|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.8.2007 19:32:47   
dorotea
tud moj mi bo sam naredu tako polico obloženo s spužvo in oblečeno s takim materialom kot so blazine na previjalnih za v kopalnico na pult, pa bova tam previjala, pol še mal poličk in bo! Sam en predalčnik poceni pa vseeno morava kupit za stvari od naše male, ker v sedajšnjih omarah sploh ni več placa.

Bravo klara!!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7101
8.8.2007 19:45:46   
Anonimen
Jaz imam predalnik iz Ikee seveda, na njem pa previjalno desko, narejeno pri mizarju za 3 jurje, gori pa previjalno podlogo, takšno malo bolj debelo.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7102
8.8.2007 19:53:29   
Anonimen
Živjo souser posted image .

No tale sporočila pa definitivno kažejo, da se je začelo zares. Najprej čestitam Heleni za njeno Klaro, ki ji želim vse najboljše iz vsega srca. Je imela Srček kar prav. Guppy ni bila prva in so jo začele druge prehitevati user posted image . Se pridružujem dobrim željam še za Guppy. Punca drži se. Mam pa občutek, da še ne bo tako kmalu, a lahko se motim, ker ponavadi res ne uganem, ko se grem jasnovidko user posted image .

Sicer pa mislim, da tudi jaz še ne bom tako kmalu rodila, čeprav so me tako strašili. Mislim da bo moj mali še počakal, se bojim da verjetno kar do roka. Ga bom zadnje dva tedna zelo preganjala, ker bi še najraje rodila okrog 38. tedna user posted image .

Nora: midva sva tudi mislila kupiti previjalno, pa je ne bova. Kupila sva le blazino, ki jo lahko prenašaš kamorkoli. Imela jo bova na pralnem stroju. Je še najbolj praktično, ker je kopalnica prostor, kjer ni prepiha, toplo je, vodo imaš zraven, skratka zdi se mi najidealnejši prostor za previjanje.

Lep preostanek večera še naprej, se še tipkamo.

T.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7103
8.8.2007 19:57:23   
Pikica pokica
Iz izkušenj vam povem, da je najbolje in najbolj praktično imeti previjalno mizo v kopalnici. ( vedno pri roki voda, kremice...) In ker imamo pač malo kopalnico, nam je kolega že pri prvemu naredil iz desk takšno za na pralni stroj  - s stranicami ( kasneje smo dodali še sprednjo - nižjo, da ne bi kar tako padel dol), seveda je to "oblazinil" s peno in preko dal plastično blago ( kot za prte). Služi nam še vedno ( že 3 leta), saj gor vedno posadim sina, ko ga skopam, da ga obrišem, namažem, da si umije zobe... Skratka še vedno je ful uporabna.
Zdaj se selimo in bomo imeli več prostora, ampak previjalne posebej ne želim. Na novo bo "oblekel" to in bo še vedno v kopalnici. Nad njo pa seveda velika polička, kjer sem in še vedno bom imela vse stvari - robčke, mila, kremice, palčke...

Super novičke o Heleni. Samo da mala raste user posted image user posted image user posted image .

Midva sva spet brez malega, saj je spet pri babici na počitnicah ( le do jutri). Ja, je pravi dolgčas, ko se enkrat navadiš, da nisi več sam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7104
8.8.2007 19:58:33   
nora
az imam predalnik iz Ikee seveda, na njem pa previjalno desko, narejeno pri mizarju za 3 jurje, gori pa previjalno podlogo, takšno malo bolj debelo.

nefretiti, dobro si se znajdla. Dala si mi idejouser posted image tx!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7105
8.8.2007 19:59:38   
lemavrica
Mene je pa pred kakimi dvemi urami začelo ful špikat pod tebuhom in v križu. Upam da ni to že to. Hvala bogu imam jutri pregled pa da vidim kaj bo G rekel.

