|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
3.5.2007 13:25:39   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pol, ko pa dam roko od moža gor, da bi še on čutil pa kaj noče in noče brcat. Čim da roko dol pa se cel obrne in mi naredi celo trdo bunko v trebuhu.  .

Tako kot pri nas....v trebuhu imata celo žurko, koker pa da mož roko gor mora pa ful časa čakat, da spet oživita. Očitno dobro vesta, da je roka od nekoga drugega kot od mamice.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
3.5.2007 14:06:46   
ašun
Punce ali je imela katera od vas ac? Po kolikem času ste dobile izvid?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   RE: Septemberke 2007
3.5.2007 14:28:05   
ribica23
ŽIVJO PUNCE!

po res dolgem česu vam spet ponovno pišem...z dragim sva imela veliko dela in opravkov in končno se nma je ratalo preseliti na svojeuser posted image
prav vesela sem da sva pred porodom vse skupaj zrihtala....
sedaj živiva v domžalah in sem tako tudi dobila ginekologinjo v domžalah in se mi zdi zelo vredu..dr.darija strah
prvi maj sva preživela pri njem na vikendu in moram rečt da veliko ražmišljala o imenu..
se vam že kaj svita?
joj še eno vprašanje imam...zanima me kje kaj delajo lepe zavese..in predvsem kvalitetne?
malo se še lovim pri teh gospodinjskih stvareh in bi bila zelo vesela pomoči
lep dan mamice

papa od mene in user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
3.5.2007 14:47:00   
Pikica pokica
Ašun, če pogledaš malo nazaj, lahko prebereš, da smo bile 3 punce na AC.
Vse smo imele rezultate OK. Jaz sem čakala nanje točno 3 tedne, drugi dve malenkost več.

LP

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
3.5.2007 14:50:48   
Anonimen
Sem zastavila eno vprašanje na Nosečnosti in porodu in bi bila vesela če se kateri od vas da pogledat in odgovorit, da vam sedaj ne pišem tukaj še enkrat vse na dolgo in široko...

Gre za upadanje teže.....

Hvala

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
3.5.2007 15:47:10   
Anonimen
Ribica: jaz sem fuuul fuuul komplicirala z zavesami, pa hotela res kvalitetne, rešilje ali pa kljekljane po možnosti.......in potem sva enkrat z mamo šli v Bauhaus (MB) in sem videla ene čisto luštkane, malo modernistične in sem za eno okno in balkonska vrata, rostfrei karniso z vsemi deli plačala 18 jurev.
Kar se kvalitete tiče je pa tako: prej se jih boš nveličala kot pa se ti bodo uničile.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
3.5.2007 15:47:33   
nana 27
Srček, sem videla tvoje vprašanje. Mogoče pa ni hujšega in doma dela tehtnica narobe ali pa si imela pregled v popoldanskih urah in je zaradi tega takrat pokazalo več. Kaj pa Pušenjak na MON-u?   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
3.5.2007 18:29:23   
Anonimen
Srček: jaz sem tudi kaka 2 tedna nazaj 2 kili izgubila.....pa mi je bilo razloženo, da super, da sem, tudi jaz nisem med narbolj vitkimi.....dojenček si vzame svoje, kakorkoli obrneš. Brez panike!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
3.5.2007 18:53:41   
Anonimen
Saj sem že malo pomirjena, hvala vam vsem. Pa kako mi je to sploh lahko rekla, da upadanje teže lahko pomeni nepravilnosti v razvojuuser posted image . Pol pa vidim da nakaterim teža ves čas niha malo gor in malo dol in je še povsod bilo vse ok. Pa tako lepo je začel brcat po meni, cel dan nekaj skače po trebuhuuser posted image .
Vagam pa se ves čas doma na svoji tehtnici, tisto kaj me vagajo na 6 tednov pri G me prav malo briga. Enkrat je ob 8h zjutraj ko še dl vode nisem popila, drugič je ob 15h ko sem napokana kosila in dveh l tekočine....mah, saj nismo na dietiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
3.5.2007 19:25:15   
dorotea
Ja ta teža kar skače gor in dol..meni je skočila za 3 kg gor kar naenkrat in še čakam , da bo spet skočila dol...user posted image pa nič.Moj tudi brca kot nori! Joj sem pa že živčna za jutri, ko imam morfologijo, hkrati pa komaj čakam, da pikeca vidim in ugotovimo končno ali je ona ali on! Vam sporočim...zdaj pa še malo za knjige! Pa, pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
3.5.2007 20:49:49   
guppy
Srček,
mislim, da ti je Pušenjak odgovoril user posted image user posted image user posted image

Re: padanje teže Napisal: Stanko Pušenjak Datum: 03.05.2007 19:25pošljite svojo domnevno prijateljico, ki ni nikakršna "prijateljica", nekam...na Maldive ali še kam dalj, lahko tudi brez povratne vozovnice. Plod si od vas vzame vsega kar potrebuje, vaša teža pa nima nobene korelacije s težo ploda!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
3.5.2007 23:00:51   
lemavrica
Ojla,

no izgleda da bova midva imela poročni obred v dvorani saj vreme ki je napovedano ni ravno najboljše. Pa saj je vseeno. Bolje super obred notri kot pa neki na silo zunaj.
Ful me že živci matrajo. Danes so mi mogli 3x obleko popravljat, da je bila na koncu ok. Pa še prsi so se mi v enem tednu skor za eno cifro povečale in mi je čist nov modrc skor premajhen.
Še dobro da ima moj user posted image  močne živce in me prenaša. Kaj bo šele juttri user posted image .

