|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
28.5.2007 20:28:15   
guppy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Žabonka, VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Srček, VSE NAJBOLJŠE!!!!
(a spremenim leta na seznamčku al' sem že?)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.5.2007 20:31:39   
dorotea
Pa tudi če te ne vprašajo...in pole si ti ****, ker nisi povedala...glede nosečnosti mislim. Kaj narediš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
28.5.2007 20:35:37   
Anonimen
z glavo se v zid prbijaš pa upaš da bo kej bolšuser posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.5.2007 21:07:52   
dorotea
Ja tko je. Na srečo mi ni blo treba čez to še, sam sočustvujem s tistimi ,ki ste.
Drugače pa smo ravno hišico poribali -pomili tla in tako lepo diši...zdaj pa bomo še en filmčk pogledali...a ni lepo življenje!user posted image Pobožajte trebuščke pa se kaj slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.5.2007 21:31:50   
cuma
Čau vsem!

Vidim, da se je popoldan pridno tipkalo user posted image  ...

Glede sociale:
Ko me kdo vpraša kje delam in povem, da nisem našla službe po porodu, me vsi tolažijo s tem, da saj mi pa sociala kaj da ... user posted image  Meni prav nič ne da! Potem se čudijo in pravijo, da se očitno nisem pozanimala, ker da imajo vsi podporo ... sploh pa mamice ... Ja vejžde... Seveda pa je potem večini vse jasno, ko povem, da nisem samohranilka ampak poročena. Toliko o tem.

Glede služb in zaposlovanja žensk:
Jaz imam končan faks, pa sem večino prošenj poslala za V. stopnjo, saj za VII. ni bilo veliko razpisanih del. mest ... vsaj ne za mojo smer. Niso me niti povabili na razgovor ... user posted image . Nisem jim imela časa povedati, da imam majhnega otroka ...

Zdaj pa bom še nekaj časa doma in potem jeseni 2008 v službo! Če je ne bom našla, si jo bom pa sama naredila user posted image !

Žabonka: Vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

duc in jst: a sta že ugotovila ali si še grizeta kolena? user posted image

duc: za voziček poglej na spodnjo temo o Počutim se kot zavržen ... kaj že? 
Tam smo se malo razpisale na to temo o dvojnih vozičkih!

mala: čestitke za morfologijo!

srček: samo glej, da ne boš preveč pred TV namesto, da bi študirala user posted image user posted image !

Cukrček: user posted image user posted image user posted image  

nana:  Si kar predstavljam prizor ... Jaz imam tudi včasih občutek, da bi rabila kako sproščanje ... pa tudi user posted image  klepet v živo, bi se prilegel user posted image !

Kaj pravite obalne septemberke in duc, pa tudi tiste, ki niste z obale, če bi se dobile na kakem sladoledu ali limonadici?

Zdaj pa me kliče kavč ... Se beremo in pišemo jutri! Lahko noč user posted image

Cuma

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.5.2007 23:31:06   
Anonimen
a vse spite že?

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
29.5.2007 0:08:05   
sandra85
žabonka vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
srček, tebi pa sm že voščla...user posted image
duc, a to je tvoja hčerkica?
   mene pa danes spet neki matra...mam občutek da mi dol rineuser posted image pa skozi mi trebuh otrdevauser posted image ...
opažam da moram res samo počivat...js pa ne bom zdržala še 3 mesece da ne migam...
user posted image neki me zanimauser posted image ...duc to ni vprašanje zateuser posted image ...a vam že teče kej ven iz joške...
js sem si učeri za hec probala stisnit tak kot so včasih stiskale mamice ven, ko še ni bilo prsnih črpalk...pa mi je tak smešno priteklo, kot da bi spužvo stisnila user posted image tak prozorna tekočina, pa čist malo belega zraven...
pol je pa moj prišu iz službe (js sem že spala) in sem mu rekla, če bi rad vidu, kako mi teče iz joške in sem mu pokazala pa mu je blo tak smešnouser posted image user posted image
sm mu rekla, če bo ponoči kej žejen, naj si kar postrežeuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
29.5.2007 6:36:06   
Anonimen
Punce HVALA ZA ČESTITKEuser posted image

Naša user posted image  je včeraj tako razgrajala, da sem mislila, da bo kar ven odkorakala. Intenzivno je brcala dol - mene pa to hudo boli. Tudi ležanje in počivanje ni pomagalo.

