|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.9.2007 15:20:03   
lemavrica
ŽARNICA ČESTITKE ZA HANO user posted image user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 11801
10.9.2007 15:23:50   
andreja32
Po moje da ima Emm v mislih bel izcedek, podoben belemu toku,....sam količina je večja (vsaj pri meni)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11802
10.9.2007 15:27:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

Po moje da ima Emm v mislih bel izcedek, podoben belemu toku,....sam količina je večja (vsaj pri meni)user posted image

Čisto možno, ampak kaj, ko me nismo zdravniki, pa... Kdo ve. Pa še čez PDP je, tako da... Če se ne gre pokazati v p., naj vsaj pokliče in vpraša - vsaj jaz bi to naredila na njenem mestu.

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 11803
10.9.2007 15:36:26   
Anonimen
Andreja32, s čim pa si zdraviš ta izcedek? Če si ga no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11804
10.9.2007 15:42:17   
Taja339
evo mene iz popoldanskega spanja ...
user posted image
Uau, že dolgo nisem popoldan spala, danes pa mi je kar zapasalo.

Emm ima še popadke zraven, koliko sem zasledila. Vsaj rekla je, da jo nekaj špika - jaz bi raje kar v P poklicala.

Danes sem dobila eno idejo ... pa zbiram predloge ....
V CE porodnišnici imaš porodno sobo in tam je tudi CD predvajalnik ... pa so nam na ogledu rekli, da lahko svoj CD zraven prinesem.
Sedaj pa ne vem kaj bi si posnela. user posted image
Moj user posted image  navija za MI2 in Siddharto ... no, saj je res, da Hana vedno začne skakat, ko to sliši, sam za v P pa se mi ne zdi najbolj primerno ... si predstavljate refren Siddharte med mojimi popadki in porodom : "... stran glejte vsi, to je moje klanje ..."

Uau !!!!!!!!!!

Ajde - zbiram vaše predloge, pa nardim RR Cd za lažje in hitrejše rojevanje ... user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11805
10.9.2007 15:44:18   
lemavrica
Sama bom imela 100% Siddhe sabo. Me nič ne briga kaj si kdo misli. user posted image  je že tko navajen na to muzko da brez sigurno ne grem rojevat.
Sicr pa ta refren iz Klinika niti ni tako slab za med porodom, sicer bi bolj pasalo ...in krvavo bo meso, spomin ohranjalo... seveda brez nadaljevanja,ki nikakor ne paše k porodu.
Drugač pa če sta fana take muzke, priporočam še BFM

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11806
10.9.2007 15:48:52   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sama bom imela 100% Siddhe sabo. Me nič ne briga kaj si kdo misli. user posted image  je že tko navajen na to muzko da brez sigurno ne grem rojevat.
Sicr pa ta refren iz Klinika niti ni tako slab za med porodom, sicer bi bolj pasalo ...in krvavo bo meso, spomin ohranjalo... seveda brez nadaljevanja,ki nikakor ne paše k porodu.
Drugač pa če sta fana take muzke, priporočam še BFM

user posted image user posted image user posted image  

Škoda, da boš rodila v LJ - bi mi kar nasledstvo CD-ja v P pustila ...

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11807
10.9.2007 15:50:53   
lemavrica
Naš mali bo že rojen "Sidd freak", glede na to da so stalni spremljevalci v avtu, pa na ene treh koncertih je tud že bil user posted image .
Bi ti z veseljem pustila CDuser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11808
10.9.2007 16:15:47   
Anonimen
O ja, ob Siddharti pa bi se dalo fino rojevat. No, jaz ne bom nič jemala s sabo, ker bi me najbrž tam pošteno motlo. Sem takšna da če me kaj boli, sem najraje čisto sama in v tišini. Drugače pa je avto pred P parkiran im moža naženem po CD če je treba.
Sem si pa knjigo spakirala za s sabo, pojma nimam zakaj, se mi zdi da lahko da bom tam še dolgo čakala in zvezde štela ali pa če bom sama v sobi bom si dolgčas preganjala s knjigo. Saj user posted image itak 3/4 časa samo spijo, pa tam nimaš kaj bolj paametnega delat kot čakat taščo da se prikažeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11809
10.9.2007 16:16:20   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Naš mali bo že rojen "Sidd freak", glede na to da so stalni spremljevalci v avtu, pa na ene treh koncertih je tud že bil user posted image .
Bi ti z veseljem pustila CDuser posted image

no, potem pa bo nekaj takega kot naša ...user posted image
sem bla tudi na ene par koncertih zdaj v pozni nosečnosti (Na Pivu in Cvetju, na Planini pri Sevnici, ...) user posted image user posted image user posted image , tak da me je folk kar malo postrani gledal.
Joj, meni je pa blo tak fajnnnnnnnnnnnnn!

