|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.5.2007 20:28:32   
Anonimen
Živjo souser posted image  in uc.

Sem za srečanje. Datuma pa še ne morem povedat, ker ne vem, kdaj bom imela materinsko šolo. Okvirno lahko 11., 13., 14. in 15.6. v popoldanskem času (tam po 17. uri). 

Lep pozdrav,

T.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
29.5.2007 20:31:07   
Anonimen
rožce k sva jih s Tyro nabrala niso pomagale, pol sm ji šel v domžale v mekdonalds po sladoled-sploh ni lahko z motorjem sladoleda pelat ampak me je za povrh še napuser posted image  , pol mi je vzela igrce k jih še nikol v življenju ni igrala, zdj pa že par ur sam bul v tv pa igra,...to ni normaln! men se bo strgal če bo še tko. sej ste nosečnce lušne dokler se vs od delč opazuje sam k pa si zravn pa ni lahko.

js bi vas tut spoznaluser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
29.5.2007 20:35:42   
Zoya27
pozdravljene sonosečke. se vam res dolgo nisem javila, upam, da me še niste pozabile. sma se šele pred kratkim vrnila s potovanja in sem videla, da ste medtem napisale kar 30 novih strani, tako da bo nekaj časa trajalo, da vse preberem za nazaj. trenutno ne vem niti o čem govorite, tako da se malo iz konteksta. če katera želi pogledat slikce iz poroke je geslo Bella.
upam, da uživate v nosečnosti, jaz sem naslednja 2 tedna na bolniški (križ in leva noga me grozno bolita, imam pa stoječe delo).

lepo se imejte in se javim spet (upam da kmalu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
29.5.2007 20:39:11   
guppy
SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani, v bližini porodnišnice
14. ali 15. junij ob 18h

Na ZS mi sporočite ali se lahko udeležite srečanja ter kateri datum vam bolj ustreza (lahko tudi oba, da lažje pokombiniram)

Okvirno prijavljene (7user posted image  in 9user posted image ):
CUKRČEK, Pikica pokica, lumpa6, lemavrica, nana 27, Tanja Lina, guppy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
29.5.2007 20:44:20   
guppy
Duc, a resno misliš? Te dam na seznam?

Zoyaaaaaaa, res lepe slikice, čestitam!!! Ravno danes sem se spraševala, kje si. Spočij se na bolniški in glej, da boš čim prej zdrava!!

Punce, še par rednih nosečk se ne oglaša več... a preveč pišemo, pa ne utegnejo? Kje ste, punce??

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
29.5.2007 20:46:25   
Anonimen
user posted image če bom loh bi pršov, če me hočete

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
29.5.2007 21:15:12   
nana 27
Zoya, zelo sta lepa! Upam, da se težave s križem hitro umirijo user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
29.5.2007 21:20:10   
Anonimen
dejte men mal razložit kam morm it da loh pogledam slikce. sm še bl nov pa ne vemuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
29.5.2007 21:25:20   
NalLa
Punce, mene najbrž ne bo, ker bom v juniju imela skoraj vsak dan faks. Še to ne vem, kako bom v šolo za starše hodila. Sem pa zadnje čase bolj utrujena in mi je tudi ginekolog rekel, da naj se umirim z obveznostmi. Tako, da če me slučajno ne bo, pojejte še eno sadno kupo zame in obvezno poročite kako je blo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
29.5.2007 22:13:06   
žarnica
Spet se javljam.user posted image Danes sem se naročila na 3D UZ in se gremo gledat drug teden, v torek, v četrtek imam pa reden pregled. Že komaj čakam,ker imam full slabe občutke. ME beba še vedno zelo nizko brca, včasih je tak občutek,kot mi bo vsak čas kaj ven pogledlo. Res da delam samo 4 ure, ampak sem vedno bolj utrujena. V igralnici imamo slab zrak, po 19 otrok vsak dan in je kriza. Mi je vsak dan slabo in se komaj obržim na nogah. A to pomeni da imam  nizek pritisk (če me noge komaj držijo in se mi vrti ter slabo rata?)Ker glede pritiska,mi sestra pri G vedno reče,da je na podnji meji.user posted image KO pridem domov me pa še hčerkica čaka.user posted image

