|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.8.2007 14:45:33   
Anonimen
duc oprosti, ampak malo resnice je na tem. če ti ne paše, si misli da me dajejo hormoni....

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7076
8.8.2007 14:49:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

eh te naše male rožice ki jih človeška civilizacija ZMOTNO imenuje močnejši spol....

pr men je tako da mali nisemuser posted image  je pa res da so nas imenoval da smo močnejši spol, pri tem pa nisem bil zraven pa se sploh ne strinjam s temuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7077
8.8.2007 15:04:13   
Anonimen
no pa dajmo razložit "male rožice" KER SO MALE ROŽICE NAJBOLJ OBČUTLJIVE.

pri poimenovanju pa ni mel nihče od naše generacije prstov zraven, jasno...

Duc so tvoje princeske že doma? nič ne poveš kako napreduje hčerkica! je vse OK? pa s sestro in njenima upam tudi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7078
8.8.2007 15:18:21   
Anonimen
miška saj sem se hecal prejuser posted image

sam sem doma, karin je prišla mislim da v soboto domov, včeraj so šli na morje pa s seboj vzeli še Tyro. Nike je še v bolnišnici, diha že kar nekaj časa sama samo srček ji nagajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7079
8.8.2007 15:19:04   
Anonimen
Misskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Duc: pazi......si na forumu, kjer je vsaj 10 naenkrat hormonov prepolnih nosečnic........jaz si nebi upala kaj drezat. user posted image user posted image user posted image
Vsekakor pa želim, da bi bila tvoja hčerkica čim prej OK in brez težav. Iskreno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7080
8.8.2007 15:22:35   
sandra85
...helena se mi ni še ni oglasilauser posted image
js mislim,da so ji sprožili porod, ker v nasprotnem primeru, bi mi že pisala...
no,če že catra svojo Klarico,pol ji paželim lepo cartanje user posted image user posted image
si grem kuhat kosilo-sem zaj ustala iz popoldanskega počitka...
tak sem brez energije že par dni user posted image
zaj sem si še kavico skuhala, da ne zaspim...

srček-upam, da ne misliš name(o spolu), ker imava res vse modrouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7081
8.8.2007 15:25:11   
Anonimen
Duc: vajina Nike JE zmagovalka! kot soimenjakinja boginje zmage, ki ima svoj tempelj poleg vrhovnih bogov!

le pogum!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7082
8.8.2007 15:33:44   
LINA31
a ni danes tak zaspan dan? Zdajle sem rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala za nazaj. Vidim, da ste bili pridni.
Dopoldne sem bila na dekompresiji. Super je bilo. Moram priznat, da se kar odklopim.

srček...po moje je bolje, da pridešv soboto v LJ, ker niso vse trgovine ob nedeljah odprte. Seveda odvisno kam misliš iti.
Danes sem bila še v H&M. Sploh se ne morem odločit katere številke naj na kupim. V 29 . je imel mojuser posted image  1380g, kolk naj bi imel do konca 3500g, kaj pravteuser posted image

naj se naša helenca in guppy obro držita.

Tisto kar pa se pa tiče otroškega dodatka, pa je po mojem kar cool, da napišeš tako kot je res, ker zdaj je treba res preživnino urejat na sodišču in tolk časa otroškega dodatka ne prejemaš. Moj kolegica, ki je dejansko samohranilka, je imela full komplikacij in stvar rihtala skoraj 6 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7083
8.8.2007 15:37:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

srček...po moje je bolje, da pridešv soboto v LJ, ker niso vse trgovine ob nedeljah odprte. Seveda odvisno kam misliš iti

srček,a greš tut ti v LJ?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7084
8.8.2007 15:42:36   
LINA31
sandra85..., ne jaz sem tista ta smotana. Sem mislila, da je srček spraševal o LJ, pa sem šla prav nazaj pogledat in vidim, da si ti. Ko sem že rekla - mislim, da je sobota bolj fajn.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7085
8.8.2007 15:43:07   
lumpa6
Sploh se ne morem odločit katere številke naj na kupim. V 29 . je imel moj 1380g, kolk naj bi imel do konca 3500g, kaj pravte

jaz bi rajš od 56 naprej še rajš pa 62 saj na začetku zelo hitro rastejo

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7086
8.8.2007 15:49:42   
sandra85

sandra85..., ne jaz sem tista ta smotana. Sem mislila, da je srček spraševal o LJ, pa sem šla prav nazaj pogledat in vidim, da si ti. Ko sem že rekla - mislim, da je sobota bolj fajn.

