|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
6.2.2007 15:16:03   
ija
Tnx, Mojca, za lepe želje - srečo bom res rabla user posted image  sicer sem pa pri Rešu.

Punce, vidim, da se tu blazno dogaja, sem komaj uspela dojet, toliko zgodb se hkrati odvija! Vsem želim, da bi čimprej postale user posted image

Pozdravček, ija

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.2.2007 15:20:30   
Mijavček
Živjo ija,
pa dober špik!

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.2.2007 16:09:48   
citrončica
Pozdravljene punce,
ste se pa razpisale tale dva dniuser posted image ,

super, vidim nekaj novih, Pika štrika, Neža držim pesti, dokler ne prideuser posted image  je

upanje!!,Bety tudi pridno čuvaj pikice,user posted image

dobrodošle nove punce,Tosja,kdaj imaš zdaj predviden poseg?,

veš kako: kdor čaka, dočaka, to tudi Mojca ve, ne?Kaj si že kaj izvedela!??!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.2.2007 16:20:03   
Marina_
NEŽA!!!!!!!!!!!!!

Čuj če ti misliš kar tako obupat...............ti bim jaz že pokazala veš!!!Ta tvoja user posted image user posted image  bosta ostala 9 mesecev v tebi!TI JE JASNO!!Če še naprej misliš  tako slabo pa te bom že nekje dobila pa boš vidla ti.....
Pa daj zavedaj se ,da boš mamica in ,da boste vi štirje do konca skupaj.
Uf si me razjezla ti "****španarca veš"user posted image

PIKA tebe tudi opazujem veš!Pa seveda držim močne pesti!!!!

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.2.2007 16:39:40   
Neža81
Ooooooooo, lej jo, lej jo, lej jo .......... frizerka pogledla z mišje lukne, pa se že hrši, a???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zaj bi se že pa rada tepla, al kaj? Ne serji noooooooo!  samo plac in uro povej, pa pridemo mi trije (janko, metka in jaz), pa ti slečemo ****španarce in tak prebutamo, da ti bo žal, da si iz lukne na dan pogledla.  user posted image user posted image user posted image  

Kak je zgublena? Vidiš, še kr se borim za user posted image . Kaj že bi mi ti tvojo Karin posodla za kak teden?! Ne bi bla slaba ideja, ne? TOlko, da si ti malo odpočiješ.user posted image user posted image user posted image
Ne vem zakaj mam slab občutek in že zaj mislim, da neo ratalo v tem poskusu. Sploh nimam več nekega veselja. Ker če zaj skor tri leta ni ratalo, zakaj bi naj zdaj?! Mater, ko sn neki butast pesimist. Včasih sem tak tečna, da grem sama sebi na živce.

Čuj, da mi ne boš pozabla v petek zapet Vse najboljše za rojstni dan :-).

Kdaj gremo na kavo a?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.2.2007 17:12:36   
pika74
Ojla čvekice user posted image

sam na kratk... ker sem ful zaspaaanaaaaaaaaaaaaaa................................

Danes je že drugi dan, odkar sem v službi strumno v 100% postaviuser posted image user posted image . Saj ni panike. Delam v pisarni. Vmes koga naderem, če mi stopi na rep in potem za mizo mal blefiram user posted image user posted image user posted image . Noja - neki tazga user posted image .

Drugač. Moje počutje:  
  • zaspana vedno in ves čas od jutra do večera. Ponoči pa včasih malce slabše spim.
  • joške do koroške user posted image user posted image  
  • napihnjenost (trebuha) počasi izginja
  • vsak dan malo špika po jajčnikih in v maternici
  • včasih me kuha, včasih pa zebe
  • občasno mi je malo slabo

Takle mamo... ja čist podobn vsem nosečniškim znakom ane user posted image . Ampak... jest sm brihtna in vem, da je vse skup še najbolj zarad hormonov in vse te kemije (beri nevemkolkih inekcij gonala, suprefacta, stopinekcije, utrogestana,...pa tud aspirina pa tifola pa še kej bi se najdl...).... in to bo trajal še vsaj 10 dni. In če ima katera še kake čudne izcedke, je to tud zarad te kemije. Vem pa pika!

In malčk, čist malčk dajem možnosti, da je v meni še kej druzga (beri kakšno bitjece). To pa zato, ker imam raje presenečenja, kakor razočaranja.

Aja... vmes sem še naštrikala prve copatke za mojga user posted image . Take lepe... rumene... mislim, da so najlepš od vseh, k sem jih do zdej naštrikala user posted image . To je pa tud vse v tej smeri user posted image . Več si ne upam troštat... zato, ker potem preveč boli, če tega ni... Ma sej štekate.

