|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
20.2.2007 11:31:50   
žarnica
sem nazaj iz laboratorija.
Čakala sem več kot pol ure, ko se nas je sestra končno usmilila. Pol je pa začela z izpadi. Eno bogo starejšo žensko je nadrla, da kje ima zdr. izkaznico in list, katere preiskave ji naj naredi (se je mož ravno vračal z napotnico)user posted image POl je videla enih par nosečnic-se je spet začela pizdit, da nosečnice pa res nismo nujni primer, da našega G ta teden itak ni, pa nam je dala kozarček za vodo in naj jutri pridemo nazaj.user posted image Da je totalno v dreku in da ima dela vrh glave.

Sem samo šla stran. Upam,da bo jutri katera druga.

Eno vprašanje: če slučajno mojega G ta teden ne bo, imam pa odprto bolniško do naslednje kontrole (torej ta teden), kaj naj naredim? A grem k os. zdravnici,če mi podaljša bolniško al naj grem v službo?user posted image

Imena pa imava tudi midva že izbrana.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
20.2.2007 11:57:43   
katjuša79
Hojla punce!

Občudujem vas, da lahka že vse jete, mi kar mal lušt delate. Meni pa še zmeram nič ne paše, mi je slabo kot user posted image . Vse , ki imate slabo vest, zaradi takšne in drugačne hrane NIKAR, telo tako samo pove kaj rabi, in če vam paše zakaj pa ne. Jaz skoraj nič ne morem sem shujšala že 4 kg.

Na tabeli, mi je prvič pokazalo fantka in je bilo točno. Sedaj pa ne vem točno, ker sem glih na koncu oziroma na začetku leta. Bomo mogli počakati, do septembra, da vidimo kaj bo, ker ne boma vprašala za spol. Tudi prvič nisma. Ma je blo kar zanimivo, kako so padale stave kaj bo.

VIdim da imate že zbrana imena. Mi imamo samo za punčko, je ati izbral. Jaz pa moram za fantka in nimam pojma kaj bouser posted image . Ma je še čas.

Nefretiti ti si napisala, da si iz okolice Žalca a si slučajno iz Š....?

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.2.2007 12:11:42   
Pikica pokica
Pozdravček!

Sicer vas redno berem, ampak mi zmanjka časa, da bi kaj napisala..

Vidim, da ste gledale tabelco, kjer glede na starost mame  in mesec zanositve napove spol. No, naj vam povem, da je nemi za 1.nosečnost pokazalo, da bo punčka, pa imamo fantka. Zdaj kaže, da bo fantek.. pa še ne vemo, kaj bo :)))
Poznam pa kup nosečnic, ki jim je enako kot meni, pokazalo nekaj, rodile so pa ravno obratno. No, malo za hec je pa vseeno fajn pogledati.

V čet. imam NS in že komaj čakam. Upam, da se bo že videl spol, saj sem takšen firbec. Če ne, bomo pač počakali do morfologije oz. do poroda :)))

Moj sinček pravi, da bo dobil sestrico, mož pa navija za fantka. Meni je sicer vseeno, le da bo zdravo in ok, ampak če bi pa lahko izbirala, bi pa imela punčko, da bi imela parček.

Počutje.. Slabosti še vedno! Danes mi je bilo tako slabo zjutraj, da še vstati nisem mogla in zato nisem šla v službo. ( sicer nisem na bolniški). Tudi vrtelo se mi je, kot bi imela hudega mačka.. Kaj mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo?

Lepo preživite pustni dan in uživajte!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   [Brisano sporočilo]
20.2.2007 12:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katjuša79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.2.2007 13:33:42   
dorotea
Cukrček, ne nisi edina! Tud jaz ne grem na nuhalno svetlino...nikoli nisem hotla it in tudi ne bom šla...sem na medicini preveč stvari slišala od kretenskih ginekologinj, ki te naše malčke jemljejo bolj kot številke in statistiko...in se jim sploh ne sanja, kako hudo je mami lahko. Evo, tko, da meni bi blo res prehudo in zato niti pomislim ne da bi šla.  Je ena na predavanju rekla, ki se s tem ukvarja...da njej je žal za vsakega mongoloida, ki se rodi...ker je to njen neuspeh...ker ga ni odkrila!!! popolnoma brezčutno. Pa sem jo vprašala, če ji je kaj žal za tiste malčke, ki jim zaradi posegov(npr.amniocenteze) sprožijo spontani splav, pa ni bilo v resnici z njimi nič " narobe". Pa je kar utihnila.
Pikica pokica, vrti se ti verjetno zato, ker ti pritisk lohko niha. Če imaš nizek pritisk si kot cunja, pa vrti se ti...sploh če nisi nanj navajena. In če je slabo vreme, še bolj pade pritisk, menda bo danes čudno vreme...pa glej da zadosti piješ...meni ko je slabo, ne morem pit...pol pa še bolj pritisk pade!
Katjuša79, nisi edina, tud meni nič ne paše jest...za vse se posilim, kakšen dan ko je bolje pa kaj sadja jem...ker ga drugače ne morem...res grozno...tud volje za kuhat nimam...tko da zdaj kuha možek, pa me sprašuje, kaj naj mi skuha, meni pa vse smrdi in sploh nič ne paše...če pa ne jem, je še slabše. Tko pač je!Bo bolje!

