|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.9.2007 13:50:17   
Emm
Izcedek je bil malo bolj gost ampak tekoč,bele barve kot mleko.Ni bilo potrebe menjat hlačke ker nosim tiste dnevne vložke.No njega pa sem morala zamenjat takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11776
10.9.2007 13:55:21   
Anonimen
Potem pa čisto možno, da je bila plodovnica. Sicer pa je to le laično mnenje, ampak glede na to, da ti je vložek premočilo... Kaj pa, če bi poklicala svojega ginekologa ali v porodnišnico, da te usmerijo kaj in kako naprej?? Kaj meniš? Po moje ti bodo rekli, da se pridi pokazati. Če danes ne greš, kdaj si naročena na pregled?

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 11777
10.9.2007 14:04:36   
Anonimen
Emm, če se boš šla pokazati v p., SREČNO! user posted image user posted image user posted image

Lemavrica se nam danes ni nič oglasila... Pregled je imela, pa so jo mogoče zadržali. user posted image  user posted image  user posted image  

Lemavrica, če si ostala v p. SREČNO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11778
10.9.2007 14:06:49   
sandra85
pozdravljene!

js se bol malo javljam-ni časauser posted image

najprej čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

sem opazila, da imamo 2 Eneja septembrkeuser posted image

prej smo ga kopale s patronažno, jutri pa pride še z vago-sem ji rekla da me zanima kolko se je zredil, ker je dobil lička pa podbradekuser posted image
je rekla, da se je pol kile sigurno zrediluser posted image

danes pa ima naš sonček ŽE 2 tedna user posted image user posted image

učeraj smo praznovali očetov abraham-sem se na žurki pregrešila ion pojedla par rafaello  krogljic (nisem se mogla upret kokosuuser posted image ) pa mi je rekla danes patronažna, da itak da lahko,sam nej ne pretiravam

morem se pa še pohvalit, da sem izgubila 12kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pravi, da sem na -1kg

srček-js mislim, da boš ti jutri že cartalauser posted image
pol pa je počasi čas, da se primorke dobimo!!!!!!
aaaaaaaaa kaj js sem 1. primorka, ki je postala mamicauser posted image , 2. pa helencauser posted image

user posted image mamice: kaj pijete???
js spijem okrog 2l čaja za dojenje na dan, vode pa mogoče kake pol litra

čaja nisem nikoli marala, ampak ta pa mi je nekako dober-mogoče zato, ker vem da koristi tudi mojemu user posted image (ker vsebuje tudi kumino in janež-kar je dobro proti krčkom)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11779
10.9.2007 14:15:18   
Anonimen
Sandra, stava zabeleženauser posted image user posted image user posted image . Samo tebi za nagrado ne morem poslat paketa popadkovuser posted image . Si pa dobra da upaš na jutri stavit, glede na to, da se pri meni čisto nič ne dogaja, ampak kot pravijo, pride kar naenkrat in že šibamouser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 11780
10.9.2007 14:15:36   
taja83
Mislim, da je Lemavrica rekla, da gre danes v P in da jo bodo zadržali, če ne celo sprožili porod, če ne bo čez vikend nič. Nisem 100% ampak mislim, da je tako rekla. v glavnem Lemavrica vso srečo in čim manj težav.

A ima mogoče katera še podobne težave: Nosim leče ampak zadnje čase me pogosto bolijo oči in glava, tako da jih moram ven dat in očala gor. Tudi zdi se mi da z leči nikakor ne vidim dobro.

Drugače pa me zanima kdaj se kaj ve pripravile potovalko za v P. in iz porodnišnice? ker prejšnji teden sem rekla, da jo bom danes, danes pa se mi zdi da mam še ful časa in da jo bom pripravila po jutrišnjem pregledu pri G.

Emm tudi tebi želim veliko sreče, v kolikor se boš poslovila od nas souser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 11781
10.9.2007 14:17:44   
taja83
Srček brez zamere, ampak meni gre skoz datum 16.9. po glavi, ne vem zakaj, upam pa da ti bo prej uspelo, ker mislim, da bi mamo vse rajši prej kot kasneje.
Ampak mogoče pa zadanem in sem naslednja jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11782
10.9.2007 14:25:11   
nana 27
Sandra, tudi jaz pijem veliko čaja - bebe čaja. Zdaj pa ne vem točno koliko. Se mi zdi, da okrog 4 litre pa še vodo pijem zraven. Kravje mleko in izdelke sem črtala, ker jo je zvijalo. Sandra, kateri čaj za dojenje pa piješ?Tudi pri nas je bila danes patronažna in v sredo se bo Maja že namočila v svoji prvi domači kopeli user posted image  Teža gre počasi navzgor..tok tok, da bi tako ostalo še naprej. Zdaj bo enkrat poskok v potrebah po mleku. Kako ti pa Enej kaj spi? Je že ustvaril kakšen ritem?

