|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.5.2007 22:07:32   
PBJ
Guppy, sem zmeraj kopirala iz albuma, včeraj mi pa ni šlo.
Sedaj pa je šlouser posted image , ma včasih kaj šteka...
Evo, pri polnih 20 tednih:

user posted image

Mi bomo šli na morju proti konci junija, verjetno 23., če bo vse ok.  

< Sporočilo je popravil PBJ -- 1.5.2007 22:10:05 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
2.5.2007 7:51:33   
Zoya27
dobro jutro vsem skupaj! jaz sem spet v službiuser posted image , ampak samo še danes, potem imam pa 4 dni prostouser posted image  in od 15.5. dopust

lemavrica, midva sva oba čisto mirna, sma prav presenečena in čakava ali se naju bo kaj lotilo. tudi starši nama ne težijo preveč, so predaleč, mogoče občasno po telefonu, tako da prav z užitkom pričakujeva soboto.

lepo se imejte in držite prosim pesti za sončekuser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
2.5.2007 8:21:17   
Anonimen
Jutro!

Moram reči Dorotea, da si me ravno ti spodbudila k študiju, ko si napisala, da si Interno spravila pod streho.
Danes bo pri nas en tak kisel dan. Bomo videli, če bo sončku uspelo prebiti oblake.

PBJ: tebi se prav luštno boči trebušček. A ni zanimivo, kako je n začetku samo malo zaobljen, potem bo pa čedalje bolj žogast. Jaz že komaj čakam.

Navijam za lepo vreme v soboto, da bosta naši souser posted image imeli sanjsko ohcet. Čeprav sem si sama na svoji vseeno želela vsaj enih par kapljic....tako za seme $$$. Pa jih ni bilo in tudi $$ skopnijo kar hitro, ko pride plača.

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
2.5.2007 9:51:45   
aljab
Zivijo!
Mal sem vas brala in ugotovila, da sm med tistimi, ki so vec kg pridobile..... Sm se se v 17 tednu sekirala, k sem se samo enega in potem nadoknadilauser posted image kar 3 kg v petih tednih. Ce bo slo tako naprej... Me je kar groza, ker sem se ravno navadila toliko jest! Aja od cesa ve racunate..od minusa ob slabosti ali od teze pred nosecnostjo? (Zivljensko pomembna informacijauser posted image )
Tudi jaz sem ze imela morfologijo (v 22t), vse je super, mala tehta 430g, njeni podplati pa so dolgi vkar 37mm!!!! user posted image Je rekla G da mava zivahno deklico, ker se je ves cas obracala.
Tudi jaz mam ze tezave s spanjem in sorodnimi aktivnostimi.  Fajn je brat, da nisem edina...
Pozdravcek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
2.5.2007 10:05:54   
Anonimen
Dragi nevestici, jaz pa mislim da vaju bo obe do sobote enkrat pošteno zvilo, malo živčki, malo vama kaj ne bo šlo čisto po planu, kdo bo kaj narobe rekel.....je mene tudi zvilo tri dni pred poroko, ko me je tašča začela pisano gledat da mora dat 500.000 sit, ona pa je kar mislila da samo 250.000 sit, pa čeprav sva se non stop pogovarjali in sem ji vedno govorila o isti cifriuser posted image . Ker so se starši odločili da plačajo vsak pol, jaz sem njej skoz govorila da je potrebnih še 500.000 na dan poroke za muziko in restavracijo. On pa je mislila da od tega pol in ne vse. Moji pa so že pred tem dali 500.000sit za vse ostalo. In tak tri dni pred poroko nisem vedela če bomo lahko plačali restavracijo in band in se mi je čisto strgalo, odpovedat sem hotla vseuser posted image . Pol pa je tašča spravila skupaj tistih 500.000sit in smo uspeli vse plačat....Ampak je bila pa ena žuta ura vmes ko sem user posted image  ko dež. Pa sami so se tako junaško ponudili in ona je še 3x več vsega hotla imet...Vse mesece prej in tudi zadnja dva dneva pa sem bila popolnoma mirna, sta bili mama in tašča 100x bolj na trnih. Edino na jetra mi je šlo pri frizerki, ko sem morala tam sedet 4h in nisem mogla nadzorovat kaj se doma pripravlja, ali so torto pripeljali v restavracijo, ali je ok okrašen prostor, so se vsi zrihtali, je ženin še živuser posted image ....so morali to naredit drugi, jaz pa imam rada vse v svojih rokah.
Aja, pa šopek mi je bil ful grd, sem nesla že 3 mesece prej sliko v cvetličarno, so rekle ni panike, potem pa je bil premajhen, ne prava barva vrtnic....tako da sem ga skoraj v glavo vrgla babnci, ker sva ene 4x govorile, vse sem ji narisala in napisala in na koncu ni to bilo to. Pa še po strani je visel.....ah, da se ne razgovorim preveč.....sem ful picajzlasta, samo 1x se poročiš in pol se take dogajajo.....Ampak zažurali smo ga, vsi so plesali, nihče ni sedel, nažirali smo se ko veliki, tako da je končna slika ostala v lepem spominu.
Pa lahko verjamete, da sploh nimam poročnega albuma narejenega? Čisto zares, vse slike so raztreščene po cd-jih. Ne maram slikanja pač. Čudak totalenuser posted image user posted image .

