|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
21.2.2007 10:44:49   
Anonimen
Nefretiti, moj škratek ne razume, da prihaja dojenček. Star je pa 16 mesecev. Ima doma tudi majhnega dojenčka igračko pa mu ni zanimiv. Sem ga pa naučila, da ob mojem spremstvu hodi gor in dol po stopnicah. Pa dvigujem ga malo, če je le zdrav, drugače je "štala". Guppy, čestitke za dobre rezultate in za novičko, da boste imeli parček user posted image  Upanje, tudi jaz si moram materinsko kupit. Kupiš jo v DZS-ju. Seveda ti pripada materinska, ampak kakor poznam zadevo iz prve nosečnosti vem, da je večina so-nosečk materinsko kupila, tako da mi to ni čudno. Povračilo lahko zahtevaš od ZZZS, ampak se za tako mali znesek ne splača.  Mene je pa včeraj tako noro bolelo in slabo mi je - če ne jem user posted image Tudi jaz komaj čakam na naslednji pregled drug teden, da vidim malega človečka. Buškica, držim pesti, da bo vse OK s tvojim bratom. Tudi moj user posted image  odhaja dol, sicer za krajši čas, ampak me skbri za znoret.

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.2.2007 11:04:32   
sandra85
BUŠKICA ti stojimo ob strani, veš da ne boš sama, če boš z nami!!! in ne sekiraj se-ni zdravouser posted image

GUPPY tko sem vesela zate!!!!!! res bi bilo lepo, ne(če bi imela parček) to mislim, da si vsaka mamica želi...

glede materinske knjižice meni jo je dala sestra pri G (5,1 €) ma jo rabiš, tko da mi ni bil problem dat teh 5 €.....
toliko bo še tvoj G zate naredu zaj  med nosečnostjo, da je teh 5€ res premalo!!!

js pa danes popoldan delam (ob 13h) pa sem se končno spet mal naspalauser posted image

lačna sem, pa moram prvo preštudirat, kera hrana mi trenutno paše...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.2.2007 11:05:27   
žarnica
tudi jaz sem morala kupit materinsko (7 eur). Danes sem bila v laboratoriju, jutri izvem rezultate.

Sicer sem pa tudi jaz imela povečan beli tok kak teden nazaj, pa me je G pregledal in ni bilo nič posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.2.2007 11:05:39   
guppy
Dobro jutro!

Včeraj me je tisti pregled tako sesul (ne sam pregled, ampak to, da sem morala od doma), da sem zaspala že ob 21.30 in spala danes do 10h!

lemavrica, dr. Pušenjak je meni osebno super. Všeč mi je, da je bila med pregledom prisotna sestra, ki je zapisovala vse razultate, tako da je on na glas govoril, kaj vidi. Meni je bilo to super, ker dobih 20 minutk gledš tisti UZ in on gleda če so nogice, rokice, če srček bije, koliko sta velika, kakšen je premer glave, dolžina stegnenice, če imata mehur (hehe, že kar v dvojini vse govorim), pogleda, če je prisotna nosna kost in pa seveda premeri nuhalno. To je toliko enih zadevic, da če ne bi poslušala, ne bi vedela, kaj gleda. Super občutek!

Najbolj pa mi je seglo v srce, ko sem videla lumpija kako mahata z rokicami kot dve navijačici... gor-dol user posted image . Sta že kar živahna!

Tako sem srečna, da je vse v redu, ravno zato sem hotela na NS... to je neke vrste prva morfologija, kjer se fajn vidi, če je z razvojem vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.2.2007 11:07:30   
buškica
Drage moje, hvala za podporo!
Se bom potrudila da se ne bom sekirala.
Anonimna, tudi jaz držim pesti za tvojegauser posted image

lp

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
21.2.2007 11:13:18   
upanje-upanje
Žarnica, kje si kupila materinsko knjižico?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
21.2.2007 11:14:03   
lemavrica
Materinsko knjižico lahko kupiš v DZS-ju.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
21.2.2007 11:16:08   
sandra85
ali pa rečeš sestri pri G

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: Septemberke 2007
21.2.2007 11:19:10   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

29.8. Nikki24 (potencialna septembrka, hihihi)

?.9. _mala_
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike
1.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. Anonimna user posted image user posted image user posted image
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
8.9. Anonimna user posted image  user posted image , 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27 (UZ 26.2.), 1n, Izola
11.9. sandra85, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
14.9. duskamb, 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D, 2n, okolica Doba
15.9. Taja339, 2n, Laško
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (UZ 28.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna, 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. taček
27.9. sevenka, 1n, Domžale
27.9. tanja981, 2n
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n, okolica Kamnika
29.9. nejca79, 2n 
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. upanje-upanje
??.9. katjuša79, 2n 

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: upanje-upanje!!!

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.2.2007 11:22:38   
guppy
upanje-upanje, mi lahko sporočiš kdaj imaš PDP, katera tvoja nosečnost je to in odkod si (seveda samo tiste podatke, ki jih želiš imeti na seznamčku).

