|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.8.2007 21:52:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

sam js ne bom spila večkot 1 šalico/dan 

Zakaj ne? Če že piješ, pij. user posted image  Saj ti ne bo škodil.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9251
24.8.2007 21:52:19   
sandra85
Enej bo sigurno visok-saj so mi to na vsakem UZ napovedaliuser posted image

moj pa ima 193cm

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9252
24.8.2007 21:53:31   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

ker ne maram čaja user posted image in mislim da je 1 šalica zadosti, al se motim? user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9253
24.8.2007 21:54:24   
zvezda71
Helena srečno, še malo pa jo boš cartala uh kako ti zavidamuser posted image . Važičke vse, ki ste že doma s svojimiuser posted image . Nič zdaj pa lepo na zizilend prklopite, uživajte in pridno nabirajte izkušnje, da jih boste pol z nami delili, meni je prau da vas bom lako vse vprašala.
Sandra glih ta prava si nič presuha nič predebela taprava da ti bo voziček pasu.user posted image
Nam ostalim pa tudi itakuser posted image si predstavljate še ena luna okoli pa bomo rinle vozičke okrog kot pri norcih, komaj čakam upam, da bo vreme.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9254
24.8.2007 21:57:53   
Anonimen

Enej bo sigurno visok-saj so mi to na vsakem UZ napovedaliuser posted image

moj pa ima 193cm

U, potem pa bo res maneken! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9255
24.8.2007 21:59:41   
Anonimen

ker ne maram čaja user posted image in mislim da je 1 šalica zadosti, al se motim? user posted image

Saj ni tako slab! Dva tedna pred PDP-jem naj bi se pilo vsaj dve skodelici. Torej približno 4dcl.
Nekaj je nekaj, nič ni pa nič, tako da... Boljše eno, kot nobeno. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9256
24.8.2007 22:07:52   
nana 27
Sandra, kar prisili se. Čisto zares. Res ni fajn okus, ampak mogoče ga pa lahko skriješ v sokove in tako ves dan po malem piješ čaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9257
24.8.2007 22:09:14   
Anonimen
Ma meni pa je okus dokaj ok, pa tudi nisem pristaš čajev. Ne sladkam, včasih si dam malček limonce in to je to. Zdaj si ga grem skuhati...

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9258
24.8.2007 22:09:43   
sandra85
eh-boma pa z srčkom imele za par dni...bo treba še nabavit.
bom probalaše koga nafehtat da mi ga kje kupi,ker tle pri nas res nevem kje bi se ga dobilo...user posted image
tianna, kje si ga ti kupila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9259
24.8.2007 22:11:07   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, kar prisili se. Čisto zares. Res ni fajn okus, ampak mogoče ga pa lahko skriješ v sokove in tako ves dan po malem piješ čaj.

ma ki že tako ne maram nobenega čaja...
bom raje 2dl zeksala in bo, kot pa da čez cel dan okušam po malouser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9260
24.8.2007 22:12:11   
Anonimen

tianna, kje si ga ti kupila?

Jaz ga nisem kupila. Ata mi je liste nabral v gozdu, pa sem doma posušila.
Nisi še vprašala, če imajo v Sanolabor-ju? Sigurno je en Sanolabor kje na obali.
Če imaš možnost, pa naroči komu naj ti ga kupi na tržnici od branjevk, saj je ta domač dosti boljši kot tisti drugi.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9261
24.8.2007 22:16:04   
sandra85
Sanolabor??? kaj je to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9262
24.8.2007 22:16:53   
Anonimen
Resno sprašuješ?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9263
24.8.2007 22:17:24   
sandra85
ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9264
24.8.2007 22:18:39   
Anonimen
Evo, sem pokliči pa vprašaj, da ne boš zastonj hodila v Koper:

KOPER,
Pristaniška 2 (na tržnici), 6000 Koper;
E-pošta: mp.koper@sanolabor.si
tel 05 626 26 70
faks 05 626 26 71