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
2.5.2007 11:29:38   
Anonimen
A veš Srček (hi hi hi hi.....ponavadi tako naslavljam mojega možeka), da je bilo tudi pri meni isto.....šopek mi ni bil tako všeč, kot sem si predstavljala, torta je bila sicer lepa, ne pa umetniška, kot sem želela jaz, frizuro so mi delali 2 frizerki 4 ure, pa sem imela take svedre, kot bi bili oblanci,.....joj pa vse ni šlo tak kot bi mogla. Tudi jaz nisem vedela, ali bova imela dovolj denarja, da bova plačala vse..... groza ..... tašča sploh ni povedala, kolk bo dala, na koncu so mi dali moji 200 jurjev in ona 200 jurjev, skoraj pa me je kap, ko je tudi svak (priča) pritegnil 200 jurjev. Pa sam je ravno dokončeval stanovanje, imel 4-mesečnega otroka.....samo občudujem ga, kako je zmogel. Pa vseeno je manjkalo kakih 400 jurjev. Ampak jaz sem prodala stari čoln, šparala sem celo leto, malo sva zajezila konje pri gradnji (nimava ravno klasičnega parketa, ampak lamelni parket, pa tudi kar gre) .... na koncu pa sva dobila toliko $$ z darili, da se je vse pokrilo, če ni bil slučajno še celo malo +.

Ampak smo pozabili tiste nevšečnosti pred ohcetjo v zvezi s šopkom in torto in frizuro, .... imeli smo se lepo, nažirali smo se po pujsje, plesali do jutra, vsi so občudovali najino gorečnost.....super je bilo.....bi še kar ponovila....z mojim možekom seveda......
Pa kako smo čakali vremensko napoved........super je, ko sedaj pomislim nazaj......krasno....

Ampak! NAJLEPŠE JE SEDAJ!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
2.5.2007 12:30:35   
Zoya27
punce, zdaj me je prav malo zaskrbelo kako bouser posted image

do sedaj sploh nisem pomislila, da kaj ne bi bilo tako kot je bilo zmenjeno ali takrat kot je bilo zmenjeno! sploh nočem o tem razmišljat; samo pozitivne misli pa bo.