Danes sem malo prelagala cotke, od tavečje hčerke zložila iz predalnika v omaro, cotke za bebico pa v predalnik. IN sem ugotovila,da ne bo treba nič kaj novih stvari kupovat,saj že vse imamo.user posted image No,ja_--nekaj za lušte bo treba,kaj več pa ne.user posted image

NAtekam še kar vsak dan,predvsem zvečer, ponoči me mučijo krči, peče me zgaga,.... pa še bi lahko naštevala.user posted image

Voziček že imamo (speedi-ja),čakamo še samo košaro (naj bi prišla ta teden).user posted image

Fajn bodite

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
29.5.2007 22:32:41   
Anonimen
res ste boge nosečniceuser posted image

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
30.5.2007 2:58:39   
Anonimen
Dobro jutro čvekeuser posted image  joj ne morm spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
30.5.2007 6:44:15   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Jaz bi pa še spala... Sedaj, ko se je tako fino shladilo, bi spet VELIKO spala.user posted image

Jaz tudi še ne vem, če bom lahko prišla na srečanje - naslednji teden štartava z šolo za starše (popoldan) pa še v službi imam veliko dela... Guppy, ti sporočim naslednji teden.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
30.5.2007 7:30:29   
Pikica pokica
Joj, ste izbrale pozno uro za srečanje user posted image . Jaz namreč delam le do 16h, potem pa šibam domov k svojmu sinčku ( v CE). Res bi se rada srečanja udeležila, ampak še ne vem, kako bom to uskladila.

Sicer pa so me danes celo noč mučili KRČI user posted image . In to ful močno, tako da me še zdaj cela noga boli - predvsem meča. Groza. Sem začla tako stokati ponoči, da je mož mislil, da že imam popadke user posted image . Sem ga malo prestrašila user posted image .

Duc, upam, da se je tvoja malo pomirila in da je spet vse ok; pač nas moraš razumeti.. ni nam lahko user posted image .

Lumpa, upam, da je s tvojo hčerko vse ok. Prav si naredila.

Tianna, jaz sem sicer ful razmišljala o EA, ampak jo v Celju tako malo prakticirajo, poleg tega mi jo vsi odsvetujejo pri drugem otroku in tako bom šla verjetno samo na akupunkturo, ki pomaga k hitrejšemu odpiranju, mehčanju materničnega vratu... in se izvaja v zadnjem mesecu pred porodom.

Zoya, lepe slikice. Sem pričakovala še kakšno s poročnega potovanja, da nam malo " lušt" narediš user posted image .

Lepo se imejte! Jaz imam danes pregled in MOČNO upam, da bo pogledala tudi malo čez trebušček, da spet vidim svojo bebiko.

PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
30.5.2007 7:40:21   
nora
Dobro jutro!

Hvala vsem za čestitkeuser posted image
Včeraj so me kar lepo presenetili v sluzbi. Sploh nisem pričakovala, da se bodo spomnili na moj rojstni dan. Prinesli so eno velikooo torto in še ful lepo darilouser posted image (velika vaza in kroznik za bombone+ v krozniku je bila knjiga o materinstvuuser posted image )Sem bila prav veselauser posted image
Zoya, zelo lepe slikeuser posted image Zdaj pa čim več počivaj!
Guppy, jaz ti bom sporočila naslednji teden kateri dan mi najbolj odgovarja.Čeprav, če je srečanje popoldne ali zvecer, nimam oviruser posted image
O joj, moram pohitet v sluzbo, se vam javim zvečer!

Lep dan punce!
Nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
30.5.2007 8:56:36   
Anonimen
Pozdravljene čveke in čvekec!

