|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.4.2007 13:11:44   
škorpion
Lina nič se ne sekiraj jaz sem brcike začutila šele v 20 tednu potem pa par dni nič potem pa se je začelo, sedaj čutim minimalno 5x na dan tako da je ful fino.
Kar se pa spola tiče pa nič zato kaj bo samo da bo vse vredu.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
30.4.2007 13:26:50   
mala pikica
Dorotea, hvala, hvala za čestitke in lepe želje!!! Res sem jaz tista, ki sva skupaj delali test in se skupaj veselili. No, zdaj se veselimo že drugič. Upam, da bo tokrat vse v redu.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
30.4.2007 13:46:36   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image   
1.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
user posted image
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
8.9. Ninica, 2n
8.9. Biljana (27), Solkan

9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor user posted image
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana 
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, gledamo vozičke user posted image

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

< Sporočilo je popravil guppy -- 30.4.2007 13:50:41 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
30.4.2007 16:18:07   
Anonimen
HI HI HI HI, sem se že bala, da sem edina ki nič ne seksauser posted image , ko pa, pa je to vse drugo kot neizmeren užitek. Orgazem? A je to kaj za skuhatuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
30.4.2007 16:54:00   
andreja32
ha, ha,ha,....srček pojma nimam,....pomoje da bi res bilo lahko kaj za v lonecuser posted image .Koliko časa se pa kuhauser posted image

< Sporočilo je popravil andreja32 -- 30.4.2007 17:00:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
30.4.2007 18:14:53   
sandra85
EVO MENE...SVA UČERAJ IZ ŠTAJERSKE PRIŠLA...
nisem še prebrala za nazaj, ampak sem vidla sam bušija od guppy pa ga moram na hitrico pohvalit...iiiiiiiiiiiiiiiii kak je lep...moj je tut že mal večji user posted image
prav vesela sem...
moram pa še napisat, da je zaj že več ko 1 teden, ki ni dnevi da nebi čutla brcik...kr aktivna je ta najinauser posted image user posted image
zaj pa grem za nazaj prebrat, pa pol še kej pokomentiram...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
30.4.2007 19:59:49   
*ribica*
Pozdravljene!
Po dolgem času se spet malo oglasim. Zdi se mi da nas večina slabo spi in kot je že ena omenila se da dobiti neka blazina. Jaz bom verjetno probala in če katero zanima si lahko pogleda na tej strani: www.blazina.com .
In še nekaj o kengerujčkih: jaz mislim da so full fajn vendar morajo biti res udobni in praktični vendar so ti malo dražji. Ima katera mogoče kakšne izkušnje z kengorujem Red Castle Sport ? Full fajn saj lahko novorojenčka nosiš v ležečem položaju. Več slikic na http://soncek.si/si/red-castle-sport-kengurujcek-i4743.shtml
user posted image

lp. *ribica*

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
30.4.2007 20:10:21   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Kako ste? Pravite, da bolj malo sexateuser posted image Saj pri nas tudi ni kaj drugače......se moj boji, da bi bilo kaj narobe. Meni sicer še paše, vendar potem sexam kot kaka penzionistka......stokam zraven-pa ne sam zarad užitka amoak vsakič ko se kaj hitreje premaknem, me ušipne v hrbtu. No, vsaj vem kako bomo sexali čez 50 letuser posted image user posted image

Drugače sem pa ugotovila, da blazina med nogami ponoči med spanjem fuuul pomaga...tako me medenična kost spodaj nič ne boli. Brez blazine sem pa spet kot stara mati, ker se tako počasi obračam ponoči zarad bolečin.

Sem pa zdajle ravno od frizerja...sem si malo privoščila striženje in barvanje. Da bom spet nekaj časa lepa. Sem bila že res pod kritiko. Je prav pasalo it malo brez tamale ven.....pa še frizerka mi je tako lepo zmasirala lasišče.

