|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.8.2007 13:02:39   
lumpa6
sem bla na csd.in me nekaj zanima glede otr.dod. midva nisva poročena,ne prijavljena na istem naslovu pa me zanima a moram vpisat tud podatke o njegovih dohodkih al lahko samo svoje? jst bi kar samo svoje ker se kar fino pozna pri €,če se kera vsaj mal spozna na te stvari,a mi lahko pove,prosim?sem mal zgublena

s tem moraš uredit preživnino ker si pol kao samohranilka in to za sabo potegne ceu up sitnisti, pa še goljufija je in če te kakša dobra duša prjau jaouser posted image , če se pa pol enkrat odločš da bota skup maš pa spet en kup papirjev za uredit pa preživnine gredo po novem preko sodiča

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7051
8.8.2007 13:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

user posted image  sem bla na csd.in me nekaj zanima glede otr.dod. midva nisva poročena,ne prijavljena na istem naslovu pa me zanima a moram vpisat tud podatke o njegovih dohodkih al lahko samo svoje? jst bi kar samo svoje ker se kar fino pozna pri €,če se kera vsaj mal spozna na te stvari,a mi lahko pove,prosim?sem mal zgublenauser posted image

Hm... O tem sem spraševala že na sosednjem forumu; saj midva tudi nisva poročena, ne prijavljena na istem naslovu. Tudi jaz sem mislila samo moje dohodke pisati pri otroškem dodatku, pa ne gre!! Glede na njegovo plačo pa otroškega dodatka ne bova niti dobila.
Da bi lahko vpisala le moje podatke, bi morala veljati za enostarševsko družino ali za mati samohranilko. To pa nisva ne jaz ne ti. Če bi želela biti, bi npr. morala urediti preživnino. Pa ne samo ustno, prav na papirju.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7052
8.8.2007 13:04:17   
Anonimen
Lumpa6, si me prehitela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7053
8.8.2007 13:05:58   
lumpa6
Pri sinu nisem imela nobenih podobnih problemov, skoz do konca sem se uredu počutila in bila ful aktivna, sedaj pa čisto povožena, utrujena...pa še vse cotke imam za oprat in zlikat. Ne sfolgam vsega... Hemeroidi so se mi pa šele po porodu naredili. Več kot 3 mesce po porodu in notranji. Sedaj jih pa že imam , se vsedem kot bi bila že šivana.

pazi da se ne napenjaš ko greš user posted image pa mazat se, jaz sem uporabljala rektal pa je po 3 dneh izginilo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7054
8.8.2007 13:07:23   
Anonimen
Carmy: jaz imam take težave vsakič, ko malo dje v avtu sedim. Težava je v prebavi. Poskusi nekaj dni jesti hrano, ki vsebuje veliko vlaknin. Mogoče si nabaviš tiste polpete iz ovsenih kosmičev. Taka svetlo modra škatla, dodaš samo vodo, lahko pa tudi jajce za vezavo, pustiš, da nabrekne, oblikuješ polpete in jih na malo olja na rahlem ognju opečeš.
Niso švoh za jest. Pa eno solatko zraven, pa groooooozdja.
Deklice, kar vse po vrsti, zdaj je čas za grozdje. Pravijo sicer, da bi bilo peške dobro ven dajat, ampak jaz jih kar pojem.
Pa kakšno suho slivo.....te zlasti uredijo prebavo, super zadeva za kakat je pa tudi rdeča paprika. Tista, ki je za ajvar.
Drugače pa hladne obhladke, ali pa sedenje na kopeli iz brezovega lubja. Ampak tisto je zoprno.

Srček: enkrat si govorila, da ena ne bo rodila tistega, kar misli da bouser posted image . Meni se je že takrat malo sumljivo zdelo, da misliš mene.
Evo lepo, lepo prosim, da mi poveš, kaj misliš, da bo pri meni, da si še v zadnjem času letim kaj nerozastega kupit. Sej veste, kolk nas heca tamalauser posted image , enkrat ma lulčka, enkrat ga pa nima. Še zdej ne vem.user posted image

Vse jamrate, kolk velike trebuhe imateuser posted image , jaz pa sploh nimam velikega. Ampak ovira pa ravn tako, da težko lezem iz postelje pa iz kavča....uf to je najhuje.

Neposredna povezava do sporočila: 7055
8.8.2007 13:09:58   
lumpa6
srček ti ne bo dolgčas. V Postojni imajo internet pa lahko si skoz na RR. Pa še poln pansion, ti ne bo treba kuhat

če majo pa še varstvo za otroke, grem pa tut jaz tja kar za ceu mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7056
8.8.2007 13:11:59   
Anonimen
Nefretiti, zasledila sem, da boš rodila s pomočjo EA. V Postojni? Si že bila na predavanju?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7057
8.8.2007 13:12:43   
dorotea
jst86, mislim da bi se dalo mal neumno naredit in sam sebe vpisat...saj nista poročena in kao ne živita skupaj...bi te obravnavali kot samohranilko...sam to se morš pa ti odločit...sem že slišala da to delajo.
Carmy, čisto brez nasvetov sem za tvoje težave, tud jaz sem švoh kot drekec. Kako je pa kaj s tvojim železom(včasih je ta glavni krivec...tud za bolečine v kosteh)?
No, Guppy pa kar vztrajauser posted image !

