|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
28.4.2007 15:31:57   
Anonimen
user posted image Se vidi da je prelepo vreme, da bi sedele za računalnikom in čvekala. In prav je tako.

Jaz sem bila danes v trgovini dopoldan in prebila tam dve uri. Pa samo po kruh mleko in solato sem šla. Gneče take kot da kaj zastonj delijo, vsi imajo nabito polne vozičke, cele familije v trgoviniuser posted image ...kot da niso odprte tudi jutri in v ponedeljek.

Malo sem se danes sončila, vsega skupaj pol ure, pa trebuh sem si pokrila z eno majhno prisačko, ker baje ni dobro trebuh preveč sončit, sem pa že pozabila zakajuser posted image . Ker bela ko sneg pa tudi ne nameravam biti skozi celo poletje...

Midva še vedni nimava planov za 1. maj, pa sem prviš po 5 letih fraj, ker sem pred tem skoz delala preko študenta v pizzeriji in seveda za praznike najbolj garala. Tako, da se ne spomnim več kako je biti doma. Ampak zgled da se nič ne dogaja, do sedaj še nihče ni niti omenil da bo kdo kje imel kak piknikuser posted image .

Grem se še malo pred TV vržt, potem pa me gora perila čaka za zlikatuser posted image .

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.4.2007 16:52:18   
cuma
Čau user posted image user posted image user posted image !

Moja dva počivata, piškotki so pečeni (rogljički s čokolado), jaz pa sem vas prišla na hitro pozdravit! user posted image
Katjuša: kengurujček je fajn zadeva ... samo se mi zdi, da ne priporočajo uporabe preded otroček ne sedi samostojno ... ali se motim? user posted image

Škorpion: jaz pijem Elevit ... in sem fit user posted image !

srček: mogoče pa vsi čakajo, da boš ti organizirala piknik user posted image ??? Danes sem pohajala po Strunjanu in sem se spomnila nate user posted image !

Lp Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.4.2007 16:59:40   
guppy
Halo!

Evo, kot sem obljubila, sem zamenjala svojo slikico. Zdaj se pa res vidi, da sem že prava bajsika user posted image

Na bolniški sem do 10. maja, potem pa se priporočam za kak piknik / pijačko ... A se kaj dobimo, nosečke? user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.4.2007 17:50:31   
nora
Zivjo!user posted image
Guppyuser posted image user posted image bravo!napredujesuser posted image user posted image je kar razlika med dvema slikamauser posted image user posted image user posted image pridno rastetauser posted image
Jaz nisem se spomnila se slikat oz ni bilo časa za to.
Danes sva z mojim hodila po trgovinah in sem kar razočarana.Rabim eno bolj elegantno oblekico za poroko (brat se poroči ćez dva tedna) in nič nisem našla, razen ene črne oblekice, samo nočem poleti črno nosit pa se na poroki. Moje stare oblekice pa mi ne pasejo več, sem ful smešna.....ne vem kaj bom naredila.Za šivat itak ni dost časa,,a veste mogoče kakšno trgovino?v lj poznam samo 3 trgovine za noseč.oblač.-popek,kepica in la vie. A je se kaksna?
Guppy, tvoja ideja je kar dobrauser posted image jaz sem zauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.4.2007 18:14:16   
Anonimen
Nora, kje v Lj je trgovina La vie??

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.4.2007 18:22:44   
nora
V BTC-ju, notri v baby centru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.4.2007 18:26:42   
dorotea
Joj Guppy kako lep trebušček!
Moj pa danes brca kot nor! Noče nehat...kot bi mi pravil...mami nehaj se že učit in pojdi raje malo ven! Ampak zdaj to ne gre.Še malo, potem pa grem vrt zalit...sem tko pridno vse do konca posadila(še paradižnike in paprikco, pa celo eno sadikco feferončka) Komaj čakam na domače bučkice in kumare...pa mlada solatka.Mmmmmmmmmmm. Evo, spet brca...danes mi ne da miru...kaj se pritožujem, saj je prav lepo...samo ko bodo te brcike močnejše ...kdo bo več kaj lahko počel!user posted image Me bo premetavalo po hiši! Jurti pa gremo tudi mi na piknik na morje, ima mama rojstni dan, pa bomo na enem vikendu malo praznovali...in zato se moram res zdaj še malo it učit!
Ja same poroke...danes so tu mimo trobili vsaj ene trikrat...tu blizu na Zemonu se namreč poročajo...prav lepo se je spomnit na svojo.
Cuma jaz nič vitaminčkov ne pijem, sem bolj za sadje in zelenjavo. A bi mogla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.4.2007 19:21:17   
nana 27
Punce, super ste...a kaj pogledate, koliko strani imamo septembrke?  Guppy, velik velik trebušček user posted image  Tudi mi imamo kengurujčka, ampak sem ga uporabljala šele od 5. meseca dalje pa še to je malega nosil mož. Najprej pol ure v kengurujčku in nato v voziček, da je zaspal. Nekateri pravijo, da so bolj priročni slingi, ki jih tiste, ki so bolj priročne s šivanjem naredijo zelo hitro. Štorkljo pa so nam odsvetovali v BC. Baje jih kupci ogromno vrnejo, ker so nepraktične in dobiš vse večkrat zalimane. Nora, kaj pa čisto normalne trgovine za nenoseče? Mogoče kakšna tunika, spodaj imaš pa majčko pa nosečniške hlače?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.4.2007 22:53:13   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Cuma jaz nič vitaminčkov ne pijem, sem bolj za sadje in zelenjavo. A bi mogla?