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11783
10.9.2007 14:27:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček
. Si pa dobra da upaš na jutri stavit, glede na to, da se pri meni čisto nič ne dogaja,

js sem bila en dan prej ko rožica-po dolgem času sem se počutila polna energije kot pred nosečnostjo...
noben si nebi mislu, da bom čez par ur rodila...še rekla sem da verjetno niti polna luna ne bo pomagala, ker me nič ni ščipalo, matralo....

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11784
10.9.2007 14:29:58   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image mamice: kaj pijete???
js spijem okrog 2l čaja za dojenje na dan, vode pa mogoče kake pol litra

čaja nisem nikoli marala, ampak ta pa mi je nekako dober-mogoče zato, ker vem da koristi tudi mojemu user posted image (ker vsebuje tudi kumino in janež-kar je dobro proti krčkom)

Sandra, kako se imenuje ta čaj?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 11785
10.9.2007 14:30:46   
LINA31
Tudi jaz imam v spominu, da je lemavrica rekla, da jo bodo danes 100% obdržali v porodnišnici in sprožili porod. Sigurno nam bo javila kako je kaj.

taja83...tudi jaz obasno nosim leče, ampak mi v času nosečnosti sploh ne pašejo, zato sem zdaj pristala na očalah. Full so me motile, pa nekam motno sem vidla. Nevem, a je kriva nosečnost ali bi mogla na pregled in dobite druge.
Glede torbe pa jo imam jaz spakirano kakšen teden, rok imam pa 26.9.. Mah, tolk jih je prej rodilo, da sem se tudi jaz odločila, da dam notri tiste najnujnejše stvari. Moj user posted image   ali pa sama bom dala tik pred odhodom notri še kozmetično torbico pa nekaj za spit in piškote.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11786
10.9.2007 14:31:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, tudi jaz pijem veliko čaja - bebe čaja. Zdaj pa ne vem točno koliko. Se mi zdi, da okrog 4 litre pa še vodo pijem zraven. Kravje mleko in izdelke sem črtala, ker jo je zvijalo. Sandra, kateri čaj za dojenje pa piješ?Tudi pri nas je bila danes patronažna in v sredo se bo Maja že namočila v svoji prvi domači kopeli user posted image  Teža gre počasi navzgor..tok tok, da bi tako ostalo še naprej. Zdaj bo enkrat poskok v potrebah po mleku. Kako ti pa Enej kaj spi? Je že ustvaril kakšen ritem?

js pijem čaj pri dojenju iz lekarne

najin je tako užival v vodici user posted image

spi...hmmm...kakor kdaj
danes je bil na joški od 1h do 3h user posted image user posted image user posted image
pa če ga hočem dat v pojslco ima takoj oke ko sova in noče zaspat...
ko pa ga imava pri sebi v pojstli pa spi tudi po 3 ure...sam vsake tolko pokuka na eno oko,če sem js še zravenuser posted image

čez dan pa spi po 2-3 ure

kaj pa tvoja Maja?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11787
10.9.2007 14:33:50   
lemavrica
Ojla,

evo mene nazaj iz P. Preživela pregled, ki je bil na mojo srečo popolnoma neboleč. Odprta sem 2cm, MV zmehčan, vse pripravljeno na štart, še CTG je baje en popadek pokazal. Zdej sem pa do srede frej, pol imam pa sprejem v P.
No sicer upam da bo user posted image  že prej pokazal kak interes za ven. Moj bi sicer najraje videl da se izogne datumu 11.9 ker pol bodo imeli vsi asociacijo na teroristični napad. Sama sem upala da bo danes, da bo njegov roj.datum kombinacija najinih datumov. Moj ima roj.dan 10.6 jest pa 18.9 in bi blo tko fino 10.9.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11788
10.9.2007 14:34:07   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Sandra, kako se imenuje ta čaj?

se ga kupi v lekarni čaj pri dojenju
mi smo ga imeli tudi v P za pit in sem ga fulll spila na dan-tudi po 3l
in ga normalno sladkaš-ne pretiravaš

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11789
10.9.2007 14:35:41   
nora
evo mene s pregleda. Danes sem se naučila nekaj novegauser posted image za ctg moraš biti sita!!! G me je takoj vprasala, ce sem lačna, pa sem si mislila, kako ve, da nisem jedlauser posted image rekla sem, da sem pojedla 2 jabolki, pa je rekla da nosecnice ob tej uri bi ze kosilo mogle imeti. Po jutrasnjem tehtanju nisem si upala kaj več pojest. ctg ni bil tolk dober, otrok naj bi bil bolj zivahen.., v smislu otrok trpi, ker je mami lačnauser posted image
lemarvrica je sigurno v Puser posted image nič se ni javila danes. Drzimo pestiuser posted image user posted image Emm, tudi tebi srečno, če gres v RImuser posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11790
10.9.2007 14:46:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Zdej sem pa do srede frej, pol imam pa sprejem v P.