Neposredna povezava do sporočila: 11810
10.9.2007 16:21:39   
Taja339
Sem pa bolj resno razmišljala o muziki 80-90ta, kaj pa vem ...
Kakšna Sade in Terence Trend`Darby ne bi škodil ... user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11811
10.9.2007 16:25:35   
Taja339
ali pa  ... Letter to my unborn child - 2Pac

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11812
10.9.2007 16:41:53   
Anonimen
Gunsi-Sweet child of mine

lahko pa tudi Marilin Mansona, bo to vidle kako hitro bi se rodilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11813
10.9.2007 16:49:04   
taja83
ja tud jst sem zdele malce počivala, sam zdej so me pa drugi zbudiliuser posted image .
Hvala vam za odgovore, očitno bom zdej nekaj časa kr na očalah. do sedaj me res niso leče nič motile. ampak zdaj sem pa že prejšnji teden ugotovila, da se mi nikakor ne uležejo dober, pa me začnejo oči bolet. bom pač spet sova.user posted image user posted image user posted image

Lemavrica zate pa verjamem, da si že ful neučakana, tko da punce zdaj pa kr malce počakate, zdej je pa res Lemavrica na vrsti.

Vidim da ste že vse ful prej pripravile torbe, jst mam pa še dva tedna do poroda pa še tuhtam ali je že čas ali ne. joj kako sem jaz neskrbnauser posted image . ma nič jutri jo bom pripravila pa bo. mi je ravno danes rekla mami, da verjetno da bom res kaj prej, no pa sej to je že g. rekel. bomo videli, kaj bo jutri rekel. če sem že kaj odprta.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11814
10.9.2007 16:49:52   
Taja339
TO BOM PA ZIHER VZELA - Annie Lennox - Sweet Dreams user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11815
10.9.2007 17:10:33   
taja83
Pikica pokica luškane slikice!!! Očitno je bratec dobro sprejel sestricouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11816
10.9.2007 17:46:00   
Anonimen
Pikica Pokica, lepe slikice! Zoja je res prav cukrček. Pa seveda bratec tudi.
Tista, ko ste vsi trije, je res lepa. Očka manjka na njej. user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11817
10.9.2007 17:50:43   
Anonimen
Pri nas pa malo kaže na to, da je mož končno službo dobiluser posted image . Upam da res, so ga prej klicali naj pride jutri ob 9h tja. Držite lepo prosim pesti, ker res res rabi službo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11818
10.9.2007 17:51:46   
jst86
ojla čveke!

najprej bi se vsem zahvalila za čestitke in čestitala novim mamicam!user posted image
midva sva danes prišla domov.Leon je ful priden(tok,tok,tok),veliko spančka,ma ful je en cortek.user posted image
v sredo ponoči sem se mogla ponovno it pokazat v P ker so bili popadki res že pogosti in so me zadržali.spala zaradi bolečin nisem nič,zjutraj pa so mi dodali še umetne in smo šli rodit.

za seznamček sta se sestrici zmotili-Leon je bil težak 3950g.
se tipkamo,me tok šivi bolijo da ne morm več sedet.user posted image

drugače sem pa res vesela da je moj Leon končno pri meni in očku!res je lepo biti mami!
veliko sreče in hiter in čim manj boleč porod vam želim!

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11819
10.9.2007 17:59:04   
Anonimen
Doborodošla Jst86 doma in spet med namiuser posted image . Ko boš utegnila pa bi bile zelo vesele tvoje porodne zgodbe.

Pa poljubčke Leonuuser posted image .

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 11820
10.9.2007 18:10:29   
*tajda*
Čau nosečkeuser posted image
Glede leč je tko da ih jaz zaenkrat še kar lepo prenašam bom pa šla po porodu na pregled ker imam občutek da se mi je vid poslabšal.

Glede glasbe pa si bom jst v porodno vzela pemico READY OR NOT HERE I COME YOU CANT STOP od Fugesuser posted image

Čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bla danes na ctg-ju...niti enga popadka tko da bomo še čakaliuser posted image

< Sporočilo je popravil *tajda* -- 10.9.2007 18:11:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11821
10.9.2007 18:11:01   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pri nas pa malo kaže na to, da je mož končno službo dobiluser posted image . Upam da res, so ga prej klicali naj pride jutri ob 9h tja. Držite lepo prosim pesti, ker res res rabi službo.

Že držimo - za službo pa vedno !!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11822
10.9.2007 18:18:07   
NalLa
Srček držim pesti za službo.

Jest86 dobrodošla nazaj.

A v Ljubljanski porodnišnici imaš tud lahko glasbo?

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11823
10.9.2007 18:20:00   
Mokka1
Samo od srede me ni, pa ste naklofale 40 straniuser posted image user posted image user posted image
Vesele novičke od mene - z Galom sva včeraj prišla domovuser posted image user posted image user posted image
Rodili smo 6.9. ob 4.07. Fant je imel 3680 g in 51 cm.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11824
10.9.2007 18:20:52   
Taja339
user posted image user posted image user posted image  Čestitke jst86 in Leon - pa seveda atiju tudi !!!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 11825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?