|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.5.2007 12:25:40   
lumpa6
GUPPY ja jaz bom dobila nazaj skoraj 500 eurou, seveda gre ta denar zauser posted image user posted image in njegove potrebe

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
30.5.2007 12:30:30   
lemavrica
_mala_ mislim da ti za očala povrne ZZZS, dej si malo na njihovo stran poglej. Meni so pred parimi leti, pa tud zanč sem nekaj brala da ti povrnejo. Ne vse ampak nekaj pa.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
30.5.2007 12:34:02   
lumpa6
ja naša junakinja se kar drži čeprav bo sedaj hodila domov takoj po kosilu ravno tako mlajši sin ker sem rekla da v tej šoli noben nebo dalj kot je to nujno potrebno, so pa zelo vžaljeni ker kao se trudijo in kakor so me obvestili da so dali ovadbo na 3 delavce šole in še ta fant ki jo je pretapal najbolj bo dobil ukor tako da jih je malo zdramilo, njih in njihovo počasno reagiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
30.5.2007 12:38:10   
Anonimen
guppy-sem pravkar klicala na Vzajemno in mi je povedala, da je večina ljudi res to vstran zmetalo. Vse kar moraš storit je, da se zglasiš na najbližji poslovalnici Vzajemne pa vprašaš tam kako je s tem. Lahko pa npr.dobiš od 7 do 800 eur, mogoče tudi nič, ker vsi ne dobijo. Upam, da bova midve kaj dobile, da bova imele za najine bebeuser posted image .
lemavrica . da ti ZZZS zraven ja - 33 eur pri moji dioptriji. Najcenejši okvir stane tam okoli 50 eur. Jaz sem vzela enega najcenejših pa sem prišla z vsem skup še vedno na 62 eur.
lumpa6-fajn, da ste zdaj to vsaj malo rešli. Sem tak bolj po ovinkih že včeraj nekaj o tvojem primeru brala pa se mi to res ne zdi prav, kar se dogaja.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.5.2007 12:47:26   
guppy
Nisem šla na Vzajemno, od jeze me je kar "zmanjkalo" in sem šla raje počivat. Mislim, da bom šla jutri. _mala_, Sporočim jutri, če mi bo ratalo kaj uredit. Tole s CSDjem je pa res štala... user posted image

Pikica pokica, res bi bilo fajn, da prideš, vsaj na kratko. Čestitke za opravljen pregled!!!!

lumpa6, pazi na svoje otročke, pa če je treba, naj ukrepajo na sto strani, da se jim to ne bi več nikoli zgodilo. ... potem so pa še "užaljeni"...

SANJE: Tudi jaz sem parkrat sanjala malčke, zadnjič sem se pa pošteno nasmejala. Sanjalo se mi je, da sem šla rodit in sem rodila enega lumpija, drugega pa ne. Pa sem malo čudno gledala, zakaj je tako, tam so mi pa rekli "nič ne skrbi, nekje do sobote boš že rodila" ??? user posted image

Poljubčkajte malo bušije,
včasih od stresa kar pozabimo na tisto, kar se dogaja v nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.5.2007 12:51:23   
surya
Pozdravljene souser posted image  in Duc20!

Evo mene od G.

Maternični vrat se zaenkrat ne krajša, ima 3cm, vendar pa je neke Y oblike? V glavnem, velika verjetnost prezgodnjega poroda, zato moram čim več počivat. Po moji opereciji je bilo to za pričakovat, ampak me je vseeno prestrašila z izjavo, češ "če bojo kakršni koli krči, občutek pritiska, takoj v bolnico". Uh..user posted image
Upam, da bomo zdržali čim dlje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.5.2007 13:02:02   
nana 27
Jst se tudi ne bi branila kakšnega "prispevka" s strani Vzajemne user posted image  Guppy, boš že zrihtala, saj greste kar trije naenkrat težit user posted image  Lumpa, user posted image  super, da ste zrihtali glede nasilneža! Duc, kako je danes user posted image ? Že kaj boljše volje? Pikica pOkica, tudi mene vse boli od krčev in sem tudi mojega ponoči ves čas strašila, da naj mi že zmasira nogo, ker sploh nisem vedela, kaj naj naredim in kam naj jo še dam, spodviham, da bo nehalo bolet. SANJE. Ni se mi še sanjalo o otročku v tej nosečnosti. Je pa zanimivo, da v prvo sem mislila, da bo punčka (do morfologije), ampak do takrat sem vseskozi sanjala porod in da sem rodila fantka. Surya, čim več počivaj!!!

