|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
2.2.2007 10:47:08   
teira
Dobro jutro punce

sam toliko, da se vam oglasim in iz srca zaželim vso srečo pri postopkih. Tudi sama sem to preživela in na srečo zdaj nosim enega lepega otročička.  Povem vam,  splača se potrudit in vse potrpet, kajti  ko zagledaš tisto lepo bitjice na UZ ti polepša življenje in da nov smisel.

Želim vam, da čimprej uspete in postanete srečne user posted image . Držim pesti za vse vas!!!

Lep pozdrav Teira in user posted image .

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.2.2007 10:48:12   
Neža81
Dan!

Mi trije smo se ravno najedli kosila user posted image user posted image user posted image .

Eno vprašanje imam: zeloooooo sem prehlajena, polni sinusi, kašljam ko star dedec, v pljučih mi hrope.... a lahko ta prehlad vpliva na zarodek?Strah me je, da se zaradi tega ne bi "primo" user posted image .

Danes sem zelo slabo spala. Vsako uro sem mogla it lulat in to it galerije z gipsom po 10 štengah dol in nazaj gor ... grrrrrrrrrrrrr. Ob 3 zjutraj ko sem šla dol že sedmič sem misla da se mi bo zmešalo. Pri naslednjem "izhodu" sem pobrala kojter in pojšter in nadaljevala spanje v dnevni sobi. Vsakič sem lulala ko kravica. Kravica je ljubkovalno, da se ne bom ravno primerjala z kravo. Dobro minuto sem odtakala. Za znoret.

Pika74, zaj bi pa jaz rabla gas masko, ker zdaj pa me tak napenja, da sama ne zdržim v lastnem dreku... grdo rečeno, ampak resnično.user posted image user posted image user posted image  Od 8 zjutraj že luftam stanovanje.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.2.2007 15:24:35   
citrončica
Neža81,če pa tebi zdaj ne bo uspelo, po vseh tažavah, ki jih imaš še poleg, no!!??
Počivaj lepo,da se user posted image user posted image  ugnezdita in to bo to!!user posted image

Pika74, nič nisi še sporočila, že imašuser posted image user posted image ??!!

Teira, kako lepo, da si se oglasila,uživajuser posted image , pa še kaj nas pridi pogledatuser posted image !

Tosja, izkoristi lep vikend, drug teden pa stiskamo pesti!!

Vsem ostalim lep vikend, pejte ven , na sončka!!!!!!!!!!!

pa-pa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.2.2007 15:38:07   
pika74
Neža81 prehlad naj te nič ne skrbi. Tvojima dvema ne more do živega. Res. Tole lulanje pa me na nekaj spominja... mislim, da je to dober znak user posted image .

Držim pesti!

citrončica - moji otroci so še v epruvetki... al kje že... user posted image  jutri jih greva iskat. So še premajhni, da bi jih dobila. Še en dan oz... malo manj, pa bojo pri mamiuser posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.2.2007 15:50:59   
nenna

Punce povejte mi prosim,danes je deveti dan špikanja z menogonom,
včeraj sem mela prvi UZ pri Rešu.Reku je,da so foliklčki vidni na obeh straneh,na desni jih je več.Jutri zjutraj spet Uz.Mal prej me je začel bolet
tam orog jajčnikov čutim bolečino.Se mi zdi,da bolečina stopnjuje.Kaj to pomeni?A je to kej narobe?
Sprašujem vas,ki ste že prave dr.
Hvala za vsako inf.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.2.2007 16:00:31   
Anonimen
Pika 74,zadnji tvoj stavek naj gre iz tvojih ust v božja ušesa.
Od srca ti želim,da bi bilo tako.Drži se in srečno jutri.

user posted image

(odgovor članu nenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
2.2.2007 16:14:57   
citrončica
Ja, Pika74, prehitevam......
pa jutri, bodo vsaj krepkiuser posted image ,kot je potrebno..........
Ne vem, v glavi sem imela, da greš danes.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
2.2.2007 16:22:19   
pika74
Mah sej jaz tudi skoz nekaj prehitevam... skoz moram na mobitel gledat, če je res jutri sobota, da nisem slučajno zamudila in da ne bi slučajno mogla že danes it zjutraj po otrokeuser posted image ... paranoja... ni kajuser posted image . In jutri bom pomoje tudi tri vekarce (budilke) naštimala, da ja ne bova zamudila it po otrokeuser posted image user posted image .