lina, hecala sem seuser posted image ...sej vem da si se zmotlauser posted image
hvala tudi tebi za odgovor, zaj pa sam upam, da mi bo uspelo mojga prepričat, da greva v lj...user posted image

nam so v ŠS priporočali od 62 št. naprej...ker na začetku mal zavihaš, pol pa itak hitro preraste...tak da js bom ostalo vse kupila št 62 in več...doma pa imam nekaj manjših bodijev-za vsak slučaj...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7087
8.8.2007 15:58:59   
sandra85
user posted image mene pa tak boli spodaj v trebuhuuser posted image
upam,da mi trenutno sam potiska na kake notranje organe...ker ni prijetnouser posted image
niti ustat si ne upam-sem se hotla spravit palačinke pečt,pa ne upam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7088
8.8.2007 16:06:58   
jst86
aha tko to gre.hvala za odgovore. NE bom kao samohranilka niti enostarševska družina,ker to nisem.sem mislila če je možno samo moje podatke vpisat,zato sem vprašala.no bomo pa pač meli mal manj.nič hudga.
še enkrat hvala.
tianna bom prebrala tvoj postuser posted image
misska ta je pa dobrauser posted image

sandra počivaj!

< Sporočilo je popravil jst86 -- 8.8.2007 16:20:10 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7089
8.8.2007 17:19:45   
lemavrica
Ojla,

midva sva pa malo k njegovim pobegnila, k imajo hišo in vrt, pa še tast bo kosilo skuhal. Tako da zdele lepo na vrtu v senčki in na hladnem sedim.
Ima pa user posted image  hude premike, tako da me kar malo boli.

Helena in Guppy veliko sreče user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7090
8.8.2007 17:52:05   
ašun

Danes sem bila še v H&M. Sploh se ne morem odločit katere številke naj na kupim. V 29 . je imel mojuser posted image  1380g, kolk naj bi imel do konca 3500g, kaj pravteuser posted image

Na teden dobi user posted image  cca 200g. Tako, da bi tvoj lahko imel v 40t 3580g

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7091
8.8.2007 18:07:27   
sandra85
sam da javim kaj pravi helenca...
da je klara mal zraslauser posted image user posted image user posted image in da gre jutri domov-po vsej verjetnosti samo za čez vikend...
bravo mala klara!!!

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7092
8.8.2007 18:11:19   
lemavrica
Tole je pa super novica o Heleni. user posted image user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7093
8.8.2007 18:22:44   
lumpa6
user posted image user posted image bravo klara

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7094
8.8.2007 18:46:32   
nora
za Heleno in Klarouser posted image user posted image user posted image

Gledam na internetu previjalne mize, ker nisva še kupila. Samo eno mi je vsec na www.soncek.si. A je katera mogoče kupila na netu? Kje ste kupile previjalne mize? A jo nujno rabimouser posted image Se mi ne da hodit po trgovinah. V soboto sva sla v Pikapolonico gledat pa mi je tako slabo ratalo, talk slab zrak, pa ne bi še enkrat...rada bi, da nama na dom pripeljajouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7095
8.8.2007 18:52:06   
Anonimen
ne rabiš je nujno. previjaš otroka lahko kjerkoli, verjetno se ti ga itak ne bo dal vedno nest na previjalno. njegove stvari imaš lahko kjerkoli, mila in kreme običajno v kopalnici, oblačila pri posteljici, na začetku ima res večina te zadeve v previjalni potem pa kmalu povsod drugje kot v previjalni.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7096
8.8.2007 18:55:49   
ašun
Se strinjam z tabo duc. Jaz sem kupila samo takšno podlogo, ki jo lahko dam na pralni stroj, mizo, nižjo omaro.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7097
8.8.2007 18:58:04   
lumpa6
previjalno bo meni mojuser posted image sam doma naredu, tko da jo nebova kupla

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7098
8.8.2007 19:07:08   
nora
ah, potem se ne bom sekirala, če jo ne bova imelauser posted image
lumpa za tvojega user posted image user posted image jaz sem tudi mojemu predlagala, da gre v obi nabavit deske,pa da sestavi eno mizicouser posted image user posted image user posted image mislil je da se hecam, a jaz cist resnauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7099
8.8.2007 19:12:48   
lumpa6
meni mojuser posted image skoraj vso pohištvo sam naredi, nekaj časa je delau pri mizarju pa mu je v krvi ostal tko da imam bom rekla skoraj vse po naročilu

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?