|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
23.2.2007 8:45:02   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: TheAngel

Tudi tvoj G ve kako napisati.

ja,sej mi je kar sam od sebe napisal,da se slabo počutim, da bruham,se hitro utrudim in da sem imela diagnozo grozeči splav. Saj sem mu povedalal,da mi ni glih problem it nazaj na šiht, samo da si ne predstvaljam 8 ur bit na nogah, imeti 20 otrok, popoldan pa še sama z njimi ostat. Pa še potrdilo mi je napisal,da se lahko vrnem v službo pod pogojem,da ne smem dvigovat otrok.

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
23.2.2007 9:06:26   
Anonimen
Pozdravljene!

Nefretiti: zanimivo, nisi edina, ki bi pila coca colo. Jaz nikoli ne pijem gaziranih pijač (razen donat po malem) zdaj pa, ko mi je slabo - mislim samo na coca colo. Zdi se mi, da mi je po vseh mehurčkih boljše v trebuhu.
Verjetno me bo - ko me bodo minile slabosti - minila tudi želja po coca coli.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.2.2007 9:15:50   
TheAngel
Žarnica torej si kar pripravi knjige pa volno pa pletilke pa ... boš lepo doma hehe.

Ja coca cola - meni paše skos pa mi slabo sploh bilo ni. Pa tonik pa take pijače. Pa si kar kake 3 - 4 na teden privoščim. ko sem doma pa vedno (prej in sedaj) največ pijem vodo. sedaj le še ta donat pa ta slivov sok.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.2.2007 9:20:55   
Anonimen
nefretiti, da te malo pomirim...
v prvi nosečnosti sem pila hektolitre Coca cole - dobesedno, vsak da dvolitrsko plastenko nekje do polovice nosečnosti ali pa še več, pa sem rodila b.p., otrok b.p., vsa ta kemija se mu ne pozna....

moja laična razlaga je bila takale - ker sem nehala pit kavo, je telo dobilo kofein, po katerem je hlepelo, iz te pijače. Ker sem si želela sladko, smo tudi kompenzirali s tem, in nenazadnje, ker sem imela nenormalne kisline in zgago celo nosečnost, je Coca cola pomagala, da mi je bilo lažje. Tri v enem skratka... Od takrat nisem spila niti ene več, aja in pred nosečnostjo, 25 let tudi nobene.
Tako ti je to.

No hecno, v sedanji mi pa ne paše. sploh.

(odgovor članu TheAngel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.2.2007 9:35:54   
cuma
Jutro punce!
Kako pridne čveke ste user posted image  ... strani kar letijo user posted image
helenav: in potem jaz jamram .... mi je kar nerodno. Upam, da te res kmalu mine, ker verjamem, da je zelo težko prenašat. Fizično in psihično. A ti je G predpisal kake svečke proti slabosti? user posted image user posted image

pikica pokica: tako kot so ti že druge napisale: te preiskave ne jemati preveč resno, za amnio pa se boš ti najboljše sama odločila.To so zelo delikatne stvari, ki se tičejo samo tebe in tvojega partnetra. Jaz zase vem, da ne bi šla. Splav bi šla delat le v primeru, da bi otrok imel izredno hude fizične malformacije - te pa G odkrije na UZ.

nefretiti: user posted image  si me spravla v smeh s to Coca colouser posted image ! Kar se tiče tega koliko škodi, ti bom povedala samo to: od kar se mi je polila po ploščicah in jih dobesedno razžrla user posted image (ostal je flek) je več nisem pila. Moj mož pa jo ima zelo rad. Sicer pa, marsikaj ni zdravo in če bi hoteli res pri vsaki stvari gledat...bi lahko samo to počeli in se zeeelllooo sekirali. A misliš, da boš potem, ko si bo otrok zaželel za zajtrk npr. čokolado popuščala, ker se boš spomnila kako je bilo tebi? user posted image

Jaz pa sem se šla včeraj pokazati k svoji G, ker sem spet imela malo izcedka. Pregledala me je, naredila UZ in vse izgleda ok. Otroček pa je tako divjal v trebuščku, da so nogice in rokice kar švigale sem in tja....pa full je zrasel: iz 18mm pri 8t je zrasel na 42mm pri 11t user posted image user posted image user posted image . Rekla mi je, naj počivam.

Pri nas se skozi meglo že kaže sonček, mogoče pa bo še lep dan. Kakorkoli, lepo je, da je petek user posted image !

