|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.6.2007 21:08:42   
sandra85
hvala user posted image
ne morete verjet kok sem js srečna-sej mi ni manjkalo-fulll so prijazne sestre pa ginekologi na tem oddelku res...lepo postrežejo, pa se pogovarjajo s tabo, sam js sem mojga lubija fulll pogrešala, sem se zvečer stiskala z pelušem ki mi ga je kupuuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
8.6.2007 21:51:28   
lemavrica
Ojla Sandra, samo da je vse ok in da si še vedno v enem kosu user posted image . Zdej pa počivat da ne bo treba spet na hrib.
Sem ravnokar nazaj iz kina, Shreka morte it gledat, sem se ful nasmejala. Moj user posted image  me je glih med filmom kr faj zbrcov. Sem kar rabila tole dozo smeha.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
9.6.2007 8:09:41   
Anonimen
Dobro jutro vsem!

Tu je pa danes tak lep sonček, po čudežu sem spala do zdaj, kar že cel teden nisem pa še v službo ne hodim.
Sandra hvalabogu, da je vse ok. Sem vse spremljala pa kar čakala, kdaj boš prišla nazaj in sem ful vesela, da je vse ok. Le tako naprej in pazi nase in na svojega user posted image , naj še le bo na varnem v trebuhčku nekaj časa.
Midva z mojim user posted image  pa greva danes malo v šoping. Če bo vse po sreči bom čez 14 dni že na morju pa še nimam kaj pametnega sploh za oblečt, v dolgih hlačah pa tudi upam, da ne bom trebala hodit (upam, da ne bo deževalouser posted image ), Po stanovanju pa hodim itak že nekaj cajta v enih 10 let starih razvlečenih kratkih hlačah al pa spodnjem delu kopalk, ko so skoraj take kot kratke hlače. Včeraj sta prišli dve kolegici na obisk jaz pa taka, da me je blo kar sram, bi bla raje, da me sploh take ne bi vidle. Ko strašilo user posted image . Bomo pa se danes malo lepše uredili, me že ta sonček spravlja v dobro voljouser posted image .
Sicer pa bo vikend kar pester, greva na Ptuj, moram dedka pazit, ko je priklenjen na postlo, pol pa v nedeljo v Celje, ko moram fantovo omo pazit dva dni pa pelat k dohtarju. Tako, da bom prav leteča te dni. No, ko sem glih pri tem.
user posted image  Kako pravite vašim dragim pred drugimi. Zame je bil moj do zdaj vedno fant, ko bova pa mela user posted image  pa bo mi prav čudno, da mu bom še kar naprej govorila, da je mi je fantuser posted image . Poročit pa se zaenkrat še tudi ne misliva, vsaj dokler ne bova imela porihtanega stanovanja pa jaz službe. Tak, da mi je res butasto, mama se kar norca iz mene dela, če mu bom kao vedno govorila fant. Me pa res zanima kolko stane npr. samo civilna poroka, sicer še se nem jutri ženla samo vseeno.
Upam, da me primorke pa one iz drugega konca razumete, ko pišem bolj po "domače"user posted image . Tak je pač, ko zrasteš gor na Ptujuuser posted image .

No pa še eno user posted image  Vas ful lulat že tišči? Kako pogosto hodite kaj na vodo? Jaz sem mogla it ponoči 5xuser posted image . Katastrofa res, čudno, da se sploh kaj naspim. Ampak očitno bo tako zadnje tri mesece, se je že začelo tako, da drgač ne more bit.

Vsem želim lep sončen vikend, izkoristite ga maksimalno pa tudi na počivanje ne pozabit!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
9.6.2007 8:56:20   
Anonimen
Jutro user posted image !

Mala: nazadnje je bila cena za civilno poroko (samo za uradni del) med 7 in 10.000 SIT. Midva tudi nisva poročena. Ker sva že doooolgo skupaj (18 let) mu rečem kar možuser posted image . Partner pa to se mi zdi tako... poslovno... ne vem no... user posted image  Midva sva se mislila poročit pred rojstvom - predvsem zaradi lažjega urejanja birokracije - pa mislim, da nama ne bo zneslo...

Lulanje: jaoooo, danes ponoči dvakrat, čez dan pa kar naprej. Bog ne daj, da se smejim - se naša user posted image  začne takoj premetavat, mami pa leti na WCuser posted image

user posted image  Ali je katera že kupila blazino za dojenje? Jaz zaenkrat še improviziram. Samo danes ponoči so me kolki in kolenauser posted image  tako boleli, da sem se kar naprej zbujala. Tiste, ki že imate to blazino - a res pomaga? Jaz bi jo kupila, če je res koristna zadeva. Stane pa od 20€ naprej.