Trebušček pa kar raste in raste...čeprav mi vsi pravijo, da imam ful malega, glede na to da nosim dva in da imajo ostale z enim večjega. Meni je prav....četudi sem že s tem iz dneva v dan bolj okorna.

Glede kave se pa tudi strinjam, da se enkrat zmenimo in poklepetamo.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
30.4.2007 20:47:22   
nana 27
Ojla! Tudi jaz sem za user posted image  ampak šele takrat, ko se mi konča bolniška. Upam, da bo to kmalu.. Glede user posted image  pa želja je, ampak priprave in okornost pa me mine.  Ribica, luštna zadeva tale kengurujček, ampak se mi zdi za začetek precej nepraktična. Čisto drugače je rokovati z malce težjim dojenčkom, ki že samostojno drži glavico in ga dati v kengurujčka kot pa z malim, ki mu moraš podpirati glavico in paziti, da z njim pravilno ravnaš. Nekatere mamice so čisto na tleh, ko jih pediatri na prvem pregledu pri enem mesecu okregajo, da narobe držijo otroka user posted image  in da ga (še huje) narobe previjajo. Če se kateri da (predvsem prvič mamice), lahko prebere kaj več o handlingu in razvojni ambulanti na forumu dojenček. Pravilni prijemi baje pomagajo, da otrok prej osvoji določene faze v razvoju. Meni je pravilni handling kazala sestra pri pediatru. Jaz sem pa našla tole stran od slingov in trakov za nošenje: http://www.mojskratek.si/  

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
30.4.2007 20:58:07   
nana 27
Ribica, takšen kengurujček imamo mi  http://www.babybjorn.com/TemplatesWeb/ProductInfo.asp?itemid=27  pa se mi zdi, da je zelo zakomplicirano, da sam daš vanj dojenčka. Nujno potrebuješ pomoč. Pri nas smo ga uporabljali na sprehodih od 5. meseca dalje. Se mi zdijo slingi bolj praktični - mehkejši, brez pripenjanja. Meni je na strani od Mojega škratka zanimiv Moby Wrap pa še najameš jih lahko, da vidiš, če dojenčku sploh paše takšno nošenje.    

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
30.4.2007 22:29:45   
PBJ
Še jaz tukaj .... uživam dopust, ki ga imam še do četrtka, potem pa še do sredine junija in znova dopust in nato porodniškauser posted image

Prejšnji torek sem imela pregled. G mi je zaradi žil svetovala veliko počitka z dvignjenimi nogami ... samo to je bolj redko izvedljivo. Noge si mažem z ognjičevo kremo in me res manj bolijo. Trebuh pa z aventovim oljem. 
Pridobila sem 2kg od začetka nosečnosti, tako da bo kar šlo. v prvi nosečnosti sem jih 12, s tem da sem jih 6 dobila zadnjih 14 dni pred rokom, na račun otečenih nog, da so se  jim vsi v porodnišnici čudili...
Upam, da bom imela s tem sedaj manj težav.
Na morfologijo me je G poslala v porodnišnico, ker je rekla, da je zelo slaba vidljivost ... zdaj pa me malo skrbi zakajuser posted image  Ampak moj user posted image  veselo miga skozi cel dan, tako da trebuh kar poskakuje - kako šele bo.

Moj sinek pa je precej priden fant (še zaenkratuser posted image ), tako da mi je prav lepo, ko z njim preživim cel dan. Danes se je pred spanjem stiskal k meni in ponavljal: Rad, mamica, rad ... joj je lep občutek. Ne morem verjeti, da bo julija star 2 leti.

