Anonimen
|
Dobro jutro vsem! Tu je pa danes tak lep sonček, po čudežu sem spala do zdaj, kar že cel teden nisem pa še v službo ne hodim. Sandra hvalabogu, da je vse ok. Sem vse spremljala pa kar čakala, kdaj boš prišla nazaj in sem ful vesela, da je vse ok. Le tako naprej in pazi nase in na svojega , naj še le bo na varnem v trebuhčku nekaj časa. Midva z mojim pa greva danes malo v šoping. Če bo vse po sreči bom čez 14 dni že na morju pa še nimam kaj pametnega sploh za oblečt, v dolgih hlačah pa tudi upam, da ne bom trebala hodit (upam, da ne bo deževalo ), Po stanovanju pa hodim itak že nekaj cajta v enih 10 let starih razvlečenih kratkih hlačah al pa spodnjem delu kopalk, ko so skoraj take kot kratke hlače. Včeraj sta prišli dve kolegici na obisk jaz pa taka, da me je blo kar sram, bi bla raje, da me sploh take ne bi vidle. Ko strašilo . Bomo pa se danes malo lepše uredili, me že ta sonček spravlja v dobro voljo . Sicer pa bo vikend kar pester, greva na Ptuj, moram dedka pazit, ko je priklenjen na postlo, pol pa v nedeljo v Celje, ko moram fantovo omo pazit dva dni pa pelat k dohtarju. Tako, da bom prav leteča te dni. No, ko sem glih pri tem. Kako pravite vašim dragim pred drugimi. Zame je bil moj do zdaj vedno fant, ko bova pa mela pa bo mi prav čudno, da mu bom še kar naprej govorila, da je mi je fant . Poročit pa se zaenkrat še tudi ne misliva, vsaj dokler ne bova imela porihtanega stanovanja pa jaz službe. Tak, da mi je res butasto, mama se kar norca iz mene dela, če mu bom kao vedno govorila fant. Me pa res zanima kolko stane npr. samo civilna poroka, sicer še se nem jutri ženla samo vseeno. Upam, da me primorke pa one iz drugega konca razumete, ko pišem bolj po "domače" . Tak je pač, ko zrasteš gor na Ptuju . No pa še eno Vas ful lulat že tišči? Kako pogosto hodite kaj na vodo? Jaz sem mogla it ponoči 5x . Katastrofa res, čudno, da se sploh kaj naspim. Ampak očitno bo tako zadnje tri mesece, se je že začelo tako, da drgač ne more bit. Vsem želim lep sončen vikend, izkoristite ga maksimalno pa tudi na počivanje ne pozabit!
|