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
30.5.2007 13:05:23   
dorotea
Surya, ti le fajn počivat...zdej si v 26. tednu, tko da so tisti smotani tedni, ko je najbolj hudo, če prezgodaj rodiš že skoraj mimo. Ti počivaj in mali bo lepo počakal do konca not...če pa kakšen teden prej rodiš, pa sploh ne bo nič takega...Kdo ve kolko od naših bo pohitelo.
Lumpa6 res izgleda, da mora človek v svoje roke vzet stvar, da se končno kam premakne! V šolah je vse preveč psihologinj in sociologinj, ki se praskajo po riti, in nič ne ukrepajo.Kaj ni to njihova služba!!!! Prvo, da vidijo te otroke, ki jih ustrahujejo drugi in jih pretepajo in navsezadnje da vidijo in pomagajo tudi tistim, ki pretepajo, ker so verjetno tud sami žrtve v svojih družinah. Super , da si jih tako predramla!!! Upam, da je tvoja hčerkica OK, si pa kar mislim, kako ji je moglo bit grozno.
Guppy in mala le vztrajajta  na Vzajemni, tega ne morejo naredit, pol pa še rečt da ne moreste več do denarja. Kaki lopovi!

< Sporočilo je popravil dorotea -- 30.5.2007 13:06:38 >

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
30.5.2007 13:22:50   
Pikica pokica
Surya, nekaj tudi moj maternični vrat naj bi bil v obliki Y. Moja g.me je na morfologiji tako prestrašila, da sem bila čisto iz sebe in vse, kar mi je takrat povedala na vprašanja, zakaj, kako, kakšne so lahko posledice... je samo odgovorila:
JA PREJ BOSTE RODILA!! Čim več počitka, če pa bo kakršen koli pritisk navzdol ali otrdevanje, pa takoj v bolnico.
To je bilo ravno pred prvomajskimi prazniki in grozno me je vse bolelo - od pritiska, do otrdevanja... ( verjetno le zaradi psihe).
Po praznikih sem se naročila pri dr. Pušenjaku in me je ZELO pomiril. Glede na to, da je tudi moj MV dolg celig 3 cm, sploh ni panike, tudi če ima obliko y. Rekel je, da lahko delam vse :)
Zdaj res malenkost več počivam, ampak ob hiperaktivnem triletniku je to težko user posted image .

Upam, da bo vse ok tudi s teboj, pa da čim prej prideva vsaj tja do 32. tedna, ko ni več takšne nevarnosti, če se prej rodi.

PA PA

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
30.5.2007 13:25:19   
lemavrica
Mene pa moj user posted image  zdele tko brca da je joj, pa še prov nizko ga čutim. Tko kot je že ena napisla, imam občutek ko da bo glihkar ven pogledal user posted image .
Jest nisem pa žal nobene pošte od Vzajemne dobila pa tko prav bi mi kak € prišel user posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
30.5.2007 13:28:46   
buškica
VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN SRČKU , ŽABONKI IN NORI

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
30.5.2007 13:45:50   
guppy
surya, ne sekiraj se v naprej, kot pravi Pikica pokica, in čim več počivaj! Pošiljamo user posted image  za boljše počutje!

nana user posted image user posted image user posted image

lemavrica, do tega denarja je baje upravičenih samo kakih 180.000 ljudi. Če si med njimi, boš dobila pošto, lahko pa tudi sama pokličeš na brezplačno 080 številko Vzajemne (imajo objavljeno na spletni strani) in vprašaš, če si na seznamu. Baje za ta podatek potrebuješ št. zdr. izkaznice in (nekatere pravijo) še EMŠO in davčno številko.

MATERNIČNI VRAT: punce... a to so vas ginekološko pregledali ali z zunanjim UZ? Pa ste se pred tem kaj "pritoževale", da vas pritiska navzdol? Meni namreč do zdaj še ni pogledal MV, pa me prav zanima, kdaj bo...