Pevijalno mizo sva midva v Izi mobili kupila. Je ravno prav visoka, prov taka kot sva jo iskala.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 8.8.2007 20:01:06 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7106
8.8.2007 20:01:37   
LINA31
previjalna miza....tudi midva je najprej nisva mislila kupiti ampak na koncu sva se le odločila, da jo kupiva, predvsem, zato da imava dodatne predalče in police za cunjice. Vzela sva jov Rutarju, in sicer tako, ko se potem vrhnji del odšraufa in ostane le predalnik.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7107
8.8.2007 20:04:42   
Anonimen
Previjalno nama je tašča kupila v Pikapolonici - ima 3 predale in še poličke. Prav fino za vse stvari od naše user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7108
8.8.2007 20:27:30   
dorotea
Lemavrica, a misliš da je to to? A  ne bi še mal počakala?user posted image No, sicer pa ti bo jutri g. vse razjasnila. Srečno!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7109
8.8.2007 20:34:58   
Anonimen
Evo jaz sem se namučila in končno dala slikico v album.....madona sem pol ure štimala.....skoz mi je napisalo napaka. Sem prav nov album morala odpret.user posted image
Evo, zdej boste videle, kam mora priti tisti roza trak. Tja na rožice.....še vedno ga nisem dobila.....user posted image

Dej no lemavrica......počivaaaaaaaaj, če pa se je slučajno začelo pa srečno in veliko poguma in moči!user posted image

Kak ja zdaj Srček.....kje hodiš, jaz te že cel dan nestrpno pričakujem.......user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7110
8.8.2007 20:36:37   
dorotea
Punca moj tebuh pa je danes takoooo napet...mogoče je kaj zrasel! Grem hitro zmerituser posted image ...al pa samo preveč jemuser posted image ...tok je napet in se mi zdi velik, da me že cel dan ovira...včeraj pa me ni..čudno! Ne morem sedet, ne ležat, ne hodit...skratka stara mama sem!
user posted image user posted image user posted image pa je res malo večji: 34 teden 3dni, +9kg, 98cm(+28cm)

Pa uspelo mi je ujeti na kamero norčije naše male...prav super filmčk!

Nefretiti, jaz sem gledala tudi po netu iz ikee predalčnike in so prav super za zmerno ceno...sam kaj ko imam daleč do Ikee in se mi ne splačauser posted image ...bom šla pogledat kaj imajo v lesnini, čeprav vem da ni nobene izbire. Sem tud klicala, da bi dokupila en predalčnik od najine spalnice...aaaaaaaaaaa...me je hmal kap....več kot 90.000 sit(evri mi ne grejo) za en predalčnik!!! Ja pred leti sem si kupla to spalnico iz masivnega lesa s svojimi prihranki...zdaj pa imam...No, bom kar en podoben predalčnik kupla.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7111
8.8.2007 20:40:08   
dorotea
Joj nefretiti...super previjalna...res mi je všeč...jaz bi tud tak predalčnik, sam v svetli barvi, ker imam belo povoskano natur spalnico. In rožice-lučke so tudi super...da mu/ji ne sveti direktna luč v obraz ko ga/jo preblačiš.user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7112
8.8.2007 21:20:48   
Anonimen
Evo tule so vse, ki jih imajo v Ikei: http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/range/10387/10451/

Jaz sem še ujela to leseno....malo starinsko varianto Hemnes, ampak je ne delajo več. Pa še to sem hotela kupit tamalega, s tremi predali, pa ga k sreči niso imeli. Drgač je pa bel fuuuuul lep, ampak jaz imam vse v tem stilu in nisem mogla mešat.
Prostora je pa ogroooomno. Vse kremice in te reči bom lahko imela spravljene notri. Kuhinja je pa samo 5 korakov stran, tako, da je tudi voda blizu.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7113
8.8.2007 21:40:32   
dorotea
Hvala Nefretiti, a mi loh še poveš kolko je dolga tista ta bela,a ni isti model kot tvoja? da vidim, če mi sploh gre v sobo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7114
8.8.2007 22:00:55   
Anonimen
Ja ta bela je moja. http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00067830
Breite: 162 cm
Tiefe: 51 cm
Höhe: 96.5 cm
Tole imam tudi, na tej imam pa TV:  http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20067829
Breite: 110 cm
Tiefe: 51 cm
Höhe: 97 cm

Kolikor vem je Guppy naročila preko interneta in so ji dostavili, ampak moraš naročiti nad nekim zneskom, da je dostava brezplačna.
A zdej vidite, zakaj sem tak Ikea fan.... Škoda, da je ni pri nas.....ŠE

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7115
8.8.2007 22:09:16   
Anonimen
jaz tudi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7116
8.8.2007 22:15:22   
dorotea
Saj res piše dolžino zraven...sem spregledala...full je lepa , sam jst imam sam 140cm placauser posted image , pa mi je škoda malo vzet, ta je pa glih mal prevelika...škoda. Ja, tud una manjša mi je všeč, sam če bi bla 140cm namesto 110 bi blo the best!No, še enkrat hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7117
9.8.2007 6:14:44   
Pikica pokica
Dobro jutro!
Spet sem že pokonci. Očitno bo tale naša mala jutranji tip, saj je ful aktivna in mamici ne pusti spati user posted image .
Pa ravno danes bi se še lahko naspala, saj je sin na počitnicah pri babici in pride šele popoldne nazaj. Pač, očitno me že navaja...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7118
9.8.2007 7:01:05   
Anonimen
Jutro!