Ne vem, ti že veš user posted image . Škorpion je vprašala, če še katera pije tifol ... Sicer pa: jaz mislim, da mi poleg sadja in zelenjave (kupljenih) ne more škoditi... Sicer pa nisem pristaš pretiravanja s prehranskimi dopolnili...
Mogoče pa user posted image  toliko brca, ker komaj čaka na jutrišnji žur? user posted image

Guppy: user posted image user posted image user posted image  lep trebušček!!!

Nora: se strinjam z nano ... hlače in eno lepo tuniko čez, pa boš ko user posted image ! Pokukaj na Lepota in moda ... se mi zdi, da so pred časom imele babe tam debato o letošnji vsesplošni "nosečniški" modi in da so "tapridne"user posted image  prilimale tudi razne fotke, linke....

Noooč!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.4.2007 6:27:18   
nora
nana, cuma imate prav! Nisem se na to spomnila, ker sem samo v trgovinah za nosečnice iskala. Mislila sem, da drugo mi ne bo pravuser posted image V ponedeljek grem še enkrat pogledatuser posted image hvala za nasvetuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
29.4.2007 9:48:06   
ašun
Halo!
Bom čist eno neumestno vprašanje postavla. Kako si uredim profil (slikca, tiket). Sem neki probavala, pa mi ne gre?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
29.4.2007 10:50:45   
LINA31
Full lepe cunjice za nosečke imajo tudi v Benettonu, in sicer v mestu LJ ali pa v Emporiumu v BTC-ju.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
29.4.2007 14:59:02   
lemavrica
Ojla,

kako ste danes? Jest sedim na vrtu pri njegovih in čekiram kako bo vreme čez 1 teden. Žal trenutno ne kaže kaj preveč dobro. Močno upam da se bo kaj spremenilo, glede na to da imava obred planiran za zunaj.
Pa tudi za med prazniki upam da res ne bo tako zanič kakor napovedujejo.

Guppy ful lep trebušček. Pa ti je res zrastel od zadnjič.
Kar se pa kavice tiče bi bilo pa res fajn da se zmenimo.

Imejte lep dan

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
29.4.2007 17:20:55   
guppy
lemavrica, upam, da bosta imela sonček, če ne pa se tudi ne sekiraj. Poroka je itak posebna že sama po sebi in ne more ti je pokvarit niti najhujši naliv. To ni pogoj za srečo, ampak vidva!!

Jaz sem tudi malo potrta, ker sem pravkar izvedela, da sta šla narazen prijatelj in prijateljica. Rada bi z obema ohranila stike, upam, da bo uspelo. Kako ve ponavadi ravnate, če se par razide?

Ugotavljam, da bo maja en RR piknik. A se kar tam dobimo/zmenimo? Tok bi bilo fajn, da se mal spoznamo in kakšno rečemo. Mene že čist razganja user posted image

Pozdravček,
guppy

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.4.2007 18:28:15   
mala pikica
Ojla, punce!
Jaz sem pa ena od tistih, ki je bila jauarja še med vami, potem je prišel ss, zdaj pa sem pri januarčicahuser posted image  Sem rekla, da vam moram sporočiti veselo novico. Ful je lepo brati, kaj bi se zdaj vse dogajalo, če ne bi pikice odnesel splav. Ampak bo pa vse to prišlo na vrsto čez tri mesece, kajne.

Lepo bodite, pazite nase, še posebej pa na svoje pikice!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.4.2007 19:19:15   
lemavrica
Sej problem pri vremenu je samo to da če plačava zunanji obred in je pol dež nama žal denarja ne povrnejo, je pa kar "lep" znesek za doplačat za zunanji obred. Tako da le upava na lepo sončno vreme, ker je zunanji obred ful lepši.

