dorotea
|
Guppy sem gruntala pa ne vem povedat, če je to normalno, da ti tko hitro bije srce...meni se je zgodilo, tko ko sem prehitro vstala...ma ti si imela ok pritisk...tko da se mi ne sanja. Povej svoji ginekologinji, ti bo kaj razložila in te pomirila. Punce ja poroka taka velika te lohko kar ob živce spravi...in hitro pozabiš kaj je pomembno, pa se živciraš...pol na tisti dan pa ti ni več važno...vsaj pr meni je blo tko. Midva sva si bla kot pri vedno tudi glede poroke v nasprotju...on je hotu vso družino zraven, velik žur, vse neumnosti ki pašejo zraven...jaz pa sem bla za malo poroko samo najožji. Pol pa sva tako lepo vse skombinirala. Tko je blo... Imela sva izbran datum 23.9. Julija sva poklicala na matični urad v Nazarje in so nam povedali en datum ko je blo še prosto( čez 3 tedne)...jaz sem potem poklicala še v Logarsko dolino in tudi tam so imeli prosto sobo tisti vikend...pa sva si rekla " Zakaj pa ne? Pojdiva že sedaj!Zakaj bi čakala september?" In res, ko sem poklicala na tukajšnji matični urad, da odpovem civilno poroko septembra, so bili kar malo presenečeni(ker se tu vsi poznamo, pa so mislili...no, pa sta se skregala). Nikomur nisva nič povedala in v petek, čez 3 tedne sva šla...nekako sem zlatarja prepričala , da mi je prstane tako hitro dal ven(pa kamenčka še ni bilo not). Sestri-priči sem povedala tisti večer prej in je kar oči ven vrla . no in sva se odpravila...v soboto zjutraj sva šla se sprehajat po logarski in bilo je tako romantično , nisva mogla verjet, da bova popoldan že mož in žena. Okrog 12 je moj reku, da mi bo rožice nabral da bom imela pravi šopek iz domačih vrtov,( pa tudi odprte cvetličarne tam ni bilo)...Potem je še on kolega-pričo poklical, in tudi njega je kar zadelo, pa se je odpravil na pot. vsi štirje smo se dobili v Logarski, jaz sem imela oblečeno belo mini krilo in belo pleteno majčko pa take sexi sandalčke, frizerka in vizažistka sem bila seveda sama...moj je bil v kawbojkah in beli srajčki...kot eno sončke je žarel...rožic nisva utegnila nabrat, pa je prišla priča z eno noro lepo rdečo vrtnico, ki je postala moj šopek.Pa smo šli...srce mi je bilo kot noro...tako sca bila prežeta s čustvi, da sem kar solzico spustila in sva rekla da le midva pred pričami. Ko sva prišla ven so naju zasuli z rižen in cvetovi vrtnic..Kdo? Sestra, kolega in bend ki je prišel tja že za naslednjo poroko...tko je blo smešno...potem smo pili šampanjc, ki ga je sestra prinesla ohlajenega z zmrznjeno zelenjavo, ker ledu ni našla , seveda iz kristalnih kozarcev...na parkirišču pred mojo kočijo( rdeč golf2 s tremi pentljami). Sestra je zapela tango in midva sva zaplesala prvi ples z vrtnico v ustih... Res mi je blo noro lepo. Potem smo šli jest...vse full dobro in tudi tam sva plesala na "Wonderfull world" Na koncu pa še zadnje presenečenje...priči sta naročili in prinesli tja tako malo torto z najinimi imeni, naredili so jo kar v slaščičarni nekje na poti do Logarske. Vse je bilo fantastično...ob sončnem zahodu me je nosil po žitnem polju...za eno slikco( z mobitelom), ki ni niti uspela, pa sploh ni važno. Res sanjski dan, ko sva bila le midva in najina čustva. Seveda sva se septembra poročila tudi cerkveno in imela organizirano poroko, ampak to je že druga zgodba. Ups... Malo me je zaneslo!
|