|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.8.2007 13:56:35   
jst86
uf,sandro pa res lahko prehiti.naj še malo počaka user posted image ,vsaj 2 tedna pol so pa itak donošeni.srečnouser posted image !

srček sem šele zdaj opazla da mava isto previjalno,le da mam jst belo,da paše k posteljici.men je ful super ker dam vse lahko not.pa še hlače sem si mogla it iste kupit-dober okus,kaj nej rečemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7151
9.8.2007 14:06:03   
Anonimen
Jaz imam tudi tako previjalno, samo da je belauser posted image user posted image user posted image  Je prostorna in cenovno ugodna.

Sandra - srečno! Hm, saj sem ti kar malo foušuser posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7152
9.8.2007 14:12:04   
nora
Sandra drži se!user posted image user posted image user posted image Srček ti najbrz imas prav,vsaj za enkrat tako kaze, ena bo ze prehitela naso guppyuser posted image guppy še sploh ne čuti popadkov, a Sandra že na 6 min. Joj jaz najbrz res moram pohiteti s pripravami, da ne bo najinauser posted image pohitela. Vsak dan me mož sprašuje, če sem pripravila torbice, a meni se tolk ne da, se mi zdi da je še veliko časauser posted image Rada bi se malo spočila od službe, počutim se kot na dopustuuser posted image
Pikica pokica, vsaka star je za nekaj dobrega. Ne se sekirat. Jaz si ne predstavljam, da bi se zdaj selila, s trebuhom se komaj premikam, se povsod udarimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7153
9.8.2007 14:14:36   
Pikica pokica
user posted image    Dajte mi nekaj povedat oz. svetovat. Gre namreč za baldehin za  otroško postlico. Pri sinu ga nisem imela, zdaj pa gledam slike, pa mi je všeč. Mož sicer pravi, da je to le za prah nabirat user posted image , ampak mene vseeno mika, da bi ga dokupila.
Kje sploh prodajajo samo baldehin? kako se namontira na postlico user posted image ? Imela bi ga v neki nevtralni barvi ( ne pisanega), saj se potem ne bi ujemal s posteljnino in obrobo...
Ha, sem zatežila?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7154
9.8.2007 14:15:58   
nora
Kako je pa kaj z našim herojem Guppy? A katera kaj ve?

Jaz sem prej bila malo z njo. Spili sva sokec in klepetali. Odlično se drži. Pravi, da popadkov ne čuti. V porodnišnici je zelo zadovoljna, sestre zelo prijazne, hrana zelo dobra, vse naj najuser posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 7155
9.8.2007 14:19:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

user posted image    Dajte mi nekaj povedat oz. svetovat. Gre namreč za baldehin za  otroško postlico. Pri sinu ga nisem imela, zdaj pa gledam slike, pa mi je všeč. Mož sicer pravi, da je to le za prah nabirat user posted image , ampak mene vseeno mika, da bi ga dokupila.
Kje sploh prodajajo samo baldehin? kako se namontira na postlico user posted image ? Imela bi ga v neki nevtralni barvi ( ne pisanega), saj se potem ne bi ujemal s posteljnino in obrobo...
Ha, sem zatežila?? user posted image

Mi pri nobenem nismo imeli baldahina in ga ne bomo niti sedaj. Okrog sem imela privezan "vetrček" ali kako se že reče in je bilo zelo simpatično. Smo pa obesili medvedke, ki se vrtijo, da jih otrok lahko gleda.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7156
9.8.2007 14:22:59   
nora
Dajte mi nekaj povedat oz. svetovat. Gre namreč za baldehin za otroško postlico. Pri sinu ga nisem imela, zdaj pa gledam slike, pa mi je všeč. Mož sicer pravi, da je to le za prah nabirat , ampak mene vseeno mika, da bi ga dokupila.
Kje sploh prodajajo samo baldehin? kako se namontira na postlico ? Imela bi ga v neki nevtralni barvi ( ne pisanega), saj se potem ne bi ujemal s posteljnino in obrobo...
Ha, sem zatežila??

