|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
3.2.2007 20:30:33   
Sulfinija

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

Držimo oooooooooooogromne pestke, pa fige.................

in komaj čakamo dne, ko bosta zagledali user posted image  user posted image   in končno mirno zadihali.

V zvezdah je zapisano user posted image , da bosta prvi srečki user posted image  iz seznama januarčic februarčic user posted image

[/quote]

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.2.2007 8:35:56   
citrončica
Pika74, bravo zauser posted image user posted image , zdaj jih pa čuvaj, in lepo počivaj, posebej če si utrujena.....
Kar se števila tiče je res, glavno da sta ta dva dobra,isto je bilo pri meni!!!
Čuvaj ta dva, pa kaj toplega jima naštrikajuser posted image !!

Buškica!!
Kako lepo, da si se oglasila!!user posted image
Mislila sem že nate, kako si kaj!
Praviš, da greješ user posted image , super, pa s tem naj bo vse ok, pa je to to!!!
Še kaj se nam javi!!!

Neža81, počivaš?
Pri tebi je nevarno, če se giblješ okrog, lahko še kaj zlomišuser posted image ,
hecam se!!!!!!!!Upam, da si OK!!

Vsem ostalim tudi pestke in pozdravček!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.2.2007 9:10:44   
Anonimen
Punce pošiljam vem velik sreče, pikapolonic, mišk, pujskov, fig, pesti, pozitivizma, da vam pomagajo v teh težkih trenutkih čakanja, špikanja, punkcije.... in da vam bo vsem poplačano z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
4.2.2007 11:47:10   
Bety upa
Jaz pa grejem user posted image user posted image ......Upam, da zdržita vseh 9 mesecev!!!!!

Test imam 18.2. .....Da bi Bog dal, da nam vsem, ki smo v postopku USPE!!!

Računala sem, da se celice delijo do srede in potem se bo zarodek  poskušal vgnezditi. In do naslednje nedelje moram "paziti"...Do takrat bo, kar bo...

Zdaj pa grem malo meditirati...Mogoče pomaga....
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.2.2007 12:36:51   
Saša27
Vsem sotrpinkam želim, da bi končno zagledale težko pričakovani user posted image  ali user posted image , držim ogromne pestke za vsako posebaj.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.2.2007 13:29:09   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Jaz pa grejem user posted image user posted image ......Upam, da zdržita vseh 9 mesecev!!!!!

user posted image      user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image      user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Bety česttam za user posted image  user posted image  Ajih lahko poimenujem user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.2.2007 13:40:53   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) mekeke - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image

in komaj čakamo dne, ko boste zagledale user posted image  user posted image   in končno mirno zadihale.

V zvezdah je zapisano user posted image , da boste prve srečke user posted image  iz seznama januarčic februarčic user posted image

Zdaj pa je že mal gužve user posted image  user posted image ,
               dajmo punce gužvajte se user posted image  user posted image  user posted image

Naj prihajajoči dnevi prinesejo še več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To leto bo prineslo velikooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
  in velikoooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

.........Kaj ste pa mislile? user posted image  
             Saj je vendar 7 pravljično število user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bety, upam da nisi huda, ker sem že poimenovala tvoja cekinčka user posted image  user posted image

Je tako laže navijat, imajo ime pred rojstvom in po rojstvu user posted image  user posted image

Držte se pupike in pridno grejte user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
(vsaka svoj par user posted image )

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.2.2007 18:18:40   
Neža81
Čer!

Bemti pa ta internet. Spet mi dva dni ni delal ..... grrrrrrrrrrrrrrr

Pika, soborka, ma ne se sekiraaaaaaaaaaat, glavno da si imela zarodka zA ta transfer!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj njih grej in brez sekiranja!!! JASNO??? user posted image

Kaj pa  pravite na to, da se mi je že drugič gips na nogi zlomil, a? In ne upam it po drugega, ker so me že zadnil grdo gledali, ko se mi je prvič zlomo. Pišmuha pa te stopnice!! Samo jaz moram hodit lulat ponoči nooooooooooooooo!user posted image user posted image user posted image  Moj mi je zvečer tak fejst zavil gips s povojem, da so mi prsto ponoči začeli drevenet in mravlince sem čutla v prstih. Mi je odvijal ponoči gips kot da je navit, ker sem se drla, da mi bo kri zaostala!!! user posted image user posted image user posted image

Upam, da še grejem mojga jankota in metko, čeprav sem vse bolj prepričana, da ne bo ratalo, zaradi mojega prehlada in groznega kašlja. Po drugi strani pa miskim, da jima res ne more kašelj  do živega, saj  sta obdana z vsem živim. Ne vem no, skrbi me. Drugač pa nimam nibenih znakov posebnih za nosečnost oz menstr.user posted image , razen polnega nosa.

