|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  469 470 [471] 472 473   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.9.2007 11:18:56   
nana 27
Srček, imaš doma hrastovo lubje? Če ga nimaš, naj ti ga gre nekdo iskat v lekarno. Takole pri nas doma zdravimo izpuščajčke pri našem fantu (Srček - vem, da nisi dojenček user posted image ; mogoče ti bo pa pomagalo) , če bo kateri v pomoč. Po navodilih na vrečki skuhaš hrastovo lubje oz. narediš prevretek. Ne v kakšni beli posodi, ker ima res močno barvo. Nato pa nalij v eno flaško ali posodo in si recimo na dve uri (pri dojenčkih pri previjanju, ki je pri pleničnem izpuščaju itak pogostejše) s to vodo umiješ izpuščaje ali pa se sama namočiš v njej. Hrastovo lubje zelo dobro suši. Nato si zadevo osušiš s fenom - tudi dojenčkom se jo da osušit pa ne s pretoplim zrakom. Ko posušiš, pa enkrat namaži canestenom kremo ali gynodaktarin kremo (oboje dobiš brez recepta v lekarni). Po naslednjem sušenju pa namaži z modrim Bepanthenom oz kremo (ne sme biti mazilo, ker predela ne smeš mastit, ampak sušit!). In tako izmenjuješ do spanja - se pravi: hrastovo lubje, canesten, bepanthen, hratsovo lubje, canesten... Po dveh dnevih bi moralo biti boljše. Za ponoči, ko recimo otroka ne previjaš (in ko boš šla spat), pa se ritko namaže s hladilnim mazilo, ki mora notri imeti cinkov oksid - pri nas najbolj uporabljamo Nivea Wundschutzcreme Sensitive. Itak ima vsaka znamka eno mažico, ki vsebuje cinkov oksid. V lekarni se da dobit še cinkovo pasto (brez recepta) ali pa praško pasto, ampak se mi zdi zgornja Niveina krema veliko boljša. Pomembno je, da se ne mažeš s premastnim mazilom.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 11751
10.9.2007 11:21:37   
zvezda71
Čestitke vsem mamicam,ki so uspešno iz svojega hotela preselile sončke v svoja naročja. Jaz bi tudi.
Srček po moje s čimerkoli se boš mazala,kar maš za Žanovo ritko pripravljeno bo ok če bo Žanu na ritko pasalo pol bo tud tebi user posted image .
Kar se tatujev tiče jaz imam na hrbtu slončka, ki sta zdaj slona postalauser posted image .
pa pa šibam na dekompresijo pol pa v btc po "nujnih nakupih"

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11752
10.9.2007 11:22:36   
nana 27
Tianna, jaz navijam za tistega na spodnji slikici user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 11753
10.9.2007 11:29:46   
Taja339
Uau Nana, sedaj pa vidim zakaj te punce tukaj gori tako hvalijo glede nasvetov.
Si že printam navodila za izpuščajčke !!!! user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11754
10.9.2007 11:35:37   
Taja339
Hej duškamb, a si kar na vseh štirih ostala?

Ali pa te je WC račka prestrašila?
user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11755
10.9.2007 11:48:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Hej duškamb, a si kar na vseh štirih ostala?

Ali pa te je WC račka prestrašila?
user posted image

Ne nisem več na kolenih, čeprav ni dosti manjkalo, da bi ostala v tem položaju. Trebuh me je strašno vlekel k tlom.

Zdaj samo še posesam kuhinjo, pa sem gotova za danes - mogoče še likanje zvečer.

Ampak zdaj sem se spomnila, da moram še spraznit in umit sesalec - moja kopalnica pa se sveti kot nova!user posted image  Upam, da je ne bom polila in umazala.