Buškica in Anonimna, držim pesti, da bo z vajinima bratcoma vse v redu!

katjuša79, a že veš, kdaj imaš PDP?

helenav, očitno so ti razni izcedki popolnoma normalni, dokler nimajo vonja / imajo blag vonj. Mislim, da ti ni treba skrbeti.

Opažam, da vas ima kar nekaj rjavkaste izcedke. O tem je največ pisala nefretiti. Nekako glavni napotek, ki se ga da izluščiti iz vsega je, da če vas skrbi, pojdite h ginekologu, ki bo glede na situacijo morda predpisal kakšne tablete (dabroston ...) in vas dal na bolniško (mirovanje!!), če bo to potrebno. Upam, da čimprej mine!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.2.2007 11:43:46   
jacklyn
ojla sonosečke,

glede ugotavljanja ali bo fantek ali punčka vam moram povedati, da je razpredelnica v reviji Nosečnica drugačna kor na www.mama.si.

sicer pa se počutim malo bolje le dnevi se mi vlečejo........
komaj čakam pomlad

lepo se imejte in čuvajte svoje trebuščke in zaklad v njem

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.2.2007 11:50:48   
sandra85
ja res ni isto user posted image kero je zaj narobe!?
ma mani pride na obeh user posted image user posted image

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.2.2007 12:09:31   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: upanje-upanje

Žarnica, kje si kupila materinsko knjižico?

pri svojem ginekologu

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
21.2.2007 12:46:39   
cuma
Čau pupe!user posted image

Po včerajšnjem preplahu, sem danes boljše. Izcedek je že včeraj ponehal in danes ga tudi ni! user posted image  Med. sestra moje G mi je rekla, naj ne dvigujem težkih bremen in naj počivam, ker takih izcedkov ne sme biti. Skušam ubogati, ni pa lahko. Moja hči ima komaj 14 mesecev in ji ne morem vedno dopovedati, kdaj se greva umit, previt.. sicer hodi že skoraj 5 mesecev in je zelo samostojna ampak vseeno ne zna na previjalno, v stolček za hranjenje, po stopnicah .... sva pa večino dneva sami doma.
Razmišljam, da bi previjanje preselila na kavč (Ema zna sama splezati goruser posted image ), pa da bi kupila pručko (tako bi sama splezala na stolček za hranjenje) user posted image   
Če se bo izcedek še ponavljal, bom šla kar takoj na pregled, sicer pa sem naročena 6.3. Hvala za spodbudo in nasvete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buškica& anonimna : držim user posted image , da se brat in user posted image  vrneta čimprej in da bo vse ok!

guppy: user posted image user posted image user posted image  za tako lepe novičke!!! Super, da boste imeli parček user posted image user posted image !
Pravijo, da je Pušenjak res super. Tudi če bereš njegove odgovore na mon-u ... se vidi, da je ok. Kako se potrudi vedno odgovoriti, tudi na včasih malo čudna vprašanja user posted image user posted image !

Tudi jaz imam eno lepo novičkouser posted image : oktobra bom prvič teta user posted image ! Moj brat pa prvič tata user posted image !

Danes je bolj deževno, pa sem vseeno vesela, samo da ni več user posted image  izcedka!!user posted image
Imejte se lepo!

Cuma

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
21.2.2007 13:07:14   
Anonimen
Cuma, jaz našega previjam kar na tleh v kopalnici. Se gre sam na blazino usest. Ko je v pol leta prerasel previjalno, ni bilo druge rešitve, pa še bolj varno se mi zdi, ker se ne more dol zvrnit. Stolček za hranjenje sem umaknila, kupila otroška stolčka in mizico in od takrat lepo je za mizico - pa ga spet ni treba dvigovat. Mogoče si uspeš na ta način kaj pomagati glede dvigovanja.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
21.2.2007 13:09:02   
katjuša79
Hoj!!!

cuma, da boš bolj mirna, ti priporočam, da obiščeš G. tudi jaz sem imela rjav izcedek. Sem šla G in me je pregledala. rekla je, da to ni nič narobe, da je user posted image  vredu, in če bi začela krvavet naj grem takoj v bolnico. Zdravil mi ni dala nobenih. Predpisala mi je počitek in nič postelnih aktivnosti. izogibati pa se moram tudi dvigovanju težkih stvari(kar je precej težko, saj moj osemnajst mesečni sinček tehta že kar 13 kg). skratka, izcedek je izginil po nekaj dneh, me je pa vedno strah, ko grem na wc, da bom kaj  zagledla.

Punce sem res vesela, da vidite svoje user posted image . jaz bom mogla še en teden počakat, do pregleda in da končno vidim svojo pikico.

A mi lahko povete kje je ta dr. Pušenjak?

Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.2.2007 13:09:10   
žarnica
jaz naše nič ne dvigujem-je ne smem. Previjam jo na kavču- sama zleze gor, hranim jo kar na kavču v dnevni, čez dan spi na najini postelji, ko partner ponoči dela, spi zraven mene. Treba se je znajti.-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
21.2.2007 13:12:07   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Sem zdele prišla z 2.pregleda. Super! Sta že ful velika...oba merita 7,2cm.....prava korenjaka. Je pa rekla,d a sta precej velika in da je najbrž prišlo prej do oploditve. Bo nasl. videla in najbrž prestavila PDP na teden prej...torej na avgust.
Ju je bilo pa res lepo videt....vse se že vidi..rokice, nigice, srček.... Tudi spol je že kao videla, samo nisem hotela vedet, kaj bomo imeli. Bomo raje še malo firbčni biliuser posted image

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.2.2007 14:14:24   
guppy
user posted image user posted image user posted image  cukrček, sta pa res velika!! Tako ali tako bova verjetno rodili avgusta, če ne konec julija user posted image  user posted image , da je PDP res brezpredmeten.

katjuša, dr. Pušenjak dela ob torkih v Dravljah. Informacije za naročanje sem napisala eno ali dve strani nazaj, ko je nora spraševala. Malo pokukaj tja. Mislim pa, da dela tudi v porodnišnici... najbolje, da pokličeš in se pozanimaš.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.2.2007 14:28:43   
lemavrica
Ojla,
meni je pa danes tako slabo za znort. Se bom šla učit mogoče bo polj boljš k se bom zamotila.

Ckerček lepo je slišat da sta dvojčka ok user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
21.2.2007 14:52:37   
jst86
živjo!
Javljam se vam iz drugega pregleda. Bilo je super, izvdi so vsi v redu, otroček pa je velik že 3,8mm.user posted image  Premikal je rokice in nogice, videla sem tudi srčka.Danes sem  dobila tudi materinsko knjižico-sem jo mogla plačat 5,85 evra.Komaj čakam na NS, ko bo tudi očka prvič videl svojega user posted image .

helenav tudi jaz imam ful izcedka je pa to baje normalno zaradi večje prekrvavitve.

Lepo se imejte pa lep dan!

pa pa

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
21.2.2007 15:30:34   
tanja981
ah sem jz ena kokoška......

sem mela cel post napisan pa sem pozabla poslat in zdej mi je napisal session timed out......... user posted image user posted image user posted image

No ja, vglavnem na kratko še enkrat (če se bom sploh spomnila)

včeraj bi mogla met drugi pregled ampak je bla full gužva in ne bi bla fertik do 9:00 ko sem mogla malecka peljat k dermatologu. Tako so mi une putke tam od med.sester prestavle na naslednji torek, čeprav sem rekla da lahko pridem keri koli drugi dan ta teden ker mam čas, sam včeri ga res nisem mela... No kar je je...

Slabo mi je še zmeri za znoret, bruham sicer ne, čeprav me včasih tako tišči da bi raje šla školjko objemat kot pa da se premetavam po postli pa iščem pozo kjer bi mi blo čim manj slabo. Glavoboli so pa zmeri hujši in moteči, vrtoglavic pa ni več tolk. Upam da res mine čim prej. Se tolažim, da sam še kake 3 tedne pol bo pa mir user posted image

Tako zdaj pa grem počasi pogledat mal na hiško, ko nam tast ploščice polaga... Menda lepo zgleda. pridne bodite in pobožajte bušije!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
21.2.2007 15:49:50   
manca79
Evo punce, danes pa tudi jaz iz 2. pregleda. Otroček je OK, mami tud user posted image , NS je pogledala in je OK, torej, ne bi mogla opravit bolje user posted image  
Se pa že fajn vidi kako premika nogice in rokice, lepo ga/jo crkljamo in pridno rasteuser posted image
Naslednji pregled imam točno čez 1. mesec in že kar komaj čakamuser posted image

lp
M.

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
21.2.2007 18:06:05   
Anonimen
Čau  souser posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste bile na pregledu in vaše pikice pridno rastejo!
Guppy, tudi jaz grem k dr. Pušenjaku na NS. 13.marca sem naročena. Upam, da bo res tako dober in strokoven kot ga vsi hvalijo.

(odgovor članu manca79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
21.2.2007 20:17:58   
Anonimen
Na hitro se javljam.
Mene muči prehlad in hripavost. V službi komaj govorim, pa si predstavljajte 20 otročičkov in jaz brez glasuuser posted image ... samo še dva dni pa je že vikend. Če me bo še vročina doletela, pa bom morala biti doma, da pridem malo k sebi.
Slabo mi je še precej, na trenutke bi kar vse izbruhala, potem pa se zopet umiri. V tej nosečnosti ne prenašam testenin - zanimivo.
Rjavega izcedka sem se na srečo rešila, ampak vedno grem s strahom na stranišče.
Če ima katera rjav izcedek, mora h g, da vidi, kako je kaj in ponavadi da dabroston (hormone). Jaz nisem imela nobenega hematoma, pa sem imela obilne temno rjave izcedke. Ko me je G pregledala in delala vaginalni uz je sama videla, koliko ga je bilo.
Zdaj samo upam, da se več ne vrne.

lp oduser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?