|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:11:03   
Pikica pokica
Mateja82, ful lepe slikice s 3D-ja. Super so.

Aljab, veš da me vožnja sploh ne matra.Sem se zgleda že tako navadila, da mi je to najmanjši problem. Sicer se vozim 4x tedensko, en dan sem pa doma. Poleg tega vedno pride kaj vmes - sin zboli ali ima pregled, jaz imam pregled... in potem sem še kakšen dan več doma. Sicer pa delam le še do konca meseca.  Ginekologinja me vedno vpraša, če želim bolniško, ampak jo vedno zavrnem. Tako dobro se počutim ( razen kakšen dan, ko me vse dol tišči, pa trebuh otrdeva...), da bi mi bilo težko doma ležati,saj imam preveč energije user posted image .

Cuma, tudi mi se selimo user posted image . Torej smo že 4. Ampak mi se šele avgusta, saj se te, ki so nam prodali stanovanje selijo v hišo in ne bo prej. Ampak bom že prenesla; bo pa user posted image  toliko bolj delaven in priden, pa še kakšno pomoč bomo dobili..

Drugače pa naj povem, da sem se zredila že čez 10 kg! Zdaj se ne tehtam več do 27.6., ko imam pregled user posted image .
Moja user posted image user posted image  je pa tudi ful aktivna - kar naprej se ji kolca in ker je obrnjena na glavico, se prav smešno čuti, saj občutim čisto spodaj. Pri popku pa se pojavljajo močne izbokline ( očitno nogice), saj tako brca. Sem pred par dnevi rekla kolegici, da je ful razlika med prvim, ki je user posted image , saj se spomnim, da sem ful močne brce občutila, zdaj, ko je pa user posted image , so pa bolj nežne.. Ampak so se že začele taprave močne user posted image ; sem očitno prehitro rekla.

Lepo se imejte - v MB je sonček user posted image  in upam, da je pred nami lep in SONČEN vikend.

PA PA

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:18:53   
dorotea
Ja res vas je dosti, ki se selite, to je pa kar naporno...pustite možekom glavno delo, bodte sam koordinatorke...saj to je najbolj lušno!
Aljab, zdaj pa verjetno vem katera  siuser posted image , si hodila 1 leto pred mano na gimnazijo, taka blond s čufkouser posted image . Jaz sem Ajdovka, sam sem preseljena z možekom v Vipavo. Tud pr nas doma smo sestre, sam kaj ko je od najstarejše sin že pravi fant(ima 12 let) in ta druga sestra pa ima jutri rok, tko da bomo ravno premalo razlike, da bi dobila vsaj te ta večje stvari...sedežk, voziček, stajco...oblekice in bodyji pa bodo kar potovali sem in tja.
Mene tudi še čaka OGTT, upam da bo vse ok s tem mojim cukrom. Drugače pa komaj čakam sredo, ko gremo na 3D - jupi!!! da nam končno potrdijo, da je naša pikica punčka, pa da ne bodo vsi še vedno govorili o fantku.
Zdaj pa moram kaj skuhat...sem tudi jaz že brez idej...bom kar mladi krompirček delala in malo piščančka zraven, pa paradajzovo solato...in smo rešli...mogoče še sladoleduser posted image ...ja jaz tudi jem kot volk zadnje čase...upam, da ne bo dolgo trajalo in da se ne bo preveč poznalo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:21:16   
Anonimen
Mateja, ful lepe slikiceuser posted image . Midva greva v nedeljo v Po na 3D, upam, da se ne bo skrival ali se obrnil stran, ker bom user posted image  od razočaranja. Ker me ful ful zanima kako zgleda, kakšen obrazek ima itd. Pa še denarja nimam ravno za stran metat in sva se ful dolgo odločala ali greva ali ne in da se zgodi da se nebo lepo videluser posted image .

user posted image Tiste, ki ste že bile na 3D. Ali so vam pogledali tudi kaj notranje organe, kot neka dodatna morfologija, ali res pogledajo samo njegov zunanje videz? Ker mene še kar skrbi zaradi teh ledvičk, ki se pri meni kako ne vidijo zaradi slabe transparentnosti, da vidim če naj vprašam če lahko oni pogledajo, če imajo kaj boljši UZ....Kako dolgo je trajal vaš 3D, kaj vse ste gledali? Ali posnamejo tudi filmček, ali samo slikice? Predvsem me zanima pri tistih, ki ste bile v Po?