Pa še moj trebuh pri polnih 20. tednih:

Guppy, tvoj je res ta pravi, pa saj nosiš dva in sigurno boš kaj prej rodila. Se pa verjetno že precej utrudiš...

lp vsem

< Sporočilo je popravil PBJ -- 30.4.2007 22:41:48 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
30.4.2007 22:42:19   
PBJ
slike ne gre prilepitiuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
30.4.2007 22:47:49   
lemavrica
Čer,

jest sem pa ravnokar končala s poznim večernim pospravljanjem. Me je kar prijelo in sem šla pomivat tla po stanovanju in pospravljat po omarah. No sem vsaj našla še nekaj poletnih hlač ki so mi še prav in sem za nekaj časa še rešena kupovanja novih. Sej ne da ne maram shoppinga ampak mi je pa vseeno škoda dat ful denarja za nekaj kar bom nosila samo par mesecev.

Kar se user posted image tiče je pri nama tud bolj tko tko. Sej mi zapaše ampak ko pa pomislim na vse probleme okoli položajev me pa vse mine. No sej na koncu nekako urediva da obema paše ampak kar čakam da rodim da se tole vrne v normalo.

Drugače je pa zadnje dni vremenska napoved moja najljubša oddaja na TV user posted image .

Zoja27 sej bova imeli lepo vreme, se naju bodo na sončni upravi že usmilili.  A imaš še kaj predporočne treme? Jest se kar dobro držim, bolj me žlahta spravlja ob živce. No sej pomoje me bo pa v petek zvečer pošteno zvilo.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.5.2007 8:13:56   
Anonimen
Kako vas je fajn brat, me ni bilo doma tri dni pa sem rabla eno uro, da sem vse prebrala. Smo bli v Robanovem kotu in so me fajn namučli s hojo, se nekam ful hitro utrudim, ampak vem, da mi to lahko samo koristi.
Glede user posted image pa tudi midva bolj na obroke. Moj me sploh ne sili, včasih vpraša "mala, kdaj pa bova midva kaj sexala"user posted image ...pol pa mu itak rečem, da bi že bil čas. No, saj samo takrat ko meni je in se hecava kakšna spontanost je kao to. Položaje pa še zaenkrat vse obvladam. Še kar veselo skačem po njemuser posted image user posted image user posted image .
Danes greva gledat vozička z lupinico Pikolo, kar rabljenega bova vzela. Sicer sem tu gori brala ene slabe komentarje, tako, da več ne vem kaj naj nardim. Nekatere so napisale tudi dobre, ampak nama na žalost igra vodilno vlogo denar in si kaj dragega ne bova mogla privoščit. Če bo voziček v resnici takšen, kot je bil na sliki je tak super. Bom ga probala prilimat v album, pa če se kateri da mi naj komentira, če je sploh ok. Glede previjalne mizice se še odločava, na bolhi je kar nekaj dobrih in poceni in bova tudi kar tako kupila, posteljico pa dobiva, ampak je malo starejša in v rjavi barvi pa sem se odločila, da bom jo prebarvala na rumeno.
Drugače pa, punce razmišljate že kaj o morju, kam nameravate iti in v katerem mesecu nosečnosti?

Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.5.2007 8:43:02   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Drugače pa, punce razmišljate že kaj o morju, kam nameravate iti in v katerem mesecu nosečnosti?

Mi smo se letos odpovedali morju. Tudi glede financ se ne bo izšlo- smo ravno kupili  nov avto, pa sobico je treba za starejšo hčerko kupit, nov voziček.,,....Še dobro,da konec tedna s plačo dobimo tudi regres.user posted image Pa še skrbi me,če bi se slučajno tudi ta otroček prej napovedal. (hčerka se je rodila 2 tedna prej).
Bosta pa hčerkico verjetno za par dni na morje vzela dedi in babica.user posted image