Lahko se zmenimo tudi na RR pikniku, vendar bi vsaj meni bolj odgovarjalo na kaki pijački, ker ne vem čist točno če bom doma tisti datum ko je RR piknik.

Mala pikica čestitam za ponovno nosečnost user posted image user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.4.2007 19:49:30   
guppy
mala pikica, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj sta pa dve mali pikici, hihii user posted image

lemavrica, razumem tvojo skrb in ti želim čim več sončka!!!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
30.4.2007 9:18:57   
Zoya27
mala pikica, čestitke tudi od mene in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

lemavrica, jaz sem se skoraj razjokala, ko sem videla tedensko napoved na info kanalu. pred 2 dnevoma je kazalo sneg!!user posted image  danes zjutraj je bilo že malo boljše, samo še dež. tako da držim pesti, da bo do sobote sonce.user posted image  ma v vsakem primeru bo lepo, ker se na ta dan poročimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
30.4.2007 9:43:34   
Anonimen
Lemavrica, ko bi ti vedela kako te razumem. Midva sva se poročila novembra 2006 zunaj!!!, vsi so me spraševali če se mi je zmešalo, jaz pa skoz trdila, da nihče ne bo umrl, če bo moral pol ure zunaj stat in da bo itak sonček in da je lahko tudi maja ali septembra, ko se večina poroči dež. In glej ga vraga, bilo je 22 stropinj 18.11., čudovit sonček, kasneje rdeče žareč sončni zahod....nebi moglo biti lepše in bolj romantično....za obred zunaj oz. izven matičnega urada pa sva plačala 3.500 sit. A ti si pa večuser posted image . Ah, saj bo lepo in bo še vse ok. Dež pa baje prinaša srečo. Slaba tolažba, saj vem....

Guppy, to ti pa je trebušon, mene bi s takim že v porodnišnico peljaliuser posted image user posted image . A si ziher da sta samo dva noteruser posted image user posted image .user posted image  res je lep.

Cuma, če se sama šetaš po Strunjanu me pokliči, saj imaš mojo št. Za ponedeljek še velja?

Jaz na RR piknik ne grem, je takrat ravno izpitno obdobje.

Vsak dan težje spim, ne vem kako naj se nastavim. Zna biti ura že 4 zjutaj, jaz pa sem že vedno budna, sem ko kak zombi. In od tukaj naprej bo samo še slabšeuser posted image . Navajena sem od rojstva spat na trebuhu in je sedaj vse ostalo prava muka, na hrbtu sploh ni varijante, pol nekaj na boku ustvarjam in mi trebuh postane težek in ga vleče dol.....danes si bom v posteljo nesla male pouštre in podprla trebuh. Pa še sploh ni tak velik, sedaj šele ljudje opažajo da sem "mogoče" user posted image  in previdno vprašajo. Madonca pa sem v 21 tednu.

Sedaj smo se s tastom in taščo dogovorili, da bomo jutri kar mi štirje naredili malo piknika doma, ker se očitno res nikjer nič ne dogaja. Še za kres ne vem če bova šla...

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.4.2007 9:48:36   
Anonimen
Ok, pa še malo intimnih vprašanj, glede na to da so prazniki in imamo viška časauser posted image .

Kako kaj spolno življenje?

Jaz sem že malo pozabila kaj to sploh jeuser posted image . Potrebe sploh ne čutim, ko pa jo pa je to tako čuden projekt, da sploh ne veva kako se zraven spravituser posted image . Dokler se jaz uštimam da mi je udobno, naju že vse mine, v istem položaju ne zdržim dolgo in potem namesto da bi uživala razmišljam če bo še dolgo, ker ne morem večuser posted image .
Še dobro da je poln razumavanja in potem zadeve drugače poštelavauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
30.4.2007 11:32:46   
Anonimen
Pozdravljene,

zdaj sem potrebovala eno uro, da sem prebrala vse za nazaj. Jaz sem imela zelo pester teden. Vmes sem celo dobila drisko in sem mislila, da me bo pobralo. Ko sem bila že čisto obupana sem stvar rešila tako, da sem naredila en požirek dobrega domačega zdravila - Taužentrožo!!!! Verjamete !? Ampak več kot enega požirka se res ne da naredit, ker je BLJEK!!! Ampak glavno je, da je driska izginila.  Ta en požirek našemu divjaku verjetno ne bo škodil.