Imejte se fajn!

user posted image  Cuma

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.2.2007 10:17:01   
guppy
A ni lepo videt malčka v trebuhu kako maha z rokicami in nogicami? Jaz pravim, da mam dve navijačici v trebuhu user posted image

No, nečesa glede bolniške nisem vedela, pa bom delila še z vami. Dobila sem odločbo od komisije in spodaj je pisalo, da je obveščen o tem tudi delodajalec. Na srečo mi je zdravnica rekla, naj jo pokličem, ko bom dobila odločbo (je že vedela zakaj) in ugotovila sem, da ona na osnovi te odločbe spiše še bolniški list, ki ga je treba odnest v službo. Eto, samo v vednost, da ne bo katera pozabila.

Vesela sem, da smo v glavnem dale PP čez in da zdaj pridno hodimo na druge preglede. Zdaj se o moje začne tisto veselje, ko bodo pikice rasle, me pa se bomo smejale.

Pozdravček vsem od user posted image in user posted image  user posted image !

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.2.2007 10:24:44   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: TheAngel

Žarnica torej si kar pripravi knjige pa volno pa pletilke pa ... boš lepo doma hehe.

uf,pa še kako rada bi v miru kakšno knjigo prebrala, pa imam 19-mesečno hčerkico, katera mi ne privošči minutke počitka.user posted image Tak da sem cel dan v kockah,knjgicah, barvicah,... Zdaj jo je babica malo vzela, pa verjetno bo še ponoči pri njejuser posted image

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.2.2007 10:48:52   
sandra85
pozdravljene...evo mene spet mal na RR
včeraj sem si hotla it na markovec nosečniške hlače kupit, ma se je pri frizerki mal zavleklo (kar 2 uri in poluser posted image ) in pol se mi ni dalo...sam jaz dvomom, da jih bom kr tak dobla, ker sem ful visoka...je rekla moja babica, da boma dala kar njeni šivilji obleke zame delat user posted image

ima kera z tem izkušnje (da je visoka in težko hlače dobi) pa bi mi povedala, če bi jih lahko js kje dobila...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.2.2007 10:50:42   
lemavrica
Mogoče če v H&M pogledaš. Pa ti imaš Trst blizu, čez mejo boš zihr kej našla.
Jest grem pa jutri k frizerju in že komi čakam. Nisem bila res že celo večnost.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.2.2007 10:54:09   
sandra85
H&M ?

ma ne da se mi čez mejouser posted image
nisem bila že ufff...dolgo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.2.2007 10:58:12   
lemavrica
H&M imamo v LJ. Če boš kej po tem koncu hodila.

Mogoče se ti pa splača čez mejo skočit. Imaš vsaj izgovor za shopping.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.2.2007 11:10:35   
sandra85
hja...sej vem v lj imate dosti teh trovin tut popektrgovino user posted image
ma v italiji imajo sam male številke ker so italijani vsi mali...

Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.2.2007 11:14:40   
Anonimen
Sandra85, meni je mami kar na lastno pest šla kupit hlače v Mano, kupla mi številko prevelike, športni model, bež barve, z elastičnim pasom in vrvico v njem, za 4 jurje. In so mi 10 cm predolgeuser posted image  pa imam dolge noge. Mana pa itak veš da je zraven Tuša, idi pogledat, ker je sedaj na začetku tudi čisto ok, če kupiš št. večje hlače, še sploh če je tako smešna cena. Pa res ne zgledajo slabo. Se dajo fajn pokombinirat.

Pa še malo o coca-coli. Meni se bo zmešalo od želje po njej, točno vem kako zgleda misel na orošeno stekleničko, čeprav si jaz vedno zamišljam da jo pijem direkt iz flaške ali še boljše iz pločevinke. Pa nisem med user posted image  popila še nobeneuser posted image . Grem na pijačo, bulim v tisti preklemanski coca-colin hladilnik, sline se cedijo....in naročim gosti sokuser posted image . Dvakrat sem cockto naročila, ki ima veliko manj kemikalij, samo to ni to. Mi pa silno pašejo mehurčki, drugače sem se jih vedno izogibala, sedaj pa jih non stop pijem, kak Stil ali Oro, tudi doma imam same mehurčke v hladilniku. Mogoče je to tudi psihološkega izvora, da nečesa med user posted image  ne smemo in je zato še toliko bolj mamljivo.
Drugače pa jaz najbolj pogrešam Red Bull, ko sem za šankom delala sem ga večkrat pila, če mi je kdo počatil. Ampak sedaj pa ga za milega boga ne dam v usta, ker še lepo gor piše da ni za nas.