uživajte te 4 dni, ko me ne bo, se pa slišimo v ponedeljek, vam javim kako je bilo in ko dobim slikce, še kako prilepim v albumuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
2.5.2007 12:39:43   
cuma
Daaan! user posted image  Ste kar pridne ... tudi med prazniki user posted image user posted image user posted image . Tako je treba user posted image !
Ko smo že pri porokah in vremenu... Mi smo tudi trepetali in dejansko je deževalo dva dni prej in po poroki, na tisti dan pa je sijalo sonce 100/uro user posted image . Najina poroka je bila čisto majhna in kar pri nama doma. Mož je slekel obleko in skočil za roštilj, jaz pa sem urice pred poroko pekla lasagno in delala solatke ... tako, da sem se kar sama sfrizirala ... kar pri mojih 2cm dolžine ni bilo ravno komplicirano in niti zamudnouser posted image . Večer pred poroko sva z user posted image  imela generalko za glasbeno točko mladoporočencev in sva se prav zabavala (oba sva pela, jaz sem igrala kitaro, on pa bas). Stanovanje sva okrasila s pisanimi baloni, prav tako tudi vrt. Ko smo oddelali uradni del, smo se razkomotili in zažurali kot se gre! Soseda mi je drugi dan rekla, da bi, ko se bo 2. poročila najela kar naš poročni band user posted image user posted image user posted image  (moj možek in naši prijatelji). Moj poročni šopek je bil tako preprost, da ga niso mogle zgrešiti tudi če bi ga hotele user posted image ... imela sem namreč bele marjetice. Skratka, majhna poroka, malo ljudi, malo denarja, malo priprav in živciranja in dosti zabave in lepih spominovuser posted image .

Upam, da se bosta, nevestici, imeli lepo ne glede na vse!!!! Srečno še enkrat!user posted image user posted image

srček: v Strunjanu smo bili kar vsi 3je oz. 4user posted image . Za jogo pa velja!Moj križ se že veseli user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
2.5.2007 12:44:08   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Spet sem mao za računalnikom. Danes pa ni rav nič lepo vreme....skoz piha veter pa še mrzlo jeuser posted image Škoda. Smo se pa včeraj imeli lepo, ko smo šli malo na morje. Sicer je bilo tudi nekoliko vetrovno, vendar smo imeli  vseeno lep dan. Predvsem hči je ful uživala.

Ena je spraševala, če nas je kaj strah poroda. Moram priznat, da me tokrat ni kaj dosti strah.Samo vseeno upam, da mi bo uspelo rodit naravno...da ne bo poreben carski rez. Sicer pa važno, da bo vse ok z malima in menoj. Ko sem rodila hčer je šlo vse kar hitro in brez problema in tudi sedaj računam na to.

Trebuh pa tudi kar lepo raste...mogoče ga kaj poslikam in pokažem.

lpuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 2.5.2007 12:47:48 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
2.5.2007 13:09:12   
taja83
ojla punce!

jst se morm pohvalt, da se mam res super. počutje odlično, sam da sm se mogla navadit na mal počasnejše gibe, ker drugač se zlo hit premikam, pa nikdar ne morm it lepo po stopnicah ampak zmeri laufam  user posted image . no zdej sem se mogla navadit počasneje hodit in delat vse ostalo. pred enim tednom me je kar dosti špikalo in to, zdej je pa že nekaj dni v redu, res samo takrat je problem, ko hočem kej na hitro nardit. (npr. ko me moj žgečka, jst pa skočim pokonci)

moram vam povedat da sem preživela tko lepe praznike. v četrtek smo s kolegi odšli na morje, vrnila pa sva se v nedeljo. šli smo na Krk, v hotel. tko je blo super, vreme ful lepo, opeklo me je, bušita pa sem skrivala, sem ga mal pokrila, da mu ne bo prevroče. včeraj naju pa tud cel dan ni blo, smo pa tudi malo pešačili, malce pili (poskusila sem novega Bandidosa- drugač itak samo vodo pijem, čeprav mi ful pivo paše).

