|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
19.2.2007 21:26:44   
sandra85
al 25,al29

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
19.2.2007 21:47:51   
Marelica
Čer, čvekice!

Vas kar bolj berem, nimam pa kaj pametnega za pripomnit. Joj, se mi smilite vse, ki še neke izpite polagate, pa za doktorat delate. Guppy, svaka ti čast, no, da še to zmoreš!

Glede prehrane mislim da sem med tistimi, ki imajo slabo vest. Sem sedaj za pusta hrusta kar nekaj krofov pojedla, zelo malo pa zdravega. Se mi pa tako ne ljubi kuhat, kaj še le razmišljat, kaj bom naslednji dan kuhala. Pa tablete s folno kislino kar večkrat v tednu pozabim vzet. Groooza!!!! Ja, saj vsak večer sklenem, da od jutri naprej pa bom bolj pazila na prehrano.user posted image

Aja, odštevam spet dneve do 2. pregleda. Še do četrtka moram potrpeti, pa bom spet videla pikico. Upam, da pridno raste, se sploh ne počutim več nosečo. No, edino blazno zoprna sem zadnje čase, moj možek je že čisto živčen zraven mene. A se katera med vami tudi zaveda, da preveč teži, pa si čisto nič ne more pomagat?? Jaz še sama sebi grem na živce. user posted image

No, le pridno čvekajte dalje, vas pridem še brat.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
19.2.2007 22:26:59   
guppy
Sandra, ravno par tednov nazaj sem praznovala 26. Zdaj pa, če pogledaš tam v razpredelnico pri 25, boš videla da od konca 25 do začetka 26 se vlečejo sami F F F F F. Če bom kaj izvedela na NS, vam seveda pridem povedat!! Sem tok nestrpna, hahhaa!

Men se pa res zdi, da sem veliko bolj prijazna, odkar sem noseča. Res, da nisem kaj dobre volje, ko mi je slabo, ampak sem bolj "slabotna" kot "zoprna". Upam, da bo tako ostalo.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
19.2.2007 22:36:30   
lemavrica
Jest sem pa prec žalostna in malo sitna na momente. Bolj me stvari razžalostijo, kot tista tema o tem kaj je fer dodelodajalca.Sem kr jokala ker sem dobila občutek da sem nefer.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
19.2.2007 22:38:24   
sandra85
ja guppy! vse naj naj!!!user posted image dosti prepoznouser posted image , saj nisem vedela,ampak ti iz srca želim, da bo s tvojima user posted image user posted image vse OK!!!
ja sem videla, meni pa (v mojih letih-21) kaže samo p p p p p p p p, razen januar...user posted image za 1 mesec sma zgrešilauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
19.2.2007 22:40:44   
sandra85
LEMAVRICA!!!!!!!! prav delaš!!! ti moraš poskrbet za to, da boš lahko nudila tvojemu še ne rojenemu otroku VSE!!! zato se moraš malo znajdet! na 1. mestu je pomembno, da bo tvoj otrok zadovoljen, pol pa glej na fer pa ostale stvari!
pa srečno pri iskanju službe user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
19.2.2007 22:41:59   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

LEMAVRICA!!!!!!!! prav delaš!!! ti moraš poskrbet za to, da boš lahko nudila tvojemu še ne rojenemu otroku VSE!!! zato se moraš malo znajdet! na 1. mestu je pomembno, da bo tvoj otrok zadovoljen, pol pa glej na fer pa ostale stvari!
pa srečno pri iskanju službe user posted image

Se podpišem pod to !!! Nisi sebična, ne misliš samo nase, ampak tudi na svojega otročka!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
19.2.2007 22:43:04   
lemavrica
Hvala Sandra85 in guppy, sem že mislila da sem ful čudna in grozna. Zdej sem pa še bolj občutljiva, sej ponavadi me mnenja popolnih neznancev sploh ne ganejo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
19.2.2007 22:46:38   
guppy
lemavrica, naj te ganejo potem vsaj mnenja od tehle dveh neznank.. Poskrbi zase in tako boš tudi za svojega otročka. Ne bodi tako žalostna, kljub temu, da je trenutno situacija težka. Tvoj piki vse to čuti in se sprašuje, kaj je mamici. Dajmo mal iskrice v oči!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
19.2.2007 22:48:21   
sandra85
lemavrica, zaj sem malo brala temo kjer pišete o fer delodajalca....
ma nekatere ne razumejo! pusti ti mnenja srugih, js in guppy sma ti lepo svetovale, zaj pa samo ti veš, kaj je prav! js mislim da delaš čisto prav!

boljši človek si, slabše je!
v življenju se najbolj znajdejo uni, ki ne delajo fer! in med temi sem včasih tut js user posted image
zaj pa grem spat-delam ju3 spet skori cel danuser posted image

lepo spite punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1060
19.2.2007 22:50:25   
lemavrica
Lahko noč user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
20.2.2007 7:34:40   
nestrpnica
Dobro jutro čvekice user posted image !