Potem se bom pa tudi jaz počasi spravila od doma. Da vlovim malo sončka in mojo mamo že skrbi, ker sem sama doma, pa 5. nadstropje (87 stopnic), kaj če bi mi odtekla voda?!
Jaz pa pravim JU HU, potem bi šla vsaj v P.user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11756
10.9.2007 11:53:46   
zvezda71
V Rutarju LJ imajo Tummy tub za 8,99eur. Znižan iz 26,25eur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11757
10.9.2007 11:57:54   
Anonimen
Pa se je še pri meni začelo.........neeee, kje pa kaka napoved poroda, to ne pa da se na glavo postavimuser posted image .
Folk je začel 100h gnjavit!!!!!! Danes me je ob 8h zjutraj (jaz spim vsaj do 10h) klicala ena kolegica, ki je že pol leta nisem vidla. Itak da se nisem javila. Pol me je ob 11h klicala sestrična, ki se mi drugače že pol leta ne javlja na maile.....pred 5 min pa kliče tašča in vpraša kako sem? Rečem dobro. Kje pa si? Doma, kje pa čem bit! Ja v Postojni......Sem ji z zelo ostrim tonom povedala naj me ne klicari vsak dan, da pojma nimam kdaj bo, da nič ne kaže da bo kaj kmalu in da ko bo bodo vsi pravičasno izvedeli. Grrrrrrrr.
In najbolj od vsega sovražim stavek, da komaj čakajo!!!! A VI komaj čakate??? Kako je pol šele meni!!! za 10 minut pozabim da bo morala vsak čas rodit it, pa se takoj nekdo javi ki se mu zdi da je poklican za postavljat neumna vprašanja. user posted image
Evo, medtem ko to pišem mi zvoni telefon, sploh ne poznam številke in me nekdo sprašuje kje sem? In to 2 dni pred pdp, kaj bo šele po pdpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11758
10.9.2007 12:08:46   
Anonimen
SRČEK - še enkrat jim pošlji SMS. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11759
10.9.2007 12:09:57   
ašun
Jaz imam pa zaenkrat srečo in me folk ne klicari. Mogoče me bo drugi teden začeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11760
10.9.2007 12:20:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

PA JE SPET ŠLA!

In spet prišla nazaj! user posted image
Je prav pasalo, da sem šla malo med ljudi. In vsi mi napovedujejo, da naj ne čakam, da bo prej kot 26.9. user posted image , ker je takrat luna. Ma hallo, veste kje je še 26.9. ?!

Duskamb, kaj zdaj? Pucanje ni nič pomagalo?! Ej, ma dobra si - že tistih 87 stopnic bo naredilo svoje, boš videla. Jaz pa jih še 40 komaj prehodim. user posted image

Nana27 je res zlata in vedno polna dobrih nasvetov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11761
10.9.2007 12:22:23   
Anonimen
O Dorotei pa res ni še nič novičk, pa tudi oglasi se nam ne, tako da je verjetno že mamica. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11762
10.9.2007 12:25:37   
cuma
Ojla čveke!

Ma ste pridne ... od zajtrka me ni bilo, pa je že spet cel kup strani!user posted image

žarnica: ČEstiTKE za Hano!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Midve sva nazaj s sprehoda ... in me takoooo boli križ, da hodim kot po jajcih user posted image .

srček: bepanten je zakon!Glede telefona pa so se tudi pri meni že začeli klici in sporočila .... user posted image  Eni nimajo kaj delat.

tianna: meni je všeč spodnja !

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11763
10.9.2007 12:32:14   
Anonimen
Hvala vsem za mnenja glede teh blazin. user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11764
10.9.2007 12:37:46   
taja83
Živjo punce!

je najprej trajalo da sem vas prebrala. poleg pa sem se ful nasmejala, kaj sem vse zamudila ko me ni bilo od včeraj.

ja Žarnica in Žabonka vama pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11765
10.9.2007 12:45:42   
Anonimen
Nana, hvala za nasvet. Če z bepanthenom ne bo boljše bom še to probala.

Baje je jutri 11.9. tudi luna, sicer prazna, ampak mogoče pa tudi ta kaj zbezlja iz nas. Začne pa se ob 14.44 in traja do 12.9. do 12.44. Na moj pdpuser posted image .