Jaz sem kupila stojalo za baldahin na www.soncek.si, ko sva naročila posteljico in voziček. Stane 13 eur in je bele barve. Namontira se na posteljico. Kako izgleda še ne vem, ker nisva montirala niti posteljice do zdajuser posted image Baldahin sem gledala v baby cetru, imajo belega s rozim obrobom in belega z modrim obrobom, stane pa 45 eur, kar se mi zdi too much za eno metro zaveseuser posted image Jaz bom še v zibko pogledala, če ne pa bom kupila material in tašča bo sešilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7157
9.8.2007 14:42:51   
Anonimen
PikicaPokica: jaz se mu tudi nisem mogla odrečt.....baldahinčku seveda. user posted image

Pa se mi je včasih zdelo grozno kmetavzarsko to......ampak zdej pa mi je čisto utrgal in sem možu dopovedala, da to mora dojenček imet, ker se notri ustvari mikroklima, pa bla, bla, blauser posted image user posted image user posted image ......sej veste, kok se moža obrne user posted image user posted image user posted image (pač veliko govorišuser posted image , pa pol že iz obupa in želje, da bi utihnila reče, ja, ja, sej bova kupla.....user posted image ....potem se začne nova runda, da on kupi).
Kje sem ga kupila pa tako lahko iz prve uganeš user posted image .

Guppy pa res ne bo taprva. Držim pesti za Sandro! user posted image user posted image user posted image

Srček: pa ne nooooo.....cel dan sem te čakala, zdaj pa minočeš povedat noooouser posted image Ne me mučit.user posted image

Aljab: če pa ne morm bit pr'miru ...... sej bo že......a ni dobra ta knjigica.....še ena je super, ki jo tudi berem v zadnjem času.....Dojenje in materinstvo iz srca.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7158
9.8.2007 15:25:59   
nana 27
Pikica Pokica, mi baldahina pri prvem nismo imeli, ampak zdaj me je pa tako zamikalo, da sem ga kupila na spletni strani od Sončka v beli barvi (tako kot je Nora napisala). Mobila oz. letečih medvedov pa Miha ni maral (se je kar jokal in sitnaril, ko jih je videl), tako da sem ga samo vrnila prijateljci. V kompletu od Odeje itak zraven dobiš še prevleko za baldehin. Kje bi to posebej kupila pa ne vem. Pokliči v Odejo Škofja Loka (trgovina), če prodajajo samostojne prevlekice za baldehin.

Neposredna povezava do sporočila: 7159
9.8.2007 15:33:13   
buškica
Punce, moram z vami deliti veselo novico.

Moja najboljša prijateljica je pred eno uro rodila fantka Gašperja.  Čestitke mamici, očiju in starejši sestrici in bratcu!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
9.8.2007 15:41:31   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  čestitke za Gašperja!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
9.8.2007 15:51:03   
Pikica pokica
Čestitke malemu Gašperju, pa seveda mamici, da ga je spravila na svet.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7162
9.8.2007 16:08:57   
Anonimen
Sandra, držimo pesti, da bo vse tako kot mora biti! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7163
9.8.2007 16:10:33   
Anonimen
Aja, glede previjalne. Midva sva pa kar to sobico kupila:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7164
9.8.2007 16:17:39   
CUKRČEK
OJLAuser posted image

Kako ste, bejbe???  Evo mene po dolgem času. Po 14 dneh smo končno doma. No, da malo poročam o nas.

Nop, v sredo pred 14 dnevi sva zvečer šla v porodnišnico. Nekje ob 21-ih sva prispela tja. Bila sem odprta 4 cm. Po klistiranju sem šla v porodno. In po uri in pol sem rodila. Hitro--res hitro. So komaj prileteli vsi na kup, ker  niso pričakovali take hitrostiuser posted image Bilo je res lepo. Popadkov skoraj nisem čutila....bolel je res le sam porod. Najprej je prijokal Aljaž in tri minutke za njim že Klara. Tako kot prvič sem zopet tulila kot dež od srečeuser posted image
Potem so ju pa odpeljali na intenzivno, ker je Aljaž imel nekoliko problemov z dihanjem. Bil je nekaj dni na kisiku, ker je imel vodo v pljučkih, Klara mu pa je delala družbo. Meni je bilo pa ful hudi , ker sem bila dolgo brez njiju sama v sobi. PA saj sem ju skoz hodila gledat, samo vseeno je težko. Potem je pa Klara dobila neko kožno bolezen in se je zato še bolj zavleklo. Njene prave diagnoze še nimamo, vendar upamo da bo vse OK..da je bilo le nekaj prehodnega. Septembra imamo preglede pri dermatologu.