Ja včeraj je pa tudi najina žabica imela žurko po trebuhu. Me je prov fajn prebrcal, samo ko je pa moj dal roko gor je pa nehal. Samo 1x ga je začutil.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
4.5.2007 8:06:55   
guppy
lemavrica, zoya,
lepo praznujta!!!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.5.2007 8:07:35   
dorotea
Lemavrica , drži se!user posted image
Zoya pa tudi!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
4.5.2007 8:08:25   
dorotea
Oj Guppy a si že tu? sva skoraj hkrati isto napisale! hi, hi

Kaj ti mala ne data spati?
Moj še leži jaz pa sem neučakana, ravno grem na morfologijo.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 4.5.2007 8:10:13 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
4.5.2007 8:55:56   
Anonimen
Lemavrica, Zoya SREČNO SREČNO SREČNO!!!!user posted image user posted image

veliko ljubezni in spoštovanja v zakonu vama želim, pa da dočakata ZLATO poroko tudi!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
4.5.2007 9:14:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Jaz sem bila na AC 26. 3., izvide sem dobila točno čez en mesec. Sestra v ljubljanski porodnišnici je rekla, da zadnje čase traja en mesec, da dobiš rezultate - prej je bilo 3 tedene. Če pa kaj ni OK, te pa itak prej pokličejo - baje, da po 14 dnevih...

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
4.5.2007 9:34:57   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Jaz sem bila na AC 26. 3., izvide sem dobila točno čez en mesec. Sestra v ljubljanski porodnišnici je rekla, da zadnje čase traja en mesec, da dobiš rezultate - prej je bilo 3 tedene. Če pa kaj ni OK, te pa itak prej pokličejo - baje, da po 14 dnevih...

Joj hvala za odgovor. Sej vem, da ful utrujam s temi neprijetnimi stvarmi ampak men se bo kar zmešalouser posted image  Grem nazaj prebrat vaše poste, da vidim kako je bilo s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
4.5.2007 11:40:43   
Anonimen
Lemavrica, Zoya veliko sreče, potrpljenja in zlato poroko vama želimuser posted image . Ta dež pa naj gre v user posted image user posted image .

Dobro sem jaz rekla da se bom novembra poročila, ker imaš lahko prav tako tudi maja mrzlo in dežuser posted image . Saj vem, vidve bi me najraje zadavile, meni pa se smeji, ker bi se naj drugače tudi midva točno jutri poročila, pa sem rekla da nimam kaj delat 10 mesecev, da je 4 mesece za priprave več kot dovolj. In je bilo resuser posted image . Pa sonček in 22 stopinj smo imeli, sva se zunaj poročilauser posted image . Samo zdaj pa denarja nič nimava, ker nisva imela dežja na porokiuser posted image . Vidve pa se bosta valjali v $$$user posted image .

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
4.5.2007 13:00:03   
guppy
dorotea, hehehe, šele zdaj vidim. Mala mi res ne pustita spati, sem uspela spat samo od 22 do 1 zjutraj, potem sem se pa kobacala po postelji skupaj z njima.

Drugače sem ravno od ginekologa. Se že začenjajo težave...

- srčni utrip v mirovanju imam vsak dan vsaj 1x čez 100, zato sem dobila napotnico za internista, za EKG
- kile so skokovito poskočile. Če ne štejem tistega hujšanja, jih imam od minimuma zdaj že 6 kg več. Niso nič omenili, da bi bilo to preveč za to obdobje
- na morfologiji se ni videl srček dvojčka A in ledvičke dvojčka B so bile malo povečane, zato sem dobila napotnico za kontrolo pri Pušenjaku in naredili smo UZ in lepo videli oba srčka kako tiktakata
- za tokso sem dala kri
- dala sem kri za hemogram... stanje je porazno. 5 stvari mam prenizkih, 3 previsoke... najbolj se opazi odstop pri železu (v minus) in pri belih krvničkah (v plus). V ponedljek moram na ponovno kontrolo, da ugotovijo ali potrebujem kakšna zdravila

Pozdravček,
guppy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
4.5.2007 13:08:44   
CUKRČEK
Joj, guppy, močno držim pesti da bo vse ok z dvojčkoma in tebojuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
4.5.2007 13:11:01   
guppy
hvala, cukrček,
sem pozabila napisat, da sem imela spet prav, ko sem jamrala po morfologiji, da mi rovarita po trebuhu. Nista več obrnjena na glavico, ampak sta se oba prestavila prečno.

Here we go again user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
4.5.2007 13:13:04   
nana 27
Guppy, držim pesti, da bo vse v redu s teboj in malima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
4.5.2007 13:13:28   
CUKRČEK
pa saj imata še čas, da se pravilno obrneta. Mojadva sta dozdaj vedno ležala prečno....samo toliko je bilo razlike, da sta včasih imela glavici skupaj, včasih nogici.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
4.5.2007 13:39:12   
škorpion
Najprej lep pozdrav sem skupaj!

Ribica ti si spreševala za zavese, lahko ti povem da jih izdelujejo v Velani sicer so cenovno kar drage ampak ti jih naredijo po meni. Vem pa tudi eno poceni varjanto sam bo zate malo predaleč, sicer je v Trbovljah, če te zanima javi.

Obema nevstama veliko sreče in držim pesti za vaju kajti jaz bom na tem čez dober mesec. Navijam za lepo vreme...

Guppy tudi tebi velik sreče pri nadaljnih preiskavah, kajti takšen stvari te sigurno spravijo iz tira, misli pozitivno in seveda na svoja dva malčka, mislim pa da tudi zdravniki pogostokrat malo preveč komplicirajo in te tudi lahko full prestrašijo, zato se ne sekiraj preveč kajti to ni dobro ne zate ne za user posted image user posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?