|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
3.8.2007 19:30:48   
NalLa
Guppy sej men je moj buši čist všeč, sam v službi me vsi zafrkavajo, da sem žogica in da imam ogromn trebuh.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6676
3.8.2007 19:33:24   
Anonimen
Dorotea - maš ZSuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6677
3.8.2007 20:04:11   
Anonimen
Čau nosečke,
kako kaj? Božate svoje trebuščke?

Cel dan me ni bilo na internetu, tako da ne vem kaj je novega. Najprej sem pogledala, če je Guppy še tu; pa vidim, da se jim nikamor ne mudi.
Guppy, si že kaj neučakana?

< Sporočilo je popravil tianna -- 3.8.2007 20:06:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6678
3.8.2007 20:07:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

moj dragi mora podpisat očetovstvo, a ne?

Moj ga je danes podpisal - niti 5min dela. In obe odločbi sem že dobila po pošti (za paket oz. € in za porodniško). Moram pa prav pohvaliti to našo gospo tu na CSD; saj ko vas berem, imate ene res prave user posted image . Full prijazna, vse svetuje, pomaga itd. V 5min sva rešila očetovstvo, potem sva bla noter še dobre pol ure (dabata o otroškem, očetovskem itd) a to sploh ni njen teritorij. Res full prijazna!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6679
3.8.2007 20:09:10   
jst86
tud jst vedno pogledam če je Guppy še med nami,pa če je pri keri drugi kaka sprememba.
naila mene tud skoz neki pikajo(tud meni pravjo žogica itd.),pa zakaj še delam, naj grem že rodit pa jim samo povem da smo že veliki in da bomo še pridno rastliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6680
3.8.2007 20:12:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

tud jst vedno pogledam če je Guppy še med nami,pa če je pri keri drugi kaka sprememba.

Ja, pa zdej še to s Heleno in Klarico... Me skrbi z vseh strani.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 6681
3.8.2007 20:20:54   
dorotea
Žabonka, še enkrat hvala zainfo in  tisti link...zdaj sem si razjasnila še zadnji dvom...in sicer da sem na istem papirju vložila za paket in za starševski dodatek, sam odločbo sem dobila zaenkrat samo za paket, za starševski dodatek pa še ne...to me je begalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6682
3.8.2007 20:23:44   
Anonimen
Punce, zadnjič je že Nefretiti vprašala, ampak nisem zasledila, da ji je katera odgovorila... Al pa površno berem, sem kaj spregledala. user posted image
Torej, kdaj boste postlale posteljco za user posted image ?

Nefretiti, si našla svilen trak? Si šla pogledati tja, kamor sem ti svetovala? Upam, da si našla.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6683
3.8.2007 20:29:35   
dorotea
Joj še jogija nimam in niti posteljnine...po mojem pa bom kakšen teden prej postlala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6684
3.8.2007 20:31:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Joj še jogija nimam in niti posteljnine...po mojem pa bom kakšen teden prej postlala.

Jaz mam pa že vse, pa me takooo mika, da bi pripravila... Ma je full prezgodaj. Prah!!!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6685
3.8.2007 20:32:32   
Anonimen
DOROTEA, vidim, da sva sami tu gor... Pa kje so vse?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6686
3.8.2007 20:41:47   
jst86
jst bom tud en teden prej postlala,če prehiti pa sem že mojmu rekla kako in kaj.moram pa kupit še postelnino.nekaj malega imam še od mene,ampak bom vseeno še kakšno kupila.mogoče kera ve kje jih imajo po ugodnih cenah?no grem mal pogledat po netu,mam cajtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6687
3.8.2007 20:42:11   
Pikica pokica
Evo, jaz sem še tu user posted image . sicer ne bom dolgo....
Jaz postlice niti še nimam postavljene in se mi zdi ful prezgodaj, da bi jo že postlala. Tianna, verjamem, da te ful mika, ampak saj jo lahko tudi postelje tvoj, ko boš ti šla rodit, seveda pa mu vse prej lepo pripraviš, da ne bo kakšne napačne kombinacije izbral user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6688
3.8.2007 20:46:08   
Anonimen
Glede posteljnine... Jaz sem v Monfalcone kupila 1 cel komplet (varovalo itd) + en tak komplet sva dobila za darilo. V BC sem kupila dve jogi rjuhi + eno zgornjo. Potem pa sem v neki trgovini, kjer prodajajo blago na meter kupila full metrov lepega blaga za rjuhce (tak moder z medvedki, pa rumen z zajčki itd) in sem dala zašit k šivilji. Mi je prišlo full bolj poceni, kot če bi kupila npr. v BC tolikšno število rjuhic, pa še lepše so.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 6689
3.8.2007 20:47:47   
Anonimen
O, si tudi ti tu! user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Tianna, verjamem, da te ful mika, ampak saj jo lahko tudi postelje tvoj, ko boš ti šla rodit, seveda pa mu vse prej lepo pripraviš, da ne bo kakšne napačne kombinacije izbral user posted image .

Hmm ja, vse lepo pripraviti in preden grem v porodnišnico vse s prstom pokazati, da bo ja vse stilno in barvno usklajeno... user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6690
3.8.2007 20:50:59   
Pikica pokica
Ja, tako bom naredila jaz user posted image .
Nič, lepo spite. Mene že 15 min mali kliče, da mu moram prebrati pravljico. Tako da..