Ki pa ste, kaj delate?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.2.2007 18:48:37   
Anitka
Punce, a se lahko vpišem med vaše navijačice tudi jaz? Vsem držim ene debele, debele, debele pestke.

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.2.2007 18:51:19   
Sulfinija
Bety,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim ogromne,močne in debele pesti za tvoji dve user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.2.2007 18:52:16   
Anonimen
Tosja poslala sem ti obvestilo,da nisem več mekeke,pa zgleda nisi dobila.
Sem med januarčicam-februarčicam,tako,da ne boste mislile kaj Dalija dela pri vas.user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
4.2.2007 18:59:35   
citrončica
Bety, user posted image za tvojauser posted image user posted image , kakorkoli ju boš poimenovala, sem vidla, da že imata imeuser posted image ,drži se, pazi nanju in ju grej!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.2.2007 19:58:35   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Neža81

Kaj pa  pravite na to, da se mi je že drugič gips na nogi zlomil, a? In ne upam it po drugega, ker so me že zadnil grdo gledali, ko se mi je prvič zlomo. Pišmuha pa te stopnice!! Samo jaz moram hodit lulat ponoči nooooooooooooooo!user posted image user posted image user posted image  Moj mi je zvečer tak fejst zavil gips s povojem, da so mi prsto ponoči začeli drevenet in mravlince sem čutla v prstih. Mi je odvijal ponoči gips kot da je navit, ker sem se drla, da mi bo kri zaostala!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Joj, Neža user posted image  user posted image  user posted image

Seveda ti bo kri zaostala - za najmanj 9 mesecev user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da še grejem mojga jankota in metko, čeprav sem vse bolj prepričana, da ne bo ratalo, zaradi mojega prehlada in groznega kašlja. Po drugi strani pa miskim, da jima res ne more kašelj  do živega, saj  sta obdana z vsem živim. Ne vem no, skrbi me. Drugač pa nimam nibenih znakov posebnih za nosečnost oz menstr.user posted image , razen polnega nosa.

Ki pa ste, kaj delate?

Seveda, da greješ Jankota & Metko user posted image  user posted image  user posted image

Boš videla kako hitro bo minilo teh devet - čarobnih mesecev. Ko jima boš lahko pripovedovala - kako slab gips so ti naredili v bolnici - kolikokrat si jo obiskala user posted image , čakajo te še terapije, jaooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image
Ti boš še tako zaposlena, da bo čas minil, kot bi trenil user posted image  in že boš šla rodit user posted image  user posted image

Drži se, pa misli pozitivno user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 4.2.2007 19:59:03 >

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.2.2007 20:00:51   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Tosja poslala sem ti obvestilo,da nisem več mekeke,pa zgleda nisi dobila.
Sem med januarčicam-februarčicam,tako,da ne boste mislile kaj Dalija dela pri vas.user posted image

Res ga nisem dobila user posted image  Super, da si med borkami user posted image  user posted image  user posted image

sporoči kako in kajuser posted image

Bom takoj popravila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.2.2007 20:03:04   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image

in komaj čakamo dne, ko boste zagledale user posted image  user posted image   in končno mirno zadihale.

V zvezdah je zapisano user posted image , da boste prve srečke user posted image  iz seznama januarčic februarčic user posted image

Zdaj pa je že mal gužve user posted image  user posted image ,
               dajmo punce gužvajte se user posted image  user posted image  user posted image

Naj prihajajoči dnevi prinesejo še več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To leto bo prineslo velikooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
  in velikoooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

.........Kaj ste pa mislile? user posted image  
             Saj je vendar 7 pravljično število user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bety, upam da nisi huda, ker sem že poimenovala tvoja cekinčka user posted image  user posted image

Je tako laže navijat, imajo ime pred rojstvom in po rojstvu user posted image  user posted image

Držte se pupike in pridno grejte user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
(vsaka svoj par user posted image )

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.2.2007 8:38:02   
Bety upa
he he he.....strinjam se z imeni....Gašperuser posted image  in Ana user posted image ...jeeeeeeeeeeeeeeeessss..