Vreme je pa prekrasno - fino se je shladilo. Ponoči se angelsko spi, čez dan pa ni problema zdržat v službiuser posted image

Naslednji ponedeljek začneva hodit v šolo za starše. Do sedaj sva izbrala voziček in otroško sobo - za cunjice in flaške itd. bova pa počakala na "navodila" iz šoleuser posted image

Guppy, lep trebuščekuser posted image  Ti je uspelo oddat dispozicijo? Mi imamo tako norišnico v službi, da ne vem kje se me glava držiuser posted image  Kaj šele, da bi kaj študiralauser posted image  Eh, moram zdržat še 6 tednov...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
29.5.2007 6:48:49   
nora
dobro jutro souser posted image !

Sandra si me kar nasmejalauser posted image Mene joške me se zmeraj tolk bolijo, da jih se ne morem dotaknitiuser posted image tako da ni šans da bi kaj stisnila.Same pa se nič ne spuščajo..
Zabonka vse najboljše za rojstni  danuser posted image user posted image Danes sem tudi jaz starejša za eno letouser posted image
CUma, jaz sem zauser posted image user posted image bi vas rada spoznala! pa še super bi bilo da poklepetamo malo v zivouser posted image
Oh srček, vse najboljše tudi tebi!user posted image user posted image

Punce, tiste ki delate, do kdaj boste hodile v sluzbo? Kdaj bo treba rihtat papirje za porodniško? Jaz imam samo se 1 teden dopusta, kar pomeni, da moram delat do 20 avgustauser posted image a vceraj sem bila v sluzbi 10 ur. Ful se mi je nabralo za delat, ker me ni bilo 1 teden. Ko sem prisla domov me je vse bolelo, na hitro sem nekaj pojedla in sla spat, pa sele zdaj sem se zbudila. Ce bo skoz tako ne vem kako bom zdrzala do konca. Pa se to, moj sef ni se najsel nekoga, ki me bo nadomeščal..a so vasi delodajalci že nasli?

Danes, ko sem se zbudila, sem se tehtala po celih 2 tednihuser posted image do zdaj sem pridobila 4,8 kg. Počutim se ful velika. CUKRČEK, vse kar si napisala držiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem se malo počivat, ker kmalu bo treba spet v službouser posted image

Lep dan vsem!
Nora

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
29.5.2007 7:17:46   
lumpa6
zabonka in nora vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men še nč ne teče oiz mojih mlekarnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
29.5.2007 8:01:35   
Anonimen
Srček in Nora - vse naj, naj, naj...user posted image user posted image user posted image Sami "majski hroščki"user posted image

Nora: Moj zadnji dan službe naj bi bil 13. 7. Imam še 20 dni dopusta, potem pa na porodniško. Za izračun porodniške lahko oddaš vlogo najprej 60 dni pred PDP. Ko ti tvoj G da uradno potrdilo o PDP, si od PDP odšteješ 28 koledarskih dni in dobiš datum, ko nastopiš porodniško. To, da delodajalec še ni našel nadomestne zaposlitve pa ni tvoj problem.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
29.5.2007 8:06:12   
Anonimen
Jutro punce!