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9265
24.8.2007 22:19:41   
Anonimen
Pač trgovina z medicinskimi pripomočki itd. Čaki, ti dam link.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9266
24.8.2007 22:20:28   
Anonimen
Evo, tu najdeš kaj vse prodajajo:

http://www.sanolabor.si/prispevek.asp?IDPodPodrocja=8

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9267
24.8.2007 22:21:07   
sandra85
hvala tianna user posted image
bom poklicala v ponedeljek, ker itak grem enkrat naslednji teden v kp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9268
24.8.2007 22:23:42   
Anonimen

ker itak grem enkrat naslednji teden v kp

Kaj pa, če bo luna vplivala nate in boš šla namesto v Kp v Izolo? user posted image
Si spakirala potovalko?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9269
24.8.2007 22:25:10   
sandra85
tut to imajo:

• test za odkrivanje odtekanja plodovnice - namenjen domači uporabi za nenehen nadzor v nosečnosti, predvsem v zadnjem tromesečju nosečnosti, po amniocintezi, pri ženskah z anamnezo za prezgodnji razpok mehurja (nevarnost spontanega splava ali prezgodnjega poroda) ali v primeru izcedeka nejasnega vzroka.
zanimivo!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9270
24.8.2007 22:26:59   
sandra85
Kaj pa, če bo luna vplivala nate in boš šla namesto v Kp v Izolo? user posted image
Si spakirala potovalko?

user posted image -bo pašel moj kupituser posted image

ne smem še it rodit!!! moja kozmetičarka je šla v ljubljano in se šele v sredo vrne-se pravi imam šele konec tedna depilacijo!!! ne smem it kosmata rodit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9271
24.8.2007 22:29:12   
Anonimen
se pravi imam šele konec tedna depilacijo!!! ne smem it kosmata rodit user posted image

Ja, ampak luna je v torek! user posted image
Saj te bodo tam lepo uštimali. Pa še zastonj. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9272
24.8.2007 22:31:47   
nana 27
Sandra, jaz sem ga kupila v Sanolaborju. Dobila sme ga na policah s čaji. Gor so navodila. Je pa v vrečki 60g zmletih malinovih listov. Meni osebno je okus čisto ok.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9273
24.8.2007 22:33:20   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Da se malo spet javim. Vsi moji otroci lepo spančkajo , jaz pa čekiram septembrke. Moram priznat, da se mi sploh ne da več redno gledat RR-ja, tako da veliko stvari gre preko mene.

Maladva sta pa še vedno pridna. Spita in jesta. Ju pa dojim in malo dodam po flaški..amoak ne vsak obrok. Zdaj že oba ful lepo pijeta in sem parv ponosna na to, da ju lahko dojim. Ponoči mi spita tudi do 6 ur skupaj, se podojita in spita naprej. Res sta zelo pridna..upam,d a taka tudi ostaneta.

Guppy, kako pa tvoja dvojčka?? Ju dojiš ali hraniš po flaški? Pa saj si mogoče že kaj omenila, samo se mi res ne da vsega brati, ko ste se toliko načvekaleuser posted image
Mojadva sta bila tudi že okopana. Ju je patronažna v sredo skopala...Aljaž je malo pojokal, Klara je pa ful uživala. Je dala vse štiri od sebe in samo uživaško gledala....prava damica..že ve kaj je luštno.
Tehtata pa že Klara malo čez 3 kile, Aljaž pa malo pod 3 kile. Lepo napredujeta.

Sem si pa danes kupila blazino za dojenje....vau, kako je to fajn. Toplo priporočam vsem. Se mi je prej ta blazina zdela ful brez veze , samo sem v porodnišnici ugotovila da so prav priročne.

Nič, lepo se imejte, mamice uživajte z svojimi malčki, nosečke pa užijte še zadnje dni v družbi trebuha.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9274
24.8.2007 22:36:46   
sandra85
nana od kod pa si ti? sam res nisem vedela, da imamo sanolabor na obaliuser posted image

tianna-luna je v sredo...ma neeeee-nočem da me oni obrijejo...user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?