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
30.5.2007 13:54:56   
dorotea
Mene ginekologinja vsakič tudi ginekološko pogleda...pa nič ne reče glede dolžine MV, predvidevam , da je vse OK. A vas ne gledajo ginekološko na pregledih?
Nana 27 kako pa je s tvojo bolečino ledveno in v trebuhu? Mene spet malo poboleva, pa sem se spomnila, da te vprašam, če je pr tebi šlo mimo?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
30.5.2007 13:57:59   
lemavrica
Mene moj G. ne pregleduje ginekološko, ponavadi naredi kratek UZ, pa srček od user posted image  posluša. Zadnjič je zmeril kolk visok je maternica, nič ni pa govoril o MV.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
30.5.2007 14:20:48   
andreja32
Mene vsakič pregleda ginekološko, naredi veginalni Uz, ter do sedaj še vedno tudi običajni Uz.(tudi na naslednjem pregledu ga bom imela).

P.s.saj bi še kaj napisala pa me lenoba dajeuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
30.5.2007 14:21:20   
Anonimen
nana27, moja user posted image  je sitna kot 100user posted image , dobr da je šla v službo.

kaj je to z vzajemno, glede česa se gre, kateri naj bi bli do tega upravičeni? mi smo tut eno pošto dobil sam nism nč pogledal.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
30.5.2007 14:26:34   
dorotea
Izgleda , da imajo ti ginekologi full različno prakso...meni pa ne dela tako pogosto UZ...zato pa sem tako neučakana, da greva na 3d!!!
Duc.20, včasih ko nismo srečke-nosečke smo tud tečke-nosečke!user posted image Tko, da bolj kot bo tečna, bolj bodi ti prijazen...ta kontra efekt včasih čudeže dela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
30.5.2007 14:32:24   
Anonimen
Ja Duc, res si najbolj bogi pod soncem.....a nebi tebi eno 5 kg kuglo v trebuh nabili, pa bi videl kaj je to bit siten.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
30.5.2007 14:51:39   
Anonimen
ji za vsako stvar rečm: ja ljubica prov mašuser posted image  ne vem zakaj pol še bl popuser posted image user posted image  alpa jo k je tečna lepo objamem pa lupčkam ona pa vsa neki živčna k nč ne moreuser posted image
najhujš je k ma ponoč telovadbo, to se čist skos neki preklada, da noben ne more spat, nč čudnga da pol s Tyro cel dopoldan spiva. nikol ne bom razumel nosečk- lepe na pogled, to je pa tut vse.
5kg kuglouser posted image user posted image user posted image
vi ste tut zihr kej sitneuser posted image  al ste sam naveličaneuser posted image
moji nečakinji sta meli učer že 1tednuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
30.5.2007 14:59:48   
lemavrica
Ja res se mi smiliš. Boš že potrpel a ne? Sej že veš kako je če imaš nosečnico doma.
Jest sem bila sitna prve tri mesece ko mi je bilo slabo in sem se na vse skupaj še navajala + da sem brezposelna in mi je šlo vse skupaj do živega. Zdej sem pa tečna samo kadar me pošteno prebrca. Ostale težave bom pa malo na stran dala do po porodu, pa se bom pol s službo ukvarjala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
30.5.2007 15:01:32   
cuma
Čau punce in fant!

Mi je danes že enkrat vse zbrisalo ... ker sem bila predolga user posted image

Žarnica: mogoče pa si slabokrvna ... jaz sem se v 1.user posted image  tudi v tem času začela slabo počutit, omedlevala in na koncu ugotovila, da je zaradi železa. Tudi pritisk ti lahko nagaja a se tolaži s tem, da nizek pritisk ni nevaren. Veliko huje bi bilo, če bi imela previskoega!

Vzajemna: Škoda, da ste vrgle stran ... upam pa, da boste uspele vseeno kaj iztržit! Sicer pa je ta Vzajemna ena mafija...user posted image

Sanje: mislim, da sem na začetku nosečnosti sanjala fantka ... potem pa nič ..

Zoya: user posted image user posted image user posted image  ful lušna sta bila!!

lumpa: upam, da bo tvoja pupa dobro prenesla tole grdo izkušnjo in da se ne bo več ponavljalo!

surya: Tako kot ti je dorotea že napisala ... user posted image

user posted image Srečanje na obaliuser posted image : kaj zdej, bo ta kofe al ne bo?user posted image  Javite se pupe!
Sandra??? Kjeeee siiii?
Srček, Zoya, še kdo z obale?