Zdej grem pa mal podremat...dijooooooooooo

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.2.2007 20:02:21   
Neža81
Ja Piiiiiiiikaaaaaaaaaa ............  zgublena!!!! Ma sem te pogrešala veš. Sem se že vstrašla, da je kaj narobe.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem v istem dreku kot ti, vse me neka j..e  ...khm, khm V jajčnikih me ful šraufa. Edina razlika je v tem, da imaš ti joške do koroške, jaz pa do Pirana user posted image user posted image user posted image .

Zaj najverjetneje tak globoko spiš, da se dereš zraven user posted image user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.2.2007 21:00:11   
Pia73
Nič obupat drage moje.

Vse vas čaka sreča nekje in nekoč! Zdaj ali potem, ampak čaka na vas, tega ne smete pozabiti!

In tudi jaz s pozitivnimi mislimi prenašam na vas pozitivno energijo. Držite se moje drage borke! user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.2.2007 23:45:11   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcija
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

Dajmo punce: NEŽA, PIKA in BETY (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.2.2007 23:48:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Neža81

Čuj, da mi ne boš pozabla v petek zapet Vse najboljše za rojstni dan :-).

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neža kako lepo darilo dobiš letos - v sliki in besedi user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Jankota in user posted image  Metko

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.2.2007 23:51:45   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

PS: močno, močno držim pesti za
Jankota user posted image , Metko user posted image ,
Mihca user posted image , Urško user posted image , Ano user posted image , Gašperja user posted image
 in za vse druge pikice in pikce! 

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

VSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII stiskamo pestke!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 411
7.2.2007 8:25:34   
Neža81
Morgen!

Tosja, ti take lepe poste pišeš..... ko bi se vse uresničlo, kar napišeš.
Pa vse take lepe poste pišete....NAJ SE VSE URESNIȨ!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem si včeraj dala sama gips dol, ker sem imela celga zlomljenega in ko sem hodla po stanovanju, se je kuj kadilo iz gležnja. Po celem sdtanovanju sem imela koščke gipsa in pooooooooolno praha. V petek grem na kontrolo in če me bo še bolelo, bom rekla za napotnico za novi gips.user posted image
Danes me je nekaj zašraufalo in serjem ko vidra- tekoče user posted image user posted image user posted image . Upam, da se nisem kake viroze nalezla, namreč doma so prejšnji teden vsi tak hudo srali. Še dobro, da imajo dva WC-ja.user posted image user posted image user posted image

Joj, kak je tečno to čakanje rezultat. Mislim, da se mi bodo najbolj vlekli dnevi od ponedeljka do srede, ko grem spet na kontrolo. Pa kaj takrat mi bod vzeli kri, al naredli ultrazvok? Mislim, da kri vzeli, ne? Komaj čakam. Jutri smo tak doma bo hitro minlo, v petek imam RD in bo tudi hitro minlo, v soboto mam čago za RD, v nedeljo gremo spet nekam na kosilo, ker ma mama RD... ka pa od pondelka naprej, ko se ne bo nič dogajalo doma, a? Vleeeeeeeklo se bo!!! user posted image  Eh, saj bo. Ampak napetost narašča.

Kaj delate ostale? Kako je stanje pr vam?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
7.2.2007 8:30:41   
Neža81
Zdaj bom pa kar v tej temi prešaltala na drugo temo, ki je zelo mikavna in zelo prisrčna user posted image  - OTROŠKA IMENA.

Ste že kaj razmišljale o imenih? Tudi, tiste ki še niste v postopku in nanj čakate, oz. pripravljate? Midva imava imena že od takrat, ko sva začela delati na user posted image .
Jaz bom napisala, katera imena so nama všeč, za mano pa se pofočkajte še ostale. Bodimo malo v devetih nebesih user posted image .

NEŽA:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 413
7.2.2007 8:36:06   
Neža81
Nekaj sem stisnila na tipkovnici, pa mi je kar poslalo. Kopiram spodaj zgornji del:

Ste že kaj razmišljale o imenih? Tudi, tiste ki še niste v postopku in nanj čakate, oz. pripravljate? Midva imava imena že od takrat, ko sva začela delati na .
Jaz bom napisala, katera imena so nama všeč, za mano pa se pofočkajte še ostale. Bodimo malo v devetih nebesih .

NEŽA:
-   punčka: Maša
-   fantek:  MAJ
-   če bo par: Maša in Maj
-   če bosta dvojčici: Anika in Tinkara, Maša in Maja
-   če bosta dvojčka: Maj in Lan

Pofočkajte se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 414
7.2.2007 9:02:57   
škatlica
čao punce,

mel sem zanemarjala tale internet zadnje čase in vidim da je kar veliko novosti. Neža, Pika in Bety so že krepko v vodstvuuser posted image user posted image . Držim pesti za vse tri, da se bodo mali sončki obdržali in črz 9 mesecev zasiljali v vašem naročju. Pa prosim brez pesimizma, samo optimizem pa bouser posted image user posted image .