No, moje jutro je bolj slabo. Sicer sem kar dolgo spala pa ne vem po kakšnem čudežu, ampak me boli glava, grlo, sem prehlajena, ponoči me je zgrabil krč...user posted image , tak, da nič pametnega danes.
Vsaj z mojo user posted image  je vse ok (samo to včeraj ni bila morfologija, kot je ena nazaj napisala, ampak navaden pregled spet) pa je baje že obrnjena na glavo, tako, da ko jo čutim doli me v bistvu boksa in ne brca. Mi je pokazo točno kje se ritka nahaja pa je blo ful smešno, ko sem zmeraj mislila, da je obrnjena gor.
Sem videla, da ste se nekaj pogovarjale o naši fajni državi, ki nam je ful naklonjena. Za to npr. da si noseča ne rabiš baje povedat do končnega izbora, tako je meni rekla na borzi, sem jo še posebej vprašala. Drgač pa še vedno ne vem kaj se bolj splača bit- ali se zaposlit zadnji čas pa dobit tisti minimum porodniške ali bit še dalje brezposeln pa samohranilka (samo tukaj se šteje preživnina in starševski dodatek zraven). Vprašanje kje dobiš več denarja in kje več pridobiš. Če sama ne bom prej rodila se bom malo pred nastopom porodniške še zaposlila pri enih sorodnikih od mojega. Ja za tiste, ki ste poročene pa je ful slabo poskrbljeno, zato se tudi sama ne mislim poročit, ker si finančno ne morem privoščit. Enkrat, ko bova pa oba na zeleni veji pa ni problema. Tudi sama imam končan fax pa me na borzi v več kot pol leta sploh niso nikamor napotili, na vseh razgovorih pa so spraševali samo to kdaj nameravam imet otrokeuser posted image .

Se mi pa kar smilite tiste, ki morate še vedno hodit v službo, pa saj bo prišel tudi tisti dan, ko bo tudi temu konec pa boste imele svoje male user posted image  v rokah.
Jaz bom pa danes imela čistilni dan pa kak črešnjev štrudl si bom nardila, samo še moram it prvo češnje narabutat pa bo user posted image .

user posted image user posted image user posted image žabonka in nora vse najboljše tudi iz moje strani!!!user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
29.5.2007 8:13:52   
lemavrica
Jutro,

mene pa že tri dni peče zgaga za znoret in sploh ne vem kaj naj naredim.

Pomoje se splača zaposliti za tiste dva meseca pred nastopom porodniške če imaš že prej v zadnjih 12 mesecih kaj delovne dobe oz. si bil v službi. Da bi se pa v prvo zaposlil samo za dva meseca ali pa še manj pa mislim da se ne splača. Vsak pa najbolje ve zase.

Da si noseč ti ni treba povedati cca. 60 dni pred PDP-jem, najbolj nesmiselno pa se mi zdi to govort v prvem trimesečju sploh pa v prvih krogih razgovorov.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
29.5.2007 8:36:45   
Anonimen
lemavrica - probaj z rupurutom, se mi zdi, da je ravno rupurut za zgago. Jaz še kar čakam, da se mi še to sranje začne, do zdaj sem imela že skoraj vse kar nosečnost prnese user posted image . Pa na google.si še poglej kaj bi za zgago blo - tudi ranital je, samo verjetno se moraš prej posvetovati s farmacevtom, saj veš, da me user posted image  vsega ne smemo.

Ja za to zaposlitev pa je tudi tak, bogve kaj itak ne profitiraš. Tistih še manj kot 50 eur na mesec, če nisi zaposlen več kot en dan. Če bi hotela, da bi se mi plača štela v porodniško bi mogla biti itak že zdaj zaposlena z enormno plačo in tudi takimi prispevki. Ko človek piše na socialno pa ti napišejo tako nazaj, da iz tistega itak ne moreš nič pametnega razbrati.

LP

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
29.5.2007 8:58:41   
jst86
nora vse najboljše!user posted image

lemavrica men je v lekarni rekla da rupuruta ali ranitala mi ne svetuje v nosečnosti.Men je ful pomagu donat(ampak čist malo ga natočiš v kozarček pa ga počas piješ),je blo takoj bol.Pa probiotični jogurt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.5.2007 9:03:39   
lemavrica
Hvala za nasvete. Bom probala z donatom. Upam da mi bo pomagalo.

_mala_ odgovori iz socialne so pa itak katastrofa, sicer na spletni strani od CSD Šiška se da najdt kej pametnega med že podanimi odgovori sam mal moraš prebrskat. Sama sem skor diplomirala iz tega kaj se splača in kaj ne. Je pa res da ti dajo mirne vesti kak napačen nasvet oz. napačno informacijo. Tko so men rekli na CSD Bežigrad da moraš sklenit pogodbo za eno leto če hočeš kaj dobit. Pa to ni res.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.5.2007 9:22:19   
Anonimen
En OGROMEN HVALA VSEM za vse čestitke in dobre želje