glede  user posted image je pa pri nas kot pri vseh ostalih bolj malo. sicer sva od začetka tko enkrat na 14 dni zdej ko sva bla pa na morju tri dni sva bla pa mal bolj pridna. sicer nisva tako poskočna kot včasih, amapk sva rekla, da bova pol nadoknadla, da bova posteljco na kolesih mela za bejbico in ko bo spala jo bova kr na hodnik zapeljala, da se ne bo zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image . blo je pa zadnjič enkrat ful smešno: ravno ko je mamica bila v sedmih nebesih sta v trebuščku zelo naglas kot bi poknila dva mehurčka. je moj takoj reku, kaj ti pa tok poka in po sva ugotovila, da je to naša pikica. no in včeraj ravno na prvi maj sem ugotovila, da me nekdo v trebuščku pozdravlja. pa sem hotla sprobat če je to res al se mi samo zdi in sem pritisnila na trebušček, pa sem nekaj čutla, pa še enkrat pritisnem in spet, pol me je pa naša pikica že poln kufar mela pa ni hotla več. pol sem pa še popoldne čutla, ko da bi me nekaj narahlo drezalo v trebuščku, tko da jst mislem da je to to. zdej vsakič komaj čakam kdaj bo spet.

glede dopusta je pa tko, šla bova verjetno za kake par dni, kam blizu, ker kej več tudi finančno ne bo zneslo, morava avto kupit.

Drage sonosečke bodite v cvetju in pazite na svoje pikice!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
2.5.2007 13:16:07   
surya
Kako ste pridne s pisanjem!!!user posted image

Moram tudi sama pripomniti nekaj o sexu.. Ne vem več dobro, kaj sploh je to. Včasih kej mojmu pripomnem o tem, češ, a ne bova nič več. Ampak to samo "reda radi", ne v resnici zato, ker bi mi dišalo. Zvečer sem preveč zmatrana, če se pa popoldan kaj umirim, pa mali veselo pleše in uživam z roko na trebuhu in spremljam njegove brce. Hecno...user posted image

Drugače imam pa res občutek, da zelo nizko nosim. Zelo veliko hodim na WC, sploh ponoči. A ima še katera tako pogoste sprehode? user posted image user posted image  Včasih se mi tudi zdi, da mi trebuh otrdi, ampak nisem prepreičana (boli ne), pa to ni tako pogosto. Nočem neki brez veze paničarit.. Se to dogaja vsem?

Je pa to definitivno najlepše obdobje mojega življenja do sedaj. Resnično uživam v nosečnosti. Dosti počivam, se razvajam, sicer sedaj delam na dveh delovnih mestih, ampak imam še vseeno dosti časa zase in partnerja. Do sedaj sem fobila 4 kg, čeprav imam že kar velik trebuh. Mislim, da že dobra dva meseca ne morem obleči svojih starih stvari in se res oblačim popolnoma nosečniško. Če mi je pa to tako lepouser posted image user posted image user posted image

Morje planirava v začetku julija in to nekje na Hrvaškem. Se vam zdi prepozno? Zdej sem precej lena in nič ne telovadim, niti se sprehajam, zato upam, da se bom takrat veliko naplavala. Obožujem morjeuser posted image . Če bodo finance dopuščale, bova za kakšen vikend že pred julijem skočila "dol".

Uživajte v svojih user posted image !

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.5.2007 20:03:08   
guppy
PBJ, kakšen lep buši se ti dela!! Zdaj bo vse bolj žogast user posted image

Moja dva sta od včeraj tok nemirna, da sem fasala nekaj bolečih brcik v rebra in toook čuden občutek je bil spat na boku. Bog ve, kaj počneta user posted image . Samo, da se ne bosta preveč obračala, zadnjič sta bila pridno obrnjena na glavico.

