|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
19.2.2007 17:45:21   
lemavrica
ojla,
jest sem pa tolk žalostna ratala oz. bolj obupana. Berem komentarje glede tega kdaj povedat delodajalcu glede nosečnosti in ves čas se omenja samo to da moraš bit fer do delodajalca. Zdej se pa jest tko "nefer" počutim k noseča iščem službo.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
19.2.2007 17:47:09   
Taja339
hej nefretiti, a tud ti delaš strokovnega?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
19.2.2007 18:15:45   
lemavrica
Sem vidla da je zdej opravljanje izpita brezplačno. Jest bom šla delat ZUP ker ga včasih rabijo ko iščem službo.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
19.2.2007 18:25:21   
guppy
lemavrica, oni že lahko zahtevajo ZUP, ampak mislim, da se lahko z vsakim delodajalcem zmeniš za določen rok, do katerega naj bi opravila ta izpit. No, sicer pa je snov precej "logična", tako da le vesedlo na delo, če se ti le da!!

nefretiti, kaj pa, če bi pisala komu z RR? Mogoče ti oni znajo svetovati glede smajlijev.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
19.2.2007 19:02:23   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Hojla punce,
pravkar sem se naročila na NS pri dr. Miglarju v MB (home sweet home) in sem prav vesela, da imam končno termin!
A ima katera z njim že izkušnje? HMMM, ginekološke mislim ... hahahaha user posted image

Sicer bom šla na nuhalno k svojem G, sem pa bila pri dr. Miglerju, na samoplačniškem UZ 2 leti nazaj. Super je bilo, enih 20-30 minut smo gledli bebico, vse nama je razložil, sva pa dala takratnih 8000 sit.

KOliko  pa stane nuhalna pri njemu? Si hitro prišla na vrsto?

LP

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
19.2.2007 19:48:17   
dorotea
Ojla pupe!
Jst sm se pa dns učila. Jeeeeeeeeee! Sicer tko sam za uvod...je šlo bol počasi, ma sem ponosna nase. Še en teden in dva dni...pa bova vidla našo pikico...prvič!!!user posted image user posted image user posted image Končno, komaj čakam...teh 11 tednov je blo neučakanih. Sva se res načakala.
Pa še ena novica: sem tko veselauser posted image user posted image user posted image ...z mojim dragim greva na križarjenje za moj rojstni dan konec marca...ku bo fajn...sva rekla da si bova privoščila še malo romantike in razvajanja preden se nama naša pikica pridruži...hi, hi...pa malo...hm hm...pa brez slabosti, ki počasi minevajo. Ku bo fajn...komaj čakam.
Pobožajte buštije!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
19.2.2007 19:58:57   
sandra85
taja339 najprej lepo pozdravljena med nami user posted image
malo sem pozna-sem delala cel dan user posted image zaj sem prišla...

1. punčka
2.punčka user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
19.2.2007 20:03:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

hej nefretiti, a tud ti delaš strokovnega?

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
19.2.2007 20:12:52   
sandra85
nefretiti...zakaj te peče vest kr si bila v mcdonaldsu?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
19.2.2007 20:16:10   
sevenka
Tudi jaz sem si prejšnji teden privoščila dvojni cheeseburger. Matr je sedu. user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
19.2.2007 20:17:31   
sandra85
je tko....js sem bla zadnjič 2x na bic mac meniju user posted image ful je pasal!!!

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.2.2007 20:20:43   
lemavrica
Men pa Mac zadnje dni diši ampak si ga ne upam jest user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.2.2007 20:22:06   
Anonimen
hoj vsem!

jaz sem še vedno brez posebnega apetita, tako dajem enkrat na dan s silo. paše mi nič.
Ampak dobra novica je pa ta, da mi ni več slabo, no ja še čisto malo, vendar se da zdržati.

Hlače me pa pošteno tiščijo.... bo treba kaj kupit.... A se da kaj poceni dobit?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.2.2007 20:26:47   
sandra85
zakaj si ne upaš jest?
ma privošči si še zaj...ko boš dojila boš mogla res pazituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.2.2007 20:31:47   
lemavrica
Ker mi je po polovici hrane  user posted image . Zelo malo hrane dejansko ok prenašam in sem že sita obiskov WC-ja. Moj je reku da mi kar okrasil WC skoljko da mi bo bolj zanimivo.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.2.2007 20:34:09   
sandra85
aja-ma bogauser posted image

js pa moram reči, da HVALABOGU  še nism bruhala(to tako sovražim, pol me še cel dan grlo peče) slabo pa mi je čisto vsak večer!!!user posted image

ma po macu mi ni blo prav nič slabo, sam mal napenja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.2.2007 20:37:48   
lemavrica
Maš pa srečo glede tega.
Pa sej kmalu bo konec pa bom lohka bolj raznoliko jedla.Upam.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.2.2007 20:42:11   
sandra85
ma meni se je fulll stvari zagnjuslo(tudi une, ki sem imela najrajeuser posted image )

fulllll sem ratala zbirčna, pol ure študitram, kaj mi trenutno paše in kaj se mi trenutno gnjusiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.2.2007 20:44:06   
lemavrica
Jest sem ista.
V glavnem mlečnih zadev ne smem. Prej sem imela rada sadne torte, zdaj so mi bljak.Pa jem samo čokoladne. Pa solate tud nisem prej velik jedal, zdej bijo skoz.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.2.2007 20:46:29   
sandra85
pa kaj ti fantka pričakuješ? 

Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.2.2007 21:03:56   
guppy
Oooo, lemavrica, skrbi na stran! Tudi jaz sem že ene 5x naročila Mca domov (po možu, da ne bo pomote), pa niti enkrat nisem bruhala po tej hrani! Mene prav fascinira, kako nam tekne ta junk food user posted image user posted image user posted image

Ravno prejšnji teden sem se pogovarjala s prijateljico. Odkar sem noseča imam taka obdobja glede hranjenja. Naprej samo sadje, potem topli sendviči s šunko in sirom, potem zdenka sir s toastom, potem obdobje marmelad, potem nutele... zdaj pa je moja nova obsesija pašteta. To žal pomeni, da nič od prej naštete hrane več ne prenese želodec... Danes me je malo začelo skrbeti, da se ne najedam kupa teh konzervansov, pa sem ugotovila, da v Argeti sploh ni konzervansov. Pa sem se hitro potolažila user posted image user posted image user posted image

No, današnji dan je bil čudovit. Niti malo mi ni bilo slabo. Naredila sem 1001 stvar, zlagala puzzle, risala, uživam sto na uro doma. Zato prejmite res en veeeeeeeelik, nasmejan pozdravček od nas treh !!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.2.2007 21:06:22   
sandra85
guppy, kaj ti že veš, ne...si rekla da boš 2 fantka imela, al se motim?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.2.2007 21:08:03   
guppy
Sandra, nič še ne vem, imam jutri nuhalno. Mi pa tista koledarska zadeva niti ne da šanse met punčke, jer je ene 6 mesecev eden za drugim (za moja leta) samo F F F F F F F F user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.2.2007 21:23:41   
sandra85
no vidiš guppy fantka boš imelauser posted image
nam boš zaupala, kaj ti bo na ns povedala? sem radovednauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.2.2007 21:25:25   
sandra85
kolko si stara,20? če ni skrivnost...user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?