Vsem souser posted image  pa želim:
  • zmerno toplo vreme,
  • čim manj zatečene noge,
  • nič zgageuser posted image ,
  • dobre živce pri urejanju papirjev in
  • zdrave user posted image  
  • ter hiter in čim manj boleč porod.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.5.2007 9:46:15   
dorotea
Vse najboljše nora tudi tebi!!! Res vas je veliko majčic!!!
Meni so sicer rekli, da ni problema , če vzameš rupurut, ker se ne resorbira, drugače pa je kar dobra varianta res donat...kolegica ga je pila po par flašk na dan zadnje mesece in je mogla met vedno 2 litra zaloge doma, ker je blo tko hudo s to zgago.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 29.5.2007 9:48:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
29.5.2007 11:16:10   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke za moj rojstni danuser posted image . Guppy, če še nisi popravila na seznamu, jih sedaj štejem 28 pomladiuser posted image .

Vse najboljše tudi Nori in Žabonki, naj se vama uresniči kakšna najbolj skrita želja za katero vesta samo vidve.

Socijalna pomoč.....o temu pa bi se dalo veliko napisati....meni je ratalo kljub temu da sem poročena in študentka dobiti 205 evrov mesečno, s tem da sem se prej z znanjem dobro podkovalauser posted image , da me niso mogle zajuser posted image . Seveda jo dobim samo do septembra, ker po tem dobim starševski dodatek 175 evrov in očitno ne moreš imeti obojegauser posted image . Kakšna država...user posted image ...do septembra ko sem samo jaz dobim več, kot bom potem dobila ko bo še user posted image . Še dobro da mož dela-na črno za minimum.....Grrrrrrrrrrrr

Moram pa vam napisat, da me je danes klical sošolec, ki je predsednik na študentski na našem faksu, da so letos na licitaciji dobili s prodajo torte 260 evrov in so se odločili, da bodo denar dali nekomu v stiski in so se odločili zame, ker vejo da po socijalni skoz skačem in da sem user posted image  in da jaz najbolj rabim. Jaz sem kar user posted image  po telefonu, da še obstajajo dobro ljudje....stari so 22 let pa tako dobrega srca....še kar ne morem verjetiuser posted image .....sedaj bom lažje opremila otroško sobo, ker moram menjati tla, zide prebarvat, okno menjat...joj kako sem vesela...ker se ves čas prašujem od kje naj dobim denar za to, a želim si da bi bilo lepo...

Pa pisala sem Altati, ki je na prejšnji strani posala da proda oblačila za 70 evrov, upam da jih še ni ina da bi jaz lahko prišla do njih.......

Sandra, meni mleko teče oz prsi že več kot en mesec. Tako, da imam ponoči vedno pižamo poflekano, če spim kak dan brez modrcauser posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
29.5.2007 11:25:42   
Anonimen
Srček, to pa je blo zelo lepo prebrat, da imaš tako dobre sošolce. Imam kar nasmeh na obrazu, sem ful vesela zate. Ja res dobro, da se najdejo tudi takšni ljudje še na svetu, ki pomagajo res tistim, ki pomoč potrebujejo, zate pa ne dvomim, da jo.
Tudi sama razmišljam o nakupu rabljenih oblačilc za mojo user posted image . Ne mislim dajat dosti denarja ven, še posebej ne za takšno malo bebo. S tistim denarjem, ki ga dobiš za novorojenčka bom kupila vse, od posteljice, previjalne (če se bom zanjo sploh odločila) do plenic, oblekic, v glavnem vse kaj bom rabla in upam, da bo dovolj. Bom pa se mogla prijavit kot samohranilka, ker mi druga ne bo preostalo. Vsaj dokler z mojim ne prilezema iz te krize v kateri trenutno sva.
aja srček - kako ti je pa uspelo 205 eur od socialne dobit?? Meni so kar 30 eur vzeli vstran, ker kao ne rabim najemnine staršem plačevat, kljub urejenemu svojemu gospodinjstvu. Po moje obstajajo neke fore, ki se jih človek lahko posluži samo, če jih pozna. Daj piši mi na zs, da ne bova samo o socialnih problemih tu gori bluzleuser posted image .