Vreme: tudi pri nas se že kaže sončekuser posted image user posted image user posted image  Danes greva na piknik in bomo imeli lepo vremeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
9.6.2007 9:05:45   
Anonimen
Jaz še nimam te blazine, bom pa si jo do konca verjetno nabavla, sem vidla pri kolegicah, da ful prav pride. Pa user posted image  daš tudi mezmes pa se nima kam skotalit, vsaj pri tej blazini ne, ko jo mam jaz v mislih.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
9.6.2007 9:19:45   
Anonimen
Ja, to je ta blazina. Mogoče bova šla danes do BTC, kjer je trgovina Odeja (iz Škofje Loke) pogledat kako zgleda njihova blazina. Pri dojenju ti pa še hrbet razbremeni oz. podpira. Mala - saj ti znaš šivat, kajne. Si lahko tudi sama narediš tako blazinouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
9.6.2007 10:36:36   
dorotea
Jaz imam to blazino že kar nekaj cajta in je res fajn...tko di podložim pod eno nogo in trebuh in zaspim kot angelček. Po mojem se izplača, pa jo rabiš še za počivat in kasneje za dojenje. Moraš se pa sama odločit...meni je fajn.
Sam sem vidla da so 2 vrsti...ena je taka daljša kot kača in polkrožna...jaz imam to! pol je pa ena manjša bolj kompaktna tud polkrožna...tista je po mojem bolj za dojenje.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 9.6.2007 10:38:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
9.6.2007 10:44:18   
Anonimen
Sandra, dobrodošla nazajuser posted image . Zdaj pa se spet lahko začneva menit za SŠ, praviš da je Luciji več ne bo do septembra, tako da mama ostane samo še Izola, treba poklicat zadnji teden junija, da povejo datum. Pa datum za ogled porodnišnice že vem in datum za posvet o EA tudi. Če te zanima mi piši.

Danes je lepo vreme in kaže, da bo piknik uspel.

Civilna poroka je naju stala 15.000, to pa zato, ker sva se poročila izven lokacije v naravi. Drugače je pol manj. Rečem mu pa možuser posted image user posted image . Če nebi bila poročena bi bil še vedno moj fant, partner pa se mi zdi poslovnouser posted image . Njemu še vedno kdaj uide da sem njegova puncauser posted image .

Blazine še nimam, bom jo kupila ko dobim denar od paketa. Sedaj si podprem nogo z eno podolgovato blazino, ki je ful trda. Boljše kot nič je.

Lepo se imejte.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
9.6.2007 12:16:17   
sandra85
dobro jutro...ja, zaj sem ustala in glih jem zajtrk :)

najin tamali ima zamešan ritem in ponoči tako razgraja, da mamica ne more in ne more spati...dopoldan je mir, popoldan pa spat začne...tko da spim dopoldan, namesto ponoči...
meni neki RR šteka in ne vidim in ne morem ustavljat smeškotov...boo
danes me spet tako čudno spodi boli-kot da imam 2. dan menstruacije-ko me je bolelo ko hodič...ufa...upam da bo nehalo!
sva pa tudi mi2 povabljena na piknik k mojemu očetu (se peče odojek) sam nevem kako bo...js moram počivat...tko da če bova šla, bova šla za pol urce glih tolko da se pokaževa, pa mojo babico že kak mesec nisem vidla...

srček-js se moram pozanimat kdaj je naslednje predavanje v luciji, ker js nebi hodla v izolo...v izoli pa imajo baje tut v juniju zadnje, pol pa do septembra nič :(

js nevem zakaj me ni nič moj G opomnu, da je junija zadnje...!?
no mi2 bova hodla v lucijo-ta mesec...mislim, da je v ponedeljek spet predavanje ob 17h...bom js v pon zjutraj poklicala v ZD pa vprašala...pa ti bom takoj ZS napisala

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
9.6.2007 12:31:37   
taja83
ojla punce!