Uživajte,danes bo spet lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.5.2007 9:43:22   
ašun
Ne morem verjet, da nas bo septembra res toliko rodilo!!!!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.5.2007 10:22:37   
dorotea
Morje...verjetno bomo šli tko bolj po obrokih...je blizu, pa do poreča bomo skočili kjer imajo kolegi vikend...drugače pa smo tudi mi s financami bolj na švoh...tko da imamo srečo s to hišico. Bom šla malo tja pogledat takoj po izpitu,14.5...je že prav lepo toplo tam...pa da si oddahnem...me je prosila sestra da grem z njo, ker sama v tako visoki nosečnosti raje ne gre, njen možek pa nima dopusta. Tko da če jo bo kaj prehitelo...bomo pa se igrali porodničarje...malo treninga mi ne bo škodlo...hi, hi. ...Ne, pa saj je Izolska porodnišnica blizu...do tja bi jo hitro pripeljala.Z mojim dragim pa bom mogoče v konec junija za par dni tam...potem pa verjetno nič več...potem bo čas za priprave sobice, posteljice, oblekic in po mojem v zadnjem hipu tudi vozička...ker do takrat bodo pač na repertoarju izpiti.
Pa,pa

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.5.2007 10:31:23   
andreja32
Mi gremo konec julija v kamp na hrvaško obalo,nas 5 plus naša psička.....sicer smo imeli planirano djerbo, ampak si jaz tja ne upam noseča.
Sem pa trenutno do amena prehlajena.upam da čimprej mine.Karse pa brcik tiče so pa vsak dan bolj močne user posted image in pogoste.

p.s. jaz še v pižami sedim pred rač. ,user posted image .Kakšno razkošjeuser posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.5.2007 11:54:58   
guppy
Nobena ne pripravlja piknika ali kresa? user posted image

ašun, a ni fajn, da nas je toliko, jupiiiiiiii user posted image

Midva se pogovarjava, da bi en majski vikend preživela v Poreču (dorotea, mogoče se pa kje srečamo?) na morju, ... in to čimprej, preden sem bom spremenila v fitnes žogo velikanko user posted image . Tako pogrešam obalo - že od januarja sitnarim, da bi rada vohala borovce user posted image . Finančno nama žal ne znese, da bi šla kam prav na dopust, če pa katera ve za kakšno ultra poceni prenočišče na slovenski obali, se priporočam!

PBJ, ne vem če imam prav, ampak zdi se mi, da se da slikico prilimati le, če jo imaš nekje drugje na internetu (pa narediš copy-paste). Obesi jo kam na strežnik, pa potem kopiraj povezavo.

nevestice, še vedno držim pesti za sonček!!

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.5.2007 13:20:43   
Anonimen
Ojla čvekice!

Jaz sem prav napeto spremljala ko so februarčice odhajale rodit, zlasti bolj proti koncu, koje malecka mateja tako dolgo čakala, da je že skoraj obupala. Prav vidim nas, kako bomo počasi odhajale. Komaj že čakam.
Je katero strah poroda? Jaz bi najraje že kar imela dojenčico, zlasti sedaj, ko mi tako veselo po trebuhu pleše. Super je.
Zadnje dni sem pa končno zaštartala študij. Malo sem se pozanimala, koliko so se učili drugu za ta izpit, pa je kolega rekel, da 5 dni, pa še to se mu je zdelo preveč. Kolegica je rekla da en mesec, pa se ji je še premalo zdelo. Tko da.....bom počasi malo brala, nekaj si že moram zapomnit......kdaj smo se že pogovarjale, da knjige smrdijo.......joj me je kr sram, da je tako dolgo trajalo, da sem res poprijela.

Kar se slončkanja tiče pri nas......ni nič kaj dosti sprememb. Nič več, nič manj.....trebuh me zaenkrat še ne ovira....pa itaq sem taka lenoba, da je bolj mož aktiven......tko pač paše.

Komaj pa že tudi jaz čakam morje.....najbolj rana jutra in kaka dobra knjigica za zraven. Zaenkrat sem si na strani pustila Harry Potterja....ta zadnji dve knjigi......ti ste malo za relaksacijo, pa nekaj romančkov: Foucaultovo nihalo, v glavnem Ecota in Browna.
Pa seveda o negi dojančka inmatere mi ne bo ušlo......

