|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
31.1.2007 10:58:26   
Ursulca
Oj!

Se spet malo javljam.

Komaj čakam da naše pridne kokoške povejo kako je bilo na transferju.
Ko sem jaz pridelala samo eno jajčko in sem prisla v Postojno na transfer in mi je Reš reku kr " slečte se " sem bila tako vesela kot da bi ze bila nosečka.
Sicer se pikica ni obdržala se je pa dobro obnesla skoraj do konca.

Ta user posted image  rdeče se kar nisem dobila. Res mi je sumljivo. Ne spricam si suprefakta in nisem na nobenih hormonih. Tako da mi prov res ne bi smela zamujat če pa že bi mi pa mogu tud test že kej pokazat. Pri prvem postopku sem imela suprefakt in takrat mi je zamudila celih 10 dni.
Jutri če je še ne bo bom zjutraj naredila še en  test.

Pridne bodite!

Ursulca 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 301
31.1.2007 11:50:56   
Neža81
Dan!

Meni bo zizike razneslo!!! Joj kak me bolijo, pa trebuh mam napet. ZDaj še jemljem Dabraston tablete. Pa prehlajena sem, kašlam ko hudič, grlo me pečeeeeeeeeee..... vse mi gre na živce in tečna sem tak da grem sama sebi na živce. Res! Povrhu pa še živci delajo,ker mam jutriob 8.45 transfer. Komaj čakam, da bo tega vsega konec, ker bom drugač obupala. Celo noč nisem spala, ker se nisem nikakor mogla vgnezdit v posteljo, saj me vsak del telesa boli.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 302
31.1.2007 19:23:58   
pika74
Neža a se nisi mogla vgnezdit user posted image user posted image user posted image user posted image  ti ga tud pihneš user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa tako naveličana tega ležanja. Leva rama me že prav boli od tega ležanja.... ma sej gre na boljš... samo nočem prehitevat... pa se rajš še mal merkam... sam je že res tuuu mač.

Dejte mi neki povedat: a vse normalno dihate po punkciji? Mislm... mene še zmeri neki matra. Sicer ful manj, kot prvi dan po punkciji, ampak ne vem... a je to povezan s tem al ne? Sej ni ful panike. Sam sprašujem se, v čem je fora tegauser posted image .

Neža teb pa držim pesti za jutri, ko bo transferuser posted image

P.S.
še neki: a vam po punkciji še kaj kaplja spodaj? Oz. kako dolgo ste krvavele po punkciji? Jaz sem danes tretji dan, pa še vedno nekaj kaplja.

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 31.1.2007 19:26:54 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 303
31.1.2007 19:58:20   
citrončica
Neža81,
jutri bom mislila nate, ko boš šla po svoje user posted image user posted image ,
upam, da si se kaj pozdravila!!!!!Pazi nase!!!!!!!!!user posted image

Pika74,
počivaj po punkciji, da boš do ET dobra...vsak drugače reagira na punkcijo, mene je tud 2-3dni še malo matral, je le veliko celic...user posted image user posted image

Ursulca,
nas boš s kako lepo novičko presenetila?!?, a imaš tisto zamudnico, ko živčki delajo??!!Jaz tudi poznam to, 30-32 dni je ponavadi, potem pa tudi 45-50dni včasih štrajka, da mi živčke še bolj kravžauser posted image ,ja, zvita je, ni kaj!!!

Tosja,
jutri je četrtek, ne??!!Držim pesti...

In kako kaj ostale??

Pozdravček!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 304
31.1.2007 20:57:20   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) mekeke - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na

user posted image  user posted image user posted image  Neža jutri bomo vse stiskale pestke zate user posted image  user posted image  user posted image

Citrončica - jutri je četrtek! Do klica pozno popoldne ga bom preživela med paniko, strahom in veseljem user posted image

Hvala, ker misliš name user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.2.2007 7:17:22   
pika74
tosja, kaj imaš ti danes?

jest sm čist zabluzila.... sej najbrž si kej razlagala, ampak sem imela tolk dela sama s sabo (smajlikifarba), da sem najbrž spregledala.

Vem, da si enkrat govorila o eni laparoskopiji in histeroskopiji in vem, da tudi vidva že dooooooooolgooooooooo čakata na user posted image ...

oprosti, ker sem pozabila...user posted image

kakorkoli že - tudi jaz bom v mislih s tabouser posted image , da bo tako, kot si ti želiš user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.2.2007 7:21:29   
pika74
...najdla... mislim, da imaš polip...

drži se!!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 307
1.2.2007 9:50:54   
Mijavček
Oj,
evo moja Muser posted image je pol včeri pršla in danes sem se že pikala s svinčnikom Gonal. Zgleda so bli res živčki, ker mam tud tako drisko (pardon-maj-frenč) da je za nikamor, to pa vem, da je od živčkov, ker jo mam edin takrat ko moram it na avion.

