|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
21.2.2007 20:24:42   
Anonimen
Še to. Vidim, da vas je morala večina kupiti materinske. Jaz sem jo dobila v prvi in sedaj v 2. nosečnosti zastonj. Meni se ne zdi fer, pa čeprav je samo 5 evrov.

Jaz pa se za NS tudi tokrat nisem odločila. Tveganje mi še nič ne pove...
Drugače pa je otročička G pred petimi dnevi dobro pogledala, čez en teden pa ga bo zopet. Šli bomo pa na 3d uz tam okrog 20 tedna, ker smo šli tudi pri prvem.

user posted image user posted image   11 t

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
21.2.2007 20:46:16   
sandra85
oj punce...
eve meni iz službe malo prej user posted image

sem ugotovila, da že 2 dni jem sam neke sendviče, ki tak glupo delam cel teden, da nimam niti časa v miru eno normalno kosilo pojest user posted image zaj pa sem si mlad krompirček v pečici nardilauser posted image se mi je zluštal...vem da ni zdravo, ma....kaj pa je dandanes sploh zdravouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
21.2.2007 20:48:24   
lemavrica
Si mi pa lušt naredila s temle mladim krompirjem. Jest bi tud kej takega samo kaj ko mi sabo misel na bolj mastno hrano ne naredi nič fajn v želodcu.
Dones nas je bolj malo septemberk tle gor.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
21.2.2007 20:58:36   
guppy
Zgleda, da je tak zaspan dan. Meni ni pomagalo niti tistih 11-12 ur ponoči, še čez dan sem zaspala za dve urici, da bo "zihr". Pa moram priznati, da me že zdaj vleče v posteljo. Sem preverila, da nimam slučajno kake vročine, ampak zgleda da sem samo pretirano utrujena.

Za materinsko se tudi meni zdi fer, da jo dobiš zastonj, če jo že plačamo na 101 način. 5 € gor ali dol, gre za princip, ne za denar. Je pa seveda lažje plačati in biti tiho user posted image

Danes mi je zmanjkalo zaloge paštete pa sem pojedla sirček. Napaka! Še vedno po vseh mlečnih izdelkih obvezno bruham in to nekaj podobnega skuti... Fuj, ogabno. Se opravičujem, da to sploh opisujem. Tale moj želodec je ponorel, mene pa tako vabi, da bi se najedla sadnih jogurtov, dokler se ne razpočim. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
21.2.2007 21:27:22   
sandra85
zaj sem se pa napapalauser posted image
res smo danes bolj malo zgovorne...
sej sploh nevem kaj nej napišem...nič ni novega...
meni se pa skori nič ne pozna trebuščekuser posted image pa bi rada da se mi čimprej pozna, da bom tak ponosno hodla z njim okrog, da bojo VSI vedeli, da nosim v sebi eno lepo user posted image
kaj pa ve? komaj čakate da bote lahko trebuščka pokazale, ali vam ni všeč trebušček?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
21.2.2007 21:27:41   
nora
guppy ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image jaz bi tudi rada imela fantka in punčko, ampak zal bo samo eno ali drugouser posted image Hvala za št Pusenjaka, danes sem se končno narocila 13. 3, sem nestrpnauser posted image
Materinsko knjizico sem dobila zastonj in mi ni jasno zakaj vam to zaracunajo, saj pise da to pripada nosecnicam zastonj....
Tudi jaz imam bel izcedek brez vonja in to vsak danuser posted image sem povedala G, pa je rekel da to ni nič, samo nikoli ga nisem imela tolk velik, pa me je malo strah.

Zanima m e, če se vsakič na NS kaze spol ploda? Kolk bi rada vedla kaj je...sem brala da nekaterim sele v 20 tednu so povedali kateri spol je...to je pa dolg za cakatuser posted image

Lahko noč vsemuser posted image . Jaz ze komaj zdrzim za računalnikom, bom kar tukaj zaspalauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
21.2.2007 21:47:53   
lemavrica
Guippy sej mlečni izdelki tud meni ne dišijo, pa tko bi rada jagodni jogurt pojedla pa si enostavno ne upam.
Men pa še kar paše da nimam trebuščka, poroka pa to.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
21.2.2007 21:50:10   
Anonimen
Nora, na isti dan sva naročeni pri dr. Pušenjaku. Mogoče se pa bova videli?? Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.2.2007 21:55:45   
sandra85
lemavrica a imaš že rezervirano poročno obleko?
kaj ni tut na obleki lepo, če se mal trebušček vidi?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.2.2007 21:55:55   
nora
Res je tiannauser posted image Ob kateri uri si naročena? Jaz sem ob 19h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.2.2007 21:58:03   
Anonimen
Jaz pa ob 18:45h!!! 15min bom torej noter.. Malo a? Ne bodi jezna, če se bo kaj zavleklo, pa boš morala kakšno minutko počakati. Prav? V katerem tednu boš?

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.2.2007 22:00:36   
nora
user posted image user posted image Nič ne bom jezna, samo da bos zadovoljnauser posted image Bom ze počakalauser posted image Mislim da bom zacetka 12 tedna, kaj pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
21.2.2007 22:03:46   
Anonimen
Glede na zadnjo menstruacijo bom v začetku 13. tedna; glede na 1. UZ pa bom v začetku 12. tedna.
Se vidiva torej! user posted image user posted image user posted image  Kako je Slovenija majhna, kajne?