Dalija hvalaaaaaaaaa user posted image .

nenna - jaz takole mislim, pa nisem dr. (samo mag. user posted image ), če ta bolečina traja dlje časa (to pomeni pol ure, uro...) potem ne čakaj in se ne obotavljaj, temveč pojdi TAKOJ k najbližjemu zdravniku. Najbolje je, da greš kar k Rešu. Pred tem ga seveda lahko tudi pokličeš po telefonu (najbrž ga imaš) in mu natančno opišeš bolečino. Jaz sem med jemanjem Suprefacta na začetku imela ponoči take krče, kot še nikoli v življenju... pa je bilo potem vse OK. Ampak ponoči me je hotelo pa "raztrgat". Kot bi me nekdo z nožem rezal po jajčniku... trajalo je pa ene 10-15 minut.

Ampak, najbolje je, da ga pokličeš in mu poveš in se nato ravnaš po njegovih navodilih.

Upam, da je vse OK.

Srečno!

< Sporočilo je popravil pika74 -- 2.2.2007 16:24:28 >

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.2.2007 18:01:14   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Mah sej jaz tudi skoz nekaj prehitevam... skoz moram na mobitel gledat, če je res jutri sobota, da nisem slučajno zamudila in da ne bi slučajno mogla že danes it zjutraj po otrokeuser posted image ... paranoja... ni kajuser posted image . In jutri bom pomoje tudi tri vekarce (budilke) naštimala, da ja ne bova zamudila it po otrokeuser posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image   Pika, če je treba pa pet vekarc naštimaj user posted image  user posted image ,
                sam otrok ne pustita čakat user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 334
2.2.2007 18:31:12   
citrončica
Pika74, kar povej, bomo še me naštimale budilke, da zihr ne zaspiš!!user posted image
Samo kako bomo to izvedle, še ne vem...mam veze pri gasilcih, lahko ti sireno naštimamouser posted image user posted image ...,zdaj pa čimprej počivat, jurti je dan-D!!!!!!!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 335
2.2.2007 20:23:45   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) mekeke - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

Pika drži se user posted image user posted image  jutri dobiš v 9 mesečno varstvo user posted image  user posted image

Držim močne ogromne pestke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa vekarce bomo vsi narihtali za ob 6-ih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dovolj zgodaj??? user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 2.2.2007 20:24:33 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 336
2.2.2007 21:10:05   
nenna

PIKA 74,hvala za inf.Pol sem šla mal počivat in evo uredu sem user posted image
zdej.Brez bolečin.Kaj je to pomenilo,res ne vem.
Hvala še enkrat

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.2.2007 21:55:03   
Neža81
Pa saj to ni res. Ker sem ponoči tolko hodla na wc po stopnicah, se mi je gips zlomo ............adijo živci.... zdajle sem ravno prišla iz bolnice z novim gipsom user posted image user posted image user posted image . Mene se pa res smola drži.

Doktor mi je rekel, da ne rabim počivat, ker po novem statistika kaže, da počivanje ne prinese nosećnosti. Sicer jaz kaj veliko ne morem delat zaradi gipsa, sem pa danes se vseeno lotla počasnega generalnega čiščenja kuhinje. Nič obremenilnega.

Pika, upam da je res tisto, da prehlad ne more mojima user posted image user posted image  do živega. Strah me je zato, ker se napenjam ko kašlam, Jutri držima pesti zate in komaj čakam, da bova skupaj valili jajčke.  Drži se!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 338
2.2.2007 23:52:43   
soncek.djukelica
dober večer,

kako smo?Jaz sem krasno,vesela, da je vikend pred nami!
Pika in Neža držim pesti za vaju!
Neža čuvaj svoja user posted image user posted image
Pika tebi pa želim en krasen transfer!  user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 339
3.2.2007 9:28:20   
soncek.djukelica
dobro jutro,
Pika, a že greješ? Dej mal nam poročaj, k mene prav firbec matra kako ti je šlo!user posted image
Pa kako je vse skupaj izgledalo? user posted image
Zdej pa le previdno, saj si že ziher user posted image !