Guppy je vprašala kje so ostale septemberke - MI VAS BEREMO!!!!! Ampak ste prehitre in ne uspem napisat odgovora. Služba, služba, ..... zvečer pa se mi več ne da vključit računalnika, ker sem cel dan za računalnikom.
Danes dežuje, pri nas je zatišje, zaenkrat sem še sama v pisarni in sem morala izkoristit. Našemu malčku vedno manj pašejo moji položaji pred pisalno mizo. Upre se mi z nogami, tako da se moram od časa do časa naslonit nazaj. Z rokami pa me žgečka po mehurju in popku. Ko se pa doma vležem, da bi moji lahko poskusili vso njegovo razgrajanje, potem pa mu očitno odgovarja, ker ga več ne stiskam in se sploh več ne premika. Pravi lump.
Jaz sem se v Mariborski porodnišnici dogovorila, da ne rabim v materinsko šolo, ker sem že 2x rodila in so mi za moža že napisali potrdilo. Naučili me verjetno nebi nič novega.

Dobim pa danes rabljen globok voziček od naših prijateljev, ko bo pa tega prerasel, pa si bom naslednjega verjetno kupila novega. Sploh še nisem gledala cen, niti modelov.
Ve pa kar pridno pišite - polepšate mi dan, ko vas berem, čeprav nimam časa odgovarjat IN ČESTITKE VSEM, KI STE PRAZNOVALE!!!!user posted image user posted image user posted image

Uživajte, do naslednjič lep pozdrav!

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
30.5.2007 10:19:55   
guppy
SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani, v bližini porodnišnice
14. ali 15. junij ob 17h

Na ZS mi sporočite ali se lahko udeležite srečanja ter kateri datum vam bolj ustreza (lahko več možnosti, da lažje pokombiniram)

Okvirno prijavljeni (7user posted image , 9user posted image   in 1user posted image ):
CUKRČEK, Pikica pokica, lumpa6, lemavrica, nana 27, Tanja Lina, guppy, duc.20
(nora?, Žabonka?)

-----------------------------------------------------------
duskaaaaaa !!!! user posted image user posted image  long time no see

GLEDE SREČANJA: na ZS sem prejela nekaj datumov in izbrala tista dva, ki se prekrivata (14. in 15. junij), za uro pa je tako, da so bile želje večinoma od 17. ure naprej. Pomislila sem na tiste, ki bodo hodile v šolo za starše ob 16h in bodo imele predavanja nekje do 17.30 in zato napisala 18h kot uro srečanja. V bistvu pa vidim, da bi bilo morda bolje, če se dobimo ob 17h (pikica pokica, a boš lahko prišla takrat?), pa se nam naknadno pridružijo še šolarke, ko končajo s predavanji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
30.5.2007 10:27:56   
bodoča
Allo nosečkice in Duc20!

Žabonka, Nora in Cukerček vse naaaj booooooooooljše za vaš rojstni dan user posted image user posted image user posted image !!!

Zoya, čestitke za poroko, slikice so zelo lepe, kje pa sta bila na potovanju, če ni skrivnost?

Men se pa danes čist nič ne da, se tak lena, da grem že sama sebi na živce. Pa nič ne pomaga se bo treba it stuširat pa v službo, no ja vsaj jutri sem fraj. Komaj že čakam petek, da greva v šolo za starše, me prav zanima kako bo.

Uživajte še naprej, se pišemo.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
30.5.2007 11:01:05   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image . Jaz sem se šele sedaj zbudilauser posted image . Grem šele popoldan na faks, ker imam prezentacijo in se moram na njo pripraviti.

user posted image Zanima me, ali kaj sanjate svoje user posted image . Jaz ga sanjam že od začetka, skoraj vsako noč se mi prikaže in se mi smejčkauser posted image . Prav zanimam me, če ga res sanjam takšnega kot bo v resnici, ker je res vedno čisto isti otrok, v starosti vse do enga leta. Včasih ga sanjam v porodni, potem morda kakšne 3 mesece starega, pa vse do tja ko priteče k meni z iztegnjenimi rokicami da ga vzamem v naročje....Ima pa velike plave oči, temnejše od mojih, svetle laske, majhen nosek in okrogla lička. Prav firbec me matra ali je to moj Žan...Ker drugače že celo življenje sanjam stvari vnaprej....