Jaz sem že veselo na delu, kaj pa ve? Včeraj sem imela GP. Mislila sem, da bo že NS, pa še ni bila - naročena sem 5.3., ko bo nekje 13 teden. No, saj bo hitro minilo do takrat. Mi je pa ginekolog vseeno naredil UZ in sem videla mojo bebico. Velik-a je 3,79 cm in kot je rekel, zaenkrat vse v redu. Sem nekje na sredini 11 tedna nosečnosti. Vzeli so mi kri, urin. Sestra mi je rekla, da imam nizek hemoglobin (101) in da naj jem več sadja in zelenjave. Pa jaz jem tega zeloooo veliko! user posted image  Ne vem.

Vidim, da pišete tudi okrog dilem glede delodajalca. Tudi jaz imam pogodbo za določen čas (do 31.3.2007). Ne vem, ali naj povem, ali naj čakam. Delam namreč v nevladni organizaciji in smo full odvisni od Ministrstva in njihovega prispevka. Delodajalka je rekla, da dobim 100% podaljšano, a kaj bo, ko bom ji povedala, pa ne vem, ker gleda vse skozi denar. Žalostno, a resnično. Za bivšo sodelavko ni imela srca, k oji je povedala, da je noseča - ni dobila podaljšane pogodbe.

Ja, pa tudi strokovni izpit iz socialnega varstva me še čaka v mesecu maju. Sem že prijavljena, učim pa se še ne preveč. Saj bo!

Doma pa me "jezi" moja punčka, ki je zelo navihana. Sedaj sva malo pustovali in naslednji teden pa sedem za knjige - če??? Bomo videli!

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1062
20.2.2007 8:13:04   
nora
Dobro jutro!user posted image

guppy ne vem če bom sla v materinsko solo konca meseca. Ne vem ce bom zdrzala, pridem iz sluzbe cist zmatrana in nic ne vidim razen postelje.
Glede delodajalca, sem bila cist presenečena nad reakcijo. Bili so zelo veseli, vsi so me objeli in cestitali, kar nisem pricakovala. Tako sem podpisala pogodbo in so mi rekli da se nič ne sekiram, da bodo nasli nekoga za ta cas dokler me ne bo v sluzbi. Nestrpnica, lahko da se tudi ti lepo presenetis. Nikoli ne veš...
A se je katera narocila pri Pušenjaku na NS?Na katero stevilko ste klicale?JAz sem vceraj nekolikokrat poskusila na 051 321 224 in nobeden se ni javiluser posted image Kdaj pa imajo uradne ure?

Lep dan vsem!
Nora

(odgovor članu nestrpnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
20.2.2007 8:15:31   
Anonimen
Jutro!

Evo, sem že za računalnikom.....ampak že pripravljena na učenje. Sem bolj modernistična, prakticiram interaktivno učenjeuser posted image . Se mi res zdi brezveze vse skupaj printat, ko pa si lahko samo naštudiram in kake komentarje v katalog pripopam.
Mi je včeraj vzpodbudno kolegica rekla: ej, sej, če se boš učila ne morš padit......a res?!... user posted image
Ampak, ko bi vedele, kako mi je zdejle postalo slabooooo.....user posted image  ....ampak se moram prisilit, sej bo.

Guppy: a je dobro da ješ paštete, nisem prepričana, da so priporočljive v nosečnosti. Čeprav sama ne razumem, zakaj npr. plesnivi siri niso?!user posted image

Ampak punce, ko bi vedele, kako sem včeraj hlastnila v tisti hamburger.....jao...sramota....res. Po eni strani doma kalčke gojim, po drugi se grem v McDonalds nažret.
Ampak moram pa rečt, da so kalčki odlični. V 4. dneh zrastejo in včeraj sem jih dodala v paradižnikovo solato z balzamičnim kisom. Super super super, pa polno vitaminov. Priporočam. Pa ne rabite si kalilnika kupovat.

(odgovor članu nestrpnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
20.2.2007 8:40:50   
LINA31
Dobro jutro,
tudi jaz sem že prebrala vse včerajšnje čveke, sem bila vćeraj zvečer tolk zmatrana, da sem že ob pol devetih zaspala.Vidim, da vas je kar nekaj že povedalo v službi za srečen dogodek. No, jaz bom počakala do nuhalne, čeprav mislim, da bo moja šefica morala vzeti persen, ker sta že dve sodelavki noseči (15T in 23T). user posted image user posted image

Mene full firbec matra kaj bomo imeli pri nas, un koledarček kaže fantka...hm hm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
20.2.2007 8:41:18   
žarnica
dobro jutro....

Jaz se psihično pripravljam, da se odpravim v laboratorij. Že v 1. nosečnosti mi je bila največja muka kri dat, ker je videt ne morem. POl me pa vse sestre hecno gledajo, ko se vstran obrnem,ko mi iglo zapiči.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
20.2.2007 9:06:56   
guppy
Nora, naročanje na merjenje nuhalne svetline (11. - 14. teden) od 8-10h na telefon 051 321 224, pregled stane 50€. Za nosečnice, ki bodo ob porodu dopolnile 35 let je preiskava na napotnico: naročanje od 8-10.30 na tel. 01 430 28 00, 01 522 60 73.