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:32:42   
žarnica
Srček pri meni je G pogledal vse na 3D, vse nama je lepo razložil,pokazal kje je kaj. Samo kaj ko se naša punca ni obrnila tako,da bi jo lahko direktno v obrazek videli. Imamo slikice samo od strani. na ultrazvoku sem bila vsega skupaj 1 uro, s tem ,da sva s fantom 15 minut šetala okrog,če bi se slučajno beba obrnila.user posted image Mi je bilo tudi žal potem teh 60eur,ker se ni nič kaj fajn videlo,pa naju je G potolažil,da bo še naslednjič poskusil.user posted image In res je. KEr se spet ni prav videlo,bo poskusil še čez en mesec.

Sem bila pa na Ptuju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:41:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka


Lemavrica - jaz bom šla v ponedeljek na CSD. Če boš ti do takrat kaj izvedela, prosim, sporočiuser posted image


sem bila na CSD pa lahko šele 60 dni pred PDP-jem oddaš vlogo user posted image


Lemarvica, hvalauser posted image
Ja, drekec pekec... To se pravi, da bom jaz 9.7. bivakirala na CSD... Ma, jaz grem vseeno v ponedeljek na CDS po obrazce, ki jih rabim za v službo - porodniška itd. Pa še vprašala bom kdaj lahko pride moj user posted image  podpisat očetovstvo. Če pred porodom ne urediš očetovstva, moraš v 1 mesecu po porodu najkasneje - seveda to velja samo za koruznikeuser posted image . To mi pa nikakor ne diši, da bi se po porodu ukvarjala z birokracijo in birokrati.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:46:51   
lemavrica
Ma se držijo teh svojih predpisov k pijanc plota. K da bi jih user posted image  vzel če bi lahko za ta paket dal človk male prej vlogo.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:51:21   
guppy
Rh- nosečke: v sredo sem dala kri za indirektni coombsov test in danes šla po izvid in h ginekologu. Dobila sem špikico v rito, sploh ni hudo, ne se nič bat (tako, kot sem se jaz). Baje dobimo še eno po porodu (v 72. urah).
 
misska, šele zdaj vidim, da sva bili danes hkrati v Leonišču user posted image . Mene so poslali kar k mojemu ginekologu v ambulanto, tako da nisem slišala nič o splavih.

nefretiti, morda bolje, da sploh ne pišem težavic več na seznam, ker bomo potem vse bolne in boge. Najboljš, da mislimo pozitivno in z dobro voljo naprej!!! user posted image

helenav: ojoj... drži se user posted image user posted image

Matejka, lepe slikice! Čestitam!!

aljab, čestitke za izpit!!

Selitev, pa smo res zgleda štiri, ki se selimo. Kako vam gre? Jaz ravno razlagam možu čist razburjena, da bi rada, da se seliva bolj v kosu, ne pa samo čez vikende. Se mi zdi, da skoraj nič ne uredim, ker sva sam popoldan v stanovanju. Zdaj me je taka panika zagrabila, ker vidim, da se kar vrstijo dvojne nosečke v porodnišnici... včeraj je rodila ena julijka, ki je imela cca en mesec rok pred mano user posted image

Obseg trebuha: mam že 121 cm... user posted image

Jokavost: nisem pretirano jokava, sem pa malo bolj kot ponavadi. Zadnjič sem po nesreči odletela dol s stola in sem se skor zjokala zarad svoje neumnosti, ne pa zato, ker bi me kaj bolelo. Pa ob kakšni reklami/oddaji me tud zagrabi :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
   RE: Septembrke
8.6.2007 13:59:14   
nana 27
Mateja, res lepe slikice user posted image  Zvezda, hvala za nasvet user posted image   Srček, tudi notranje organe se vidi, ker zraven preklaplja še na 2D.  

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   RE: Septembrke
8.6.2007 14:14:47   
Anonimen
Guppy,

ja še ena inekcija nas čaka v 72 urah, ampak če se prav spomnim samo, če je dojenčkova kri res RH pozitivna, se pravi ne naša - saj se lahko zgodi, da je njegova kri prešla v naš sistem in bomo me tvorile protitelesca, kaj zna bit problem za naslednjič. Otrokovo krvno skupino in pa Rhezus faktor pa preverijo takoj po rojstvu!

Selitev nam še nič ne gre, ker se mi še ne da. Bi morala zlagat v škatle, pa nimam časa ne volje....

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
   RE: Septembrke
8.6.2007 14:16:31   
Anonimen
Žarnica, jaz nimam svojega G v postojni, samo na 3D grem tja. Tako, da ne verjamem da mi bodo tam rekli naj pridem še enkrat, če se v nedeljo ne bo videlo. user posted image  bom pa kot mali otroci, če se ne bo obrnil kot je treba ali pa si bo zakrival obraz.....

