Anonimen
|
Carmy: jaz imam take težave vsakič, ko malo dje v avtu sedim. Težava je v prebavi. Poskusi nekaj dni jesti hrano, ki vsebuje veliko vlaknin. Mogoče si nabaviš tiste polpete iz ovsenih kosmičev. Taka svetlo modra škatla, dodaš samo vodo, lahko pa tudi jajce za vezavo, pustiš, da nabrekne, oblikuješ polpete in jih na malo olja na rahlem ognju opečeš. Niso švoh za jest. Pa eno solatko zraven, pa groooooozdja. Deklice, kar vse po vrsti, zdaj je čas za grozdje. Pravijo sicer, da bi bilo peške dobro ven dajat, ampak jaz jih kar pojem. Pa kakšno suho slivo.....te zlasti uredijo prebavo, super zadeva za kakat je pa tudi rdeča paprika. Tista, ki je za ajvar. Drugače pa hladne obhladke, ali pa sedenje na kopeli iz brezovega lubja. Ampak tisto je zoprno. Srček: enkrat si govorila, da ena ne bo rodila tistega, kar misli da bo . Meni se je že takrat malo sumljivo zdelo, da misliš mene. Evo lepo, lepo prosim, da mi poveš, kaj misliš, da bo pri meni, da si še v zadnjem času letim kaj nerozastega kupit. Sej veste, kolk nas heca tamala , enkrat ma lulčka, enkrat ga pa nima. Še zdej ne vem. Vse jamrate, kolk velike trebuhe imate , jaz pa sploh nimam velikega. Ampak ovira pa ravn tako, da težko lezem iz postelje pa iz kavča....uf to je najhuje.
|