|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
12.2.2007 12:17:30   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: leli

Meni pa so v Mariboru rekli da sem pod njihovo kontrolo 3 mesece,potem pa k domačemu ginekologu.Mogoče ker so leta tu?

Leli vse je mogoče,da tudi zaradi let.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.2.2007 13:09:53   
nenna

NAJPREJ NEŽI ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image .

No pa še moja vesela novička,da grejem user posted image user posted image  sončka,pa upam,da bosta hotela vstat pri meni .Danes začnem še s ASPIRINOM IN TIFOLOM.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.2.2007 16:05:05   
soni
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neža!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.2.2007 17:18:05   
koala
Pika kako si??????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.2.2007 18:12:59   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pika kako si??????

Danes sem pa res bolj na tleh...user posted image

Neki posel mi je padel v vodo... najbrž... noja...skoraj...

In najvažnejše... mislim, da je tale izcedek danes, torej četrti dan, malce bolj konkreten oz. je malo več kapljic in bolj je rdeče barve...tako, da mislim, da je res konec...user posted image

Zato sem se danes kar prijavila na tretji postopek... in dobila cifro in poklicat moram aprila, ko dobim M. Saj najbrž bom kak mesec kasneje prišla na vrsto...

Pa poglejmo, kaj vse sem "preživela" v drugem postopku:
- 31 inekcij v trebuh, ramo in tazadnjo (aučuser posted image )
- dobila en modri flek od inekcije na trebuhu (še zdaj ne gre stranuser posted image  - očitno sem bla tist dan res mesar, ko sem si dajala inekcijo)
- na zadnjem UZ so videli cca. 26 foliklov (na meji hiperstimulacije; delne punkcije ni bilo)
- estradiol je bil na zadnjem merjenju 21,6!
- dan pred punkcijo sem se fajn "spraznila" zarad odvajal user posted image
- na punkciji je bilo 18 celic (ki niti ni bila tako boleča - razen zadnjih dveh foliklov, ki sta bila bolj za ovinkom)
- od 18 sta se oplodila samo 2 user posted image
- na 11. dan po punkciji oz. 6. dan po transferu se je pokazal prvi rjavkasti izcedek in je trajal do...?
- od punkcije dalje po 3 utrogestane/dan + 1 aspirin 100mg + 1 tifol
- en teden bolniške in skoraj ves ta čas - ležanje v postelji
- nekaj dni (takoj po punkciji) hude bolečine v zgornjem delu trebuha in težave z dihanjem
- v službi sem se zlagala in jim "naložila", da imam nek ginekološki poseg (vprašanje, kaj vse so ugibali, da je z mano, ko me ni bilo)
- ohranila cca. isto kilažo (vsaj nekaj pozitivnega - v prvem postopku sem se od hudga kar za par kil zredila)
- se orng naspala user posted image  (tud ta je ena redkih pozitivnih)
- pridelala eno obvestilo redarjev zarad napačnega parkiranja pred GK user posted image
- se načakala pri dohtarjih (vsakič pred UZ sem čakala najmanj uro pa pol), za bolniško pa kar 4 ure user posted image
- naštrikala lepe copatke, na katerih se bo - žal - nabiral prah user posted image
- postavila smučke za sezono 2006/2007 v kot
- in pretočila nekaj solzic
...

Če povzamem... ni ravno optimistično, vendar mi ni žal... Zato gledam naprej in upam, da bo moje telo kmalu spet v formi za naslednji postopek.

Hvala vsem za spodbudo.user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.2.2007 18:19:13   
koala
Ojoj, to pa ni bil odgovor na katerega sem upala.

Sploh ne vem kaj naj ti rečem v tolažbo, sploh po teh mukah ki si jih pretrpela.
Kar se pa copatkov tiče, morad pa je to samo znak, da moraš splesti še ene in da bodo ti počakali samo nekaj mesecev.

Drži se, mislim nate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malenkost boljše počutje!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.2.2007 18:25:12   
Sulfinija
Pika74,user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.2.2007 18:33:48   
Bety upa
Pika74, a to pomeni, da si test tudi naredila?????? Ker, če ga nisi in si že vrgla puško nekam v koruzo, ti dam po ta zadnji.....

Naredi test!!!!

Edino, kar sem se naslišala in nabrala v teh letih, je največ to, da krvaviš in imaš pikico, ki ji srček veselo bije....Enkrat sem celo prebrala zgodbo ene, ki je imela debel - na dan testa in je kar bila prepričana, da ji je uspelo. Je počakala še dva dni in zagledala +!!! Ta zgodba se mi zdi še bolj neverjetna. In Pušenjak pravi, da je v medicini VSE MOGOČE!!!

