|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  468 469 [470] 471 472   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.9.2007 10:14:55   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

ufff, tukaj sem pa nekaj "zašuštrala" - kaj je nerodnost in zmedenost tudi kaki predporodni znak ???
Ker če je, sem danes definitivno za v P...
user posted image

Kaj si zdaj skuhala? user posted image

poglej moje sporočilo 11715user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11726
10.9.2007 10:15:16   
Anonimen
Čestitke Žarnicauser posted image . Dobrodošla Hanauser posted image user posted image .

Pri meni se itak nič ne dogaja, če nebi po datumu vedela da sem dva dni pred pdp bi si še mislila da sem v 8 mesecuuser posted image . Se mi pa vseeno zdi da se mu je trebuh spustil, ko sem zjutraj v postelji ležala na hrbtu, sem naenkrat ugotovila da se lahko spet za rebra primem in da imam celo žličko praznouser posted image . Tega že dooolgoooo nisem čutila. In tudi trebuh je bolj okrogel kot bi pojedla košarkaško žogo, pred tem pa je bil ves čas kot podolgovata lubenica. Ampak o kakih popadkih pa ne duha in ne sluha......Še čelade si ni začel natikatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sedim imam cel trebuh na nogah naslonjen, temu pa bi rekla da je malce neprijetno, sedaj vem kako se počutijo res res debeli moški z velikim trebuhomuser posted image .

user posted image Imam pa nov problem.....Na obeh pregibih nog se je mi je kar pošteno vnela koža. Pravi plenični izpuščajuser posted image . Zgleda da me spodne hlače ribajo, pa spodaj je vse že tako zadebeljeno da res ni ničemur podobno. Včeraj sem se stuširala in klicala moža da pride pogledat, po njegovi faci sem ugotovila da zgleda spodaj vse tako neužitno, da ga je najbrž vse minilo za nekaj časa. Pravi da imam kožo čisto rdečo in vneto, ampak samo v pregibu, pri tamali in tam okoli je vse ok. In mi je namazal z Bepanthenom. Pa me zanima če ima še katera to težavo oz. kaj predlagate naj gor namažem da se čim prej zaceli, ker zdaj pa imam res vse doma od otroške kreme za ritko, hladilno mazilo iz lekarne, otroški puder, Bepanthen... ? Ker pa zdaj tam nekih vnetij kože res ne rabimuser posted image . Pa naj povem, da imam točno zaradi tega tudi ves čas ob straneh gate mokre, kot da bi iz teh ranic kaj teklouser posted image . Bljak.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11727
10.9.2007 10:16:40   
Anonimen

Duskamb, kaj zdaj?! Kam si se izgubila? Predihuješ popadke?user posted image

Jaz sem pridna in vmes sesam!!user posted image  Če sem že nalila vodo v sesalec, da jo vsaj izkoristim, ker drugače bo jutri že smrdelauser posted image

Sem pa še zmeraj v pižami. Trenirka se mi suši že od včeraj popoldan. Počasi mi bo zmanjkalo oblačil. V kaubojkah pa se mi res ne da pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11728
10.9.2007 10:18:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

In mi je namazal z Bepanthenom. Pa me zanima če ima še katera to težavo oz. kaj predlagate naj gor namažem da se čim prej zaceli, ker zdaj pa imam res vse doma od otroške kreme za ritko, hladilno mazilo iz lekarne, otroški puder, Bepanthen... ? Ker pa zdaj tam nekih vnetij kože res ne rabimuser posted image . Pa naj povem, da imam točno zaradi tega tudi ves čas ob straneh gate mokre, kot da bi iz teh ranic kaj teklouser posted image . Bljak.

Nimam teh težav. Ampak ti predlagam, da si po umivanju dobro posušiš in se namaži z ognjičevim mazilo,!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11729
10.9.2007 10:21:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Duskamb, kaj zdaj?! Kam si se izgubila? Predihuješ popadke?user posted image

Jaz sem pridna in vmes sesam!!user posted image  Če sem že nalila vodo v sesalec, da jo vsaj izkoristim, ker drugače bo jutri že smrdelauser posted image

Sem pa še zmeraj v pižami. Trenirka se mi suši že od včeraj popoldan. Počasi mi bo zmanjkalo oblačil. V kaubojkah pa se mi res ne da pospravljat.

A pridna torej. user posted image
Saj jaz sem tudi še vedno v pižami. Pa tako komot mi je.

Srček mislim, da je ok, da si si namazala z Bepanthenom. Kar maži, kakšen učinek pa ja mora biti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11730
10.9.2007 10:22:22   
Anonimen

poglej moje sporočilo 11715user posted image

Ah, saj ni hudo! Saj smo razumele kaj si želela povedati in komu. user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11731
10.9.2007 10:23:52   
Anonimen

In mi je namazal z Bepanthenom. Pa me zanima če ima še katera to težavo oz. kaj predlagate naj gor namažem da se čim prej zaceli, ker zdaj pa imam res vse doma od otroške kreme za ritko, hladilno mazilo iz lekarne, otroški puder, Bepanthen... ? Ker pa zdaj tam nekih vnetij kože res ne rabimuser posted image . Pa naj povem, da imam točno zaradi tega tudi ves čas ob straneh gate mokre, kot da bi iz teh ranic kaj teklouser posted image . Bljak.