Pa začel je res ful brcat, včasih me kar zaboli kakšne dela po mojem trebuhu, sploh kadar se cel okoli obrne in me zbrca na vse strani. Včeraj je mož prvič uspel čutit brce, ker se drugače vedno umiri ko da roko gor in noče brcnit pa da se raztreščiš zraven. Čim da roko dol spet dalje. Ne vem ali ima rešpekt pred njimuser posted image . ga je tako zbrcal, da me je resno vprašal če me boli. En dan pa sem stala pred ogledalom ko je brcal in se cel trebuh premika in skačeuser posted image .

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
30.5.2007 11:06:03   
dorotea
Pozdravček vsem!
Zoya lepe slikce, sta kot bombončka. Ja, pa še kakšno iz poročnega potovanja pripopaj.
Aja Duc, slike pogledaš tako, da npr. pod Zoyinim postom klikneš na Album...pol se ti odpre kvadratk ki je zaklenjen, klikneš na Poroka( se mi zdi da je tko naslov) in te vpraša po geslu: vtipkaš Bella, kot nam je Zoya povedala in že lohko gledaš slikce...če pa ne bi ble zaklenjene, pa jih takoj vidiš.
Ja res se lepo spi v teh hladnih dneh...spim zeloo dolgo...jaz srečnica, ki lohko. Zdaj sem se še napapcala in se grem kaj učit. Še prej pa bom mojo orhidejco presadila- oz. so mi zrasli trije mladički in jih bom dala v svoj lonček...res jim paše na mojih oknih, rasejo, cvetejo, pa še mladičke delajo. Noro! Sam hmal ne bom več placa imela.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
30.5.2007 11:19:02   
guppy
Punce in fant,

tok sem razočarana nad to Vzajemno, da bi kar kričala ... Mislim, vsake toliko pride neka pošta, kup enih papirjev, dopis, pogodbe... Berem, pa vedno vidim samo, da poskušajo uturit še neko njihovo zavarovanje, ali pa sploh ne preberem do konca to solato, ker se mi gravža do maksimuma...

in zdaj ugotovim, da sem v smeti vrgla pogodbo za vračilo starostnih rezervacij (pojma nimam kaj je to, ker je že od januarja skorajda ne gledam poročil in ne berem časopisov...), do katerih sem seveda upravičena. Zdaj sem klicala na Vzajemno, kjer mi je gospodič povedal, da je bilo v tisti kuverti možno za ta denar vzet tri različna zavarovanja, ali pa na enem mestu obkrožit, da želiš izplačilo tega zneska na TRR. Jaz sem zarad tistih ponudb zavarovanj vse vrgla v smeti, skupaj s to pogodbo za izplačilo. Res so butlji.

Najbolj zanimiv je pa odgovor na moje vprašanje "kaj pa če ničesar ne bi izpolnila, kam gre pa potem ta denar?"... in odgovor je bil "ja, gospa... ne bo ga več na voljo". O, kok služijo, kapitalisti zavarovalniški... kdo ve, kok ljudi je to še vrglo stran.

.... Zdaj grem (JEZNA) na PE Vzajemne, porihtat stvari kot se šika.

guppy

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
30.5.2007 12:03:51   
Anonimen
dobro jutro čvekeuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
30.5.2007 12:15:32   
Pikica pokica
Guppy, le pojdi na Vzajemo in zahtevaj ta denar. Naj ti pa še enkrat sprintajo ta list oz. kako drugače označijo, da želiš denar. Midva z user posted image sva že poslala nazaj - tudi jaz sploh ne gledam in berem teh oglasov za razna zavarovanja, ampak vse od Vzajemne in ostalega, kar ni položnica, leti takoj v smeti. Sem pa na srečo na drugem forumu prebrala, da so punce spraševale o teh starostnih rezervacijah in izplačilu, zato sem bila bolj pozorna na pošto.
Kar se tiče srečanja, mi ob 17h bolj ustreza. Bom že nekako uredila, da se vam pridružim.