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
   RE: Septembrke
8.6.2007 14:18:18   
guppy
misska, te čist razumem... Midva sva pa tam zdaj sestavila omare in je FUUUL lepo, sam nisva pa dala polic notri, ker ne veva še na katero višino bi bilo najbolje... Tuki se mi pa sploh ne da pakirat, pa metat odvečnih stvari stran... bljak.

Imaš pa prav glede injekcije po porodu. Dobiš jo samo, če je otroček Rh+.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
   RE: Septembrke
8.6.2007 14:25:59   
PBJ
nana 27, včeraj nisem več uspela odgovoriti.
Moj je bil cepljen proti mumpsu, rdečkam in ošicam, kar bi naj bil že pri enem letu. Ampak je dobil zaradi alergije na jajca napotnico za cepljenje pod nadzorom. Mojemu so alergijo na mleko in jajca odkrili pri 7. mesecih, s kožnimi testi in potem smo se dobrih devet mesecev držali stroge diete, tudi jaz, ker sem ga dojila. Potem pa sem začela počasi s kakšno hrano, ki vsebuje malo jajc ali mleka. Na ponovnem testiranju so potem ugotovili, da je na mleko že manj alergičen na jajca pa več ne. Zato sedaj že hrano z jajci, razen paziti moram pri hrani, ki vsebuje nepredelana jajca (francoska zaradi majoneze), takrat postane rdeč v obraz in po rokah.
Ker je na mleko še vedno alergičen, tu bolj pazim, da ga res ne pije, ali je mlečnih jogurtov, pudingov. Dam pa mu že npr. kakšno pecivo,  ki vsebuje mleko in ni več posebnih težav- tu in tam še kakšna pikica.

Jaz bi na tvojem mestu vztrajala, da opravijo teste, ker je nekaj mesečna stroga dieta zelo pomembna, da alergija čim prej premine.

Mi smo kožo mazali kar z lipo kremo, ker je najmanj agresivna, če pa je prišlo do hujših kožnih reakcij, sem mu 1x-2x namazala z advantanom, potem pa zopet z lipo kremo. Advantan je bolj agresivne sorte.

Koliko pa je tvoj Mihec star?

In Jure je tokrat cepljenje prestal brez posebnih reakcij. Samo na trebuhu sta se pojavila dva rdeča fleka, ki sta v nekaj urah izginila. Se mi zdi, da je kar veliko bolje, če je otrok malo starejši, ko je cepljen - lažje prenaša vse skupaj.


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
   RE: Septembrke
8.6.2007 15:17:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Punce povejte, če si kaj merite obseg trebuha? Jaz sem v 26 tednu in ga imam že 95cmuser posted image .

lep pozdrav


Hm, 28 teden - obseg trebuha pa 94 cmuser posted image  na mojih 163 cm višine... user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
   RE: Septembrke
8.6.2007 15:21:42   
Anonimen
Nič ne merim, ker nisem že od začetka in mi številka ne bi nič pomenila... je pa krepko velik.... Večji kot prvič, pomoje ga fantiča nosim spredaj? v Tivolskem bazenu v tiste male plehnate garderobe se že ne morem več soravt, ne naravnost ne postraniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
   RE: Septembrke
8.6.2007 15:29:48   
nora
Punce meni več ne uspe vas prebrat do koncauser posted image  Se bom potrudila ta vikend prebrat za nazaj.
Guppy jaz sem se zmeraj za kavico,upam da ne bo kaj vmes preletelo.
Jaz bi ful rada pustila sluzbo, ful mi stresa dela...ne zdrzim več taksnega pritiskauser posted image
tukaj je pa link od 3D uz, ko so posneli najino Lucijo: http://www.youtube.com/watch?v=mff_b2boyls
Zdaj pa grem delat naprej...
LP,
Nora