Držim pesti, da zagledaš +!!!

Srečno vsem!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.2.2007 18:43:45   
pika74

Pika74, a to pomeni, da si test tudi naredila?????? Ker, če ga nisi in si že vrgla puško nekam v koruzo, ti dam po ta zadnji.....

Naredi test!!!!

Ja evo tolk sm še pr seb, da me še nasmejete user posted image  kljub vsej uni kalvariji gor, k sm jo prej napisala. Sej ni tolk grozn. Sam mogla sm se mal skašlat.

Ja Bety, testa nisem nardila, ker ga niti nisem imela. Sem ga pa prej kupila in ga imam v planu narest jutri zjutraj, če le ne bo preveč rdečih kapljic vmes.

Tolk ne maram teh testov delat...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.2.2007 20:16:43   
GoYa
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa neki upanja je vseeno za jutrišnji test.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.2.2007 5:33:15   
Anonimen
Neža čestitke za user posted image user posted image , naj te ob prvem Uz razveselita user posted image user posted image .

Bety upa  želim ti pot, kokr si jo je izbrala neža, edino prosim brez gipsov, vrčine in ostale kalvarije, samo en debeli user posted image user posted image in nato user posted image user posted image .

Pika tudi tebi debeli user posted image user posted image danes zjutraj, da ti izcedek izgine in nato user posted image user posted image . Mogče bi bilo dobr ukint tale aspirin, saj aspirin povzroča krvavitev. Aspirin je že zdaj svojo nalogo naredil. Ne vem, no. Samo brez panike in nobene puške in koruze na spregled, pusti jih tam, raje pobožaj svoje otročke v bušiju.

Vsem ostalim pupam, ki čakate na plusek ali ET ali punkcijo, čim manj bolečin, nič izcedkov in velik nosečniških znakovuser posted image user posted image , pa seveda veliko dozo optimizma

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
13.2.2007 7:02:39   
Ursulca
Jutro punce!

Javljam se da imam v četrtek zjutraj punkcijo.
Na zdravila spet nisem odreagirala tako kot bi mogla in imam folikle samo v desnem jajčniku. So pa vidt kr veliki tko da upam da so tudi dobri in da se bodo oplodili.

Stiskam pesti se naprej za vas.

Ursula

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
13.2.2007 7:09:46   
pika74
Naredila test....in je bil negativen.

Nisem žalostna, ker sem bila že prej, tako sem ta rezultat sprejela povsem mirno.

Hvala še enkrat vsem.

pa-pa
user posted image

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
13.2.2007 8:18:14   
Bety upa
uffffffffffff...hudiča......user posted image

Ampak, test si naredila en cel teden pred datumom za test. Se ti res zdi vse izgubljeno?!?!

Ne vem....Saj otročiček sploh ni imel časa za vgnezditev.

Oprosti, če preveč drezam v tvoj postopek, samo enostavno ne morem verjeti, ker si tako dobro odreagirala in imela tako dober rezultat.

Ni pravično!!!

Meni je žal, resnično žal. Vsaj nimaš problema z jajčki in resnično lahko upaš, da bo drugič uspelo brez izcedkov. Mora!!!

Prejmi en velik šop rož, da ti minejo žalostni dnevi čimprej in da dobiš moč za naslednji poskus.

CMOK

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 539
13.2.2007 8:51:24   
GoYa
Pika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da bo tudi pri tebi držal rek "V tretje gre rado." user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
13.2.2007 9:20:01   
ija
Joj, kaj vse je na tejle naši strani - veselje in žalost ... in stalno se prepletatauser posted image  ja nič, takile so ti postopki, stalno upanje, pa pričakovanje, pa veselje, pa razočaranje. Hočem rečt, da razumem vsa čustva, ki vas preplavljajo, tako nežina kot pikina ...

Jaz danes spadam med tiste razočarane - podobno kot Ursulca (spet) nisem dobro odreagirala na zdravila in foliklov je čisto premalo - zaenkrat se kažeta dva user posted image  v četrtek mam naslednji UZ. Ker sem zdaj že "stara mačka" v teh postopkih, vem, kaj to pomeni in koliko zmanjša možnosti za vnaprej ... ampak, saj je vse skupaj ena loterija, pri kateri nikol ne vemo, kdaj bomo zadel sedmico user posted image  tako da tudi meni še vedno ostane upanje čimprejšnje user posted image user posted image

Pozdravček, ija

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
13.2.2007 9:46:52   
Neža81
Morgen!

Pika. vseeno še upam najbolje zate user posted image user posted image user posted image .
Počakaj do pregleda, da ti bodo tam povedali, kakšna je situacija.