Sandra ful sem vsak dan čakala, kdaj se boš oglasla, da si doma in še v enem kosu. glej da boš sedaj res dovolj počivala da bo vse uredu.

js mam pa včasih tko elana, da cel dan neki delam ker se kar ne morem ustavit, pol pa naslednji dan sem pa čist fertik pa še kosil komaj naredim. sem zadnjič ploščice v hodniku po kolenih pomivala in seveda nič spodaj mela. pol pa drugi dan še stopt neki časa nisem mogla na nogo. sam men se najprej ni posvetl zakaj, pol ku mi je moj reku, sem se spomnla da je verjetno to to. ja nič se bom mogla počasi navadit, da sem noseča in da ne morem kar vsega delat tko ko prej. ker jst če ne bi mela trebuha sploh ne bi vedla da sem noseča.  v glavnem punce mal se bo treba začet mirkat tiste ki se še niste začele.
drugač vas pa skoraj vsak dan berem sam pisat se mi glih ne da ker nimam kaj povedat. tehtat se ne upam, v torek grem v laboratorij, naslednji torek pa imam 3D (JUPIIIII!) že komaj čakava. v soboto greva pa mal v IKEO pogledat, če se bo kaj našlo.

ja nič še to: Guppy daj mi na seznamu popravi starost na 24, včeraj sem se mal postarala (samo po letih- drugače sem še vedno seksiuser posted image user posted image user posted image )

Lp pa mirkite nase in na svoje pikice

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
9.6.2007 12:48:50   
sandra85
tajauser posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
9.6.2007 13:30:51   
Anonimen
MENE OČITNO NIČ NE ČITAŠ ŽABONKA!

Sem že napisala da sem dobila od moža blazino za spanje/dojenje, tisto taveliko, cena 38€, mehka mehka in udobna udobna spi se ko šus!

Priporočam, jo pa potem lahko uporabljaš še za dojenje in igranje in za vse živo, ker je res cevaste bolj nedefinirane oblike kot tisti trdi veliki C - blazina za dojenje mala!

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
9.6.2007 13:54:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

MENE OČITNO NIČ NE ČITAŠ ŽABONKA!

Sem že napisala da sem dobila od moža blazino za spanje/dojenje, tisto taveliko, cena 38€, mehka mehka in udobna udobna spi se ko šus!

Priporočam, jo pa potem lahko uporabljaš še za dojenje in igranje in za vse živo, ker je res cevaste bolj nedefinirane oblike kot tisti trdi veliki C - blazina za dojenje mala!

Seveda te beremuser posted image  A kaj, ko pozabljam stvari - še nikoli toliko kot zadnje časeuser posted image  A mi lahko, prosim, še napišeš kje si kupila ta veliko blazino? Jaz sem po netu našla samo "ta klobasato"...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
9.6.2007 14:26:54   
Anonimen
Vse najboljše Tajauser posted image .

Sandra, da v Izoli ni naslednji mesec pa prvič slišim, tudi meni ni nihče povedal da naj nebi bilo več čez poletjeuser posted image . No, pol pa se pozanimaj za Lucijo, pa mi javi da lahko pridem. Čisto nekaj brezveze, kaj jim pa je, da naj nebi bilo ŠS čez poletje. Saj povsod pravijo da je SŠ nekje v 8 mesecu user posted image , torej nas mora biti veliko, ki nam pade ravno na takrat. Mah, če ne pa ne bom šla pa je.....samo pol ne vem kje bo mož dobil tisto potrdilouser posted image .  Upam, da te je trebuh nahal boleti in da si boljše, da ne boš imela spet kakšnega obiska na hribu...

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
9.6.2007 14:53:19   
Rožica*
Žabonka poglej stran 118, 119 smo debatirale o blazini, tam je tudi en link, kakšno sem jaz kupila, po ugodni ceni.
Sem zelo zadovoljna, je ne zamenjam. Uporabljam jo za spanje, počitek,.....
Z njo pa so zadovoljni tudi ostali, ker je tako udobna.
Imam pa tako večjo blazino in sem šele ta teden ugotovila, da sem opravila enkraten nakup, saj sem se malo razgledal po Baby centru pa so vse blazine bile veliko manjše, trše, tako kot pravite v obliki C katere oblika se ne da dosti spremeniti.
Moja blazina je bolj v obliki U, vendar si jo lahko poljubno nastaviš, dolga pa je 180cm.
Škoda da nimam skenerja,  bi vam lahko posredovala slikce za različne načine uporabe.
Blazino sem kupila v Avstriji, če mogoče veš kje prodaja Eduscho lahko pogledaš če jih še imejo, lahko pa naročiš tudi preko neta, vendar ne vem kakšni so pogoji.

LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
9.6.2007 14:57:08   
dorotea
Vse najboljše taja!!!user posted image user posted image user posted image Pa upam da si celo torto pojedla(zdaj še lahko)!!!
Jaz imam tud tako kot rožica, dolgo v obliki U in je manj fiksna kot una na C, po mojem je ta velika, ki jo imamo me boljša za spat. Tud jaz priporočam...in tud jaz sem jo kupila v Avstriji, tko da ne vem kje jo dobiš pri nas.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 9.6.2007 14:59:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
9.6.2007 16:56:59   
Zoya27
čao punce, spet se malo oglašam. v ponedeljek imam kontrolo glede križa, ki se mi zdi, da je zdaj sicer bolje, me pa vsako noč cel hrbet boli, se mi zdi, da od pozicije spanja. danes sem bila v kopru na predavanju o dojenju, je bilo ful zanimivo in mi je resnično žal, da nisem bila na vseh predavanjih, tudi na druge teme. 