Na morju je res krasno, ampak ko sem bila v Anklaranu......prvič v življenju ta vikend mi je bil pa pošteno slabo. Kakšen smrad.......kako se lahko ljudje kopajo v tisti svinjariji.....groza.

Bom prihodnjič napisala, kaj sem odkrila glede cen vozičkov pri nas, v Italiji, v avstriji me še zanima, če bo ktera šla.....

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.5.2007 13:54:54   
lemavrica
ojla,

men bo poleg vremena še tašča pred poroko kri spila. To zdej mojga komandira pa kr neki tečanar da je za znort.

Upam da bova tudi midva po poroki za par dni ušla na morje. Imava eno varianto da dobiva hišico v Splitu za par dni in upam da nama bo finančno zneslo. Prov pogrešam morje. Znač sva bila za en dan na obali in sem uživala 100 / h.

Joj učenje pri meni kar stoji, mogoče se bom po poroki le lažje posvetila študiju. Sej knjige ves čas prenašam s sabo gor in dol ampak odprem jih pa ne user posted image .

Pa sej bo bolje ko bo poroka mimo in se bo vse vrnilo v normalo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.5.2007 14:22:16   
Anonimen
Vse, ki se morate učit se mi kar smilite. Kakšna sreča, da sem še pravi čas diplomirala pa ne rabim zdaj še knjig gulit in se lahko posvečam bolj prijetnim stvarem.
Midva pa sva voziček kupila danes, tistega rabljenega, ki sem ga prilimala v album, bil je skoraj zastonj, ne manjka pa mu čisto nič. Tako, da sva z eno stvarjo že zaključila. Bova nekaj denarja za morje prišparala. Ja midva greva v Malinsko, sicer bova v apartmaju zraven njegovih staršev, ampak ok, vsaj apartmaja ne rabiva plačat, denar bova potrebovala samo za hrano in prevoz.
Za maj pa nimam nič več v planu kaj počet, sem non stop doma pa mi je pravi dolgčas, tako si vedno nekaj omislim novega. Najprej sem štrihala stanovanje, pa šivala sem hlače, delala verižice za prodajo, moj naslednji projekt je barvanje starega kinderpeta - posteljice za najino bebo.
Kdaj pa imate kaj materinsko šolo?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.5.2007 17:08:45   
Anonimen
Evo zapisani izsledki o vozičkih: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1495515

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.5.2007 20:55:33   
guppy
_mala_, midva bova šla v materinsko (oz. zdaj se ji baje reče šola za starše) 7. maja (v ponedeljek), v porodnišnico Ljubljana.

Gre še katera zdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.5.2007 21:45:26   
dorotea
Midva greva tudi maja v šolo za starše(evo pa se tako skušam šole rešit...pa je že nova tuuser posted image ), ker se mi zdi da čez poletje je pri nas ni...sam se ne bova videli Guppy...jaz bom kar tu na našem koncu...v Lj pa verjetno vse nemoteno dela tudi čez poletje, kajne? No, če mi pa kaj ne bodo jasno tu povedali, te pa vprašam.
No, mogoče pa se res kje v Poreču srečamo, sicer smo mi natančneje v Maredi...pa da ne boš mislila, da sem jaz una z velikim trebuhom(sestra)...jaz imam malega.user posted image
Nefretiti, nič takega če si se toliko časa spravljala h knjigam...ko pa se nam toliko lepega dogaja in imamo toliko bolj pomembnih reči za razmišljat...na našega buštija-oz. našega malčka v njem.No, zdej pa bo šlo!Enega user posted image user posted image user posted image navijača za vse nas!!!Lemavrica, ti pa se sploh ne sekiraj glede tega...ti imaš dvojne lepe reči za razmišljat...bo hitro prišel čas tudi za knjige.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?