LAHKO NOČKOuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6691
3.8.2007 21:05:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Torej, kdaj boste postlale posteljco za user posted image ?

Jaz sem jo že. Imam dva kompletka, oba oprana, tako da lahko še zamenjamuser posted image ... Na prah se bo morala pa naša princeska kar hitro navadit, ker ga je tukaj OGROMNO... Žal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6692
3.8.2007 22:08:41   
cuma
Čau pupe!

Evo, pa je večer in spet lahko v miru sedem za rač. Moj možek peče palačinke user posted image user posted image user posted image , Ema spi ...
Danes sem po dolgem času bila na daljšem sprehodu in prišla brez otrdevanja do doma user posted image . Očitno mi paše tale temperatura ... res se je malo shladilo in se boljše počutim user posted image . Tinkara je res zelo aktivna cele dneve ... mogoče pa se spet kaj obrača user posted image . Sem vas pa hotela vprašat:
user posted image Se vam kdaj zgodi, ko greste lulat, da dobite občutek, kot da bo user posted image  ven padel? Včasih se mi isto zgodi, ko ponoči vstanem iz postelje in grem k Emi ... ali podnevi, ko vstanem iz kavča ... pritiska ...user posted image . Boli pa ne.

Palačinke so že ... moram it! user posted image
Pridem nazaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6693
3.8.2007 22:34:37   
cuma

Evo me nazaj! Sem jih zmazala s svetlobno hitrostjo user posted image . Z domačo borovničevo marmelado mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! A sem vam naredila skomine? user posted image

postiljanje: joooj, jaz moram še k kolegici po svojo zibelko ... nisem še pri posteljnini user posted image . Postlala ji bom preden grem rodit oz. ji bo mož.

dorotea: kako smo različni ... jaz pa sem tako vesela, da sem spet v mestu, da me sploh nič ne moti blok user posted image . Glede občutljivosti, pa se nič ne sekiraj - je popolnoma normalno in mislim, da imamo prav vse take jokave dneve.

trebuščki: user posted image user posted image user posted image  kake lepe nosečke! Prave manekenke! Jaz pa ga še nisem prav slikala, ker od selitve ne najdem čitalca kartice za naš fotoaparat ... user posted image
sandra: user posted image  za psičko!!!! Naj bo od zdaj naprej samo še boljše!

Jaz pa sem vesela, ker sem danes kupila sandale in teniske za Emo! Zdaj pa smo spet dobri za nekaj časa, no vsaj do jeseni user posted image .

A že spite?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6694
3.8.2007 22:50:42   
guppy
Naila, saj sem se samo malo pohecala. Uživaj na dopustu in potem na porodniški, pa upam, da se kdaj vidimo na kakem srečanju, glede na to, da si ljubljančanka :))

cumi, nič mi nisi naredila skomine s palačinkami, ker jih je meni tud možek danes spekel za večerjo, da me potolaži od hudega dne. Bravo, možki!!

Kar se pa pritiskanja navzdol tiče... ufff, raje ne komentiram. Najbolje se počutim, ko ležim, ko pa je treba ustat in malčka pritisneta navzdol, je pa... jao.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6695
3.8.2007 22:56:29   
cuma
Ojla guppy!

Pol je danes prav dan za palačinke user posted image ...

A voziček si že dobila? Jaz sem se za peg perego tender odločila ... pa sem upala, da mi bo kdo napisal kako izkušnjo - sem odprla temo in dobila smao en odgovor. No, upam, da bo voziček ok. Če ga jutri naročim, ga dobim na sredini sptembra, ker imajo italijani Ferragosto .... in ni šans prej ...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6696
3.8.2007 23:04:29   
guppy
Jap, midva imava že vse pripravljeno... od vozička do previjalne (ta je bila zadnja pridobitev). Manjka mi samo še baby olje.

sandra, kako je helena? In kako je tvoja psička?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6697
3.8.2007 23:33:54   
PBJ
CUMA in GUPPY HITRO SPAT!!user posted image user posted image

Jaz že gremuser posted image ....

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6698
3.8.2007 23:50:19   
nana 27
Pridne ste user posted image  
Pa take manekenke z bušiji user posted image Imate samo trebuščke, ostalo pa je prednosečniško (mislim na noge in roke). Pri meni se je pa tako lepo povsod naložilo user posted image  Čisto drugače kot pri MIhu, ko me je bil samo trebuh.

Cuma, ja tudi meni tišči navzdol.

Posteljica. Če me kaj prehiti, jo bo mož. Drugače pa sem mislila, da bi jo sama malo pred PDP ali pa po pregledu pri G, če bi rekel, da gre v nekaj dneh zares.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6699
4.8.2007 8:04:48   
Anonimen
jutro!

a nobena mi opazila da me ni? Saj je res da sem miška majcena ampak vseeno.....user posted image user posted image user posted image

bila sem v bolnici tri dni, ker se mi je dogajalo kup groznih stvari - glavobol, bruhanje, slabost, čisto trd trbuh po par ur, popadki.... pa so me zadržali, na E oddelku (patološka nosečnost) no in se je vse umirilo, zato sem zdaj doma. Moram VEČ počivati, in se potruditi da bo dete še malo pri - v - meni.

je pa težek 2880g, posteljica je zelo kalcificirana, tako da se očitno res počasi prripravljam.

Sedaj sem doma in me crkljajo. Možek in hči, pa še tašča pride danes, da bo skrbela zame....

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?