Drugače mi je bilo predvčerajšnjim spet grozno slabo, prvič po 14 dnevih. Zgleda, da mi svež juice škodi, ker mi je do sedaj vedno bilo takoj po njem slabo in sem vedno samo to ven zmetala. Čudno, ampak sedaj se popolnoma odpovedujem pomarančam.

Vam kakšna hrana posebaj diši? Meni niti ne, prisilim se da sploh jem. Se mi pa meso grozno upira, pojem mičken košček, zaradi proteinov, potem pa raje vse drugo, samo mesa ne.

Srček user posted image 11t2d

Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.2.2007 11:30:51   
taček
To je pa res smešno! Tudi jaz pred nosečnostjo nisem nikoli pila coca-cola ali kakšnih drugih mehurčkov, zdej se mi pa full lušta. A ni to zanimivo?user posted image

Moje počutje je na trenutke zelo spremenljivo: se počutim okuser posted image , a že naslednji trenutek mi je full slabouser posted image . Pa tudi križ in trebuh me je začel boleti. A še katero mogoče? Včeraj me je bilo zelo strah, da ni mogoče kaj narobe! Sem pol rajši kr cel dan ležala, ko pa da bi kaj bilo narobe. Sem pa vedno s strahom šla na WC gledat, če imam slučajno kakšen nezaželjen izcedekuser posted image . No pa se je pri tem tudi končalo, tko da sem danes prav vesela, da mi je "samo" slabo in ne še kaj drugega!

Sem pa v 9t2d, tko da upam, da se bo pri 12t vse skup končalo! Sem pa na srečo v bolniškiuser posted image !

Ma sem se razpisala! Upam, da vam ne preveč težim!

Uživajte v svoji nosečnosti!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.2.2007 11:36:26   
helenav
Oj Tček..jaz tudi upam, da se končajo slabosti čez dober teden.-)))) Vendar glede na to da imamm zadnja dva dni kar grozne krize, ne verjamem, da bo to kar tako šlo mimo....nekateri pravijo, da slabosti trajajo vse dokler se ne začuti prvič dojenčka..nekje 16 teden in več....

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.2.2007 12:26:46   
Anonimen
Spet jaz.
Zanimivo, če bi pisale kaj se kateri najbolj lušta od hrane, bi se verjetno kar nasmejale. Jaz bi kljub slabostim (zdi se mi da tudi te niso več tako strašne), lahko do nezavesti jedla pašteto in kruh s pariško. Ne paše mi nobena zelenjava, nič kislega in nič sladkega (drugače sem zelo sladka). Najbolj me moti, da se ne morem znebit sladkega okusa v ustih. Tako mi ima vsa hrana čuden okus (še voda mi je sladak). Drgih nenavadnih želj za enkrat še nisem imela, ampak nikdar se ne ve...user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.2.2007 12:30:04   
nejca79
Pozdravljene,

evo mene z drugega pregleda mam nov PDP 24.9.07, detece je uredu, samo so mi najdli sledi krvi v urinu, pa sem mogla še enkrat nest, pa je še zmeraj in zdaj si belimo vsi skupaj glavo od česa bi to lahko bilo. A ma ktera kake izkušnje s tem. Prosim za odgovore ker me precej skrbi, čeprav mo g. pravi da ni to nič povezano s ss.

Hvala za odgovore.

lp,

nejca

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.2.2007 12:32:21   
CUKRČEK
nejca mogoče kako vnetje sečil?? Izkušenj pa nimam.

Drugače pa glčede hrane...jaz jem popolnoma vse...še vedno mi vse paše. Mehurčkov pa niti ne pogrešam. Jih nikoli nisem kaj dosti pila in se mi tudi zdaj ne luštajo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nejca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.2.2007 12:38:32   
nejca79
jaz pa jem samo sladoled (na kile) in kislo....vsaj zaprta po tem nisem hehhee

Cukerček hvala za odgovor je že g. razmišljal da mam najbrž kako vnetje, sam bi moglo potem še nekaj bit narobe v urinu, pa je drugače bp, samo sledovi krvi so not...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.2.2007 12:59:51   
surya
Tudi jaz se javljam po moji NS včeraj.