Sicer pa sem jaz večni optimist in ekonomist, ki si zna vse dobro splanirat pa obračat denar, da čim bolje vse ven pride pa čeprav s tako malim. Dokler ima človek streho nad glavo pa nekaj za jest pa oblečt še kar gre, vsaj jaz se tako tolažim. Nekega luksuza pa pač ne moremo taki igrat, se pa zadovoljimo s preprostimi stvarmi, saj v bistvu denar tudi ni vse.

LP souser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
29.5.2007 12:06:03   
CUKRČEK
Večno vprašanje, kaj je bolje..biti poročen ali samohranilka??....kaj pa vem, jaz mislim, da ima vsaka stran svoje slabe in dobre strani. Jaz sem poročena in mi nikakor ni žal.....mi pač poroka preveč pomeni, da bi gledala na kaj euro, ki bi mi mogoče priletel, če bi bila prijavljena kot samohranilka.

Žabonka in srček..vse naj naj obema

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
29.5.2007 12:20:12   
guppy
Nora, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!
user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Nora, Glede službe se ne sekiraj, bodo že koga našli. Jaz sem imela to srečo, da sem si sama našla zamenjavo oz. predlagala, da me nadomešča en študent, s katerim sem odlično sodelovala. V službi so prezadovoljni, jaz pa tudi!

Papirje za porodniško se pa baje rihta 60 dni pred predvidenim PDP, potrdilo o PDP nam pravočasno izdajo naši ginekologi.

Sandra, jaz tud še nimam mlekarne user posted image user posted image user posted image user posted image

_mala_, lumpika se bo zdaj mogoče še 10 krat obrnila sem in tja. Vsaj tale moja dva se obračata kot na vrtiljaku. Enkrat sta oba z glavo do, drugič en z rito, naslednjič ležita počez... to se bo še nekaj časa spreminjalo user posted image

lemavrica, Rupurut je drugače čist OK v nosečnosti, to ti lahko potrdi osebna zdravnica, ginekolog, milijon forumov, osebje v porodnišnici ...

srček, kok lepo, da so se spomnili nate!!!!!!!

žabonka, nisem še ničesar oddala, včeraj sem začela pisat kazalo (to je tudi sestavni del tega...)

-----------------

GREMO NA PIJAČKO!!!
Ljubljanske in vse ostale nosečke, dajmo se tudi me organizirat! Če vas bo zdaj toliko hodilo v šolo za starše, se lahko enkrat dobimo popoldan v bližini porodnišnice in pojemo kakšno slastno tortico. Meni ne bi bilo problem prit, če je govora o čokoladi in sladoledu user posted image user posted image

Zdaj prihajajo sončni dnevi; pravi čas za izmenjavo mnenj, ogledovanje nosečniške mode in velikanskih trebuhov ter pogovorov o mlekarnah user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.5.2007 12:22:31   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image  Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
28.9. duc.20 (22), 2n (OČKA), Kamnik --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)  

------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
29.5.2007 12:24:08   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

GREMO NA PIJAČKO!!!
Ljubljanske in vse ostale nosečke, dajmo se tudi me organizirat! Če vas bo zdaj toliko hodilo v šolo za starše, se lahko enkrat dobimo popoldan v bližini porodnišnice in pojemo kakšno slastno tortico. Meni ne bi bilo problem prit, če je govora o čokoladi in sladoledu user posted image user posted image

Jaz sem ZA...samo res bi bilo fino popoldne, ker drugače jaz nimam prevoza, ker nimam svojega avta.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
29.5.2007 12:29:53   
lumpa6
srček enkrat sem že napisala da če si upravičena do socialne pomoči , lahko takrat ko si na starševskem dodatku uveljaviš razliko do celotnega zneska in še za svojega otroka biuših 14000 sit plus otroški dodatek

mala
tam kjer urejaš ,to zato ker nevem s kje si,stalno prebivališče si uredi tako da imaš svoje gospodinjstvo ne pa s starši ti potem a csd ne bodo smeli več trgati stran saj s tem tudi dokazuješ da živiš sama , seveda si pod streho staršeu, vedar svoje stroške kao plačuješ sama, kasneje pa tudi z svojim otrokom

če vama še kaj ni jasno pa vprašajta

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?