dorotea
|
Cukrček, ne nisi edina! Tud jaz ne grem na nuhalno svetlino...nikoli nisem hotla it in tudi ne bom šla...sem na medicini preveč stvari slišala od kretenskih ginekologinj, ki te naše malčke jemljejo bolj kot številke in statistiko...in se jim sploh ne sanja, kako hudo je mami lahko. Evo, tko, da meni bi blo res prehudo in zato niti pomislim ne da bi šla. Je ena na predavanju rekla, ki se s tem ukvarja...da njej je žal za vsakega mongoloida, ki se rodi...ker je to njen neuspeh...ker ga ni odkrila!!! popolnoma brezčutno. Pa sem jo vprašala, če ji je kaj žal za tiste malčke, ki jim zaradi posegov(npr.amniocenteze) sprožijo spontani splav, pa ni bilo v resnici z njimi nič " narobe". Pa je kar utihnila. Pikica pokica, vrti se ti verjetno zato, ker ti pritisk lohko niha. Če imaš nizek pritisk si kot cunja, pa vrti se ti...sploh če nisi nanj navajena. In če je slabo vreme, še bolj pade pritisk, menda bo danes čudno vreme...pa glej da zadosti piješ...meni ko je slabo, ne morem pit...pol pa še bolj pritisk pade! Katjuša79, nisi edina, tud meni nič ne paše jest...za vse se posilim, kakšen dan ko je bolje pa kaj sadja jem...ker ga drugače ne morem...res grozno...tud volje za kuhat nimam...tko da zdaj kuha možek, pa me sprašuje, kaj naj mi skuha, meni pa vse smrdi in sploh nič ne paše...če pa ne jem, je še slabše. Tko pač je!Bo bolje! Meni je danes spet slabo, pa sem se vseeno malo učila! Upam, da bo jutri bolje! A se boste v kaj namaškarale? V nosečnice z velikim trebuhom? Ne vem več točno katera je vprašala, kako smo povedale , da smo noseče. Predlagam: Omaškaraj se v nosečnico s trebuhom...pa namiguj...na koncu pa povej, da sploh nisi maškara. Hi, hi!
|