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
   RE: Septembrke
8.6.2007 16:32:24   
dorotea
Mateja in nora kok lepe slikce in filmčk...tale 3d pa res tako lepo vse pokaže....Komaj čakam!!!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
   RE: Septembrke
8.6.2007 17:15:07   
sandra85
evo meneuser posted image user posted image user posted image
sem tko vesela, da je za enkrat vse ok!!!
v lavnem tako je bilo...
tja sejm prišla z napotnico, takoj me je dala na ctg-1 popadekuser posted image v 30 minutah...po UZ (vse mi je razložil (naredil morfologijo, rekel da se lepo razvija, pojstlica ni nizko...), pol vaginalni UZ...in ni skrajšan MV (kakor je rekel moj G-ki me je zaradi tega poslal v bolnico!!!) MV je dolg 41mm in sem čisto zaprta!!!user posted image user posted image user posted image
pol me je še druga G ginekološko pregledala-vse ok...
ampak sem mogla ostat na opazovanju, ker sem imela popadekuser posted image ...drugi dan sem imela 1uro in 15 minut CTG-hvala bogu nobenega popadkauser posted image
včeraj so mi na viziti zjutraj povedali, da bom imela v petek (danes) ob 7h ctg in me bojo še enkrat natančno pregledali...in danes je blo HVALA BOGU vse ok-brez popadkov, MV še vedno dolg41mm in zaprta...user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke ducanu in maji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma ona je pa nad mojo sobo rodilauser posted image ...vsak dan so hodle rojevat...kaj je bila v bolnici,al sta šla od doma direkt rodit? ma karin, kje pa živite-ste primorci?user posted image
no, sej sigurno sem kej pozabla...grem še mal prebrat, pa bom še kej dodala...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
   RE: Septembrke
8.6.2007 18:34:10   
Anonimen
Sandra, čestikeuser posted image  Sedaj pa POČIVAT, POČIVAT, POČIVATuser posted image .


(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
   RE: Septembrke
8.6.2007 18:50:07   
jst86
Sandrauser posted image !lepo da je vse ok!zdej pa pocivat!
nora sej bo se mejcekno potrpi pa bo za skoraj eno leto konec službe!
ašun moj trebušček meri 106 cm(visoka sm 162cm)-me vsi pošiljajo rodituser posted image .sam nej mali kr se pocaka 3 mesce,ga ne dam se vnuser posted image .

A se kej zmatrane?Jst sm popoldne spala pa nikol ne spim,pa tamal je tud cist umirjen-kr pogresam une tamocne brcikeuser posted image !Bo pa zvečer...

Joj slikce pa filmček so pa tok lepi,mi je kar žal da mi ne gremo na 3D,sam si ne morm prvoščit.

Pridne bodte,pošiljam vam en lep pozdravček z gorenjskih koncev!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
   RE: Septembrke
8.6.2007 19:51:05   
dorotea
Pozdravljena nazaj sandra. No, to je pa lepo slišat, da je vse ok...res se potrudi bolj počivat...smo bile v skrbeh zate...ma važno da je ok in da si nazaj doma...Drugače pa sta Duc in ženka nakupovala v Trstu za dojenčico, pa ju je prehitelo in najbližje je bla Izola - tako smo slišale.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   RE: Septembrke
8.6.2007 19:57:35   
sandra85
hvala punce...sem vas v bolnici puncam večkrat omenjala-da ne morem več brez vasuser posted image
zaj ko sem nosečka ste itak ve moje najboljše prijateljice-ker me itak najbolj razumeteuser posted image user posted image
sem vas že tko pogrešala...
ma kaj je zaj to-ene smo v bolnici ene pa že rojevajo?user posted image joj so res tej user posted image mali hudički nagajivčki!!!
moj pa že tako močno brca, da je po moje že kr 50 cm velikuser posted image kr na vse strani brca...prej sva se šla z mojim user posted image malo uležt-počivat, pa nisem mogla zaspat-me je prav dobesedno zbrcal!user posted image ...
zaj sem si pa mlečni grez naredila, njami njami...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
   RE: Septembrke
8.6.2007 20:07:36   
dorotea
ja, moja mal je tud zdej 3 dni brcala ko nora...ampak samo ponoči, podnevi pa je pridkano spala...sem se že ustrašla, da bo tak ritem imela...danes pa je vse po starem, brca po zajtrku kosilu in zvečer, skratka čez dan...verjetno fino jem.user posted image Ja sem na samih dobrotah...višnje, češnje, jagode in breskve...no, pa malo sladoleda!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
   RE: Septembrke
8.6.2007 20:09:14   
dorotea
zdaj si mi dala idejo, jaz si bom tud jutri gres naredila z mlekom in potresla s kakavom...mmmmm

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   RE: Septembrke
8.6.2007 20:33:16   
sandra85
....ja s kakavomuser posted image glih sem se fajn najedla, pa še malo sem si za kasneje pustila...

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
   RE: Septembrke
8.6.2007 20:35:11   
guppy
sandra, dobrodošla nazaj! tok sem vesela, da si v redu!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?