Meni je danes spet slabo, pa sem se vseeno malo učila! Upam, da bo jutri bolje! A se boste v kaj namaškarale? V nosečnice z velikim trebuhom?user posted image Ne vem več točno katera je vprašala, kako smo povedale , da smo noseče. Predlagam: Omaškaraj se v nosečnico s trebuhom...pa namiguj...na koncu pa povej, da sploh nisi maškara. Hi, hi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
20.2.2007 14:07:06   
Anonimen
Katjuša79.....sem ti kar ZS napisala. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
20.2.2007 15:17:21   
Taja339
Zdravo,
včeraj sem se naročila, NS pa imam 5.3. ob 16.45 (cena je z DVD-jem, ki ga nardi celih 50 EUR)
Komaj čakam in upam, da bo vse ok!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
20.2.2007 17:33:34   
taček
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam oglašam po dogem času. Sem bila za knjigami, čeprav mi ni prav nič dišalo!
Guppy včeraj sem imela pregled in mi je ginekolog potrdil datum PDP: 27.9.2007, tko da te prosim, če mi popraviš!
Drugač sem pa bol tko,tko. Slabosti so še vedno, tudi bruhanje-upam, da se bo čimprej končalo!

Moj delodajalec je tudi zlat. Full je bil vesel, ker je vedel, da sem se tko dolgo trudila. Jst sem mu kr takoj povedala, ker sem v bolniški in je takoj poskrbel, da so me zamenjali!

Uživajte v svoji nosečnosti! PA-PA

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.2.2007 18:16:01   
sandra85
pozdravlujene punce!

danes sem pa takooooooo dobre volje-sem imela pregled zjutrajuser posted image
z mojo pikico vse ok!!!!!!!!!! mi je mahala (je reku G: glej maha, čau mamica)user posted image
mi je dal tudi slikco, na kateri mi rito kažeuser posted image ful sem vesela!!!

glede rjavega izcedka, pa mi je priporočal, naj raje nimam spolnih odnosev, dokler se čisto ne ustavi...user posted image    ma bomo že zdržaliuser posted image za naše otročičke!!!

zaj pa nestrpno čakam NS (1.3.)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.2.2007 18:47:25   
sandra85
morm popravit datume in pdp user posted image .............

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.2.2007 19:19:16   
sandra85
guppy, ko boš pisala seznam....PP sem dala skozi user posted image baje sem zaj imela 2.p user posted image ma sej ni važno, važno, da je vse ok!!!

pdp pa imam 11. 09.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.2.2007 19:24:06   
lemavrica
Sandra: lepo je slišat da je vse ok s tvojo pikico user posted image

Sem šla dones v Macka pa mi ni tolk dišal kot sem mislila da mi bo. No krompirček ja, hambureger mi je bil pa user posted image . Tko da en del junk fooda pri meni odpade. Sem pa tud drugače blj švoh danes, slabosti in bolj otožno počutje. Me očitno mal hormoni napadajo user posted image .

Jest imam pa 27.2. NS in komi čakam. Upam da se bo vidlo kaj je.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.2.2007 19:35:41   
sandra85
meni je g hotel pogledat, če se kej vidi, ma je rito kazal/a tko da ni mogel videtuser posted image
upam, da bo na ns bolj kulturen/na user posted image in ne bo rito kazal/a ampak sprednji del

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.2.2007 19:46:15   
Rozmarinka
Sem bolj slabo sledila debati zadnje case, ker sem imela v sluzbi guzvo, popoldne pa jo raje mahnem malo na svezi zrak. Se dobro da je pocutje tako dobro (beri brez slabosti), saj imam vecino sestankov ze od 8h dalje. Si kar ne predstavljam, da bi mi bilo slabo poleg...Tako pa hvalabogu cisto normalno delam dalje in tedni hitro minevajo. Upam le, da bo tako tudi ostalo !