O lemavrica, pa si še v enem kosu.
Torej, če v dveh dnevih ne bo nič, te v sredo prav sprejmejo v p., al kako? So rekli kaj, če ti bodo sprožili porod?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11791
10.9.2007 14:47:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

A ima mogoče katera še podobne težave: Nosim leče ampak zadnje čase me pogosto bolijo oči in glava, tako da jih moram ven dat in očala gor. Tudi zdi se mi da z leči nikakor ne vidim dobro.

Jaz nosim leče, pa mi sedaj konec nosečnosti tudi ne pašejo ravno najbolj, zato imem doma ves čas očala. Se mi zdi da malo megleno vidim in da jih včasih čutim v očesu, to pa vsekakor ni prav. Mogoče se mi je tudi dioptrija kaj spremenila, baje je to v  user posted image zelo pogost pojav. Ampak se med user posted image ne spreminja dioptrije, ponavadi se počaka par mesecev po porodu in se gre na ponovni pregled in se dioptrija ponovno oceni. Tako mi je moja okulistka povedala.
Pa zlo moramo pazit med porodim da imamo ves čas zaprte oči, ker nam bodo zelo žilice popokale in dioptrijo si lahko tako zelo pokvarimo.

Taj83, pa kaka zamera s stavami. Jaz sem še najboljša od vseh, jaz sem stavila na 20.9. in to iz prve brez razmišljanja. In mislim da bom še kar dolgo noseča, če ne drugo da tašči nagajamuser posted image user posted image user posted image .

Torbi za v P pa sem spakirala pred 1 mesecem. Ko bo akcija dam noter samo še polnilec, očala, fotoaparat in pijačo. Prigrizek je že notuser posted image . Če ga ne bom šla prej pojestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11792
10.9.2007 14:47:54   
lemavrica
Ja če ne bo nič bodo sprožili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11793
10.9.2007 14:50:17   
Anonimen

Upam, da bo šlo kar samo od sebe. user posted image
Zdaj pa že veš, da boš najkasneje v sredo že mamica. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11794
10.9.2007 14:51:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Torbi za v P pa sem spakirala pred 1 mesecem. Ko bo akcija dam noter samo še polnilec, očala, fotoaparat in pijačo. Prigrizek je že notuser posted image . Če ga ne bom šla prej pojestuser posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi že prigrizek noter. user posted image  Spakirala pa sem 14 dni nazaj.
Boste vzele s sabo kakšno brisačo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11795
10.9.2007 14:55:00   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Upam, da bo šlo kar samo od sebe. user posted image
Zdaj pa že veš, da boš najkasneje v sredo že mamica. user posted image

Ja sej to me tolaži da bo v sredo končno dan D in da bom končno imela najinga user posted image  v naročju.
Moram pa res pohvalit to zdravnico ki me je dones pregledovala, ker je bil res ful previdna pri pregledu. Sem ji kar povedala da imam ful nizek prag bolečine in se je res potrudila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11796
10.9.2007 14:55:19   
Anonimen
Sandra, ta čaj, ko ga piješ je res full dober! Lahko se ga kupi tudi na tržnici ali v kakšni zeliščni trgovini. Je dober za mleko + za user posted image  krčke! Jaz imam janež domač, kumino pa bom kupila na tržnici, pa bom lepo zmešala.

Mamice, a vašim user posted image  dodajate kaj čaja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11797
10.9.2007 14:57:36   
Anonimen
Taja83: baje je to med nosečnostjo lahko zelo pogosto. Vid se posabša in tudi veliko ženske ne more več nositi leč, zato prešaltajo na očala.

Lemavrica je rekla, da ima pregled, tako da lahko, da je zadržana.

Nana: ti si bogat vir nasvetov user posted image .

Se tipkamo kasneje. 

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11798
10.9.2007 15:15:05   
PBJ
Cuma, nič se bat!! Naravni porod je 100% boljši in lažje okrevanje.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11799
10.9.2007 15:18:42   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: ašun
Žarnica sporoča....
9.9. 07.ob 21.49 se je rodila Hana, dolga 51cm in težka 3400g. 

ISKRENE ČESTITKE!!

Sandra, jaz pijem vodo, jabolčni sok in čaj za dojenje, ampak slednjega samo 2 šalici na dan. Nisem prepričana, ampak zdi se mi, da tako piše na škatli??? Imam pa tistega od HIPPa (zdaj se mi ne da it pogledat).

taja83, mene so tudi leče motile in sem jih že na začetku nosečnosti popolnoma nehala nosit. Vmes sem jih še kdaj dala v oči in ni bilo hudo, ni pa šlo par dni zaporedoma.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?