Punce, a se še kateri dogaja, da ji srce nenormalno hitro bije? Jaz približno 1x dnevno opazim, da sem čist "out" in lahko samo sedim. Danes sem tako sedela približno pol ure v fotelji in se spraševala kaj se to dogaja, potem sem šla pa izmerit pritisk. Ta je bil sicer normalen (121/74), sem imela pa 104 srčnega utripa. Torej ob popolnem mirovanju! A je to preveč ali normalno v nosečnosti? Bi morala kaj povedat ginekologu?

...pa da še malo pojamram, če sem že začela... Ponoči mi roke zatekajo in so čiiiist boleče (če hočem prste stisnit v pest). Ne vem, kako naj spim, da se mi to ne bi dogajalo, ker je res nadležno.

Za porod sem se pa bolj sekirala preden sem zanosila. Odkar sem noseča, mi je res postalo vseeno. Rodit pač moraš. Če bosta pravilno obrnjena, bomo šli naravno, če pa bo kaj narobe, gremo na CR. Zdi se mi škoda nekaj komplicirat in si rečt "ne, jaz grem pa samo na CR", ker bom takole pripravljena na vse možnosti. Če bi bila noseča z enim otročkom bi si verjetno želela poroda v vodi (v Postojni), zdaj pa sem se odločila za LJ porodnišnico, ker je to najbolj "zihr" varianta za porod dvojčkov.