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
21.2.2007 22:06:20   
nora
Superuser posted image Se vidiva!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
21.2.2007 22:30:31   
Anonimen
Nora, več belega izcedka v nosečnosti je normalen pojav. Problematični so rjavi in kravavi user posted image  Ja, trebuščki so prav fletni..dokler ne začnejo ovirat obuvanja čevljev user posted image  in normalnega spanja user posted image  Tudi mene vleče spat. Prejle sem se tako zjokala ob filmu na Sloveniji 1. V zadnjem času itak za vsako figo jokam. Ko gledam našega fantka, ki naredi kakšno reč v stilu "velik sem", se spomnim, da je bil še leto nazaj mala nemočna štručka. Ga grem kar pogledat user posted image  Vsem mirno noč - pa dajte se že najest enkrat user posted image user posted image user posted image  sej se hecam, ampak ko vas berem, sem pa še jaz lačna kot volk! 

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
21.2.2007 22:32:57   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

lemavrica a imaš že rezervirano poročno obleko?
kaj ni tut na obleki lepo, če se mal trebušček vidi?user posted image

Ja obleko sem že rezervirala. Je sicer taka da se da še razširiti ampak tudi meni nejbrž ne bo preveč udobno  če bom imela že mal večji trebušček. Men poročna obleka ni glih najbolj udobna zadeva. Pa še tko rada imam svoje kavbojke da sem bom težko ločila od njih ko jih ne bom mogla več nase navlečt. Sej vem, bedast razlog.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.2.2007 7:25:35   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Tako pa sem začela zapravljatuser posted image  Včeraj sem si šla kupit nosečniške hlače, ker mi tudi najširše (preduser posted image ) niso več prav.
Drugače pa nestrpno čakam soboto in NS pri Pušenjaku. Slabosti so minile, glavoboli tudi, samo še utrujenost je ostala.

Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.2.2007 7:47:56   
CUKRČEK
Zanimivo, kako so različnih velikosti naši user posted image  Recimo da smo vse nekje enako noseče , bebiji se pa gibljejo od dveh centimetrov pa tja do sedemuser posted image Luštno

A hodi slučajno katera v zdravstveno dom na Vič?? K dr. Tadeji Štrumbelj??

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 22.2.2007 7:48:03 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.2.2007 8:42:54   
upanje-upanje
GUPPY, Evo moji podatki. PDP za enkrat 25.09.07, 1.nosečnost, sem iz KP  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
22.2.2007 8:48:51   
sevenka
Dobro jutro!

Sem ravnokar pojedla sirovo štručko in 2dcl navadnega jogurta. Pa želodček še štrudira ali naj obdrži ali ven vrže. user posted image
Jaz komi čakam, da se mi bo buši poznal, prav ponosno ga bom kazala. Drugače bomo pa imele ogromne bušije čez poletje, takrat bo dovolj časa za razkazovanje. Upam le, da ne bo prevroče poletje.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
22.2.2007 8:50:15   
helenav
Lep deževen dan vsem skupaj.

mene pa me slabosti ne pustijo živet. Včeraj sem bila tako slaba, da sem mislila, da bo treba nazaj v bolnico. Cel dan sem ležala in bruhala. Proti večeru sem se odpavila v trgovino, ki je zelo blizu doma, 5 minut hoje, pa me je kmali pobralu v njej. Začela sem se trest kot trlica, vsa sem se prepotila in na koncu poklicala moža, da me pride iskat, ker me noge niso več držale. Ko sem prišla domov, sem takoj letla na školjko in med bruhanjem se zraven še fajn zjokala, saj mi je teh celodnevnih sabosti čisto dovolj. Vse , čisto vse kar pojem, mi trebuh zavrne. Provala sem tudi ingver, pa mine pomaga.

Upam, da to kmalu mine in bom začela uživat v tej nosečnosti.

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
22.2.2007 9:14:11   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: sevenka

Dobro jutro!

Upam le, da ne bo prevroče poletje.

jaz tudi upam. Tudi v prvi nosečnosti sem bila noseča čez poletje (rodila konec julija), pa je bila kar kriza. V porodnišnico sem šla,ko je bilo zunaj 40 stopinj, notri še veliko hujše. Sobe nismo smele zračit, ker ni smelo biti prepiha. Grozno je bilo. Ko sva s tamalo prišle domov,pa seveda dež in ohladitev.user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
22.2.2007 9:14:40   
TheAngel
Tudi mi ti želimo, da mine. ASAP.

Mene pa samo 2 XXL mozolja XXXL bolita. Na robu ustnice. Taka kot 2 vulkana. Ko bilo vsaj na nosu ali pa kje če že morajo biti ne pa na robu ustnice. Krasno. REs sem ko šestnajstletnica.
Trebuščka mamo pa samo toliko kot je prebrava slaba.
Tele activie jogurti mi bodo kmalu dali nagrado za dobrega potrošnika heh.

Še en teden do pregleda in veselja in  razglašanja da bomo dobili dojenčka ali bog ne daj do jokanja...

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
22.2.2007 9:26:33   
Zoya27
dobro jutro vsem skupaj! tudi jaz upam, da ne bo prevroče, ko bomo visoko noseče. glede trebuščka pa se strinjam z lemavrico, da trebušček počaka do poroke.
čestitke vsem za dobre novice z nsuser posted image user posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
22.2.2007 9:33:21   
Anonimen
Pozdravljene!
Bomo že preživele vroče poletje, ker nam druga ne bo preostalo. Ko sem avgusta 2000 rodila sina je bilo 39 stopinj. Iz bolnice sem šla z otrokom takoj ven (bil je samo v plenički), ker smo v stanovanju imeli savno. Ampak, na srečo imamo zdaj klimo teko, da bodo vsaj noči bolj znosne.
Meni tudi ni več toliko slabo, edino vse mi smrdi - še posebej sveže oprano perilo. Hlače pa še zmeraj nosim svoje.user posted image

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?