Včeraj smo cel dan hodili po Pohorju - med drugim smo bili na Rogli in šele danes vidim, da so me hribi kar utrudili. Res sem iz forme. Ampak bil je tako lep dan. Se pa mi je nad zgornjo ustnico spustil Herpes. Tako sem nesrečna. Prvič sem ga dobila pred približno treni leti in vedno Aprila. Letos sem mislila, da ga mogoče ne bo, ker sem nabita z vitamini in glej ga nadlogo....

Ampak glavno, da so prazniki. Otroci so včeraj ostali pri moji mami, moj dragi je zdaj odpeljal dohodnine na pošto (ki sva jih že nekaj dni vozila po avtu, med drugim so bile tudi na izletu na Pohorju), jaz sem pa ostala doma, da na hitro pospravim in obesim dva stroja perila, ki sem jih ravnokar oprala.

In še ena o sex-u: res je nerodno. Ko sem zvečer večina utrujena in zaspim pred televizijo se sploh ne spomnim, da bi mogoče lahko seksala, ko pa končno najdeva trenutek, potem pa položaji,..... in te mine. V resnici sem si mislila še dobre štiri mesece pa bo bolje.
Potem pa se nam ne bo dalo zaradi neprespanih noči....

Naš malček je dobil ime, ki bo verjetno ostalo - Matija. Otroka se že pogovarjata z njim in o njem, da je Matija. Meni je všeč!!!

O.K. dovolj. Uživajte v praznikih, ki so še preostali, jaz pa grem zdaj na delo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
30.4.2007 12:03:10   
PravaTečka
Pozdravljene user posted image ,
ful vas je lepo brat. Dolgo se že nisem oglasila, ker imam ful gužvo v službo pa še mali je dobil vodene koze, tako da sem res utrujena, izčrpana in neprespana. Saj so mi možek  in babici ful pomagali a kaj ko je sinko ponoči hotel samo mamico. No med drugim smo izvedeli, da bo drugi user posted image  tudi user posted image . Tako da bom blažena med moškimi. Upam samo da bo zdrav in da bomo nosečnost čimbolj mirno spelali. Mi pa ful tišči dol, pa se ne spomnim da bi me pri prvi nosečnosti tako hitro. No, pa saj pravijo da je vsaka nosečnost zgodba zase.

Lepo uživajte med prazniki, mi bomo verjetno ta dva dneva kar doma, da si napolnim baterije. Pa mi je kar slabo ko se spomnim, da delam v četrtek, petek in še v soboto povrhuuser posted image . Nič dopusta zame med prazniki, ke je sodelavec šel lepo uživat na Tajsko, komu lepšeuser posted image .

Pridne bodite in pazite nase in na svoje sončke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
30.4.2007 12:04:42   
PravaTečka
Aja pozabila sem komentirat o sexu. Kaj je že touser posted image  

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.4.2007 12:30:47   
dorotea
Mala Pikica čestitke! Tako sem vesela zate...ti si gotovo tista mala pikica s katero sva skupaj na isti dan delali takrat nosečniški test in se skupaj veselili, ker je obema pokazal 2 črtici...saj si te, ne?...No, ko si povedala za ss mi je bilo tako hudo in kar nisem mogla verjet...zato pa sem sedaj še bolj vesela zate in ti pošiljam en objemček in želim ogromno sreče v nosečnosti, kot jo je ta prinesla tudi vsem nam septemberkam. user posted image Čestitke!user posted image

Prava tečka, čestitam za fantka! Mimoramo še do petka počakat, če bo kaj videt...moj je še vedno prepričan da bo fantek. Vam sporočim.

Spolnost pa se je pri naju kar izboljšala v tem drugem tromesečju, v prvem so bile itak same slabosti, potem ko pomislim da bo v tretjem trimesečju še 100 krat bolj nerodno se kar potrudim in si vzamem čas. Zadnjič sem pomislila, da bo po porodu sex spet drugačen...mogoče na začetku boleč in vse druge težave zraven...pa sem si prav rekla: Joj je treba zdaj izkoristituser posted image user posted image , ker potem bodo spet drugi problemi. Moj trebušček ni tko velik še, da bi me že oviral in zato me sploh ne moti...včasih prav pozabim, da sem že noseča...pol pa brcne!Hi, hi!

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
30.4.2007 12:59:01   
LINA31
Hoj,

vidim, da že skoraj pri vseh malčki brcajo. Meni pa še nič oziroma v soboto sem imela občutek, da je nekaj trikrat brcnilo, zdaj pa spet nič No, jutri bom polnih 19 t noseča, tako da imam še čas..kajne?
SEX? Hm. Meni kar paše, ampak moj dragi se bolj sekira, da ne bi bilo kaj narobeuser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?