|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.5.2007 12:30:43   
Pikica pokica
Guppy, tudi jaz sem za. Vsaj dokler še delam, ker se vsakodnevno vozim v Lj (ali MB). Lepo bi se bilo v živo videti :)))))))

Hitro se zmenite oz. določite datum in uro!!!!!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
29.5.2007 12:36:46   
guppy
Na ZS zbiram prijave za zmenek septembrk v Ljubljani, v bližini porodnišnice.

Sporočite mi razpoložljive (želene) datume in ure srečanja. Dajmo rečt, da se dobimo enkrat v tednu od 11. - 15. junija. Če ste proste več dni, mi napišite vse razpoložljive termine, da lažje pokombiniram.

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
29.5.2007 12:42:02   
lumpa6
jaz sem tudi za sečanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
29.5.2007 12:48:59   
lumpa6
ma klinc ravnokar sem ugotovila da mi je začela ena od mlekarn puščatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
29.5.2007 12:56:16   
nena80
Joj kako ste pridne s pisanjem, vas sem komaj dohitela, da sem na hitro prebralauser posted image ...

Najprej: user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN SRČKUuser posted image , ŽABONKIuser posted image IN NORIuser posted image user posted image , naj se vam izpolnijo vse skrite želje in da bo september čimbolj lep ko dobimo svoje maleuser posted image user posted image user posted image  v naročje,...(komaj čakam)

Čestitke tudi Karin za dekliciuser posted image user posted image , lepo da napredujeta, držimo pesti zanju in pošiljam jima user posted image user posted image

Čestitam za vse opravljene izpite, maturo, poroko - Duc, uspešne preglede oz. morfologije,...in vse kar sem še spregledala....Dobre ste, da se lahko učiteuser posted image user posted image , jaz se pa nikakor nisem uspela spraviti za knjigouser posted image user posted image  in ne vem kdaj bom spravila skupaj še tistih 8 izpitovuser posted image user posted image user posted image ...Sicer se pa ne sekiram, bomo že, samo da bo z našim user posted image  vse v redu, pa bomo tudi ostale stvari poštimaliuser posted image user posted image

Moram pa vam povedati, da sem rekorderka pri pridobljenih kguser posted image user posted image user posted image , jih imam +11, in mi je vseeno, bojo že šle dol, ko bomo imele nočno z našimi user posted image  in itak se je potrebno paziti po porodu z prehrano, da ne bo naše maleuser posted image  zvijalo, pa bojo tudi kg šleuser posted image ,...

Pozdravček vsem sonosečkamuser posted image , in čimmanj težav, ki nas obkrožajo,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
29.5.2007 13:06:37   
Anonimen
Dobro jutro čvekeuser posted image

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
29.5.2007 13:09:50   
lumpa6
dobro jutro

si pa zgodnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
29.5.2007 13:15:49   
Anonimen
itak da sm, tko k vsak danuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
29.5.2007 13:40:47   
lumpa6
blagor teb, jaz pa morm ob 6 ustajatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
29.5.2007 13:47:25   
Anonimen
sej veš morm js tut kdaj mal prej vstatuser posted image  kdo ti je pa kriv da ne morš tok časa spatuser posted image  js mam tok pridno tamalo da kr spi če sm zravnuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
29.5.2007 14:05:48   
Anonimen
guppy, dej men na seznamu dopiš da bom mel Pepco alpa Poldija!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
29.5.2007 14:07:16   
dorotea
Lepo srček, da so tako pomoslili nate. Res je super slišat take stvari! En bravo za te študente!!!
Zdaj pa moram it hitro kuhat naprej, moj lubi je že straaašno lačen! Nekaj eksperimentiram...upam, da bo za pojestuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
29.5.2007 14:17:45   
guppy
duc user posted image , zmenjene smo, da pišemo "zihr" variante na seznam - ko bosta vedela za spol, sporočita izbrano ime.

CUKRČEK, Pikica Pokica, lumpa6, sporočite mi na ZS, kdaj bi vam ustrezalo, da se dobimo.

---------------------------------------------

Na ZS zbiram prijave za zmenek septembrk v Ljubljani, v bližini porodnišnice.