Tudi jaz sem že pokonci....pa sonček sije danes....jupiiiiiuser posted image . Ampak bo dež verjetno.
Naša miška pa kar nekak pusti, da se v miru naspim. Edinole zvečer je zoprno, ko jo cuka, ko se spravljam spat. Včeraj sem s stetoskopom poslušala njeno cukanje. Ampak ni blo nič zanimivega. Itaq čutim, zvok ne naredi nekega posebnega efekta.user posted image

A si lahko mislite, da sem še bolj otečena, kot sem kadarkoli bila. Včeraj sem imela take noge, da me je kar zgrozilo. Samo, da bo že konec enkrat tega......

Neposredna povezava do sporočila: 7119
9.8.2007 7:02:40   
lemavrica
Jutro,

zgleda da je bila tist včeri neki druzga k me je špikalo in ne user posted image  ki hoče ven. Tko da sem še vedno v enem kosu.
Tud spala sem danes kar ok, razen enega napada prov bolečega hrbta in noge sredi noči, ki pa ga je moj uspešno pomiril z hitro masažo. Ja očitno se morava počasi navadit na nočna dogajanja user posted image .
Zdej grem pa še malo počivat oz. brat. Mam eno tolk fajn kriminalko za prebrat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 7120
9.8.2007 7:24:05   
nana 27
Dobro jutro! Leamavrica, je tudi mene zvijalo včeraj, ampak prebava. Od kar imam ta trapasti hematopan sem čisto zaprta in me vse tišči, boli v križu, sem ful napihnjena...user posted image  Če katera ima predpisano železo, na kakšen način se uredi prebava? Kako si lahko pomagam razen s pitjem, suhimi češpljami, lanenimi semeni..?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7121
9.8.2007 8:09:18   
LINA31
Evo mene. Tudi jaz nisem moga spat. Včeraj me je tašča kar malo prestrašila, ko je rekla, da se mi je trebuh dol spustil. Jao meni, jaz bi bla še nosečka. user posted image
Nevem no, meni se pa zdi, da imam trebuh e čist pod joškami. Danes sem stopila v 34 t.

nana 27...meni se je prebava full popravila z kislim sadjem na tešče. Npr. kivi, ali pa pomaranče. Skratka na prazen želodec eno tako sadje. Probaj. Meni se suho sadje in laneno seme ni nič pomagalo, pa sem bila full zaprta.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7122
9.8.2007 8:17:37   
Pikica pokica
Nana, tudi jaz imam predpisano železo. Najprej sem imela sirup Legofer, pa mi je bilo ful slabo po njem, pa še drisko sem dobila user posted image . Tako mi je dala potem Retafer tablete in je malo bolje. Na srečo pa težav z zaprtjostjo nimam. Jem pa vsako jutro sadje in popijem en velik LCA jogurt in mogoče mi to pomaga pri uravnavanju prebave.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7123
9.8.2007 8:19:12   
Anonimen
jutro!

zgodnje ptice!

jaz sem pridna, jem jabučka na tešče - to tudi pomaga pri prebavi!

zaenkrat je pri meni vse mirno. po včerajšnjem počivanju cel dan, moram danes jit v pisarno še nekaj stvari uredit.... upam da m ne bo preveč zmatralo!  je blo pa včeraj tako soparno v lj, da mi je bilo prav slabo v nem momentu se mi je dvignila temperatura na 38 - za kratko - potem sem šla pa pod tuš in se shladila pa je bilo ok.... svašta....

začela sem pit čaj iz malin.listov.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7124
9.8.2007 8:46:47   
nora
Dobro jutro!

Komaj sem se zbudila. Ful sem dobro spalauser posted image Paše mi ta sprememba.Upam, da bo se nekaj časa takouser posted image Najinauser posted image je pa zvečer zelo aktivna. Vsakič se začne okrog 22h in traja nekaj ur dokler se umiriuser posted image Zjutraj pa spančka.
Nana27, zjutraj na tesče pojej en kroznik lubenice in bo vse ok. Lubenica sčisti telo.
Grem po kavico.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?