Mogoče pa kateri le rata da njen user posted image izvede teroristični napad na mamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 11766
10.9.2007 12:46:38   
pajac
Lep pozdrav septemberke!!!

Še ko sem bila noseča sem malo kukala k vam user posted image .. Zdaj ko je pa naš prestolonaslednik doma ni več dosti časa z branje in klepetanje...

No kakorkoli želim vam čim lažje porode, hitro okrevanje, veliko cartanja in zdrave otročke.. Tisti občutek, ki se pojavi v trenutku ko bo 1. zajokal user posted image pa naj ostane za vedno v spominu!!!!

Pozdravček

Pajac

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11767
10.9.2007 12:50:31   
Anonimen
O pajac, hvala! user posted image
Saj jaz sem tudi večkrat pokukala k vam user posted image , ker vas je bilo res zanimivo in poučno brati. user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 11768
10.9.2007 12:56:27   
Emm
Živjo.
Jst sem še vedno tu.
1 dan po PDP ampak se danes nikakor ne počutim vredu mislim da se začenja nekaj dogajati.Slabo mi je kot 100user posted image  in me sili na bruhanje,boli me glava in trebuh,pa seveda da ne omenjam križ.Ampak spet ne tako da bi delala paniko.PA user posted image  mi dol tišči.Mogoče pa bo kaj do zvečerauser posted image
POvejte mi mora biti čep res malo krvavkast,ker men se je dopoldne ulil popolnoma bel kot mleko in je bilo brez vonja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11769
10.9.2007 13:00:18   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: Emm

Živjo.
Jst sem še vedno tu.
1 dan po PDP ampak se danes nikakor ne počutim vredu mislim da se začenja nekaj dogajati.Slabo mi je kot 100user posted image  in me sili na bruhanje,boli me glava in trebuh,pa seveda da ne omenjam križ.Ampak spet ne tako da bi delala paniko.PA user posted image  mi dol tišči.Mogoče pa bo kaj do zvečerauser posted image
POvejte mi mora biti čep res malo krvavkast,ker men se je dopoldne ulil popolnoma bel kot mleko in je bilo brez vonja?

Mislim da ni nujno, da je krvav. user posted image  A imaš popadke? Kaj pa če je plodovnica?

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 11770
10.9.2007 13:02:17   
LINA31
ja, emm, kaj pa, če je o plodovnica? Če se tolk slabo očutiš bi se šla jaz na tvojem mestu pokazat v P...sploh pa zaradi tega, ker ne veš za kakšen izliv je šlo zjutraj.

Javi se nam še kaj...pa srečno.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11771
10.9.2007 13:13:40   
Anonimen
Jaz bi se na tvojem mestu tudi šla pokazat v P, sploh če imaš popadke.

Meni se pri prvih dveh porodih sploh ni doma odluščil čep - tako, da to ni nujni pokazatelj. Pravzaprav se mi tudi do sedaj še ni.

Jaz odhajam za sedaj. Vse sem pospravila, samo stuširam se še, potem pa po otroke v šolo.

Pridno klepetajte, ker smo že zelo blizu 476!user posted image user posted image user posted image

In prosim ne prehitite me vse, jaz bi tudi rada rodila!

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 11772
10.9.2007 13:17:13   
Emm
A ni plodovnica prozorne barve???
VSaj tako so nam rekli in kolikor se še spomnem od prvega poroda.Ampak ko je bil prvi porod sprožen in ne naraven,zato nimam pojma kako zgleda kaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11773
10.9.2007 13:32:53   
Anonimen
Emm, ob vsakem slabem počutju, čudnih izcedkih in podobnem se je treba it pokazat v P, še sploh če si preko pdp.

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 11774
10.9.2007 13:44:24   
Anonimen
Emm, se ti je prav ulilo tako zelo močno, da si si morala zamenjati spodnje hlačke, ker so bile prav mokre mokre??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  469 470 [471] 472 473   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  469 470 [471] 472 473   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?