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
3.2.2007 9:48:35   
citrončica
Pika74,upam, da si že dobila svoje pikice, pazi nanje!!!!user posted image

Zjutraj smo ti naštimali sirene, upam, da so se slišale do Ljubljane......zaspala pa vem, da nisi, ker take stvari enostavno ne moreš............pa da nebi bila prav pametna, jaz pa sem UZ prespala, pred novim letom, sem šele ob 9ih v Lj prišlauser posted image ,komedija!!!

Javi, kako se počutiš....., ko boš doma!!

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 341
3.2.2007 9:49:17   
sayuri
user posted image Neža, ti si pa res ekspert za zdravstvo user posted image user posted image user posted image .  Si me prav nasmejala. Čuvaj se

Pika, mslim nateeeeeeeeeeeeeeeee. Poročaj!!!!!!

Jaz samo sporočam da imam v ponedeljek v Postojni razgovor. Bom poročala, kaj in kako bo.....

Vsem ostalim pa lep pozdravček.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 342
3.2.2007 12:21:42   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jaz samo sporočam da imam v ponedeljek v Postojni razgovor. Bom poročala, kaj in kako bo.....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
                 Želim ti dober štart!!! user posted image

user posted image  Pikica, kje si???  Že greješ user posted image  user posted image

Budilke so zvonile ko nore... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 343
3.2.2007 13:55:42   
pika74
Dan...

kako ste kaj?

Jaz.... tko...no, ni glih da bi se prehval'la...

OK, da ne bom preveč ovijala v vato...

Od 18 se jih je 11 oplodilo... od tega 2 OK, ostali pa.... kaj nej rečem, eni tricelični, eni spet mal drugačni... skratka noben za zamrznit...user posted image user posted image user posted image ...tolk o diamantkih.

Najprej je bil ful šok. Mogoče celo par solzic...takih čist nevidnih. Pač razočaranje. Mogoče glih zarad "statistike", ker je običajno, da je pri taki cifri tud kaj za zamrznit.

Potem sem se postavla na noge in šla na transfer. Bokalova je bla... Vam rečem - fejst ženska - res -kapo doluser posted image . Bolelo ni čisto nič. Pri prvem IVF vem, da me je transfer bolel. Zdaj nič user posted image user posted image . Vsaj nekaj.

In zdaj.... čakamo... nekje do 19.2., če ne bo prej user posted image .

Zdaj vsak dan pojem:
- 1 tifol
- 1 aspirin (100mg)
- 3 utrogestane (od tega zvečer enega vaginalnouser posted image )

Ekola.... to je to... mi je žal, da ni boljših rezultatov... vsaj zaenkrat... ampak ni še vsega konc... najprej moramo pridit do 19.2. pol bom pa rekla, da gremo v tretji poskus.

Zdej grem pa makarone kuhat user posted image . Otroc so lačniuser posted image user posted image user posted image .

Aja... pa une sirene... sem slišala... hvala. Ena je zvonila že ob 5.50h, tko, da sem se lahko še v miru stuširala in zrihtala user posted image user posted image  Hvala!

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 3.2.2007 13:56:51 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 344
3.2.2007 14:18:05   
Bety upa
Pika74...zelo mi je žal...resnično!!! user posted image

Jaz sem preidelala samo 4 celice v tem 4.postopku. Do zdaj sem jih vedno imela 7 in obvezno 3.zamrznjenčki. Tokrat...porazno....oplodile samo 2 in jutri imam ET. Tako mi je bilo hudo, ko sem dobila sporočilo od zdravnika, da sem šla kar z mrzlico počivati 1 uro.

Pa ni druge, kot da upam, da pa mogoče le, nekaj bo....In da bo tokrat ta pravi user posted image .....

Mogoče je pa ta sprememba klime vzrok, da se dogajajo samo slabe stvari....Vse je znorelo...

Za tolažbo ti priporočam, da prebereš naslednjo zgodbo.

http://www.neplodnost.info/forum/viewtopic.php.?t.=3155

...In upam, da bo pri tebi podobno ali pa celo boljše...

Srečno!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.2.2007 14:20:02   
Ursulca
Ojla ojla!

Jeeeee Pika za dva junaka. user posted image user posted image

Fajn bi sicer bilo da bi ti kaj oplojenih diamantkov ostalo za naslednjič. Sam sej najbrz sploh ne bodo potrebni ker sta tko ta dva tako močna da bosta ostala pri tebi.
Čuvaj jih in upam da bo kmalu nova srečka nosecka na tem forumu.