Nefretiti, na hrano gledam izključno z dveh vidikov. 1) ni zapisana v knjigah kot škodljiva za plod 2) ne bruham od nje. Če ustreza obema kriterijema, jem kolikor me je volja. Je pa malo te hrane, od katere mi ni slabo, tako da se ne sekiram, če mi je usojena prav pašteta. Zakaj te je tako strah hitre hrane?

LINA31, najbolje da ji kar kupiš eno škatlico za rezervo user posted image . Pri nas sva od treh punc v pisarni dve noseči user posted image user posted image .

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
20.2.2007 9:13:55   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Po moje je brez veze komplicirat glede hrane. Jaz jem to, kar sem vedno jedla oz. kar mi pač tisti hip paše. Tudi 1. sem jedla vse in je hči zdrava. Mislim, da če je vse OK, ti nima kaj škodit. ČE je pa karkoli narobe, potem je pa drugače...
Mislim da je najpomemnejša dobra volja in potem je vse lepše za mater in otroka.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.2.2007 9:28:45   
guppy
Cukrček, se popolnoma strinjam. Kdaj imaš NS? Boš vprašala za spol user posted image user posted image ?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.2.2007 9:30:49   
Anonimen
Ma ne, da bi me blo strah hitre hrane. Ampak: na kaj sem se spomnila, ko sem pomislila na študentska leta: ne na kolege, ki so se porazgubili, ne na fax, ne na študenta, ne na žure, ampak na McDonalds. Sramota! user posted image
V Lubljani, naši prelepi prestolnici.....hamburger user posted image

Drgač pa meni 100/uro pašejo tele junk foodi. Kebap, pizza, hamburger, ni ga bošga. Najbolj sem bila vesela, ko se je v našem kraju odprla kebabđinica. Ampak sem jo hvalabohu samo enkrat obiskala. Se mi po kebabu grozljivi mozolji, predvsem po hrbtu naredijo.
Malo se poskušam vzdržat in pojest več takih bolj zdravih reči. Grozljivo se posiljujem z jogurti. Jih ne maram preveč. Sej veste, kako je s prebavo. Moram.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
20.2.2007 9:52:48   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Kdaj imaš NS? Boš vprašala za spol user posted image user posted image ?

NS bi mogla imet prejšnjo sredo. Pa nisem šla. Sem se zadnji hip premislila in odpovedala. Pač ne bi bila sposobna "odpravit" malčke, če bi se izkazalo  da je kaj narobe. Saj sem že 1x nekaj pisala o tem. Bom sprejela moje dva user posted image user posted image , pa četudi bo kaj "narobe z njima".

Za spol pa tudi ne bom spraševala...se bomo dal presenetit oz. bomo počakali do rojstva. Mi pa kar občutek nekako kaže, da bi znala bit 2 fanta. Ne vem.....če bosta pa punci, bomo pač imeli 3 punce, Bomo fantje še prekmalu začelo okol hodituser posted image

Ti boš vprašala za spol??

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
20.2.2007 10:32:02   
LEVASI
ojla punce vidim da ste se razpisale, jaz pa nimam glih kaj veliko časa pisati. Jaz imam pa ful napihnjen trebuh čez dan, sploh ko se najem, pa ne vem kaj naj naredim da ne bo. Drugače pa ko se zjutraj zbudim je trebušček čisto malo izbočen, čez dan pa kot da bi bila že ful velik noseča user posted image . Sem mogla že prov skrivat, samo še dolge puloverje in srajce nosim user posted image , nosečniških stvari si pa še nisem kupila, bom počasi mogla začeti, ker imam že zdaj zgornji gumb odpet. Drugače sem pa tudi že v službi povedala šefu in je bil zelo vesel, mi je čestital user posted image . Res imam zlatega šefa. Sem hotela počakati do petka ko imam nuhalno pa nisem mogla več zdržati, da sem tiho in sem mu kar povedala. Sedaj mi je veliko lažje, ker se ne rabim pretvarjat, prov vesela sem da sem opravila s tem. Guppy boš poročala kako je bilo na NS? Midva komaj čakava petek, da vidiva najino pikico.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
20.2.2007 11:06:04   
guppy
Cukrček, sej res... sem že pozabila, da si par strani nazaj pisala, da ne greš na NS.

LEVASI, bom poročala danes/jutri, kako je bilo in kakšen se mi zdi dr. Pušenjak... Predvsem pa me res firbec matra, a se bo videl spol user posted image  user posted image .

Pozdravček vsem, grem malo ležat.

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
20.2.2007 11:18:17   
lemavrica
Ojla,

samo toliko a se oglasim. Danes se kar fajn počutim k je sonček. Počasi šibam na razgovor, punce držite pesti user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
20.2.2007 11:19:35   
CUKRČEK
A imena imate že izbrane?? Midva imava že vse naštudiranouser posted image
A samo jaz ne grem na NS? Kot berem, sem res edina.

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?