Neža81.....Jaz bi na tvojem mestu prinesla kahlo v sobo za zvečer.....Pa naj jo ljubi stresa zjutraj...user posted image ....hi hi hi..En teden se lahko žrtvuje za to nalogo.....ha ha ha...

Luštno mi je...Še ta teden sem na dopustu (stari dopust)....uživam doma....

Pika74...oglasi se....kako se počutiš, ker se tvoji dojenčki že gnezdijo...Če opaziš rozast izcedek, vedi, da si na pravi poti. Držim pesti!!!

Še vsem drugim želim veliko sreče!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.2.2007 9:22:02   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

he he he.....strinjam se z imeni....Gašperuser posted image  in Ana user posted image ...jeeeeeeeeeeeeeeeessss..

user posted image  user posted image  user posted image  sem vesela Bety, da so ti imena všeč user posted image  user posted image  user posted image

Drage moje sedaj se odpravljam v bolnico - v mislih bom z vami, stiskala pestke, da se bomo vse skupaj kmalu veselile debelih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz se veselim, da mi odstranijo polip - morda prav kmalu tudi jaz zagledam user posted image  user posted image

Držte se, pozitivno stopajte naprej, grejte svoje cekinčke user posted image

(objemčkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za vse )

Se beremo - verjetno v sredo! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

papa, tosja

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.2.2007 9:23:20   
Anonimen
Srečno Tosja,drži se in dobro opravi.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
5.2.2007 9:52:22   
Neža81
Jutroooooooo!

Evo, danes pa sem že prišla malo v pisarno pogledat ..... pisarno imam 5 m od stanovanja, tak da ni napora hehheheh  smajli mi ne delajo, te pa moram mimiko zapisat .... :-) - primer: hehehehe

Počutim se vredi, razen v spodnjem delu trebuha me nekaj špika (tam pr jajčnikih), prehlajena sem še pa vedno. V bistvu itak nisem strogo mirovala. Sicer sem bila v stanovanju skoz, sem pa non stop neka migala... vglavnem sem zdaj mela cajt za generalno čiščenje stanovanja heheheh, drugač sem vedno našla neke izgovore, da se nisem spravila pucat!! :-) Doktor mi je rekel, da statistika kaže, da strogo mirovanje ne prinese nosečnosti, naj pa le bom v bolniški. Privoščim naj si baje sprehode ... z zlomljenim stopalom in zlomljenim gipsom???!!! Ne vem, kak bi naj to izvedla heheh

Upam, da Janko in Metka uživata v mojem bušiju in da se še ne kregata in tepeta :-). Nekaj me zanima: če ne bo ratalo v tem poskusu, a lahko dobim mentstruacijo pred 14.2. (takrat sem naročena)? Ne vem tega, ker sem zda prvič v tem.

Kak ste pa kaj ostale, a?

TOSJA - držim pesti danes in vredi zrihtaj!!!
Ti si tak vredi, ko te sezname dopolnjuješ in vodiš vso evidenco! Hip hip huraaaaaaaaaa za tebe.

BETTY - kahlo mi je že moj predlagal, samo mam jaz tako vlko rit, da bi mogla imet dve kahli. V vsako kahlo bi porinla eno ritnico, a teklo bi pa na sredino med obe kahli!!! In kaj sem s tem naredla, a???!!  Dodatno čiščenje!!!  heheheheh
Kak pa kaj Gašper in Ana? Se mata rada, al se še v bušiju kaj rukneta?  Moj Janko včasih ful zalasa ubogo Metko. Itak že ima Metka bol malo lasekov, pa še na tiste se ji šmrkavc mali spravi... hehehhe

PIKAA74 - pa tvoja Urška in Mihec? Ubogata kaj? Kak se pa ti počutiš? Si bol malo zaj na RR. Ti kr počivaj, sploh će je telo utrujeno. Jaz sem cela zagipsana, bolana in prepikana še od inekcij, ampak sem se vredi zlizala.

ANITKA - saj si ti tista Anitka, ko smo ble enkrat skupaj na srečanju, ne? Ti kr lepo drži pestke, mi bomo pa za tebe. In kak daleč si ti?