Jst sem še vedno na istem, malo tečna zaradi učenja, drgače se pa fizično kar dobro držim, skoraj nič otekla, razen otrdevanja nič hujših bolečin...spim še kar...sam danes zjutraj me je mala tako brcala v rebra, da sem jo prav nakričala...pa tako sem hotla še spat! Lumpa!
Aljab, ja ja hormončki se igrajo z nami, reči tvojmu naj te mal potolaži, pa naj gre v nakupe za stvari ki še manjkajo...pol boš bolj mirna in se kar lepo sprosti in pripravi na porod in dojenčka. In če je sestrina mala divja jokačica, še ne pomeni da bo tud vaša...moja sestra ima tako pridno pupiko, da je kar joj. Sploh pa padeš notri in vse počasi obvladaš in se navadiš.(pravim jaz, ki imam že tolko otrokuser posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 7058
8.8.2007 13:13:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

pa da moram še knjigo prebrat (Izziv poroda)

Jaz jo bom tudi. No, upam. Mi lahko katera prosim posreduje avtorja? Hvala.

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 7059
8.8.2007 13:16:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

jst86, mislim da bi se dalo mal neumno naredit in sam sebe vpisat...saj nista poročena in kao ne živita skupaj...bi te obravnavali kot samohranilko...sam to se morš pa ti odločit...sem že slišala da to delajo.

Ne, ne gre to tako. Ne bi jo obravnavali kot samohranilko. Tudi če sta prijavljena na različnih naslovih, se šteje kot družina oz. izvenzakonska skupnost.
Samohranilka je tista, ki npr. ne ve kdo je oče otroka; ali pa je oče otroka umrl; ali pa ni podpisano očetovstvo.
Enostarševska družina pa je tista, ki pač ne živi z očetom svojega otroka; ampak to mora biti obvezno urejeno na sodišču!
V obeh primerih pa je urejena preživnina.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1672738

< Sporočilo je popravil tianna -- 8.8.2007 13:17:51 >

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7060
8.8.2007 13:18:16   
lumpa6
Jaz jo bom tudi. No, upam. Mi lahko katera prosim posreduje avtorja? Hvala.

vtipkaš knjižnica pa majo gor eno zadevo k ti poišče avtorja vsaj na bežigrajski je tko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7061
8.8.2007 13:22:12   
ašun
Punce tole sem prebrala.
z čem vse se Pušenjak ukvarjauser posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4144882

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7062
8.8.2007 13:22:51   
ašun
Kako je pa Guppy? Je še 3 v 1?

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7063
8.8.2007 13:23:42   
Anonimen
Kuhar - Hrovat Eva: IZZIV PORODA
user posted image

Upam, da je to to.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7064
8.8.2007 13:24:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Punce tole sem prebrala.
z čem vse se Pušenjak ukvarjauser posted image

Ja, to spremljam že od začetka.
Meni osebno to ni všeč in se za to ne bi odločila.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 7065
8.8.2007 13:25:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Kako je pa Guppy? Je še 3 v 1?

user posted image  Še še.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 7066
8.8.2007 13:28:13   
Anonimen
Tianna: avtorica je Hrovat-Kuhar, ime pa nisem ziher ali je Ksenja. Res super knjiga.

Roditi imam namen v MB, če bom uspela pridet do tjauser posted image . Sem namreč iz MB  gledano od Celja še 15km stran.
Jaz nisem obiskovala nobenih reči za matereuser posted image , ne MŠ, ne kakršnihkoli razgovorov o EA. Za EA pa je baje že dogovorjeno......moram priznat, da imam malo vez.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7067
8.8.2007 13:30:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti
moram priznat, da imam malo vez.user posted image

user posted image

Jaz bi tudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7068
8.8.2007 13:36:38   
lumpa6
Punce tole sem prebrala.
z čem vse se Pušenjak ukvarja

kok ene komplicirajo groza bogiuser posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7069
8.8.2007 13:39:18   
nana 27
Nefretiti...sem se kar smejat začela user posted image  Tudi meni se dozdeva, da je Srček mislila tebe..

Ašun, tudi jaz berem to debato pa kar ne dojemam, da ima še voljo...pa vse izgleda tako "neapetitlih" user posted image
Prejle sem brala, ko ga ena sprašuje, kako je mogoče, da je imel otrok, ki je imel 2 kili v 32. tednu in se je rodil 4 dni pred rokom, ob porodu več kot 5 kil (upam, da sem prav prebrala) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7070
8.8.2007 14:01:11   
aljab
Punce hvala vsem za vzpodbudo... super ste!! Zdaj že spet kuham in likam, tko da gnezdenje napreduje. user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7071
8.8.2007 14:07:50   
Anonimen
alja, takole gor dol razpoloženje je itak nujno za naše stanje - pa še bo tako, ko po porodu spet hormoni popi.....ijo!

Pogumno! bo minilo! (tako povejte tudi okolici, da ne bodo preveč ob upani tudi oni, ko se ljubica miškica prelevi v godzilo)

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 7072
8.8.2007 14:09:49   
Anonimen
moj itak že pol meseca jamra, da še dobro da nisem več noseča, ker če ne bogi revež nebi preživel....user posted image

ON NE BI PREŽIVEL??? Revež, ne more samo mene prenašat, nič mu ni slabo, ne zateka, hrbet ga ne boli iz jošk mu ne teče, strij nima, rodi ne....

eh te naše male rožice ki jih človeška civilizacija ZMOTNO imenuje močnejši spol....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7073
8.8.2007 14:19:57   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7074
8.8.2007 14:25:25   
lumpa6
misskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?