Kako pa kej ve? Pika, Neža, a sta že kej bolš? No, držim pesti za vse, danes greva z mojim smučat za čez podaljšan vikend, v torek pa na UZ, pol pa poročam. Držte se!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 308
1.2.2007 10:41:53   
Pia73
Mijavček heluo  user posted image

Jaz še vedno držim pesti za vse vas!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 309
1.2.2007 11:49:09   
Neža81
Pa sem nazaj iz transfera. Bolelo me je ko hudič, ker me še jajčniki bolijo od punkcije user posted image user posted image user posted image . Ko mi je doktor vstavlal "Jankota in Metko" smo se z doktorjem in sestrami tolko presmejali, da sem se na mizi skor polula. Doktor mi je rekel, da moja dva se bosta že z gipsom rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje sta zarodka prečudovita in da po doktorjevem ne bi smelo bit razloga, da ne bi ratalo. Joooooooooj ,ko bi se mu besede uresničile. Ko mi je rekel, da sta prečudovita, sem ga vprašala če mata črne lase, pa je reko da tega ne ve, ima pa eden luleka user posted image user posted image user posted image .Hecal se je.

Glavno dejanje je jutri... jutri se bosta prijela, ali pa odpadla....to pa žal zvem komaj 14.2. kogrem na kontrolo, razen če me preseneti smrdljivka user posted image .

Kak pa kaj ostale?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.2.2007 11:54:59   
Ursulca
JUPI NEŽA!    user posted image      user posted image     user posted image

ZDEJ JU PA LE ČUVAJ TVOJA ČRNELASCA IN ZDRŽI TEH 14 DNI KI SO PRED TABO.

SEVEDA BOMO VSE NAVIJALE!!!

JUTRI NAJ PA SE PIKA PRINESE LEPE NOVIČKE PA BO VSE LEPO

URSULA

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 311
1.2.2007 11:58:42   
Neža81
Hvala ursulca.

Pozabla sem napisat, da sem imela pr punkciji 18 celic. Od tega je bilo 8 praznih, od ostalih 10 pa se jih je 8 oplodilo in čisto vsi so baje prečudoviti in močni user posted image user posted image user posted image user posted image . 6 so jih zamrznili.

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 312
1.2.2007 12:04:51   
Mijavček
Helou Pia73, hvala za pestke, ful lepo, da se spomniš na nas! Pa še kej naokol prid.
user posted image  bravo Neža. Tale tvoj doktor je pa res faca! Zdaj pa držimo pesti še za Jankota in Metko!

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 313
1.2.2007 12:21:34   
Neža81
Mijavček, Janko in Metka v narekovaju, ker jih je tak doktor poimenoval user posted image user posted image user posted image

Ja, dr. Vlaisavljevič pa je res faca. Še več takih doktorjev. user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 314
1.2.2007 14:03:02   
anadejka
Čau Neža user posted image  Pojma nimaš kok sm jest vesela,da si spet na RR,se ti vsakič full nasmejim in vedno me spraviš v dobro voljo s svojimi posti user posted image user posted image  Si prava popestritev!!!
Jest ti iz srca želim,da čez 9 mesecev dobiš v naročje zdrava in najlepša Jankota in Metko user posted image .Srečno!!!

Pika,ti pa verjetno zato težko dihaš,ker imaš hiperstimulacijo.Če se ne motim imaš ti jutri transfer,mogoče neb blo slab vseh težav ki te pestijo povedat zdravniku/ci.Tut teb želim,in če ti poresnic povem imam neverjetno dober občutek,da bo ta postopek uspešen!Verjemi!!!

Lepo se mejte,velik se smejte,pa kej dobrga pojejte user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 315
1.2.2007 16:55:15   
Špelka
Ojla, tud jest navijam za Jankeca in Metkico user posted image user posted image user posted image  od mame Neže! user posted image user posted image user posted image

Pol bom pa še izkoristla gužvo, pa Anadejki poslala enga cmoka user posted image , k se nisva vidle ne slišale celo večnost!!! Kuko, stara? A kej smučat hodš? Če ja, s vabljena na en čaj! user posted image

Pol morm pa še Piki ene par stvari povedat. Ti posluš... Jest sicer ne vem, kako se težko diha s hiperstimulacijo, pa če em jo jest mogoč tud mal mela.... Vem pa to, da sem po punkciji tud kr bolj plitvo dihala zarad bolečin v zgornjem delu trebuha. Men se je zdel, da bi blo to od pritiskanja med punkcijo, ker sem od samega straha skor skoz pršla. user posted image  No, šalo na stran. Men se je zzdel kukr en muskelfibr. Se pa strinjam z Anadeljko, da če te skrbi, povej zdravniku jutr. Sam po mojem, e normalno hodš lulat, ne bi smel bit panike.
No, dost.... Najbolj ti jutr držim pesti, da dobiš k sebi prelepa mala dojenčka. user posted image