Sem pa imela 2pregled danes, na sreco vse v redu, otrocek je "velik" ze 2,1cm. Kako hitro raste ! Od nekaj mm pa smo ze na cm user posted image .
NS pa moram opraviti enkrat med 12-15 marcem, jutri poklicem za tocen datum. Po NS pa bom novico povedala se v sluzbi...sem namrec v sluzbi dobila en projekt za oktober danes in me je kar imelo da bi rekla "hmm...to pa se ne bo izslo". Pa sem bila modro tiho, do sredine marca. Me prav zanima komu bom morala nazaj predati zadevouser posted image

Ko sva sla z mojim zjutraj v sluzbo (na sreco imava pes do sluzbe) sva najprej naletela na maskaro, ki jo je mahala po ulici. In uganite kaj je bila ta maskara ? Fant oblecen v zensko, pred sabo pa je potiskal vozicek in v njem drugega fanta oblecenega v dojencka...Midva pa sva se samo spogledala in zacela smejati !!! Pa ce bi ju narocila, nama ne bi morala v tako pravem trenutku priti na potuser posted image Skratka; nekaj podobnega kot bova midva jeseni user posted image

Uzivajte v nosecnosti in pozdravcek, Rozmarinka

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.2.2007 19:51:03   
sandra85
GUPYY!!! kako je bilo na NS ?????????????????????????

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.2.2007 20:29:40   
cuma
Čau punce!
Danes pa nisem dobre volje... pojavil se mi je rjav izcedek. Čisto malo sicer, ampak me vseeno skrbi user posted image . Nimam bolečin, pa vseeno nisem mirna. Nekatere imate izkušnje s tem...kaj so vam rekli G? V prvi nosečnosti nisem imela nobenih izcedkov in tudi tokrat je danes prvič. Res pa je, da v prvi nosečnosti nisem večkrat dnevno dvigala in nosila 11kg user posted image .
Danes popoldan sem si privoščila malo več počitka in jutri zjutraj, ko dela moja G, jo bom poklicala.  Kaj še lahko naredim?

Lep večer in čimmanj skrbi!

Cuma

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.2.2007 20:51:57   
sandra85
CUMA ti priporočam, da greš lepo do G, da te mal pregleda in ti bo točno povedala, kaj je....ker na vsako to drugače vpliva.......js sem imela danes pregled, sem rekla, da imam rjav izcedek že 5 dni, me ge pregledal in je reku, naj se ne bojim, da nič na bebo ne vpliva, ker je daleč od maternice...sam naj nimam spolnih odnosev, dokler se to ne konča....
tko da pejdi lepo do nje in reči, da te skrbi in te bo takoj pregledala.......
naj te ne skrbi, ker sem se tut js bala, pa zdaj vidim da sem se brezveze žrla 5 dni!!!

pa srečno!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.2.2007 21:19:30   
guppy
Evo me... Tale "izlet" na NS me je čisto izčrpal.

No... tkole je.. ta pregled je pri meni potekal preko trebušne stene, z enim marsovskim ultrazvokom :). Mož je bil ves čas zraven in je spremljal na monitorju vse dogajanje. Obema lumpijema smo pogledali nogice, rokice, glavo, srčka, mehur, stegnenico, ... In seveda NS.. in vse je SUPER!

Tveganje za DS imamo precej majhno, tako da je vse super.. velika pa sta že okoli 6 cm! Spol smo tudi pokukali in za zdaj (z verjetnostjo 80%) kaže, da bomo imeli user posted image  in user posted image .

Tako sva presrečna, da vsem želim tako prijeten pregled in strokovnega zdravnika, kot je dr. Pušenjak!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
20.2.2007 22:10:09   
lemavrica
wiiiiuser posted image . Lepo je slišat da je s tvojima pikicama vse ok. Sta kar velika. Pa fino če bosta res user posted image  in user posted image .
A pol je dr.Pušenjak vredu?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.2.2007 7:31:03   
Anonimen
Čestitam Guppy, supeeeeeeeeeer, sem vesela zate. Za mamico enega fantka in za očija eno punčka. Kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Počasi bomo res vse začele kapljati na NS, jaz že komaj čakam. Baje, da bom imela enkrat drugi teden.