Bila sem pri dr. Strahovi v Domžalah in mi je PDP prestavila za več kot en teden nazaj - na 28.08.user posted image user posted image user posted image

Saj še vseeno lahko čvekam pri vas, a ne?user posted image Guppy, a mi prosim popraviš datum? Hvala!

Plod ima 6,4 cm, tveganje je 1:9443, zgleda vse ok.user posted image user posted image user posted image

Čas je, da povem tudi v službi. Ta teden podpišem pogodbo še za tri mesece - do konca maja - potem pa kdo ve.

(odgovor članu nejca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.2.2007 13:00:49   
helenav
srečne ve, ki imate kašne želje po hrani.

Jaz se vsak dan posebej zahvalim mami in tašči ki mi pridno kuhajo kosilo in večerjo, sicer ne bi bič jedla. V trgovino se sploh ne upam, saj mi vse dela slabo.

komaj čakam, da se mi odpre apetiti in bom pojedla na tone česarkoli, četudi bom dala kor 30 kil..samo da slabosti minejo......

No edino, kar mi zvečer fullpaše je rdeča pesa....

(odgovor članu nejca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.2.2007 16:02:55   
Anonimen
evo, danes sem imela NS. Porodnišnica, dr. Pušenjak. Se mu je ful mudilo, ker je bil 3/4 ure v zaostanku. Precej na hitro je šlo, nič ni razlagal, ne meni ne možu, samo hitro diktiral podatke, ki nama nič niso povedali.

No potem na koncu je rekel samo - da njemu vse izgleda OK, da je tveganje majhno (moja starost 34 let...), da pa bo več vidno še po krvnem testu, da rezultate dobim po pošti v 10 dnevih.

Precej razočarana sem, ker sem mislila, da bo kaj več povedal laičnim staršem ki bulijo v ekran in jim veliko pomeni kaka beseda....

No, drugače pravih rezultatov nimam, ker jih bodo poslali skupaj z izvidom krvi na dom, samo v MK piše:

TT 61,9
BIP 21.4
FL 7,5
hrbtenica 29
NS 2.2
mehur+2.2
FN 165
nosna kost vidna

nič drugega. Meni ni nič jasno, te številke, pa to. Lahko katera pomaga?
Ja nič tudi o tem a je PDP prav izračunan ali ne. še pri trajanju nosečnosti piše 11 6/7.

eh, to je to.

Mogoče katera zna povedat kaj vse to pomeni?

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.2.2007 16:17:31   
lemavrica
Komi čakam da bom imela NS. Me je kar malo strah da nebi blo kej narobe.

Surya mislim da lahko brez problema pri nas klepetaš.

Meni pa še vedno ne gredo mlečni izdelki. Sem včeraj jedla pire krompir ( v katerem je mleko in puter notr ) in kislo repo pa ni zdržalo niti 15 min v meni. Pa še repa je imela tko bljak okus, drugače imam to ful rada. Sem pa dones probla jogurt Maxim z jagodo pa ga želodec še ni zavrnil. Meni najbolj paše juha in zelena solata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.2.2007 16:45:22   
lumpa6
nejca ja jaz imam to pa sem šla k svojemu zdravniku pa mi je naredil urikult, imam vnetje ledvic in sem dobila antibiotik hikoncil

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.2.2007 18:18:04   
Anonimen
No, tudi jaz sem včeraj opravila NS - baje v zadnjem trenutku user posted image  Tveganje je OK. Plod ima od glavice do ritke 7 cm, veselo brca in maha. Ves čas je kazal ritko, tako da smo naredili še vaginalni UZ. Doma sem poiskala star izvid od našega šestnajstmesečnika pa sem se morala kar usest. Oba sta bila narejena v istem tednu in na isti dan nosečnosti. Velikosti vse enake (dolžina, glavica - utrip prej 165, zdaj 162), vključno z nuhalno svetlino, le tveganje je zdaj malce slabše, ker se je spremenil EMŠO. Mogoče na to (meritve) sklepam, da bo še en fantek.Moj PDP je prestavljen na 29.8. Bom pa še videla, kaj bo na to rekel moj ginekolog naslednji teden, ko imam prvi pregled. Zdaj tudi jaz ne vem, ali bom še tu čvekala, ali se bom prestavila med avgustovke. Guppy, popravi me prosim v seznamu. Anonimna D

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?