Sporočite mi razpoložljive (želene) datume in ure srečanja. Dajmo rečt, da se dobimo enkrat v tednu od 11. - 15. junija. Če ste proste več dni, mi napišite vse razpoložljive termine, da lažje pokombiniram.

Okvirno prijavljene:
CUKRČEK, Pikica pokica, lumpa6, lemavrica, guppy

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
29.5.2007 14:19:33   
Anonimen
ah, to pa ne bova vedla dokler ne bova dobilauser posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
29.5.2007 14:23:25   
lumpa6
če nebo pa se zgovor na napako v kuharski knjigi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
29.5.2007 14:45:23   
dorotea
Ja ni blo tko slabo! Vsaj pojedu je vse- je bil že fajn lačen- user posted image user posted image user posted image Sam kaj ko se ne morem zgovarjat na kuharsko knjigo , ker kuham tko mal po občutku.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
29.5.2007 17:20:13   
Anonimen
kaj ste pa tolk tih dons?

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
29.5.2007 18:25:13   
Anonimen
kaj je z vami dons nouser posted image  bi šla kera v kino? al vam možeki ne dovolijo user posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 29.5.2007 18:26:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
29.5.2007 18:51:19   
lumpa6
jaz sem bila odsotna,k sm morala na policijo k je en sošolc udaril mojo hči, pretepa jo pa že 3 leta pa sem do sedaj prosila naj kaj ukrenejo pa se še ni nč zgodil tko da sem šla sedaj na policijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
29.5.2007 18:59:39   
guppy
Jaz sem dopoldan študirala, zdaj sva se pa privlekla iz šole za starše... samo še jutri zdržim, pa bo. Kje so pa ostale čvekice?

Lumpa user posted image user posted image . Upam, da boste kako uredili. Mislim, tok govorijo o nasilju v šolah in kako je treba "povedat" in ne vem kaj, ukrepat noče pa nihče user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
29.5.2007 19:01:22   
lemavrica
o groza, upam da hči ni prehudo poškodovana. Sploh ne morem verjet da so v šolah tko ignorantski. A si kej dosegla na policiji?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
29.5.2007 19:20:57   
ašun
lumpa6 koliko pa je stara tvoja hči. Kako se to lahko dogaja v šoli? Kje pa so profesorji oz. vsaka šola ima že varnostnika!?

Ste glegale Svet na kanalu A. Je bilo govora o smrti porodnice v postonjski porodnišnici. Mamica je izkrvavela, ker so naredili površen uz trebušne votline. Počila ji je žila. Kot zagovor so v porodnišnici povedali, da itak ne znajo zašiti tiste žile in bi jo mogli peljati v ljubljanouser posted image  Haloooo, a niso neki ful priznani?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
29.5.2007 19:49:28   
Anonimen
lumpa upam da ti je uspel kej uštimat!

sej tle na forumu tut piše od tiste nosečnice, js sm prejle bral, tm k je čvek v tri dni al neki tazga piše.prov grozn je blo.sam to je res ful malomarn. zato sm pa js še zmer sam za lj porodnišnco.

joj kok je moja dons tečnauser posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
29.5.2007 20:03:12   
Anonimen
Čau souser posted image  in Duc!
Nisem podrobno brala za nazaj, sem pa zasledila, da je s Karin in user posted image user posted image  vse v redu, pa sem prav vesela.
Ja, jaz pa bom kljub temu žalostnemu dogodku rodila v Postojni. Z EA, to sem se že odločila.
A gre še katera na EA?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
29.5.2007 20:13:03   
nana 27
Lumpa6, upam, da si uredila na policiji. Pa, da ste tri leta trpeli nasilje..kako se pa punca drži? Vsem slavljenkam vse NAJ NAJ user posted image    Guppy, tudi jaz sem za srečanje. Se ti bom še javila na ZS, če bom lahko prišla. Duc, kaj češ..jutri bo že boljše volje..ti samo en velik ovinek naredi okrog nje, da se jeza malo shladi, ali pa ji kakšno rožico utrgaj. Ašun, tudi mene je pretresla zgodba mlade mamice user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?