Pozdravček ob polni luni,
user posted image & user posted image user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.5.2007 22:02:59   
dorotea
Guppy sem gruntala pa ne vem povedat, če je to normalno, da ti tko hitro bije srce...meni se je zgodilo, tko ko sem prehitro vstala...ma ti si imela ok pritisk...tko da se mi ne sanja. Povej svoji ginekologinji, ti bo kaj razložila in te pomirila.
Punce ja poroka taka velika te lohko kar ob živce spravi...in hitro pozabiš kaj je pomembno, pa se živciraš...pol na tisti dan pa ti ni več važno...vsaj pr meni je blo tko. Midva sva si bla kot pri vednouser posted image tudi glede poroke v nasprotju...on je hotu vso družino zraven, velik žur, vse neumnosti ki pašejo zraven...jaz pa sem bla za malo poroko samo najožji. Pol pa sva tako lepo vse skombinirala.
Tko je blo... Imela sva izbran datum 23.9. Julija sva poklicala na matični urad v Nazarje in so nam povedali en datum ko je blo še prosto( čez 3 tedne)...jaz sem potem poklicala še v Logarsko dolino in tudi tam so imeli prosto sobo tisti vikend...pa sva si rekla " Zakaj pa ne? Pojdiva že sedaj!Zakaj bi čakala september?" In res, ko sem poklicala na tukajšnji matični urad, da odpovem civilno poroko septembra, so bili kar malo presenečeni(ker se tu vsi poznamo, pa so mislili...no, pa sta se skregala). Nikomur nisva nič povedala in v petek, čez 3 tedne sva šla...nekako sem zlatarja prepričala , da mi je prstane tako hitro dal ven(pa kamenčka še ni bilo not). Sestri-priči sem povedala tisti večer prej in je kar oči ven vrlauser posted image . no in sva se odpravila...v soboto zjutraj sva šla se sprehajat po logarski in bilo je tako romantično , nisva mogla verjet, da bova popoldan že mož in žena. Okrog 12 je moj reku, da mi bo rožice nabral da bom imela pravi šopek iz domačih vrtov,( pa tudi odprte cvetličarne tam ni bilo)...Potem je še on kolega-pričo poklical, in tudi njega je kar zadelo, pa se je odpravil na pot. vsi štirje smo se dobili v Logarski, jaz sem imela oblečeno belo mini krilo in belo pleteno majčko pa take sexi sandalčke, frizerka in vizažistka sem bila seveda sama...moj je bil v kawbojkah in beli srajčki...kot eno sončke je žarel...rožic nisva utegnila nabrat, pa je prišla priča z eno noro lepo rdečo vrtnico, ki je postala moj šopek.Pa smo šli...srce mi je bilo kot noro...tako sca bila prežeta s čustvi, da sem kar solzico spustila in sva rekla da le midva pred pričami. Ko sva prišla ven so naju zasuli z rižen in cvetovi vrtnic..Kdo? Sestra, kolega in bend ki je prišel tja že za naslednjo poroko...tko je blo smešno...potem smo pili šampanjc, ki ga je sestra prinesla ohlajenega z zmrznjeno zelenjavo, ker ledu ni našlauser posted image , seveda iz kristalnih kozarcev...na parkirišču pred mojo kočijo( rdeč golf2 s tremi pentljami).
Sestra je zapela tango in midva sva zaplesala prvi ples z vrtnico v ustih...user posted image user posted image Res mi je blo noro lepo. Potem smo šli jest...vse full dobro in tudi tam sva plesala na "Wonderfull world" Na koncu pa še zadnje presenečenje...priči sta naročili in prinesli tja tako malo torto z najinimi imeni, naredili so jo kar v slaščičarni nekje na poti do Logarske.user posted image Vse je bilo fantastično...ob sončnem zahodu me je nosil po žitnem polju...za eno slikco( z mobitelom), ki ni niti uspela, pa sploh ni važno. Res sanjski dan, ko sva bila le midva in najina čustva. Seveda sva se septembra poročila tudi cerkveno in imela organizirano poroko, ampak to je že druga zgodba. Ups... Malo me je zaneslo!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.5.2007 22:33:35   
nana 27
Vas je prav fino brat user posted image  Guppy, ne vem, če je tole ravno normalno. Pokliči G, da boš pomirjena. Pritisk je sicer OK, ampak povečan utrip pa zatekanje pa ni ravno najboljše, čeprav imam v spominu, da sem tudi sama težko stiskala pesti (ne spomnim se pa, v katerem tednu se je začelo). Nefretiti, ti si spraševala za porod. Mene ni dosti skrbel porod. Vedela sem samo, da je važno priti v porodnišnico in da sem oz. sva z otročkom v dobrih rokah. Še vedno imam v spominu roza porodno sobo z glasno glasbo. Ko se je mali rodil, je odmeval refren: "V hiši nasprot sonca...". Ta trenutek mi bo za zmeraj ostal v spominu in seveda mali junak, ki se je kremžil v atijevem naročju.  Upam, da boste imele lepo vreme - vse nevestice. Kakšna je kaj napoved? Pri naju je pa na predvečer poroke lilo in treskalo. Naslednji dan pa je bilo nebo modro in temperatura tudi super. Tudi midva sva bila hitra glede priprav. Čez noč sva se odločila in v treh tednih priprav je bilo ceremonij konec. Vseh skupaj nas je bilo 11. Dan po poroki sva že letela v južne kraje. Še enkrat bi se odločila tako. Upam, da bodo tile zadnji trenutki hitro minili in da bodo poroke super izpadle. Pa tudi, če bi kaj šlo narobe, važno, da imate ob sebi ljudi, ki vas imajo radi.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
3.5.2007 8:01:08   
Anonimen
guppy meni se dogaja podobno kot ti pišeš, sicer ne vem kakšen imam takrat pritisk, ker si ga ne zmerim, ampak ne samo enkrat ampak včasih večkrat na dan čutim močnejše razbijanje srca. Mislim, da ni to nič takega, sem nekje prebrala. Mogoče naju daje slabokrvnost, kot je opisano tu: http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/slabokrvnost/, kaj pa vem, ti ko nosiš dvojčke pa o tem tudi nekaj piše.
Ja nevestice tudi jaz vam držim pesti, da lepo vremeuser posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
3.5.2007 8:52:12   
Pikica pokica
Pozdravček!

Prazniki so za nami in danes sem spet v službi. No, pa saj sta le dva dneva in spet vikend prost user posted image .
V Puli smo se imeli neznansko lepo. Malo sem bušija tudi nastavila sončku ( seveda ga ful namazala), veliko smo se sprehajali, skratka uživali v obmorski idili..