Duc: a ti pa nisi nikoli tečen? user posted image  Si se že odločil za voziček? Jaz še vedno brskam po Bolhi in upam, da bom kaj našla. Ste cepili kužke? Sem videla, da si bil kregan na forumu o živalcah ...Ja, se vidi, da si nov! Še ne veš, kje je treba pazit, kaj se tipka ... user posted image
Mi pa se čez mesec dni seliiimoooo v Izolo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!user posted image  A pridete pomagat pakirat user posted image ??

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
30.5.2007 15:21:22   
dorotea
Evo Duc. zdaj si pa mene znerviral!

...najhujš je k ma ponoč telovadbo, to se čist skos neki preklada, da noben ne more spat, nč čudnga da pol s Tyro cel dopoldan spiva. nikol ne bom razumel nosečk- lepe na pogled, to je pa tut vse.

A misliš, da je njej lepo ponoči telovadit in se prekladat, ko se ne moreš dat v en pameten položaj, vse te nekaj tišči in cuka, pol pa še brca , da te zbudi in na koncu te še krč prime, da bi najraje na ves glas kriču...in pole ti Duc. reče: Daj draga ne se tolko premetavat, me zbujaš!!! Aaaaaaa! user posted image No, tko kot ti nisi naspan, si pomislu da tud ona ni! Malčk da z njenjga vidika pogledaš...pol pa še hormoni!user posted image

Cuma želim ti lepo selitev in toplo gnezdece!!!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
30.5.2007 15:23:15   
Anonimen
cuma, sem vprašal za mnenje sam se morjo očitno zmer eni neki pametne delat, vparašanje kako se tisti k tko pišejo obnašajo do živali. sem mislu da bo una gorazdova al kaj že je tut kej pisala tko pa neki se pametno delala, sem več njenih objav bral pa čist vse sam žali, tolk se ma za pametno. ponavad tisti k so neki zaščitniki živali so najhujši. ne vem kdo takrat k se skotijo takoj k veterinarju laufa. tipkam kr mislm povedat pa kar me zanima, ne bom se tle zarat nekih izjem delal pametnga pa se neki skrival.
najhujše so tiste k na javnmu neki govorijo čez mene pol na ZS pa take pocukrane meile pišejo da je groza.
nimamo še vozička, ne vem kaj naj, tega k ga mamo se mi škoda zdi stran dat. če bi unga za dvojčke kupu pa ne vem k pol čez čas se Tyra ne bo več vozila, a bom pol napol praznga okol vozuuser posted image
kje pa zdej stanujete?

lemavrica, zdj ugotavljam kako je met nosečnco doma, če bi prej vedu....

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 30.5.2007 15:25:05 >

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
30.5.2007 15:44:21   
Anonimen
To si zdaj morate prebrat!
VZAJEMNA - sem ful hvaležna guppy, da je glede tega sploh kaj gor napisala, sama sicer sploh o tem ne bi nič zvedla in tudi papirje sem, tako kot večina vrgla vstran. Sem šla v najbližjo poslovalnico in mi je tam lepo vse obrazložla. Dobili smo dva obrazca. Prvi je za sklenitev nekega zavarovanja (to pustiš čisto pri miru), pomemben je samo OBRAZEC 2 - Izplačilo rezervacij. Tam noter napišeš št.TR, se podpišeš in najkasneje do 5.junija pošlješ na naslov: Vzajemna, d.v.z., Vošnjakova 2, 1000 Ljubljana. Tisti, ki imate še doma te papirje to pošljite čim prej, ostali ko pa ste že vse vstran zmetali pa pojdite čim prej na Vzajemno. Jaz osebno sem bila dodatno zavarovana pri njih eno leto in dobim nazaj 88 eur, kar pa je tudi nekaj.

Guppy - HVALA!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
30.5.2007 15:48:45   
lemavrica
Duc ja kaj pa Tyra, a ni tud tvoja? Ne razumem kako da prej nisi imel nosečnice doma??

Ja tale s spanjem je tud men mal pritisk dvignila. Veš res ni prijetno ko nimaš pojma v kakšen položaj bi se dal in ti je kar naenkrat tud postelja 160x200 premajhna.user posted image
Pa pejt na kavč spat če te tolk mot ženino premetavanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?