Drugače sem pa ravno s pregleda in mi je spet naredila ultrazvok. ( moja g. drugače običajno naredi le 2 - prvega in morfologijo), zato toliko večje veselje. Ker sem pri morfologiji doplačala, da mi je vse posnela na videokaseto, je že takrat rekla, da naj jo imam tudi naslednjič poleg. In spet se je ful potrudila in mi naredila skoraj še eno morfologijo. Vse je premerila, pregledala vse organe... SUPERCA.
Pupika je  težka malo manj kot 900 g. Drugače je vse ok. Sem ful vesela, pa še eno slikico obrazeka mi je dala.
Na koncu je pa še rekla, da je prostora na kaseti še za en UZ in da naj jo še naslednjič poleg prinesem! JUPIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image

PA PA

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
30.5.2007 12:18:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image Zanima me, ali kaj sanjate svoje user posted image . Jaz ga sanjam že od začetka, skoraj vsako noč se mi prikaže in se mi smejčkauser posted image . Prav zanimam me, če ga res sanjam takšnega kot bo v resnici, ker je res vedno čisto isti otrok, v starosti vse do enga leta. Včasih ga sanjam v porodni, potem morda kakšne 3 mesece starega, pa vse do tja ko priteče k meni z iztegnjenimi rokicami da ga vzamem v naročje....Ima pa velike plave oči, temnejše od mojih, svetle laske, majhen nosek in okrogla lička. Prav firbec me matra ali je to moj Žan...Ker drugače že celo življenje sanjam stvari vnaprej....

Jaz sem sanjala, da imamo fantka preden sem to izvedela po rezultatih AC. Prav tako sem ga sanjala v različnih starostih. In zanimivo - vedno je bil podoben našemu Juretu (prvi sin), takšnemu kot je bil dojenček. PUSTIMO SE PRESENETIT. Zdaj od kar vem, da je fantek, ga še nisem sanjala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
30.5.2007 12:25:03   
Anonimen
guppy- jaz sem isto naredila s to vzajemnouser posted image . Sem glih pogledala v koš, če so še kaki papirji not pa zgleda, da jih je mama skurla. Zdaj tak je kar je popravit se ne da.
Pikica pokica probaj jest vsak dan kalcijeve šumečke, mene so kar pomagale, zdaj mam malo manj krčev. Drgač pa me je včeraj ponoči en ful prijel, da me še danes noga boli.
Sem pa danes ful slabe voljeuser posted image user posted image user posted image . Sem šla na CSD na Ptuju seveda urejat izredno socialno pomoč. In kaj mi babnica spet reče, da je kao ne bom dobla za očala, ki sem jih mimogrede mogla nujno kupit. Da mi denarja za nazaj ne bodo dali ampak samo za naprej. Imam pa vse račune in fotokopijo napotnice...In pol sem bla že tako jezna tam not, da sem ji rekla, kako je to možno, da se po drugih občinah to dogaja pa čeprav folk prosi samo za neke cote meni pa še za tako stvar ne bi dali in da se bom prijavla v drugo občino, ker so na Ptuju čisti butli po mojem mnjenju. In socialna delavka bi ti naj pomagalauser posted image . Tak, da bom vlogo vseeno dala pa naj ona koza govori kar hoče, zgubit tak nimam kaj, samo bom malo daljšo izjavo napisala, en spis pa si ga naj preberejo glede njihove t.i.materialne ogroženosti. Po njihovem mnenju lahko ena nosečnica, ki za delo ni sposobna (ne sme delati) lahko preživi s 50 eur kar ji ostane na mesec. To še človek za hrano nima kje pa je še vse ostalo. Če ima katera še kakšno idejo kaj kot izredni strošek navest mi naj napiše. moram čim več napisat.

Sem se mogla nekomu potožit pa me morate zdaj vi tu gori bratuser posted image .

Lepo se imejte user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?