!   user posted image
  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pika tudi zate stiskam pestke in verjamem, da boš zagledala user posted image  user posted image

Bety - verjetno si dopust dobro  izkoristila (beri: sproščanje, crtlanje,....) user posted image  user posted image  user posted image
Jutri gre tudi Nenna po svoj zakladek! user posted image  user posted image  user posted image

Leli, si zasluži trojne čestitke !user posted image  user posted image  user posted image  

5 mamic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  greje
               11 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  naj jim v prihodnjih dneh sledijo nove srečke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Za vse stiskam pestke, mislim na vas in vam pošiljam tople

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
12.2.2007 8:57:58   
Neža81
Morgen!

Danes sem naredla še test s Clear blue in je fuuuuuuuul lep, močen plusek.
NE MOREM VERJET!!! RES MI JE USPELO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PO TREH LETIH!!!!

Mislite, da bom že v sredo izvedela, če je eden ali sta dva?user posted image  Že zdaj me je strah, da se ne bi nosečnot končala z ssuser posted image . Iz ene skrbi v drugo.

Hvala, ker ste držale pestke zame! Brez vas mi ne bi uspelo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika, bety, leli.... kako je stanje pr vam?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 515
12.2.2007 9:03:01   
Ezi
Uuuu, bravo, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam tudi jaz!!!!!!!
Srečno !!!!!!!user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 516
12.2.2007 9:03:16   
Ursulca
Neža ČESTITKE!!!!

Bravo za tvoje dve pikice ki sta ostale pri tebi. user posted image

Pika ti pa nikar ne obupaj dokler ne pride ta prava rdečka.

Ostle mamice ki tudi že čuvate svoje pikice pa se le zrelaksirajte in ne mislite preveč na rezultat.

Ursula

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 517
12.2.2007 9:30:52   
Crnitulipan
Neža81 iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

To, da je še eni uspelo je tako lepo prebrat!!!

Pika ne obupaj, ni konec, dokler ni konec - dokler ne narediš test!

Tudi tebi leli in ostalim SREČNO!

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 518
12.2.2007 10:03:37   
leli
Neža bravo!Po kolikih dneh si naredila test?Vstavljene imam tri od petka,pa že imam od včeraj fobijo,da me zvija za menstruacijo,čeprav je to nemogoče.To pa je psiha,še par dni pa bom samo gledala če bo kaj priteklo.Prvič nisem bila tako fobična.Pika zate pa držim pesti,da ugledaš dve plavi črtici.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 519
12.2.2007 11:26:00   
škatlica
Neža iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Želim ti lepo nosečnost.

Pika ne smeš obupat, držim pesti, da boš tudi ti zagledala user posted image user posted image

Tudi ostalim mamicam, ki že grejeteuser posted image user posted image user posted image , želim velikouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja ta mesec se je kar dobro začel a se strinjate? Upam. da bo šlo še tako naprej in bomo vse velike srečke user posted image .

lep pozdrav vsem in držim pesti za vse.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 520
12.2.2007 11:35:20   
Sulfinija
Neža!

Še enkrat iskrene čestitke.Na prvem UZ boš vedela,če imaš user posted image user posted image  ali le user posted image .

(odgovor članu škatlica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
12.2.2007 11:35:36   
Neža81
.Leli, meni so vstavili prejšnji četrtek - 1.2.07 Doktor je rekel, da lahko test naredim 3 dni prej, ko grem na kontrolo. Kontrolo imam  v sredo 14.2., test pa sem naredila včeraj 11.2.  Mene je že od transfera naprej ful zvijalo. Fuuuuuuul!!  Skoz sem se slačla in gledla, če sem dobila M. Pa vsak dan se mi je nekaj vlilo doli -  spet sm mislila, da je M,spet sem se slačla ..... user posted image user posted image bila pa je navadna prozorna tekočina. Bolj ko se je bližal dan M, bolj me je šraufalo. Skoz sem bla prepričana, da ni uspelo... glede na znake. Še zdaj me fejst šraufa in še kr se slačim .... in gledam...user posted image user posted image user posted image  Ne morem pač dojeti, da sem res user posted image . Najbolj vesela pa bom, ko to potrdi še doktor. Zdaj pa mi je že tretji dan slabo, pa mozoljev nisem dobila. Ponavadi jih dobim teden dni pred M.

Joj, ko bi ve vedle, kak sem srečna.!!!  user posted image user posted image user posted image

Pika, kdaj imaš kontrolo?  Če jo imaš v petek, bi lahko naredila test jutri. Samo povem!

(odgovor članu škatlica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
12.2.2007 11:53:11   
Neža81
Eno vprašanje: po kolkem času je prvi ultrazvok?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 523
12.2.2007 11:56:43   
Sulfinija
V sredo greš na test in nato UZ čez dva tedna.Upam,da sem ti kaj pomagala.Pol tam vidiš in lsišiš srčeka in nato ti dajo še recept za dabraston in nato kontrolo pri svojem G dalje.Ko imaš UZ v MB od pol naprej te dajo v oskrbo k domačemu G.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 524
12.2.2007 12:07:51   
leli
Meni pa so v Mariboru rekli da sem pod njihovo kontrolo 3 mesece,potem pa k domačemu ginekologu.Mogoče ker so leta tu?

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?