Nimam teh težav. Ampak ti predlagam, da si po umivanju dobro posušiš in se namaži z ognjičevim mazilo,!!!

Jaz teh težav nima. Ti pa svetujem tako kot ti je Duskamb, da si umiješ in fajn posušiš, vendar si nikar ne maži z ognjičem, ker lahko povzroča hude dermatitise in jaz si nebi tam z njim mazala. Bi pa uporabila Bepanthen in morda malo Canestena, če ga imaš, pa obvezno udobne bombažne spodnjice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11732
10.9.2007 10:24:25   
nora
Imam pa nov problem.....Na obeh pregibih nog se je mi je kar pošteno vnela koža. Pravi plenični izpuščaj . Zgleda da me spodne hlače ribajo, pa spodaj je vse že tako zadebeljeno da res ni ničemur podobno. Včeraj sem se stuširala in klicala moža da pride pogledat, po njegovi faci sem ugotovila da zgleda spodaj vse tako neužitno, da ga je najbrž vse minilo za nekaj časa. Pravi da imam kožo čisto rdečo in vneto, ampak samo v pregibu, pri tamali in tam okoli je vse ok. In mi je namazal z Bepanthenom. Pa me zanima če ima še katera to težavo oz. kaj predlagate naj gor namažem da se čim prej zaceli, ker zdaj pa imam res vse doma od otroške kreme za ritko, hladilno mazilo iz lekarne, otroški puder, Bepanthen... ? Ker pa zdaj tam nekih vnetij kože res ne rabim . Pa naj povem, da imam točno zaradi tega tudi ves čas ob straneh gate mokre, kot da bi iz teh ranic kaj teklo . Bljak.

jaz imam mokre hlačke, ker potim. Ponavadi imam skrizane noge in trebuh na nogah, pa tako vroče mi je in min 3x na dan menjam hlačke, ker so mokre. Pred 1 tednom, me je malo peklo, tam kjer so se mi drnile hlačkeuser posted image (najbrz sem imela manjse hlačke za mojo rituser posted image ) in je mož rekel, da je malo rdeče od hlačk in me je namazal z bepanthenom, naslednji dan ni bilo nič. Mislim, da je beapnthen prava izbirauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11733
10.9.2007 10:24:49   
Taja339
Pa me zanima če ima še katera to težavo oz. kaj predlagate naj gor namažem da se čim prej zaceli, ker zdaj pa imam res vse doma od otroške kreme za ritko, hladilno mazilo iz lekarne, otroški puder, Bepanthen... ? Ker pa zdaj tam nekih vnetij kože res ne rabim . Pa naj povem, da imam točno zaradi tega tudi ves čas ob straneh gate mokre, kot da bi iz teh ranic kaj teklo . Bljak.

Jaz prisegam na Bepanthen, sploh če se ti cedi ven.
Ker jaz sem si s tem mazala tudi tetovažo, ko sem se dala tetovirat in je bila še rana sveža in to povem - je bomba!user posted image
Lahko pa tudi ognjič (tako kot je rekla duškamb) ali pa ribje mazilo ali cinkovo mazilo.
Sta tudi super za take površinske ranice.

Sicer pa zdaj najprej prakticiraj z Bepanthenom.

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11734
10.9.2007 10:27:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Jaz teh težav nima. Ti pa svetujem tako kot ti je Duskamb, da si umiješ in fajn posušiš, vendar si nikar ne maži z ognjičem, ker lahko povzroča hude dermatitise in jaz si nebi tam z njim mazala. Bi pa uporabila Bepanthen in morda malo Canestena, če ga imaš, pa obvezno udobne bombažne spodnjice.

O.K. Ampak nam je navadno ognjiček pomagal pri raznih kožnih težavah, ranah, opeklinah,.... Ampak nisem zdravnik!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11735
10.9.2007 10:31:28   
Anonimen
Punce, rabim pomoč pri izbiri. Kaj menite, kateri je lepši/boljši?

user posted image    

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11736
10.9.2007 10:32:22   
Anonimen

Jaz prisegam na Bepanthen, sploh če se ti cedi ven.
Ker jaz sem si s tem mazala tudi tetovažo, ko sem se dala tetovirat in je bila še rana sveža in to povem - je bomba!user posted image

TETOVAŽA - TI PA NISI KAR TAKO.
Obožujem tetovaže - male, okusne,.... ampak sem prevelika user posted image , da bi se sama odločila za kaj takšnega. Sem pa mojemu user posted image  že v naprej povedala, da če se bo najina Žana kdaj želela tetovirat, ji bom to dovolila!

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11737
10.9.2007 10:34:12   
Anonimen
Tianna - kaj jaz vem - meni osebno je spodnji lepši!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11738
10.9.2007 10:38:16   
Anonimen
Grem jaz v trgovino, pa na eno kavico, da grem malo med ljudi; pa se beremo še kaj potem.