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
9.6.2007 18:13:47   
cuma
Čau punce!!

Sandra: user posted image  lepo, da si nazaj, nas je skrbelo kako je ...!!! Zdaj pa se čuvaj!
Taja: vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes bila že v nizkem štartu za na hrib user posted image  ... potem pa se je umirilo ... na srečo. Dopoldan smo malo pohajali, pa me je sredi plaže začelo matrati. Bolečine kot pri M. Potem smo šli domov okrog (11ih) ... kjer sem se vlegla in praktično skozi počivala do 17ih ... trebuh pa mi je vedno pogosteje in močneje otrdeval user posted image .Nič se nisem preforsirala te dni. Nič več kot druge dni. user posted image  No, samo, da je zdaj ok.

Zdaj pa sta šla moja dva malo sama ven, jaz pa imam domačo nalogo - POČIVAT! Tako, da grem kar nazaj na kavč! user posted image

Lep večer vsem!

Cuma

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
9.6.2007 18:27:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

samo pol ne vem kje bo mož dobil tisto potrdilouser posted image

Č boš rodila v Po, tvojemu user posted image  ne rabi potrdilo, le €€€. Prisotnost partnerja stane 17€, kako pa je drugje pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
9.6.2007 19:09:15   
dorotea
Joj cuma, res ni fajn da ti tako otrdeva...le dobro opravi domačo nalogo in Počivaj!!!Saj vem, da je težko biti doma, ma izgleda da res potrebuješ ležanje, da bo potem vse ok. Zdrži!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
9.6.2007 19:18:50   
Anonimen
Punce, glede te blazine za dojenje... Je to ta, ki je naprodaj v Neckermannu??

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
9.6.2007 19:28:45   
jst86
ojla!
jst pa blazine zaenkrat še ne bom kupovala,si trebušček kar s povštri podložim.Če pa bo kriza mam pa Odejo na drugem konce ceste tko da lahk hitro skočim po blazino.
dons sm nabrala celo košaro češenj in me zdej tko križ daje da je joj...sam se je splačaluser posted image
sva pa dons kupla rabljeno lupinico pa zdraven sva dubla še kengorujčka za 50evrov.sem res ful vesela ker sem raćunala 40 bivših tisočakov za lupinico.Pa ful lepo je ohranjena,tko da se nama je ful splačal.user posted image

taja vse najboljše!!!

cuma veliko počivaj!!!tud mene včasih mal šraufa kot pred M sam nisem vedla da bi blo lahk kej narobe.Sam počutim se pa super.

Lep preostanek vikenda vam želim!
se tipkamo,pa pa

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
9.6.2007 19:39:58   
Anonimen
Mojo blazino sem kupila v Baby centru v BTC- imenuje se THE BIG V Maternity & nursing pillow od THERALINE. Imajo jih v zgornjem nadstropju, pri posteljnini, prevleka v dveh barvah temno modri in rumeni.
Zapakitane so v take plastične "kufre" kot so zdaj tiste bolj kvalitetne odeje.
Cena malo manj kot 40 €.

www.bigVpillow.com

bom dala v album slikce... če rata, ker jih tukaj ne znam kopirat???

Ravnokar sem bruhala  - Guppy nisi sama.... Očitno pretežko kosilo + pritisk na želodec....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
9.6.2007 20:47:31   
Anonimen
Punce, res HVALA za vse info o blazini za dojenje... Sem čisto pozabila, da se je o tej temi že pisalo... Se opravičujem za podvajanjeuser posted image
Iščem pa tako, kot jo ima misska v albumu - tako veliko.

Pravkar sva se vrnila s piknika. Spet sem se najdela mlade čebuleuser posted image  Zadaha se ne bom znebila še celo večnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
9.6.2007 22:55:54   
guppy
Žabonka, blazino za dojenje (v obliki meseca) sem dobila od kolegice in zgleda prav koristna reč!

misska, upam, da ne boš več imela težav z želodcem. Jaz ugotavljam, da niti ni toliko povezano s hrano, ampak enostavno vsaj 1x na dan tko peče zgaga, da je JOJ. Rupurut postaja moj redni spremljevalec.

taja83, VSE NAJBOLJŠE!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?