Pozdrav tudi vsem ostalim!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 316
1.2.2007 19:05:10   
citrončica
Neža, bravo user posted image  za tvojauser posted image user posted image ,čuvaj jih, da boš čez 14 dni sporočila lepo novico, držim pesti!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
1.2.2007 19:06:59   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,Neža za Jankota in Metko.Naj ti teh štirinajst dni čimprej mine.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.2.2007 20:03:56   
tosja
  Neža   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Jankota in Metko

Pika v torek bom ostala brez polipa user posted image  user posted image  me je že danes   strahuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.2.2007 20:16:12   
citrončica
Tosja, držimo pesti!!
Vsaj odvijat se je začelo, super!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 320
1.2.2007 20:55:43   
tosja
citrončica hvala user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
1.2.2007 23:26:53   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) mekeke - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na

user posted image  user posted image user posted image  Neža še enkrat čestitke za
                                    Jankota user posted image  in Metko user posted image

Pika drži se - sedaj si ti na vrsti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   za

Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    .... saj ti ne vsiljujem imen user posted image  
                   .... se pa ponudim za virtualno botrco user posted image  user posted image  user posted image

... za Jankota in Metko (da me ne bi kdo  slučajno popravljal !!!) user posted image  Janko je iz Štajerske user posted image  user posted image  user posted image
        drugač bi bilo ...za Janka in Metko user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 1.2.2007 23:29:49 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.2.2007 0:21:07   
soncek.djukelica
ojla punce,
Neza, drzim pesti za Janka in Metko!  user posted image user posted image
Pika, tudi tebi zelim cim manj bolecin ob ET! user posted image
Navijam za vse nas, to pa itak! user posted image
Povejte mi vse tiste,ki ste ze v postopku! A ste klicale en mesec prej,kot vam je bilo receno! Eno Muser posted image  prej,kot so vam rekli in ali so vas spejeli,ali so rekli,da klicite drug mesec,ko dobite Muser posted image ?
Lep pozdrav vsem!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.2.2007 8:01:05   
pika74
Ojla punce,

Neža81 najprej čestitke za Jankota in Metko + za 6 ostalih pingvinčkovuser posted image user posted image .
Držim pesti, da oba ostaneta pri tebi do konca user posted image .

tosja - a ti boš pa v torek brez polipa... nič se preveč ne sekiraj. Dons so dohtarji kar majstri in obvladajo zadevo. Boš vidla, da bo vse OK. Držim pesti!

anadejka - kako si pa ti kej? Dostkrat se na vaju spomnem in si mislim... da bi le kmalu prišla na vrsto, saj to čakanje najbolj ubija.

Špelka - čist možn, da je hiperstimulacija... sej mi je še sestra rekla, da jo bom najbrž imela, ker je blo tolk jajčk. No, da vam povem, včeraj me je proti večeru zelo podobno tiščalo, kot me je takrat po laparoskopiji - a se spomnete, kako neprijeten filing je tam gor v ramah, ker imaš zrak not... no glih neki tazga je blo. Diham pa zdej že lažji... prve dni je blo pa res čist plitvo dihanje in na momente sem kar zehala (pa ne zarad zaspanosti), ker je blo premal zraka. Zdaj imam pa samo še mal napihnjen trebuh in valjda....khm... še zmeri posnemam Pamelo Andersonuser posted image .

soncek.djukelica - jaz sem klicala septembra, oktobra in novembra in vsakič je blo... pokličte drug mesec... to majo tam zgleda kar posneto... user posted image .

Pia73 - ti pa le pridi še kaj naokoliuser posted image

Zdaj grem pa na zajtrk + utrogestan (tako kot vsak danuser posted image )

lp

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.2.2007 10:13:02   
anadejka
Hey Špelka user posted image  puvej ti men,kod si punca tok dolg hodila???Neki časa,ko si kar naenkrat poniknila te je cel RR iskal.Sm vesela,da si nazajuser posted image .Full mi je dobr ko smo "stare fosilke" spet skupajuser posted image ,ane kok nam je blo lušn učas,ko smo nonstop čebljaleuser posted image .Čeprav bi blo mogoče boljš,če bi se srečale na sosednjem "višjem" forumu,ampaaaaak stvari se naglo premikajo in ve boste tik tak tam.Jest bom pa še mal počakala,ampak vas dohitim,nč bat user posted image

Mejte se user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!