Za nevestici držim pestke za lepo vreme, sicer pa se  ne sekirajta preveč, saj vama lahko to pokvari celo poroko. Na vreme tako ne moreta vplivati, zato se ne obremenjujta s tem.
Midva imava naslednji mesec 1. obletnico in se prav spominjam, kako se je jutro začelo s slabim vremenom - bilo je oblačno, malo je deževalo in takšno vreme se je nadaljevalo do trenutka, ko sem prišla od frizerja. Potem se je začelo jasniti in ko so začeli prihajati svatje, je celo sijalo sonce. Ker ni ful deževalo, se je vse v trenutku posušilo. Lepo vreme smo imeli še kakšni dve uri in ko smo se odpravili na pot ( na grad), se je vreme spet poslabšalo. Oblačno vreme z nekaj padavin smo imeli prav do težko pričakovange DA, takrat pa se je spet zjasnilo in sonce je začelo tako sijati, da smo se komaj nasmihali fotografu. Potem se je čez celo mesto naredila ogromna mavrica, kar je pričaralo še toliko lepše vzdušje. Na srečo pa so na gradu imeli postavljen šotor ( ker je bila napoved deževna) in smo lahko poroko na prostem vseeno izpeljali.
Bilo je čarobno in ta dež je celotno poroko le še popestril.. in saj veste kaj pravijo.. dež na poroki, veliko €€€ v zakonu user posted image user posted image user posted image . ( no, na to še čakava)  

V album sem pripopala dve novi slikici s Pule, kjer je trebušček v 23. tednu.

PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
3.5.2007 9:02:03   
Anonimen
Guppy, meni je srce razbijalo, ko sem dobila alergijo na antibiotike. Imela sem hude prebavne motnje, malo sem dehidrirala in poslednično imela še nižji pritisk kot navadno (90/50). Srce mi je bilo kot kakšnemu hrčkuuser posted image . Po par dnevih je bilo boljše. Če te skrbi, lahko za začetek pokličeš v ljubljansko porodnišnico - sprejemno ambulanto in obenem tudi nujno pomoč za nosečnice - mislim, da je številka 522 61 11, ali pa pojdi v Leonišče in naj te nekdo pregleda, če ni tvojega G.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
3.5.2007 9:09:09   
lumpa6
ojlauser posted image user posted image user posted image

sem se vrnila z oddiha, in našla ime za našega user posted image ,seveda če bouser posted image ,in to ime je Asha, kakšno se vam zdi?

za user posted image ga pa še iščem, pa mi je trenutno všeč samo Val Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
3.5.2007 9:36:03   
nana 27
Pikica Pokica, ti si prava manekenka...koliko kg si pridobila do 23. tedna (če ni skrivnost)? Pri meni se je v prvo vse skoncentriralo v trebuščku zdaj sem pa povsod "obložena", čeprav sem do sedaj pridobila 5 kilc. Kaj šele bo user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
3.5.2007 9:55:24   
nana 27
Lumpa, važno, da je ime všeč vama z možem. Osebno so mi bolj všeč klasična slovenska imena.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
3.5.2007 10:02:05   
Pikica pokica
Hvala Nana user posted image .

Ne, ni skrivnost. Do morfologije - t.j. pred prvomajskimi prazniki, sem jih pridobila +6,5.
Ja, veliko. Zdaj pa prav gotovo še vsaj 2 poleg, saj sem med praznki na morju res uživala v vseh pogledih user posted image .
No, ampak se ne obremenjujem preveč s kilami, saj so mi tudi v prvi user posted image  po porodu kar padale in sem kmalu pristala v minusu user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
3.5.2007 10:40:14   
nana 27
Kam si jih pa skrila? Šest kilogramov? Ja, tudi pri meni so po prvem porodu hitro izginjali, ampak takrat me je bil samo trebuh. Zdaj pa se je razporedilo - noge in obraz. Ne vem, ali to mogoče napoveduje, da bo punca user posted image  