Ja Neža tudi midva sva že razmišljala o imenih, zaenkrat imava naslednja imena:
Neža in Matevž, kaj več se pa še nisva odločila.

Faj se imejte in držim pestke na rokah in nogah za vse nasuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 415
7.2.2007 9:26:48   
Sulfinija
Neža vse najboljše in najlepše za rojstni dan,da zagledaš kmalu Jankota in Metko.Pa lepo praznuj in vikend izkoristite maksimalno.

Imena:
punčka:Lara
fantek:Val

Dvojčki:
Punčki:Lara in Nuša
Fantka:Val,Aljaž

Dvojček parček:
Lara in Val

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu škatlica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
7.2.2007 9:56:25   
Mijavček
Alooo!

kako kej? pozdravlena Pika, lepo da si se mal oglasila; tale tvoja služba pa zelo spominja na mojo... a sva mogoče v isti firmi user posted image user posted image  ?

Neža, svaka čast, dobr se držiš!

Aja imena; hmmmm... men se na vsake tok mesecev spremenijo najljubša, torej trenutno; Ana, Ema, Minja ali pa Bor, Patrik, Marcel

Drgač pa pri nas vse pod kontrolo, mal me samo skrbi, ker mam uno sluz, koker pri ovulaciji, pa sem šele 8.dan ciklusa in mam jutri 2.UZ user posted image  A je še katera mela tko zgodej to sluz?

No, verjetno spet kompliciram, ampak to je zarad hormonov...user posted image

Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 417
7.2.2007 9:56:50   
soncek.djukelica
jutro,

no, če je še! user posted image
tudi jaz se pridružujem tejle igri imen!

fantek: Vince
punčka: Victoria

če bosta pa dvojčka, nastane dilema!user posted image
Eno od teh dveh imen bo ziher, če pa bosta istega spola oba, pa pojma nimam!
sej bo čas razmišljat! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 418
7.2.2007 11:01:26   
Hope2
Mijavček za sluz ne skrbi, ker je samo neki dobrega. Vsaj tako so meni razložili. Na zadnjem postopku sem tudi še pred prvim UZ imela zelo povečano prozorno sluz in so mi rekli, da to pomeni samo dobro, da je velik foliklov, da zdravila delajo in da bo velk jajčkov. Nato je za par dni sluz mal izginila in tik pred pukcijo je bila spet obilna. Sluz nakazuje tudi povečanje estradiola, kar pomeni več jajčk. In res je bilo takouser posted image . Kar pogumno naprej
vsem velike pestke in user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.2.2007 11:53:56   
Mijavček
O hvala Hope2! To si pa tako lepo razložila user posted image

oprosti, amapk mogoče sem spregledala, a si ti tud v postopku trenutno?

LP

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.2.2007 12:23:21   
Hope2
Trenutno sem na pauzi in nabiram moči za 5 podviguser posted image . Včasih pa mal skočim na vašo stran, ker vem, da vsaka spodbuda še kako prav pride. 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 421
7.2.2007 15:17:14   
Mijavček
O potem si pa že profesionalka user posted image , greš lahko že na kliniko asistirat.
mal heca..., da laži prebrodimo vse tole...

Močno močno držim pestke tudi zate user posted image user posted image , pa da se ti ne bo treba več nikol ukvarjat z IVF-i, pa injekcijami pa sluzmi !

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 422
7.2.2007 17:38:47   
leli
Punce da se malo javim.Včeraj sem imela punkcijo,pridelala sem 10 foliklov.Priti moram v petek pogledati kako se razvijajo.Če se bodo dobro razvijali mi bodo vstavili v nedeljo,če ne pa v petek.Neža in ostale držite se!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.2.2007 17:56:04   
Sulfinija
Leli navijamo tudi zate in za tvoje user posted image ,da se lepo razvijejo.In na kateri kliniki si ti bila v postopku?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 424
7.2.2007 18:40:45   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Neža81

NEŽA:
-   punčka: Maša
-   fantek:  MAJ
-   če bo par: Maša in Maj
-   če bosta dvojčici: Anika in Tinkara, Maša in Maja
-   če bosta dvojčka: Maj in Lan

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  dobro si to skombinirala, pardon sta skombinirala!!! user posted image  user posted image  user posted image

p.s. - nikar ne dvomi v moje romane user posted image  user posted image  user posted image , so resnični user posted image  user posted image

Mi je pa všeč tudi Neža (škatlica) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa Ema in Minja (Mijavček) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 7.2.2007 18:41:33 >

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!