Meni pa je fuuuuuuul slabo user posted image user posted image user posted image , pa celo noč sem mela zelo napet trebuh user posted image user posted image user posted image , pa ful sem zaspana user posted image user posted image user posted image  ..... sicer pa, ka se pritožujem, saj sem sama to hotela, a ne? To kar sem skuhala, bom pa še pojedla user posted image user posted image user posted image . Jutri zjutraj morem iti dati kri, potem pa malo počakam na rezultat!!! Komaj čakam! Vseeno še bom najbolj prepričana jutri, ko mi pove doktor!

Bety,leli kak pa vedve?

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 542
13.2.2007 10:12:41   
soncek.djukelica
dobro jutro
Neža,tako lepo te je brati!Morda pa si kak user posted image  premalo spila!
Jaz se bom zelo težko odpovedala user posted image ,če postanem user posted image !
Pika, ti pa tudi ne obupavaj!Dokler se gospa user posted image  ne prikaže,ni še nič izgubljeno!
Od vse te droge,se pač telo drugače odziva! user posted image
Da pa boš vedela,da mislim nate ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
pa jutri jih boš dobila od svojega user posted image !
lep pozdrav user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 543
13.2.2007 11:07:27   
leli
Dobro jutro punce.Ja Neža tako ti je to če nosiš dojenčka ali dva.Počutim se vredu edino zvija me dosti ampak moram reči to niso klasični krči,samo nonstop pa imam občutek da sem dobila user posted image .Jaz imam zelo rednouser posted image  in če je v nedeljo ne dobim sem 98% da mi je uspelo.Prvič sem dobila točno tako kot vedno 26 dan.Ampak upam,da mi je to pot uspelo in da se počasi rešim teh ambulant za neplodnost.Punce ve jeste aspirin? Zakaj?Neža ti ga tudi ješ?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 544
13.2.2007 11:09:57   
leli
P.s.Pika ti pa ne obupaj,dokler ti zdravnik ne reče da nisi.Pa tudi če nisi pa boš naslednjič 100%.Tako se odloči in tako bo.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 545
13.2.2007 12:24:34   
Vesna_2
No pa da se še jaz javim po dolgem času. Včeraj sem bila na Uz, po 15 dneh jemanja Suprefacta. Dobila sem za 9x še menopur in suprefact. potem se pa v sredo 21.2 zopet oglasim na Uz in kri bom dala. Bom videla kaj bo. moram  pa povedati da je kar malo zoprno ta menopur pripravit sej drugače ni krize. kako pa vse ostale še stojite, poleg tistih ki se nam vsakodnevno oglašate?

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 546
13.2.2007 15:26:00   
anabanana
Kakooooo seeem srečnauser posted image user posted image user posted image

Uradno je, da bom postala marčevka - komaj čakam marčevkeuser posted image user posted image user posted image . Včeraj mi je doktor Merlo dal blagoslov in recept za klomifen, grem namreč v "skoraj spontani" postopek. No, vem, da možnosti niso ravno ne vem kakšne, ampak vseeno sem fuuul vesela, da se je začelo dogajat! Jaz bom kar verjela, da bo v prvo ratalo.

No zdaj čakamo nauser posted image , prvič v življenju komaj čakam da prideuser posted image in potem 4-9 dan ciklusa klomifen, UZ in nato šibamo na punkcijo. Je rekel Merlo, da ne bomo nič časa zgubljaliuser posted image user posted image user posted image .

Punce držte pesti !!!! Jaz jih za vas že stalno, pa tudi za decembrčice sem jih.

Upam, da bodo tudi marča tako prijetne punce na forumu (pa čim manj istih, ker bodo itakuser posted image )

V glavnem sem happy ...

krepat ma ne molat

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 547
13.2.2007 15:44:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uf, to pa je novica. Tok sem vesela za vaju oba,sej veš zakaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko boš kdaj na poti v Postojno, mi piši privat, se pokličeva, pa skočiva na eno veliko user posted image .

Res sem vesela zate oz. vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda ne smem pozabiti, da verjamem, da boš zelo hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti zate!!!!!

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
13.2.2007 15:48:45   
Anonimen
Držim pesti.Kar korajžno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
13.2.2007 15:51:53   
citrončica
Neža81, no pa nti je uspelo, če že jaz nisem dobila za rojstni dan tako lepega darila, si ga pa vsaj ti!!user posted image

Pa je res ko pravijo,
da edino srečo pomnožiš z deljenjem, ne?user posted image

Zdaj pa srečno, in da se ji kmalu pridružite še ostale, ki čakate na test!!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?