Anonimen
|
Nana27, res sem jaz tista ki je pisala, da ima že precej stvari za . Pa nisem do sedaj kupila ničesar razen prvih dveh dud in enega kompletka. Pa še to zato ker je bilo na znižanju za 50%. Zaenkrat imam doma precej rabljenih stvari od kolegic (3 polne škatle), 1 škatlo bombažnih plenic, ležalnik, stolček, avtosedež, jogi, 2x posteljnino....tudi voziček bo kupil brat, ni vozička še doma, je pa 1000% izbran. Ta teden čakam še posteljo in previjalno mizo. Dejansko, če bi se rodil danes bi ga imela v kaj oblečt in zavit. Spal bi pa lahko tudi v košari za perilo . Drugače pa nameravam sobico uredit, prebarvat, tla menjaj julija, ko je tudi izpitnega obdobja konec. Do takrat oa imem v glavi samo faks in izpite. No, pa malo . Vroče je danes kot hudič, še vedno visim na faksu, pa nori folk noče klime vžgat, ker kao škodi. Jap, če jo nastaviš na 18 res, ni pa se nam preba kuhat, če je v vsaki predavalnici klima . Crkneš. Pa vsak dan težje sedim na tistih blesavih stolih lesenih, odmori pa so na uro in pol. Pol sem pa čisto trda in kolki me bolijo. Še dobro, da so predavanja samo še 4 tedne, potem pa konec faksa , samo še en kup izpitov . Lepo se kuhajte
|