Aha eno vprašanje?
A tudi druge punce jeste folno??
Ker ko sva se midva odločila da bova  imela otroka  mi je moja ginekologinja priporočila folno kislino. Menda naj bi jih jedel tri mesece pred zanositvijo potem  pa se prve tri mesece.

JAz jih trenutno ne jemljem bom pa sla v ponedeljek v lekarno ponje.

Drugače sem pa danes zjutraj dobila prvo pikico v rito.
Tako da sem sedaj z nekajdnevno zamudo začela z postopkom.

LEp sobotni dan vam želim.

Ursula

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.2.2007 14:21:39   
buškica
Pika, ne se sekirat, pri meni je bilo 16  celic, 8 se jih je oplodilo, 2 sta bila ok za transfer, ostalo pa preslabo za zamrzniti. In glej sedaj sem v 7 tednu in grejem eno pikico. Tako da ne bodi črnogleda.

Bomo držali pesti zate in za Nežo da vama uspe.

lp
buškica user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.2.2007 14:57:50   
Anonimen
user posted image  Čestitke Pika!
Bodi vesela,saj število ni zmeraj pomembno.Važna je kvaliteta ,in to pri tebi sigurno je,zato
misli pozitivno.Drži se in misli samo na lepe stvari.

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
3.2.2007 16:12:43   
pika74
Hvala vam punce... kaj bi jaz brez vas...user posted image

Bety... na tisto stran ne morem, ker mi je članstvo poteklo... moram enkrat kontaktirat kitty, da bom lahko spet brala in mogoče celo kaj napisala na tistem forumu. Najbrž je kaj zanimivega tam na tistem linku, ki si ga prilepila.

Ursulca - jaz sem tifol nazadnje jedla.... ene par let nazaj. Potem sem pa popolnoma nehala s tem, ker se mi je zdelo vse skupaj brez veze. A veš po 6-ih oz. skoraj 7-ih letih, pošlješ vse skupaj nekam v maloro... vsaj kar se tifola tiče. Ne vem, meni se je zdelo, da lahko to kar 10 let skup jem, pa ne bo nič iz tega. Nisem hotela, da se moje telo tako "navadi" na neke tabletke. Večji pomen sem dala temu, da sem jedla sadje, zelenjavo, žitarice... skratka zdravo prehrano. In takrat sem se odločila, da tifola ne jem, dokler ne zagledam user posted image user posted image . No, pa vidiš - danes so me na ginekološki kliniki prepričale punce, ki so na istem, kot jaz, da je dobro, če jem tifol. Pa sem mojemu naročila, da ga kupi in evo... spet jem ta tifol user posted image . No, saj škodi mi ne. In tudi stranskih učinkov jaz nikoli nisem čutila, ko sem ga jedla.

Glede aspirina pa isto. So rekli, da je dobro. Pa sem naročla, da kupi še aspirin (tamali).

Drugač sem pa fuuuuuuuuuuuul zaspana. Danse sem naredila samo kosilo in naštrikala par vrsticuser posted image user posted image user posted image , pa me zdajle kar "pobira"... lahko bi kar takoj zaspala. Saj počivam ves čas. Zgleda, da je moje telo res utrujeno od vsega skupaj.

buškica - ja... če bo pri meni tako kot pri tebi... potem bom skakala do neba od veselja... sam spet se ne smem zanašat na statistiko... ker se bojim razočaranja. Sem raje bolj realist. No, glih pesimist ne smem biti. Najraje ne pričakujem nič... pa sem potem prijetno presenečena. Razočaranj je bilo že tako preveč. Vsaj na tem področju.

Punce - držte se! Jaz grem pa nazaj počivat...user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
3.2.2007 19:23:54   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) mekeke - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, 04.02. ET
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

Držimo oooooooooooogromne pestke, pa fige.................

in komaj čakamo dne, ko bosta zagledali user posted image  user posted image   in končno mirno zadihali.

V zvezdah je zapisano user posted image , da bosta prvi srečki user posted image  iz seznama januarčic februarčic user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kava v nosečnosti
Sadrika

Ali ste pile/pijete kavo v nosečnosti?

Ja - do 1/dan (40%)

Ja - do 2/dan (21%)

Ja - več na dan (4%)

Ne (35%)

Število vseh glasov: 572

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!