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11739
10.9.2007 10:40:57   
Anonimen
Meni je spodnji lepši, imam podobnega.

Jaz imam bepanthen tudi doma še od pearsingov, sedaj pa sem si že vse razen enega pobrala ven, pa še tega si bom v kratkemuser posted image . Se ločujem enega po enega, da ni prevelik šok. Drugače pa tudi obožujem tetovaže, samo se nikoli ne morem odločit, ker je res za celo življenje, nekaj kaj mi je danes všeč ni nujno da mi bo čez 1 leto, kaj šele čez 30.
Drugače pa zgleda da se mi je to vnelo od gumic na gatah, nosim pa že celo nosečnost samo bombažne. Zdaj sprobavam kako je imeti plenični izpuščajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11740
10.9.2007 10:41:20   
Anonimen

Grem jaz v trgovino, pa na eno kavico, da grem malo med ljudi; pa se beremo še kaj potem.

pa-pa

PA JE SPET ŠLA!

Grem jaz malo v kopalnico na kolena. Mogoče pa pospešim zadevo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11741
10.9.2007 10:42:22   
Anonimen
Tianna: meni sta oba lepa. Mogoče je zgornji bolj razgiban, ima več teh igračk tudi na tleh in jih bo mali grabil potem ko se bo že plazil. V bistvu pa sta oba lepa, kateri je pa bolj uporaben bi morda povedala kakšna mamica, ki podobne stvari že ima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11742
10.9.2007 10:42:36   
Anonimen
Žabonka se zahvaljuje za čestitke, obe sta v redu in se cartata, domov gre v soboto, ker je imela CR.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11743
10.9.2007 10:46:16   
ašun

Grem jaz malo v kopalnico na kolena. Mogoče pa pospešim zadevo!user posted image user posted image user posted image

Nič ne pomagauser posted image , sem včeraj pomila celo kopalnico na kolenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11744
10.9.2007 10:53:50   
LINA31
Dobro jutro user posted image ,

sem pol urce nazaj vstala. Uf...je pasal spanec.
ŽARNICA...ČESTITIKEuser posted image
Zdaj pa res že vsak dan ena nova rodi. Fajn....saj je prav. Drugače? Vidim, da ste veliko napisale, saj sem kar nekaj časa rabila, da sem prišla na tekoče strani. Jaz bi morala čez pol ure na dekompresijo, pa sem še preveč zalepljena, da bi se odpravila....bom prestavila.

srček...po mojem za tako vnetje Bepanthen čist ok...tako kot so že druge svetovale.
glede blazine z igrali...pa je meni super vrhnji, ker ima tudi uno blazino za pod glavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11745
10.9.2007 11:02:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Nič ne pomagauser posted image , sem včeraj pomila celo kopalnico na kolenih.

NE MI TO REČT!!user posted image user posted image user posted image  Kopalnica je moje zadnje upanje, ker oken pa se mi res ne da pomivat!

Imam pa srečo, da je naša kopalnica bolj mala, ker drugače nevem če bi se še uspela dvignit na noge. Vrjetno bi na vseh štirih počakala, da me kdo najde in mi pomaga. Ta trebuh je pa res prava nadloga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 11746
10.9.2007 11:09:11   
NalLa
Punce kar se tetovaže tiče sem si hotla dat jest par let nazaj začasni tatoo in sicer sem hotla met okrog popka tetoviran en mali sonček. A si ga predstavljate zdej? To ne bi bil sonček ampak sonceeeeee. No, še dobr, da me je fant prepričal, da neuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11747
10.9.2007 11:13:38   
Taja339
Ma ja, sem si skozi želela nekaj malega nad guzico in sem se pred par leti tudi odločila.
in ni mi žal.user posted image
Imam pa ga tako nizko, da se ne vidi iz "gat" ven, tudi kopalke ga pokrijejo, še kake tangice, ki niso čisto na špagico skrijejo mojo rožico.
Pa še presenečena sem bila ko sem ga dala delat - niti malo me ni bolelo. Je pa res, da imam kar visok prag bolečine.
user posted image
No, tudi jaz bi to dovolila svoji tamali - sicer še ne sedaj pri 7-ih letih hahahahaha, kdaj kasneje pa že user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11748
10.9.2007 11:15:08   
Anonimen
Pucanje ne paliuser posted image . Jaz sem naredila celo generalko, vsak dan nekaj, kuhinjo komplet, hladilnik in skrinjo, kopalnico od gor do dol, še ploščice, okna, zavese oprala.....pa se mi Žan samo reži in si misli svojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11749
10.9.2007 11:15:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce kar se tetovaže tiče sem si hotla dat jest par let nazaj začasni tatoo in sicer sem hotla met okrog popka tetoviran en mali sonček. A si ga predstavljate zdej? To ne bi bil sonček ampak sonceeeeee. No, še dobr, da me je fant prepričal, da neuser posted image .

DOBRA FORA! user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  468 469 [470] 471 472   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  468 469 [470] 471 472   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?