TAk, zaj pa grem do konca pogledat en film, zraven katerega sem včeraj zvečer zaspala, pa se javim za pol ure... ve pa napište kaj, da bom mela kaj brat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.2.2007 10:18:44   
soncek.djukelica
čao punce,
Pika, ne bodi žalostna zaradi zamrznjenčkov! user posted image
Čuvaj svoji user posted image user posted image  in upaj na najboljše!Tudi jaz srčno upam,da ostaneta pri tebi celih 9 mesecev!
Neža ti pa tudi pazi na svojega bušija,čeprav mislim,da bosta Janko in Metka ostala pri tebi! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.2.2007 15:40:35   
nenna

Čao punce,
Evo danes sem mela zadnji UZ,zvečer stop inekcijo,v sredo pa me čaka punkcija.Že danes sem mal prestrašena,sam se moram do srede umirit,da bom čim bolj prenesla punkcijo.A ste si vi dale same stopkouser posted image Kaj menite,da si zjutraj preden grem v Postojno dam kako ketonal svečko,kolk mg pa?No upam,da bo vse v najlepšem redu.
Želim vam lep preostanek dneva.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.2.2007 15:49:18   
citrončica
Nenna, drži se na punkciji, kar pa se tablet-svečk tiče, jaz nisem dobila nič proti bolečinam prej, šele po punkciji, pa sem preživela, tako da svečko lahko vzameš, boš pa tudi brez preživela, držim pesti!!user posted image

Pika74, počivaj lepo in se k sebi spravi, pa čuvaj pikice...user posted image

Neža81, kaj bi ti še pri nas eno generalno naredila, ko maš glih dopust, pa ne moreš počivat!?user posted image Jaz pa te v zameno en krog s sankami na sprehod peljem,ko hodit ne morešuser posted image user posted image !?

Bety, čuvaj tudi ti pikice,user posted image

Tosji pa držimo pesti, da dobro opravi, in se čimprej vrne v borbe skupaj z nami....user posted image

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.2.2007 16:08:20   
sayuri
Živjo punce user posted image

Najprej čestitke Bety za user posted image user posted image  in tudi Piki za user posted image user posted image . Seveda bosta ostala z vama, jst v to močno verjamem user posted image

Nenna, zate držim pesti...user posted image

Prav tako za vse ostale soborke user posted image

No, jaz sem imela danes pogovor pri svojem ginekologu. Predno gremo v postopek iCSI bova dala z mojim dragim čez eno kuro s Klomifenom - tokrat ga bo on jemal in ne jaz user posted image . Sam zdaj sem pa čist zmešana user posted image . gin mi je rekel, naj jemlje pol tabletke vsak dan - skupaj 25 dni...v škatli je pa samo 10 tabletk - torej za 20 dni. user posted image   In zdaj ne vem...al sem jaz anrobe slišala.....user posted image user posted image  Sam v navodilih tud piše, naj se jemlje pri moških 25 dniuser posted image . In potem bomo zopet naredili spermiogram user posted image

Ma v bistvu sploh ne vem kaj je zdaj to. Sem se že čist sprijaznila, da bomo šli na umetno...zdaj mi je pa ful upanja ginekolog vlil-da bo naravno uspelouser posted image user posted image

V vsej tej bazi današnjih podatkov sem ginekologa čist pozabila vprašat, kdaj je najbolje, da on začne to jematuser posted image . Sem ravno na sredini ciklusa, tako da sem razmišljala, da bi še kakšen teden počakal in potem začel....ker moja ovulacija gre zdajle mimo.user posted image  Kaj pravite?

No, toliko na hitro...se mi mudi user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.2.2007 16:20:55   
Hope2
sayuri kaj pa je tvojemu možeku, da so tako kuro predpisali. Upam, da nisem preveč radovedna, ampak še nisem na tem forumu zasledila, da bi kateri moški jemal klomifen. Mogoče bo bolje, da vseeno pokličeš svojega G in ga povprašaš, ker ti bo najbolj točno povedal.

Vsem puncam, njihovim zarodkom, foliklom, jajčkam, semenčecam želim pa vso srečouser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.2.2007 17:06:55   
sayuri
Hope2, moški jemlje Klomifen v primeru, če ima premalo semenčec.
Ker je z mano vse ok in ker semenčec baje ni dovolj, sva bila predlagana za oploditev z biomedicinsko pomočjo - ICSI. Pa bomo najprej še Klomifen probal. Enega otročka že imava - zanosila sem po naravni poti in zato po moje gin. hoče vse narestuser posted image , da zanosim še drugč naravno user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

ti je dogčas?
muška

da (37%)

ne (63%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!