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
3.5.2007 11:01:58   
*tajda*
guppy tudi meni je že večkrat srce tako bilo da sem mislila da mi bo ven skočil,to se zgodi ponavadi zvečer,tudi jaz imam pritisk ok,bom pa naslednjič vprašala ginekologinji kaj bi to lahko bilo.Ne zatekam pa ničuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
3.5.2007 11:23:36   
guppy
Hvala, punce,
na srečo imam ravno jutri ginekologa, se mi pa to dogaja že dober mesec, sam do zdaj nisem "paničarila" user posted image . Me prav zanima, kaj bodo rekli.
V ponedeljek greva pa v šolo za starše user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
3.5.2007 13:05:30   
Anonimen
Guppy, ti kar vprašaj G, zato pa je tam. Meni se to razbijanje srca zgodi kadar hitro hodim, ali pa v hrib. Ko pridem do konca sem ful zadihana, srce tolče kot noro in rabim vsaj 5 min da pridem k sebi. To se mi zgodi vsako jutro, ko grem na faks, dokler najdem parking traja, pol pa v hrib gor do šole in takoj v 3 nadstropje do predavalnice. Čisto sem adijo ko pridem do tja. Sem še kar navajena s starim tempom hodit in nikakor ne znam hodit počasneje, predvsem če hodim sama. Se mi zdi da zgledam kot sa se sprehajam in izložbe gledam, ne pa da se mudi na predavanjeuser posted image .

Meni pa se nekaj čudnega dogaja, in sicer sem v tem tedni šla s kg dol za -1.5kg. Trebušček pa vseeno raste in tudi jedla sem res veliko, piknik je bil, pecivo sem jedla, včeraj zvečer hamburger...Sem šla do 20t 4 kg gor, sedaj pa imam vsak dam manj kg in sem spet na +2.5 kguser posted image . A se je kateri tudi ti zgodilo, da bo kg šli dol namesto goruser posted image . Pa zdaj sem v 22t pa bi ja zdaj moralo kar precej gor it?

Drugače pa je včeraj zvečer bila ludnica v trebuhu, vsaj trikrat se je cel okoli in okoli prevrnil, sploh ne vem kaj je počel, potem pa me je še pošteno zbrcaluser posted image . To je trajalo vse skupaj pol ure preden se je umiril. Ne vem, ali ga je polna luna trkala ali pa je kaj izgubil in je zo intenzivno iskal po meniuser posted image . Drugače pa ves čas leži nekje levo spodaj, na desno strani ga ni nikoli za čutit. To bo še cel divjakuser posted image . Pol, ko pa dam roko od moža gor, da bi še on čutil pa kaj noče in noče brcat. Čim da roko dol pa se cel obrne in mi naredi celo trdo bunko v trebuhu. Pa čez dan ima ves čas kolobocije, vsak dan bolj. Ponoči pa ništa, spi kot tiha miška. Priden, priden, samo tako dalje pa vse do 18 letauser posted image user posted image . Pol pa delat in dnar služituser posted image user posted image user posted image .

Meni do večera znajo noge grdo zatečt, če imam nogavice oblečene mi jih rob prav grdo stiska v dve klobasi. Pa opažam, da se mi obraz spreminja, bolj materinski zgleda. Saj ne vem kako naj to opišemuser posted image .

Včeraj zvečer sva se spravila na sprehod po Portorožu, cel dan lepo vreme, ko se v avto vsedeva pa začne rosituser posted image . Sva samo šla enkrat gor in dol na hitrco, potem pa v avto in na hamburgeruser posted image . jami je bil dober. Mogoče pa se je Žan zato potem toliko premetaval po trebuhu, ker mu je bil hamburger všečuser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?