Drugače sta pa ful velika za rojene v 34. tednu....Aljaž je imel 49 cm in 2830 g, Klara pa 46 cm in 2710g.

Tako na kratko. Sedaj lepo uživamo doma. Maladva sta fuuul pridna...le spita in jesta. Upam, da bosta tudi v bodoče tako pridna. Manca je pa ful ponosna na njiju. Edino boga je bila, ker ji je bilo ful dolgčas, ko nas ni bilo.

Za nazaj pa ne morem vsega prebrati, ker ste res preveč napisale. Bom pa sedaj sproti čekirala.

Aja, pa predvčerajšnjim je prišla Guppy k meni v porodnišnico. JE bila sprejeta na oddelek in bo menda ta teden enkrat rodila. JE pa res že orng boga z tako velikim trebuhom. Držim pesti zanjo.

lp, Cukrček& co.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 9.8.2007 16:19:50 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7165
9.8.2007 16:20:27   
lumpa6
čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo le vse ok

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
9.8.2007 16:21:56   
jst86
buškica čestitke prijateljici za Gašperja!user posted image

tianna kok lušna sobica!midva sva mela tud v mislih kar celo sobico pa sva raje počakala da se ne bo prašila,ker je nimava kam postavituser posted image .

cukerčekuser posted image  čestitke še enkrat in super da ste že doma!user posted image  za porod kar dveh user posted image !

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7167
9.8.2007 16:25:12   
lumpa6
Aja, glede previjalne. Midva sva pa kar to sobico kupila:

meni ne pokaže slikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7168
9.8.2007 16:26:31   
Anonimen
Cukrček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7169
9.8.2007 16:35:26   
Anonimen
O, Cukrček... helou...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7170
9.8.2007 16:46:27   
nora
user posted image Welcome back CUKRČEkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7171
9.8.2007 16:56:25   
Anonimen
Cukerčeeeeekuser posted image . Dobrodošla nazaj med namiuser posted image .
Sta pa res velika, saj to so pa že mere čisto donošenihuser posted image user posted image .

Jaz imam baldahim na obeh posteljah, je pa tako, da je eno posteljo z posteljnino, gnezdecem in baldahinom kupila mama, za drugo posteljico pa mi ga je prijazno odstopila ena od RR-jevk in zraven dala še posteljnino. Tako da me ta hec ni stal nič. Je pa res predrag, ker je v bistvu to samo ena obična rjuha, ki ji natakneš na tisto stojalo. Ampak ker smo mamice čisto pocukrane, kupimo še vsako najmanjšo bedarijouser posted image .

Nefretiti, saj bo september kmalu in si biš čisto na jasnemuser posted image . Pa ne haj se sekirat, ker se nimaš za kaj.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7172
9.8.2007 17:22:16   
aljab
user posted image user posted image Bravo Cukrček!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se rihtajte še naprej in pripni kako slikico....
Me smo pa vse zelene od zavistiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7173
9.8.2007 17:24:04   
Anonimen

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 36t1d,   +18kg,  +33cm     (133cm)
Lumpa6,            user posted image 37t1d,    +7kg,                    (140cm)
Carmy,               user posted image 35t5d,    +9kg,                    (98cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t1d,   +13kg, +34cm      (99cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 36t1d,    +7kg,                    (102cm)
Jst86,                user posted image  35t,      +16kg,                  (117cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +12kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 35t,        +11,5kg,                (100cm)

Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  34t3d,   +9,5kg,                 (102cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 34t6d,   +9,5kg,  +27cm     (97 cm)
Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)
Srček,               user posted image  34t3d,    +10kg,  +13cm    (132cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  33t3d,    +13kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 33t2d,    +9 kg,      +26cm     (96cm)

mony79,           user posted image  33t2d,    +9kg,      +28cm     (103cm)
Taja83,             user posted image 32t,2d,    +12kg,    +27cm
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                user posted image 31t1d,    +10.5kg,                 (101cm)
Lina31,             user posted image 31t6d,     +10kg,    +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 31t4d,     +7kg,                        (96cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7174
9.8.2007 18:02:46   
NalLa
srček spregledala si moje nove mere: nove mere za seznamček 33t, +11,5 kg in 103cm

Sandra srečno

Cukrček dobrodošla nazaj. Sta bila pa tamaladva res velika ob rojstvu za 34 teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?