Cuma: kar se krvavitev tiče. Jst sem že tooolk o tem napisala, ampak za tvojo mirno vest se res splača obisk G. Ti bo pa verjetno dal Dabroston. Jaz moram še vedno to jest. Pa mano te bo na bolniško dal, boš mogla počivat, ampak RES počivat.
Poskusi svoji malčici dopovedati, da boš imela dojenčka in, da jo zato nekaj časa ne smeš dvigovati. Jaz sem mojo nečakinjo (27 mesečna zverinica z 11kg) stalno vlačila ko mačka mlade. Potem pa kr naenkrat nisem hotela več. Ampak sva se pogovorili. Naučila sem jo, da bo teta imela dojenčka, pa da ga bo morala kdaj previt (ona), pa dojenček bo "dodo gizal", ampak še mora zrasti. Povedala sem ji, da imam v trebuščku dojenčka, ki bo jokal in ga bo bolelo, če jo bom dvigovala. In potem sem ji še povedala, da je teta že bolj pozabljiva in, da me mora spomnit, da jo ne smem dvigovat.
In enkrat se je odločila, da mi bo nagajala. Dokler nisem skor, skor popenla. Sem odločno proti temu, da bi jo udarla, kregati se tudi nisem mogla na njo, ampak sem jo pa pograbla, dvignila in posadila na mizo in rekla, da ve, da jo jaz ne smem dvigovati, pa tkole nagaja in da se bo dojenček jokal. Joj je bla tko pridna potem. BTW: je pa že bila na UZ zraven in je tudi ona videla bitje srčka. Ko bi videli te očke. Taka moja lubica je.
Drgač pa res cuma: počivaj počivaj počivaj!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: Septemberke
21.2.2007 9:09:22   
upanje-upanje
Pozdravljene!
Sporočam vam, da sem danes na vsezgodaj opravila moj 1. pregled! Nosečnost potrjena,srček bije, vse štima!user posted image  . Nosečnost, 9t in 1 dan. hi hi  Naslednji pregled čez 1 m. Takrat tudi laboratorij. Mi katera pove, kje si je kupila materinsko knjižico? V Postojni, pri dr. Merlo si jo morasš sam kupiti.
Punce, lepo se imejte in uživajte nosečnost! user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
21.2.2007 9:34:50   
Anonimen
MATERINSKA KNJIŽICA TI PRIPADA!!!! Je del zdravstvene dokumentacije, ki jo dobi vsaka nosečnica in je obvezna.
Ne se pustit "nategnit" oprostite izrazu!user posted image

Če jo že moraš kupit, pa ZZZS menda izterja denar od tvojega G. Malo po forumu pobrskaj, je bilo že veliko napisanega okrog tega.

Čestitke za user posted image  in dobrodošla med nami! user posted image

< Sporočilo je popravil nefretiti -- 21.2.2007 9:35:03 >

(odgovor članu upanje-upanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
21.2.2007 9:46:26   
helenav
Punce a ima še katera zelo močan belik tok?
Sicer ga imam že od samega začetka, ampak zadnja dva dneva je pa precej obilen. Je brez barve in vonja, ampak ga pa je velikoooo.

Še dobro, da sem se veselila nad tem, da nič več ta rdeče in trdovratnih vložkov. Sedaj pa imam te mini  popolnoma vsak dan...groznoo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.2.2007 9:54:51   
buškica
Drage moje, ste se pa razpisale.
Jaz sem pa dons tko žalostna. user posted image Moj mlajši bratec gre danes na Kosovo (enota za posredovanje v tujini). Nikoli si nebi mislila, kako hudo mi bo ko bo nekam šel . Zdaj ga skoraj do poroda ne bo nazaj. user posted image  
In seveda hormoni naredijo svoje, včeraj sem jokala kot dež. user posted image user posted image user posted image .
Želim mu srečno pot in da se vrne živ in zdrav čez sest mesecev!!!!Iztok Drži se!!!!!

oprostite , ker sem tole napisla tule, ampak se mi zdi da ste tle same fajn punce in da  kato lepo pomagate ena drugi.

Hvala ker ste me poslušale!

Drugače pa tudi jaz komaj čakam petek ko imam pregled in bom spet videla našo pikico.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.2.2007 10:16:04   
andreja32
OOO buškica,.....mi je žal zate, verjamem da ti je hudo.Bomo me tudi držale pesti da bo vse ok.drži seuser posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?